Jump to content

giannisasp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giannisasp

  1. Ευχαριστω για την απαντηση, μαλον τα καταφερα τελικα, αν και οι εφαρμογες πρεπει να ξαναπεραστουν αλλα δεν με πειραζει αυτο, πιο πολυ με ενδιεφερε να παραμεινει το συστημα οπως ηταν με τα παρτισιον με a2sd και λοιπα. Ευτυχως ειχα κανει backup απο recovery, μετα εκανα παρτισιον στην καινουργια παλι απο recovery και στη συνεχεια restore αλλα οχι μονο sd-ext (και γω για το μεγεθος δεν ειμαι σιγουρος αλλα μαλον το ιδιο εφτιαξα οποτε οκ) αλλα και boot,cashe,system γιατι νομιζα οτι χρειαζοταν. αλλα εχω την εντυπωση οτι το restore cashe δεν χρειαζοταν, μαλον χειροτερα τα εκανε γιατι μετα μολισ εκανα wipe chase και davlic cashe σαν να εστρωσε η κατασταση. Επισης αυτο που φανηκε περιεργο ηταν οτι το παρτισιον a2sd δεν εμφανιζοταν στο titanium ενω το ειχα κανει! εμφανιστηκε μονο οταν εκανα restore καποιες εφαμογες... και τοτε ησυχασα οτι ολα ηταν οκ. Μεχρι να καταληξω βεβαια σε αυτα τα παραπανω εκανα 2-3 φορματ την καρτα... γιατι αρχικα εκανα τα παρτιτιον μεσω pc με το minitool και μου εκανε διαφορα κουλα... τελος παντων, τελος καλο ολα καλα. Μια απορια ομως, οταν συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη με καλωδιο ολα καλα, βλεπω περιεχομενα της καινουργιας καρτας. οταν τη βαζω στο card reader με τον ανταπτορα της δεν την βλεπει καθολου... με την παλια δεν γινοταν αυτο... οχι οτι με πειραζει ιδιαιτερα απλα απορω γιατι...
  2. Γεια σας παιδια, τα εκανα σαλατα με το κινητο μασ :) πηρα μια καιουργια sd 8gb και στην προσπαθεια μου να αντικαταστησω την παλια χαθηκαν προγραμματα,δεν φαινεται το app2sd partition και ενα σωρο αλλα κακα... :( Αν μπορει καποιος ας μου πει ποια ειναι τα σωστα βηματα οταν θελει καποιος να βαλει μια καινουργια καρτα μπας και σωθει η κατασταση. Ευχαριστω...
  3. Το εχω περασει και γω αυτο το kernel εδω και καμια βδομαδα γιατι με το g3mod 2.2.2 που ειχα πριν την ρουφαγε την μπαταρια... Με τον 073 OC, g3mod v2.1alpha (ρυθμισμενο στα 800max με setcpu) ειναι σαφως πολυ καλυτερα τα πραγματα απο αποψη μπαταριας (γυρω στις 5 μερες με σχετικα συντηρητικη χρηση) αλλα το κινητο γενικα ειναι αρκετα καλο σαν αποκριση και ταχυτητα πραγμα που οφειλεται βεβαια και στην πολυ καλη ρομ του κυριλλου. Μεχρι στιγμης νομιζω οτι ο καλυτερος συνδιασμος ειναι 9.3 με τον προαναφερομενο κερνελ και βλεπουμε... :) Το καθε κερνελ εχει τελειως διαφορετικο τροπο διαχειρησης του hardware, των πορων του συστηματος γενικοτερα. το setcpu εχει μια ρυθμιση στο advanced που λεει powersave bias 0-1000 που απο οτι καταλαβαινω επιρεαζει τις τασεις και τη συχνοτητα λειτουργιας, εγω την εβαλα στο 100 πριν 2-3 μερες αλλα ακομα δεν μπορω να σου πω με σιγουρια οτι εχω δει καποια αισθητη διαφορα. Οσον αφορα το 2ο ερωτημα ριχνοντας τις συχνοτητες στα επίπεδα μιας non-OC θα εχεις σαφως βελτιωμενη καταναλωση αλλα δεν νομιζω οτι θα ειναι ακριβως το ιδιο με το να εχεις περασμενη non-OC έκδοση γιατι ολα τα μεγεθη που επιρεαζονται δεν ειναι ακριβως αναλογα. βεβαια για να ειμαστε και σιγουροι θα πρεπει να μας απαντησει καποιος που ξερει σε βαθος τις διαφορες μεταξυ συγκεκριμενων κερνελ και το πως αρκιβως επιδρουν στις λειτουργιες του συστηματος. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  4. οκ, θα περασω αν ειναι ενα απο τα δυο που ειπες προς το παρον και βλεπουμε, Ευχαριστω
