Guest19 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Πώς ακριβώς γίνεται το calibration της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Πώς ακριβώς γίνεται το calibration της μπαταρίας; Υπαρχει εφαρμογη στο Market. Ψαξε για battery calibration. Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Εγω με τον G3Mod v2.0 το εβγαλα απο τον φορτιστη την Τεταρτη το πρωι, και το ξαναφορτισα σημερα.... Για να τον αντικαταστησεις θα τον φλασαρεις μεσω Odin οπως κανεις με την ROM. Δεν χρειαζεται να κανεις wipe μετα, απλα καλο ειναι να ειναι 100% φορτισμενη η μπαταρια για να μην χρειαστει calibration μετα. Ακολουθούμε κανονικά την διαδικασία με πλήρη backup και στο odin βάζουμε one package; Και το kernel που το βρίσκουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Ακολουθούμε κανονικά την διαδικασία με πλήρη backup και στο odin βάζουμε one package; Και το kernel που το βρίσκουμε; Για back up δεν νομιζω οτι χρειαζεται, αλλα ενα ακομα backup ποτε δεν κανει κακο :) Ναι η διαδικασια ειναι η ιδια. Για τον kernel, [KERNEL][HYBRID]G3MOD v2.0 Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Για back up δεν νομιζω οτι χρειαζεται, αλλα ενα ακομα backup ποτε δεν κανει κακο :) Ναι η διαδικασια ειναι η ιδια. Για τον kernel, [KERNEL][HYBRID]G3MOD v2.0 Μάλλον δεν θα το κάνω. Επειδή δεν ξέρω και καλά αγγλικά λέω να περιμένω το σίγουρο. Ο Κύριλλος σίγουρα θα δώσει λύση. Λίγη αναμονή δεν βλάπτει. Εξάλλου όπως έχω γράψει σε προηγούμενο post προτιμώ να έχω ένα γρήγορο τηλέφωνο κι ας κυκλοφορώ με τον φορτιστή στην τσέπη. Πάντως σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την προσπάθειά σου να με βοηθήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 (edited) Εγω με τον G3Mod v2.0 το εβγαλα απο τον φορτιστη την Τεταρτη το πρωι, και το ξαναφορτισα σημερα.... Για να τον αντικαταστησεις θα τον φλασαρεις μεσω Odin οπως κανεις με την ROM. Δεν χρειαζεται να κανεις wipe μετα, απλα καλο ειναι να ειναι 100% φορτισμενη η μπαταρια για να μην χρειαστει calibration μετα. δεν ειναι απαραιτητο να φλασαρεις μεσο odin!!! απαραιτητα κανεις ενα backup με το titanium και μετα μεσω του recovery περνας το update.zip του kernel που επιθυμεις. ολους τους Kernel των g3mod θα τους βρεις εδω.... http://code.google.com/p/g3modteam/downloads/list οπου εχει καταληξη.zip το αποθυκευεις στην καρτα σου, και μετα μεσω του recovery το εγκαθιστας. αυτα με καταληξη .tar ειναι μεσω odin. εμενα ο g3mod 1.9 κολαγε, σε αντιθεση με τον 1.6 ο οποιος ειναι επισης το ιδιο γρηγορος και O.C Μάλλον δεν θα το κάνω. Επειδή δεν ξέρω και καλά αγγλικά λέω να περιμένω το σίγουρο. Ο Κύριλλος σίγουρα θα δώσει λύση. Λίγη αναμονή δεν βλάπτει. Εξάλλου όπως έχω γράψει σε προηγούμενο post προτιμώ να έχω ένα γρήγορο τηλέφωνο κι ας κυκλοφορώ με τον φορτιστή στην τσέπη. Πάντως σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την προσπάθειά σου να με βοηθήσεις. μπορεις να εχεις γρηγορο κινητο και χωρις να εχεις φορτιστη στην τσεπη. τουλαχιστον αυτο εχω πετυχει με την δικη μου συσκευη. πειραματισου και θα την