Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια, εχω μια ερωτηση. Εχω περασμενη την 5.7 του κυριλλου με g3mod 1.6 ultimate και απο την αρχη δουλευε αψογα. Απιστευτη αυτονομια (εχει τυχει και 12 μερες με συντηριτικη χρηση) και καλη αποκριση γενικα. Εχω βρει τη υγεια μου απο τοτε και γιαυτο δεν εχω αναβαθμισει ακομα σε καποια πιο νεα εκδοση. Εδω και μερικες εβδομαδες μου εμφανισε για πρωτη φορα το μηνυμα : "su binary outdated" και μου το εμφανιζει κατα διαστηματα. Οσες φορες και αν προσπαθησα να κανω το update απετυχε... (καποιο μηνυμα βγαζει οτι δεν βρισκει καποιο path) Βεβαια αυτο δεν εχει επιρεασει τη λειτουργια του τηλεφωνου η των εφαρμογων απλα ειναι λιγο εκνευριστικο να εμφανιζεται καθε τοσο. Υπαρχει καποιος τροπος να λυθει αυτο το θεμα?

και μενα τα ιδια μου κανει αλλα δε εχω βρει ακρη μεχρι τωρα

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

στο πληκτρολογιο της samsung,στα ελληνικα,και στα αγγλικα

δεν κρατα τα κεφαλαια,η τα μικρα γραμματα,και την αλλη φορα

κρατα μονο τα κεφαλαια και ουτο καθεξης!ειναι ενα μπαχαλο,με το συμπαθιο

κανω κατι λαθος να `ουμε?

θα συμφωνησω με τον theta για τη συσκευη,και για την μπαταρια!

gt i 5800 kyrillos rom 9.0 oc

για τους

elpa02 και giannisasp

ρε παιδια εχω περασει ολες τις rom του κυριλλου, απο την 3.0 και ως τωρα!

να ρωτησω κατι, 12 μερες αυτονομια?η 10 η 8?

πρεπει να εχει σχεση μαλλον με παροχους ,δικτυα,υποδοχη σηματος,και αλλους παραγοντες

που δεν μου ερχονται τωρα.

στο CERN δουλευεται? hahaha!

gt i5800 kyrillos rom 9.0 oc

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by sakiss

και μενα τα ιδια μου κανει αλλα δε εχω βρει ακρη μεχρι τωρα

Ευχαριστω, τουλαχιστον δεν δημιουργει καποιο προβλημα στο κινητο η στις εφαρμογες... Ισως να φταιει η αναβαθμιση της εφαρμογης superuser η οποια ψαχνει για νεοτερο binary αρχειο... Αν βρω τη λυση θα την κανω ποστ.

Δυστυχως φιλε δε μπορω να σου απαντησω σε αυτο που θες ,αλλα μου εκανε εντυπωση η αυτονομια μπαταριας. Με τι χρηση σου κρατησε τοσο? Απλα ανοιχτο σε αναμονη τις περισσοτερες ωρες και ελαχιστη ομιλια? Δηλαδη πανω κατω 10% μπαταρια καθημερινα?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ναι καπως ετσι απο θεμα χρησης. και μενα μου εκανε εντυπωση αρχικα. Γενικα μετα απο πληρη και καλη φορτιση μου κραταει 1 βδομαδα με 40-45 λεπτα ραδιοφωνο καθημερινα, ~15 λεπτα ομιλιας και που και που λιγο wifi για κανενα update. και γενικα χωρις ιδιαιτερο "πασπατεμα" :) Για παραδειγμα τωρα ειμαι στο 63% μετα απο 3d 21h με την παραπανω χρηση πανω κατω. (στατιστικα : 43% cell standby, 26% display, 21% phone idle, 7%voice calls, 3% Android system)

Ποιες ειναι οι ρυθμισεις στα προφιλ στο setup cpu?γιατι δεν ταυτιζονται οι επιλογες με αυτο που περιγραφει ο κυρριλος στο xda με αυτα που εχει στο κινητο μου.