  5. Γεια σε ολους. Εβαλα και εγω την 9.3 oc μετα απο καιρο αποχης απο τις αναβαθμισεις (ημουν με 5.7, g3mod 1.6 και σουπερ αυτονομια :) ) και ειπα να αναφερω τις εντυπωσεις μου. Αν και ειναι νωρις ακομα γιατι την εχω μολις 2 μερες μπορω να πω οτι ειναι αρκετα γρηγορη και σταθερη και εχει αρκετα ομαλη περιηγηση. Δυστυχως δεν εκατσε ο fugumod 21 γιατι μου κολαγε λιγα λεπτα μετα την εκκινηση αλλα αυτα τα λιγα λεπτα ηταν ενδεικτικα του ποσο καλυτερη ηταν η αποδοση... Με τον g3mod 2.2.2 ειχα πολυ μεγαλη καταναλωση μπαταριας παρολο που κανω συντηρητικη χρηση του κινητου γενικα οποτε κατεληξα στον 2.1alpha με αρκετα καλυτερη καταναλωση αν και παλι αυξημενη. Παρατηρησα καποιο bug στα μηνυματα με ελληνικους χαρασκτηρες και ηθελα να ρωτησω αν θα διορθωθει με το Greek_T9_Keyboard_bugfix που ειναι στα extras της 9. Το προβλημα ειναι στο 3χ4 πληκτρολογιο στα ελληνικα(χωρις Τ9) οταν θελω για παραδειγμα το δευτερο η τριτο γραμμα ενος κουμπιου. αν πατησω 3 φορες το ΑΒΓ αντι να γραψει Γ γραφει ΑΒΓ. Εχει τυχει και σε κανεναν αλλο? θα διορθωθει λετε με το fix? ισως να μην εκατσε καλα το apk των μηνυματων? τι να πω... μηπως αν ξαναπεραστει με καποιο τροπο να στρωσει?
  6. Παιδια γεια, εχω ενα θεματακι με τα mms, δεν μπορω να λαβω ουτε να στειλω... εχω κοιταξει τις ρυθμισεις και φαινονται σωστες. θυμαμαι οτι πριν καποιο διαστημα ειχα στειλει mms ομως χωρις προβλημα και δεν εχω αλλαξει κατι απο τοτε απο οσο θυμαμαι... καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει? ( Φοραω ρομ 5.7 Ρυθμίσεις WIND MMS: APN: mnet.b-online.gr MMSC: http://192.168.200.95/servlets/mms Διακομιστής μεσολάβησης ΜΜS: 192.168.200.11 Θύρα ΜΜS: 9401 (δοκιμασα και 9201) MCC: 202 MNC: 10 Τύπος APN: MMS Όλα τα άλλα στοιχεία κενά ) edit: στο τηλεφωνο που πηρα στη wind μου ειπαν οτι εχω παλια καρτα sim... για να δουμε αν τελικα εφταιγε αυτο... edit: τελικα καταφερα να στειλω, μπλοκαρε τα παντα το apndroid παρολο που ειχα τικαρει να αφηνει τα mms και επισης ηθελε τικ και στο use packet data. Αρα πιθανον να θελει τις ιδιες ρυθμισεις και για να λαμβανει... μονο που ετσι θα φαω καμια τρελη χρεωση καμια μερα και θα τρεχω... Αν υπαρχει καμια καλυτερη ιδεα θα ειναι ευπροσδεκτη.
  7. Ευχαριστω, τουλαχιστον δεν δημιουργει καποιο προβλημα στο κινητο η στις εφαρμογες... Ισως να φταιει η αναβαθμιση της εφαρμογης superuser η οποια ψαχνει για νεοτερο binary αρχειο... Αν βρω τη λυση θα την κανω ποστ. Ναι καπως ετσι απο θεμα χρησης. και μενα μου εκανε εντυπωση αρχικα. Γενικα μετα απο πληρη και καλη φορτιση μου κραταει 1 βδομαδα με 40-45 λεπτα ραδιοφωνο καθημερινα, ~15 λεπτα ομιλιας και που και που λιγο wifi για κανενα update. και γενικα χωρις ιδιαιτερο "πασπατεμα" :) Για παραδειγμα τωρα ειμαι στο 63% μετα απο 3d 21h με την παραπανω χρηση πανω κατω. (στατιστικα : 43% cell standby, 26% display, 21% phone idle, 7%voice calls, 3% Android system)
  8. Γεια σας παιδια, εχω μια ερωτηση. Εχω περασμενη την 5.7 του κυριλλου με g3mod 1.6 ultimate και απο την αρχη δουλευε αψογα. Απιστευτη αυτονομια (εχει τυχει και 12 μερες με συντηριτικη χρηση) και καλη αποκριση γενικα. Εχω βρει τη υγεια μου απο τοτε και γιαυτο δεν εχω αναβαθμισει ακομα σε καποια πιο νεα εκδοση. Εδω και μερικες εβδομαδες μου εμφανισε για πρωτη φορα το μηνυμα : "su binary outdated" και μου το εμφανιζει κατα διαστηματα. Οσες φορες και αν προσπαθησα να κανω το update απετυχε... (καποιο μηνυμα βγαζει οτι δεν βρισκει καποιο path) Βεβαια αυτο δεν εχει επιρεασει τη λειτουργια του τηλεφωνου η των εφαρμογων απλα ειναι λιγο εκνευριστικο να εμφανιζεται καθε τοσο. Υπαρχει καποιος τροπος να λυθει αυτο το θεμα?