βρεις την ακρη. ..... :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited October 23, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Συγνώμη αν επαναλαμβάνομαι. Έχω εγκαταστήσει την 8.1 non oc. Δεν μπορώ να πώ. Είναι πολύ γρήγορη και ας είναι non oc. Η ερώτηση είναι η εξής: Δεν έχω swap και partition έχω κάνει 256md από σύνολο 2Gb. Κατά την εγκατάσταση έβαλα όπως έλεγε ο kyrillos τα αρχεία για το hybridsd στο android folder και έκανα reboot. Τελικά στο titanium φαίνεται το partition; γιατί λέει εσωτερική μνήμη 200mb. Έτσι είναι; Δουλεύει το partition αλλά δεν φαίνεται; Ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisv Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Αφου εχω περασει τιν 8.1oc και εκανα επαναφορα τις εφαρμογες με το titanium, δεν μου τις εμφανιζει στις εφαρμογες μου στο market, ωστε να τις κανω update. Μηπως πρεπει να τις απεγκαταστησω και να τις ξανακατεβασω ή κανω καποιο λαθος; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 (edited) Αφου εχω περασει τιν 8.1oc και εκανα επαναφορα τις εφαρμογες με το titanium, δεν μου τις εμφανιζει στις εφαρμογες μου στο market, ωστε να τις κανω update. Μηπως πρεπει να τις απεγκαταστησω και να τις ξανακατεβασω ή κανω καποιο λαθος; Ευχαριστω Πήγαινε Titanium Backup/Μαζική Λειτουργία/Διαχείριση Δεδομένων/Διαγραφή Δεδομένων των εφαρμογών/Αποεπιλογή όλων και τίκαρε μόνο το market/Εκτέλεση της μαζικής λειτουργίας. Κάνε και ένα reboot και είσαι έτοιμος! :cool: @ Falcon36: Με το hybrid kernel δεν φαίνεται το partition στο Titanium backup. Αν όταν εγκαθιστάς εφαρμογές, δεν σου μειώνεται η εσωτερική μνήμη, τότε όλα είναι κομπλέ αν και από ότι λες έχεις κάνει όλα τα βήματα σωστά άρα είσαι OK... Edited October 24, 2011 by pkatsaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 (edited) Οφείλω να πω πως είναι πολύ καλή η rom. 8.1. Ένα πρόβλημα παρουσιάστηκε. Όταν πάω να κάνω εγκατάσταση μια εφαρμογή στο μαρκετ που είναι 2.5 mb μου λέει ότι unsufficient storage ενώ έχω 139 Mb εσωτερική ελεύθερη από ότι λέει το titanium. Έχω κάνει και wipe data στο μαρκετ για τυχόν πρόβλημα κατά την επανεγκατάσταση με το titatium. Της κάρτας μου της έκανα κατά την εγκατάσταση της rom, partition 256mb ενώ είναι 2gb. Τι να παίζει ρε παιδιά;;;;;;;;;;;; Μήπως δεν μπήκε καλά το hubrid2sd; τα έχω βάλει τα αρχεία δύο φορές μέχρι τώρα στο android folder και έκανα reboot. Επίσης ο κυρίλλος λέει στην 8.0 στο readme Note2: You can see your free sdcard ext4 partition space with Titanium Backup.!!!!1 :(:(:( Edited October 24, 2011 by Falcon36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