edit: ειχα παλαια εκδοση setcpu sory

Edited by dialynas
Kyrillos' Rom 10

Καλησπέρα άπο έναν ακόμα χρήστη του Samsung Galaxy 3 (GTI-5800).Στην πρώτη σελίδα του topic είδα αναβάθμιση λογισμικού android μονο 2.2 μπορείται να μου πείτε πως θα βρώ την τελευταία έκδοσή του ?Τα βήματα είναι τα ίδια όπως στην αρχική σελίδα.? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Καλησπέρα άπο έναν ακόμα χρήστη του Samsung Galaxy 3 (GTI-5800).Στην πρώτη σελίδα του topic είδα αναβάθμιση λογισμικού android μονο 2.2 μπορείται να μου πείτε πως θα βρώ την τελευταία έκδοσή του ?Τα βήματα είναι τα ίδια όπως στην αρχική σελίδα.? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ορίστε το τελευταίο επίσημο firmware: http://hotfile.com/dl/131599022/503a5d5/GT-I5800_XEU_I5800XXJPU_I5800OXXJPO_I5800XXJP4_I5800XXJPU.rar.html

pass: sampro.pl

Στην v9.0 χρειαζεται να κανω κατι για να ενοργοποιησω το app2sd η link2sd ?

Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" 

Στην v9.0 χρειαζεται να κανω κατι για να ενοργοποιησω το app2sd η link2sd ?

Πρέπει να βάλεις κάτι αρχεία στην κάρτα μνήμης. Θα τα βρεις στο Q&A thread στα xda galaxy 3 general.

v9.0.1 => http://www.megaupload.com/?d=IAR5J8U2

Μόνο αν δεν έχετε τι να κάνετε και βαριέστε βάλτε το :P

Οι αλλαγές είναι μόνο στο θέμα gingerbread.

Βασικά έχω μειώσει το μέγεθος του framework-res.apk & twframework-res.apk

και έχω αλλάξει τα εικονίδια που κάνεις on off τα wifi, bluetooth, gps, silent κλπα.. Αν θέλετε βάλτε το δεν χάνετε τίποτα. Δεν το ανέβασα στο xda..

ΥΓ: Σορρυ για το doublepost, που έχω το μυαλο μου γρρρ.

Ποιες ειναι οι ρυθμισεις στα προφιλ στο setup cpu?γιατι δεν ταυτιζονται οι επιλογες με αυτο που περιγραφει ο κυρριλος στο xda με αυτα που εχει στο κινητο μου.

edit: ειχα παλαια εκδοση setcpu sory

Στέλνεις λίγο το λινκ από το ποστ που αναφέρεις;

Στέλνεις λίγο το λινκ από το ποστ που αναφέρεις;

νούμερο 8 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1058071

και έχω αλλάξει τα εικονίδια που κάνεις on off τα wifi, bluetooth, gps, silent κλπα.. Αν θέλετε βάλτε το δεν χάνετε τίποτα. Δεν το ανέβασα στο xda..

1. την ωραία γραμματοσειρά από την 8.2.1 που μπορούμε να την βρούμε?

2. Αν πάμε από την 8.3 στην 9, πρέπει να ΞΑΝΑφορμάρουμε την κάρτα ή όχι (υποστηρίζει το hybrid2sd όπως η 8.3 ή όχι?)

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

1. την ωραία γραμματοσειρά από την 8.2.1 που μπορούμε να την βρούμε?

2. Αν πάμε από την 8.3 στην 9, πρέπει να ΞΑΝΑφορμάρουμε την κάρτα ή όχι (υποστηρίζει το hybrid2sd όπως η 8.3 ή όχι?)

Ναι υποστηρίζει. Την ωραία γραμματοσειρά, μου φαίνεται υπάρχει στο xda. Ψάξε στο google "roboto font xda" :)

Ελπίζω τώρα να απαντήσει κάποιος..