  9. Καλημερα, εχω περασμενη την 5.7 ρομ του κυριλλου εδω και αρκετο καιρο, σχεδον απο οταν βγηκε και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. πολυ καλη διαρκεια μπαταριας, πολυ σταθερο κινητο... πολυ καλη δουλεια... εδω και καμια βδομαδα με 10 μερες ομως εχω παρτηρησει οτι σε καποιες ασχετες στιγμες ενω τρεχει καποια εφαρμογη η παιχνιδι το κινητο παγωνει και κανει επανεκινηση και γενικα εχει αρχισει και τρωει κοληματα που δεν ειχε πιο πριν στην ανταποκριση κυριως... και το θεμα ειναι οτι δεν εχω αλαξει κατι περα απο καποια update στα ηδη υπαρχοντα περασμενα παιχνιδια και εφαρμογες. εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο?? (εκδοση κερνελ 2.6.32.9 sebastien@fugumod)
  10. τελια πρεπει να εχει προβλημα η καρτα μαλον γιατι την εβαλα σε ανταπτορα στο card reader και δεν την αναγνωριζει.... οποτε δοκιμασα μια παλιοτερη καρτα που ειχα 1gb και εκανε το παρτισιον κανονικα... και δουλευει και κανονικα το link2sd. οποτε παω για καινουργια καρτα μαλον. ευχαριστω για τη βοηθεια :)
  11. το κανω μεσω του τηλ οχι με card reader. το δοκιμασα να τα σβησω και μετα εκανα create 1παρτισιον 1,4G και αλλο 1 το υπολοιπο (2G καρτα) αλλα δεν μου το εκανε παλι... τωρα δοκιμαζω να κανω κανονικο φορματ στην κατα (απο το disk management των windows γιατι ειχα κανει quick) και μετα παλι τη διαδικασια του οδηγου, μηπως και ετσι φτιαξει...
  12. μπα... ουτε αυτο δεν επιασε... απλα δεν θελει να γινει...
  13. καλησπερα, εχω ενα θεματακι προσπαθοντας να κανω παρτισιον στην καρτα για το link2sd... ξεκινησα με καθαρη καρτα φορμαρισμενη σε fat, ακολουθω τα βηματα του οδηγου με το mini tool και αφου κανω resize οταν παω να κανω create στο unallocated κοματι δεν με αφηνει... μου λεει συνεχως οτι πρεπει να σβησω πρωτα ολα τα παρτισιον αλλα δεν υπαρχει κανενα γιατι μολις εχω φορμαρει την καρτα... ( η πλακα ειναι οτι ειχα ξανα κανει τη διαδικασια με eclair και δεν μου ειχε βγαλει κανενα προβλημα... ) υπαρχει αλος τροπος να γινει?
  14. θα δοκιμασω να βαλω την 5.0, ειδικα αν δεν εχει αυτο το bug με τη μνημη που μου την εχει σπασει... αλλα το απογευμα γιατι απο εδω που ειμαι δεν μπορω να την κατεβασω. edit : επιτελους!!! η 6 φορα ηταν η τυχαιρη!! (μπορει και 7η εχω χασει το λογαριασμο) δειχνει κανονικα 124mb διαθεσιμη εσωτερικη μνημη οποτε ειμαι οκ. η 5.0 εχει μηπως το ιδιο bug? γιατι δεν ξερω αν μπορω να το ξαναπερασω ολο αυτο, ισως 1,2 μερες αργοτερα να παρω μερικες ανασες :P :) :)
  15. Ακομα καμια τυχη με το φλασαρισμα... εχω φτασει τις 6 φορες jpf και μετα 4.1 αλλα το 0.0kb internal memory παραμενει... Δεν ειμαι και πολυ τυχαιρος μου φαινεται... θα δοκιμασω 1,2 φορες ακομα και αν δε γινει με βλεπω να μενω στην jpf... (ασε που παιρνει και αρκετη ωρα...) κριμα...