h_armani Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Καλημερα παιδια, ειμαι καινουριος στο φορουμ και θα χρειαζομουν καποιες διευκρινησεις. Εχω froyo 2.2 Αριθ. Κατασκευης froyo.xxjpf Μπορω ναπερασω την 8 του kyrrilos χωρις να εγκαταστησω καποια παλιοτερη custom rom; Και αν μπορω ακολουθω την διαδικασια που περιγραφει ο astronaytis στην σελιδα του << οδηγος εγκαταστασης σε custom rom>> ή οδηγος εγκαταστασης custom rom v5>>; Συγνωμη για τις αποριες μου αλλα εχω διαβασει πολλα και εχω μπερδευτει λιγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Καλημερα παιδια, ειμαι καινουριος στο φορουμ και θα χρειαζομουν καποιες διευκρινησεις. Εχω froyo 2.2 Αριθ. Κατασκευης froyo.xxjpf Μπορω ναπερασω την 8 του kyrrilos χωρις να εγκαταστησω καποια παλιοτερη custom rom; Και αν μπορω ακολουθω την διαδικασια που περιγραφει ο astronaytis στην σελιδα του << οδηγος εγκαταστασης σε custom rom>> ή οδηγος εγκαταστασης custom rom v5>>; Συγνωμη για τις αποριες μου αλλα εχω διαβασει πολλα και εχω μπερδευτει λιγο! Βασικά ακολουθείς λίγο απ' όλα! 1)Μπορειτε να περασετε rom απο οποιδηποτε firmware αλλα αν δεν δουλεψει προτεινω να βαλετε πρωτα I5800XXJPF/JPM/JPN 2)Οπως παντα περνουμε ενα αντιγραφο ασφαλειας με το titanium backup. 3)πατάτε 4 πλήκτρα κρατημένα με την σειρά. Volume up (το βελάκι που δυναμώνει τον ήχο) + Volume down (το βελάκι που χαμηλώνει τον ήχο)+ home (το κεντρικό κουμπί που κάνετε minimize τις εφαρμογές) + το power. Το κινητό μπαίνει σε recovery mode.Με τα βελάκια του ήχου πηγαίνετε στο wipe data factory reset και με το κεντρικό κουμπί επιλέξτε το.Θα σας βγάλει μια λίστα και με τον ίδιο τρόπο επιλέξτε το yes all users.Εν συνεχεία επιλέξτε wipe cache partition και τέλος reboot.Tο τηλέφωνο θα κάνει επανεκινηση,μην φοβηθείτε αν αργήσει. 4)Κλεινουμε το κινητο και αφαιρουμε την καρτα sim και την sdcard 5)Βαζουμε το κινητο σε download mode(Vol down + Home + Power) και τοποθετουμε την sdcard 6)Ανοιξτε το odin πατηστε reset files επιλεξτε το ops απο την rom που εχετε κατεβασει ,τικαρετε το one package και επιλεξτε το αρχειo .tar της rom. 7)Συνδεστε το κινητο με το pc και οταν κιτρινισει το κουτακι στο odin πατηστε start 8)Οταν το τηλεφωνο ανοιξει πηγαινετε στο recovery και επιιλεξτε wipe data all users και reboot Θα μπορειτε να λαμβανετε μελοντικα update και να τα φλασαρετε μεσω CWM recovery χωρις wipe data και χωρις pc(ναι καλα διαβαζετε,χωρις pc) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
h_armani Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 (edited) Βασικά ακολουθείς λίγο απ' όλα! 1)Μπορειτε να περασετε rom απο οποιδηποτε firmware αλλα αν δεν δουλεψει προτεινω να βαλετε πρωτα I5800XXJPF/JPM/JPN 2)Οπως παντα περνουμε ενα αντιγραφο ασφαλειας με το titanium backup. 3)πατάτε 4 πλήκτρα κρατημένα με την σειρά. Volume up (το βελάκι που δυναμώνει τον ήχο) + Volume down (το βελάκι που χαμηλώνει τον ήχο)+ home (το κεντρικό κουμπί που κάνετε minimize τις εφαρμογές) + το power. Το κινητό μπαίνει σε recovery mode.Με τα βελάκια του ήχου πηγαίνετε στο wipe data factory reset και με το κεντρικό κουμπί επιλέξτε το.Θα σας βγάλει μια λίστα και με τον ίδιο τρόπο επιλέξτε το yes all users.Εν συνεχεία επιλέξτε wipe cache partition και τέλος reboot.Tο τηλέφωνο θα κάνει επανεκινηση,μην φοβηθείτε αν αργήσει. 