Το τηλέφωνο το πήρα με την 2.1 ..

Εβαλα την 2.2 και μου αδειάζει τη μπαταρία μέσα στη μέρα, δηλαδή κάθε βράδυ θέλει φόρτιση!!

Ψάχνω να βρω οδηγίες για να βάλω την 9.0 του kyrillos13 αλλά δεν έχω βρει..

Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω?

Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos.

Ναι υποστηρίζει. Την ωραία γραμματοσειρά, μου φαίνεται υπάρχει στο xda. Ψάξε στο google "roboto font xda" :)

Κύριλλε υπάρχει περίπτωση στην 9.0 να δούμε ελληνικά στο swype?

Είναι πολύ βολικό το swype και η συγκεκριμένη έκδοση γ..μει και θα ήταν σούπερ αν έβγαινε κάποιο update.

Ελπίζω τώρα να απαντήσει κάποιος..

Το τηλέφωνο το πήρα με την 2.1 ..

Εβαλα την 2.2 και μου αδειάζει τη μπαταρία μέσα στη μέρα, δηλαδή κάθε βράδυ θέλει φόρτιση!!

Ψάχνω να βρω οδηγίες για να βάλω την 9.0 του kyrillos13 αλλά δεν έχω βρει..

Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω?

Κατεβασε την 9.0 απο το λινκ και μέσα θα βρεις οδηγίες στα αγγλικά για το τι κάνεις.

Το αρχείο έχει και το απαραίτητο πρόγραμμα για να "περάσεις" την καινούργια Rom στο κινητό σου.

Οδηγίες: http://www.megaupload.com/?d=TCAUH3LE

Σελίδα με τα λινκ στο 2ο πόστ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

Κύριλλε υπάρχει περίπτωση στην 9.0 να δούμε ελληνικά στο swype?

Είναι πολύ βολικό το swype και η συγκεκριμένη έκδοση γ..μει και θα ήταν σούπερ αν έβγαινε κάποιο update.

Κατεβασε την 9.0 απο το λινκ και μέσα θα βρεις οδηγίες στα αγγλικά για το τι κάνεις.

Το αρχείο έχει και το απαραίτητο πρόγραμμα για να "περάσεις" την καινούργια Rom στο κινητό σου.

Οδηγίες: http://www.megaupload.com/?d=TCAUH3LE

Σελίδα με τα λινκ στο 2ο πόστ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123

Μόλις βρω χρόνο θα προσπαθήσω να βάλω ελληνικά στο swype 3.25...

κυριλλε στo paketo της 9.0 μηπως λειπουν τα αρχεια που ενεργοποιουμε το hybrid (data2sd)? γιατι μονο με το partition δεν εγινε τιποτε

δεν υπαρχει το αρχειο στο site...

κυριλλε στo paketo της 9.0 μηπως λειπουν τα αρχεια που ενεργοποιουμε το hybrid (data2sd)? γιατι μονο με το partition δεν εγινε τιποτε

Ξέχασε να τα βάλει ο φίλος μας. Εδώ όπως τα ανέβασε στο xda---> http://www.mediafire.com/?xwks94njc4g1xlk

EDIT: ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Δεν είναι update.zip!!! Κάνεις extract και τα βάζεις στο sdcard/android/data/g3mod και reboot...

Edited by pkatsaras

Καλησπερα

μολις πηρα στα χερια μου τον 3αρη γαλαξια. Αποθηκευσα μεσω kies τις επαφες, εκανα root, εκανα μεσω titanium backup τις εφαρμογες, κατεβασα την 9αρα non oc και μεσω odin την περασα στο κινητο. Ολα ωραια και καλα, πεταει το κινητο αλλα δε μου το αναγνωριζει το kies. Καμια ιδεα κανεις?