  16. ευχαριστω, δεν ειχα προσεξει αυτη τη σημειωση... εχω κανει ηδη 4 φορες τη διαδικασια βεβαια αλλα θα το δοκιμασω ξανα και βλεπουμε
  17. γεια σε ολους, μετα απο πολυ καιρο περιμενοντας την επισημη 2.2 αποφασισα να μην περιμενω αλλο φλασαρα με odin. ολα καλα μεχρι εκει. Μετα ειπα να δοκιμασω και μια απο τισ ρομ τοθ κυριλλου την 4.1 non-oc και εκει προεκυψε ενα 8εματακι. ακολουθησα τον οδηγο του αστροναυτη και αφου περαστηκε η ρομ απο odin μια χαρα μετα επελεξα wipe data factory reset ,yes all users και περιμενα. αφου περασε σιγουρα 1 τεταρτο ειχε μεινει εκει (αληθεια κανει τοσο??) θεωρησα οτι κολησε και εβγαλα μπαταρια(ουπσ... οχι και οτι καλυτερο...), μπηκε παλι σε recovery και επελεξα wipe cache αυτη τη φορα αλλα μου εβγαζε error, can not mount /dev/.../st17 και κατι ακομα αντιστοιχα. Με τα πολλα εκανα ρεμπουτ και δουλευε κανονικα η ρομ απο οσο μπορω να καταλαβω. Το προβλημα ειναι ομως οτι στις πληροφοριες για τους χωρους αποθηκευσης εδειχνε εσωτερικη μνημη 0.0!! και αν προσπαθουσα να βαλω καποια εφαρμογη ελεγε οτι δεν υπαρχει χωρος για εγκατασταση... επισης κανοντας παλι reboot εχανε ολες τις ρυθμισεις ,ηχου,εμφανισης και λοιπα... Εκανα λοιπον απο την αρχη το φλασαρισμα παλι με την jpf ολα καλα, μετα τη ρομ του κυριλλου ξανα χωρις κανενα wipe αυτη τη φορα μετα το τελος παρα μονο reboot αλλα παλι τα ιδια... τι μπορει να φταιει?? καμια ιδεα κανεις??
  18. Γεια και απο μενα, ειπα προσφατα να αρχισω να γραφω ελληνικα στα μηνυματα και οχι greenglish αλλα διαπιστωσα οτι δεν ξερω πως μπαινει το "ς" στο 3χ4 πληκτρολογιο :) καμια ιδεα?
  19. PDA: I5800XWJG8 PHONE: I5800XXJG3 CSC: I5800EURJG3 Συνηθως μου κραταει γυρω στις 5 μερες με μεσο ορο περιπου 1 ωρα ομιλια, και αλλη 1 ωρα gps, wifi, παιχνιδια και γενικα πειραγμα. Το εχω σε GSM μονο, φωτεινοτητα τελειως μειωμενη και τα gps, wifi, bluetooth κλειστα ενοειται οταν δεν χρησιμοιουνται.
  20. Γεια σας παιδια, ειχα παρει το παρακατω mp3 και μου χαλασε το καλωδιο συνδεσης για το pc που ειναι usb to 2.5mm jack (4-πιν). Το eshop δεν εχει τετοια αξεσουαρ που ρωτησα και στο ιντερνετ εχω φαει τον κοσμο και μονο απο κινα βρισκω... Εχει κανεις υπ' οψην του που θα μπορουσα να βρω? "OP MP533 8GB FM RADIO MP3 PLAYER BLACK TOUCH" http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.662862
  21. @kyrillos13 Να σαι καλα φιλε, δουλεψε μια χαρα. Ηθελε το γερμανο του :) για να ξεκολησει, αντε να παει το μυαλο σου να δοκιμασεις κατι τετοιο... Ευχαριστω
  22. Γεια σας παιδια, εχω και γω ενα θεματακι με το ι5800 και το kies. οταν το συνδέω αφ' ενος το κινητο κανει απλα ενα beep και δεν εμφανιζει κατι αλλο στο notification bar για να επιλεξω mount η κατι τετοιο και στο kies πανω δεξια φαινεται απλα να ψαχνει ατελειωτα για να βρει τη συσκευη την οποία δεν βρισκει ποτε (σε winΧP). Οταν βεβαια βγαζω το καλωδιο εμφανιζει στιγμιαια το kies ενα μηνυμα οτι αποσυνδεθηκε η συσκευη ι5800, τι να πω... :( Δεν ξερω αν παιζει ρολο το τικ στο usb debbug mode αλλα το εχω δοκιμασει και με τικ και χωρις. Επομενως δεν μπορω να κανω root χωρις πρωτα να καταφερω να συνδεθω φανταζομαι... Ισως είναι λιγο χαζό το προβλημα αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο που θα μπορουσα να κανω... (Ασχετο ισως αλλα με bluetooth εχω καταφερει να συνδεθω και να μεταφερω αρχεια...) Αν εχει κανεις καποια ιδεα θα ηταν ευπροσδεκτη, Ευχαριστω
×
×
  • Create New...