4)Κλεινουμε το κινητο και αφαιρουμε την καρτα sim και την sdcard 5)Βαζουμε το κινητο σε download mode(Vol down + Home + Power) και τοποθετουμε την sdcard 6)Ανοιξτε το odin πατηστε reset files επιλεξτε το ops απο την rom που εχετε κατεβασει ,τικαρετε το one package και επιλεξτε το αρχειo .tar της rom. 7)Συνδεστε το κινητο με το pc και οταν κιτρινισει το κουτακι στο odin πατηστε start 8)Οταν το τηλεφωνο ανοιξει πηγαινετε στο recovery και επιιλεξτε wipe data all users και reboot Θα μπορειτε να λαμβανετε μελοντικα update και να τα φλασαρετε μεσω CWM recovery χωρις wipe data και χωρις pc(ναι καλα διαβαζετε,χωρις pc) Ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω αυριο γιατι σημερα δεν εχω χρονο Ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω αυριο γιατι σημερα δεν εχω χρονο κατι ακομη, πρεπει να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πριν κανω ολα αυτα; :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited October 25, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 (edited) κατι ακομη, πρεπει να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πριν κανω ολα αυτα; Το wipe data factory reset που λέει να κάνεις στις οδηγίες στην ουσία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι, οπότε είτε κάνεις είτε δεν κάνεις θα γίνει θες δε θες!!! Edit: Ακολούθα ευλαβικά τις οδηγίες! Βήμα, βήμα μην ξεχάσεις κανένα! Edited October 25, 2011 by pkatsaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
h_armani Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 (edited) ευχαριστω πολυ!!! τελικα δεν μπορουσα να περιμενω και περασα την 8. Οι οδηγιες σου ηταν πολυ χρησιμες και παλι χιλια ευχαριστω. Αν σου ειναι ευκολο μπορεις να μου δωσεις οδηγιες για να περασω το update 8.1 , φοβαμαι μην κανω καμια πατατα!!! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited October 25, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 (edited) τελικα δεν μπορουσα να περιμενω και περασα την 8. Οι οδηγιες σου ηταν πολυ χρησιμες και παλι χιλια ευχαριστω. Αν σου ειναι ευκολο μπορεις να μου δωσεις οδηγιες για να περασω το update 8.1 , φοβαμαι μην κανω καμια πατατα!!! UPDATE ROM μεσω ClockWorkMod Recovery 1)Ριχνετε το αρχειο update.zip με την ονομασια που το εχει δωσει ο δημιουργος στην καρτα sd 2)Βαζετε το κινητο σε recovery mode (πάτα παρατεταμένα το κουμπί που κλείνει η συσκευή και πάτα recovery) 3)Επιλεγετε update.zip 4)Στην συνεχεια επιλεγετε select zip from sdcard 5)Επιλεγετε το zip αρχειο που περασατε και σε λιγα δευτερολεπτα ειστε ετοιμοι (νομίζω ότι μετά πας κάτω μέχρι να λέει install zip) 6)Πατηστε back μεχρι να εμφανιστει η αρχικη οθονη του recovery mode και επιλεξτε reboot Τα άλλαξα λίγο από το site του astronafti γιατί είναι αλλαγμένο το CWM Recovery. :p EDIT: Επειδή από ότι καταλαβαίνω είναι η πρώτη φορά που βάζεις custom rom, και μιας και βρίσκεσαι ήδη σε αυτή τη διαδικασία, γνώμη μου βάλε NON OC, ξέχασα να στο πω από την αρχή. Αν βάλεις OC θα χρειαστεί να μπεις σε βαθιά νερά! Edited October 25, 2011 by pkatsaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