Καλησπερα

μολις πηρα στα χερια μου τον 3αρη γαλαξια. Αποθηκευσα μεσω kies τις επαφες, εκανα root, εκανα μεσω titanium backup τις εφαρμογες, κατεβασα την 9αρα non oc και μεσω odin την περασα στο κινητο. Ολα ωραια και καλα, πεταει το κινητο αλλα δε μου το αναγνωριζει το kies. Καμια ιδεα κανεις?

Κατέβασε τα v9.0 extras, και εγκατέστησε το enable_kies_support.zip από recovery :p

Κατέβασε τα v9.0 extras, και εγκατέστησε το enable_kies_support.zip από recovery :p

Κυριλλε , εβαλα ρε recovery το κινητο, και μετεφερα μεσα στην sd το Kies_Support-signed.zip Επειτα κανω install μεσω recovery αλλα και παλι με το που κανω reboot το κies δεν το βρισκει :(

Edit : 1) Περασα 2 φορες το Kies_ Support, περασα ξανα drivers κι επιτελους εβαλα τις επαφες στο τηλεφωνο...

2) Κυριλλε, αλλο κινητο πραγματικα, συγχαρητηρια!

3) Δυστυχως δεν ειναι και δικο μου να το χαρω

Edited by stakhs

Παιδια γεια, εχω ενα θεματακι με τα mms, δεν μπορω να λαβω ουτε να στειλω... εχω κοιταξει τις ρυθμισεις και φαινονται σωστες. θυμαμαι οτι πριν καποιο διαστημα ειχα στειλει mms ομως χωρις προβλημα και δεν εχω αλλαξει κατι απο τοτε απο οσο θυμαμαι... καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?

(

Φοραω ρομ 5.7

Ρυθμίσεις WIND MMS:

APN: mnet.b-online.gr

MMSC: http://192.168.200.95/servlets/mms

Διακομιστής μεσολάβησης ΜΜS: 192.168.200.11

Θύρα ΜΜS: 9401 (δοκιμασα και 9201)

MCC: 202

MNC: 10

Τύπος APN: MMS

Όλα τα άλλα στοιχεία κενά

)

edit:

στο τηλεφωνο που πηρα στη wind μου ειπαν οτι εχω παλια καρτα sim... για να δουμε αν τελικα εφταιγε αυτο...

edit:

τελικα καταφερα να στειλω, μπλοκαρε τα παντα το apndroid παρολο που ειχα τικαρει να αφηνει τα mms και επισης ηθελε τικ και στο use packet data. Αρα πιθανον να θελει τις ιδιες ρυθμισεις και για να λαμβανει... μονο που ετσι θα φαω καμια τρελη χρεωση καμια μερα και θα τρεχω... Αν υπαρχει καμια καλυτερη ιδεα θα ειναι ευπροσδεκτη.

Edited by giannisasp

Πώς ακριβώς μπορώ να φλασάρω διαφορετικό kernel; Κάποιο link με οδηγίες;;;

Επίσης για να περάσω την 9 (έχω την 8.1) αν κατάλαβα καλά το μόνο που χρειάζεται είναι backup των όσων υπάρχουν στη συσκευή του τηλεφώνου σωστά; Τα προγράμματα που υπάρχουν στο ext partition δε χάνονται ε;;;

Edited by Guest19

Έχω να γράψω μια παρατήρηση. Στην 9 με τον κερνελ 2. 1 τον καινούριο βλέπω η μπαταρία να τελειώνει πολυ γρήγορα σε σχέση με την 8. 1 που είχα πριν και με τον ίδιο κερνελ. Έχω και στις δυο περιπτώσεις την non oc. Εχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο; τι φταιει;;;;;

Κυριλλε θα μπορούσαν να βαλω κάποιον άλλο κερνελ στην 9 non oc που να κρατάει περισσότερο η μπαταρία;

Τελικά ο κερνελ φταιει ή η καινούρια ρομ ;;;;;;