h_armani Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Οντως ηταν η πρωτη φορα που εβαλα custom rom για αυτο εξαλλου και ο 'φοβος'. την non oc εβαλα. ΅ Ευχαριστω παλι για τις οδηγιες και τις συμβουλες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 (edited) @Falcon36: ************************************************** Οφείλω να πω πως είναι πολύ καλή η rom. 8.1. Ένα πρόβλημα παρουσιάστηκε. Όταν πάω να κάνω εγκατάσταση μια εφαρμογή στο μαρκετ που είναι 2.5 mb μου λέει ότι unsufficient storage ενώ έχω 139 Mb εσωτερική ελεύθερη από ότι λέει το titanium. Έχω κάνει και wipe data στο μαρκετ για τυχόν πρόβλημα κατά την επανεγκατάσταση με το titatium. Της κάρτας μου της έκανα κατά την εγκατάσταση της rom, partition 256mb ενώ είναι 2gb. Τι να παίζει ρε παιδιά;;;;;;;;;;;; Μήπως δεν μπήκε καλά το hubrid2sd; τα έχω βάλει τα αρχεία δύο φορές μέχρι τώρα στο android folder και έκανα reboot. Επίσης ο κυρίλλος λέει στην 8.0 στο readme Note2: You can see your free sdcard ext4 partition space with Titanium Backup.!!!!1 ************************************************* Επαθα κατι αντίστοιχο, και έκανα τα εξής: φορμάρισα ολικά την κάρτα στον Η/Υ (μe to minitool εσβησα τα partition και την έκανα fat ολη) Μετά την φορμάρισα σε partition από τον γαλαξία με τον γνωστο τροπο και τελος, έβαλα το hubrid2sd (φυσικά με τις σχετικές επανεκκινήσεις). Ετσι σε μένα έπαιξε. Δεν βλεπω στο Titanium το έξτρα, αλλα βlέπω ένα μεγάλο εσωτερικό internal που οταν περναω εφαρμογές παραμένει σταθερό και δεν μειώνεται. Ελπιζω να βοήθησα. Edited October 25, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Ας κάνω κι εγώ μια ερώτηση μετά από πολύ καιρό! Έχει κάνει κανείς την τελευταία αναβάθμιση του angry birds seasons? Δε μου εμφανίζει όλα τα γραφικά. Ξέρει κανείς τι παίζει κ πως διορθώνεται? Sent from my Kyrillos13 Galaxy 3 v8.1 via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Ας κάνω κι εγώ μια ερώτηση μετά από πολύ καιρό! Έχει κάνει κανείς την τελευταία αναβάθμιση του angry birds seasons? Δε μου εμφανίζει όλα τα γραφικά. Ξέρει κανείς τι παίζει κ πως διορθώνεται? Sent from my Kyrillos13 Galaxy 3 v8.1 via Tapatalk μολις τωρα εκανα και εγω την τελευταια αναβαθμιση και συμβαινει το ιδιο και σε μενα... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 μολις τωρα εκανα και εγω την τελευταια αναβαθμιση και συμβαινει το ιδιο και σε μενα... εχετε δίκιο.... Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 (edited) Kyrillos rom v8.2.1 update => http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11407369&postcount=2 Edited October 27, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Kyrillos' rom v8.2 [27/10/11] v8.2 update.zip => Removed! γιατι κατεβηκε? προβλημα ειχε? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Περασα την 8.2, αλλα ουτε το 9 lockscreen μου το εμφανιζει, ουτε το νεο font.... Πρεπει να κανω wipe data μετα ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Περασα την 8.2, αλλα ουτε το 9 lockscreen μου το εμφανιζει, ουτε το νεο font.... Πρεπει να κανω wipe data μετα ? Σόρρυ ξέχασα να προσθέσω κάτι στο zip. Κάνε υπομονή 10 λεπτά. Wipe data δεν χρειάζεται. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts