Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Γεια σας παιδια και απο μενα.εχω βαλει την 6.1 και τωρα εχω το εξης προβλημα :οταν παω να στειλω μηνυμα και ενω εχω γυρισει σε μικρα τα γραμματα βγαινουν κεφαλαια!!!!τι μπορω να κανω;; Δεν είναι καν πρόβλημα αυτό που αναφέρεις, απεναντίας... αυτό είναι και το σωστό. Το πρωτόκολλο των sms υποστηρίζει μόνο κεφαλαία στην περίπτωση των 160 ελληνικών χαρακτήρων/sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 για να γινει το τηλεφωνο root χρειαζεται να δημιουργησω 2 partition στην καρτα μνημης ext2 και fat32 και εαν μπορει να γινει η επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων εαν χρειαστει στο μελλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 για να γινει το τηλεφωνο root χρειαζεται να δημιουργησω 2 partition στην καρτα μνημης ext2 και fat32 και εαν μπορει να γινει η επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων εαν χρειαστει στο μελλον. Δες εδώ πως γίνετε το root https://sites.google.com/site/astronaytiscom/tips-tricks/root Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Να ρωτήσω κάτι; Εχω την 5.6. Επειδή με ενδιαφέρει πρωτίστως η σταθερότητα και η διάρκεια της μπαταρίας, τι μου προτείνετε; Να μείνω εκεί που είμαι ή να βάλω την 6 non-oc. Ευχαριστώ! Και κάτι ακόμη για την περίπτωση που αλλάξω: Έχω την XXJP4 και οι οδηγίες αναφέρουν σας προτεινόμενη την XXJPQ. Που την βρίσκω; αποτι εχω δει μεχρι στιγμης, η 6.1 ΝΟΝOC ειναι πιο γρήγορη και σαφώς πιο σταθερή (ασε που εχει πιο ωραίες εικόνες) Εβαλα την NONOC 6.0 πάνω από την 5.7, χωρίς πρόβλημα, και μετά την 6.1. H !@#$$ ΟC δεν περνούσε με τίποτα! Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 H !@#$$ ΟC δεν περνούσε με τίποτα! Τελικα δεν σου ανοιξε ουτε με το G3mod kernel? Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JEIQ Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Καλημερα ειμαι νεος στο foroum.Εχω ενα προβλημα δεν μπορω να κανω το κηνιτο να παιζει live wallpaper:mad: το προβλημα ειναι οταν γραφω στο terminal emulator μ μου γραφει cannot creative και παρακατω error 22 . Τι να κανω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Να ρωτήσω κάτι; Εχω την 5.6. Επειδή με ενδιαφέρει πρωτίστως η σταθερότητα και η διάρκεια της μπαταρίας, τι μου προτείνετε; Να μείνω εκεί που είμαι ή να βάλω την 6 non-oc. Ευχαριστώ! Και κάτι ακόμη για την περίπτωση που αλλάξω: Έχω την XXJP4 και οι οδηγίες αναφέρουν σας προτεινόμενη την XXJPQ. Που την βρίσκω; αποτι εχω δει μεχρι στιγμης, η 6.1 ΝΟΝOC ειναι πιο γρήγορη και σαφώς πιο σταθερή (ασε που εχει πιο ωραίες εικόνες) Εβαλα την NONOC 6.0 πάνω από την 5.7, χωρίς πρόβλημα, και μετά την 6.1. H !@#$$ ΟC δεν περνούσε με τίποτα! Κάποιος που να έχει δοκιμάσει και την v6 OC και την NON-OC μπορεί να μας συγκρίνει τη διάρκεια της μπαταρίας; Έχω την εντύπωση πάντως πως η v6.1 OC που εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ (και με την οποία κατά τα άλλα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος) έχει μικρότερη διάρκεια μπαταρίας από την original 2.2. Το επιβεβαιώνει κανείς ή είναι η ιδέα μου; Μια ερώτηση ακόμα αν και λίγο χαζή... Να υποθέσω πως η NON-OC δεν περνάει πάνω στη NON-OC, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Κάποιος που να έχει δοκιμάσει και την v6 OC και την NON-OC μπορεί να μας συγκρίνει τη διάρκεια της μπαταρίας; Έχω την εντύπωση πάντως πως η v6.1 OC που εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ (και με την οποία κατά τα άλλα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος) έχει μικρότερη διάρκεια μπαταρίας από την original 2.2. Το επιβεβαιώνει κανείς ή είναι η ιδέα μου; Μια ερώτηση ακόμα αν και λίγο χαζή... Να υποθέσω πως η NON-OC δεν περνάει πάνω στη NON-OC, έτσι; Να υποθέσω πως η NON-OC δεν περνάει πάνω στη NON-OC, έτσι; κατι λαθος γράφεις :-))) Η απάντηση είναι η προφανής: η OC σαφώς και τρωει περισσότερη μπαταρία, αφού αλλάζεις την συχνότητα του επεξεργαστή!!! η διάρκεια της μπαταρίας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, πχ ανοικτό δίκτυο, GPS, κατάσταση φωτισμού οθόνης, εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο κλπ κλπ Γενικά τα android δεν φημίζονται για την οικονομία στην μπαταρία τους. Αλλα μην ξεχνάς - πρόκειται για κινητό όχι για Ελβετικό πολυσουγιά ή tablet ή laptop... Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Επειδή πολλοί ρωτάτε για μπαταρία. Στα smartphone την διάρκεια 3-4 μέρες ξεχάστε την. Από ότι έχω παρατηρήσει από το δικό μου με OC έκδοση max 2 μέρες με αρκετή ομιλία, μέτριο σερφάρισμα, αλλά αρκετές ρυθμίσεις για αυτό π.χ. ρυθμίσεις για καλύτερη μπαταρία στο setCPU, 2-3η σκάλα στην φωτεινότητα όχι συνέχεια ανοιχτό wifi ή GPS, σβήσιμο οθόνης σε 30" κλπ κλπ...Γενικά 1 1/2 με 2 μέρες η μπαταρία θεωρείται super. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 μπορώ να περάσω τον kernel της 6.0 στην 5.7και αν όχι ποιον να βάλω που θα τον βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Να υποθέσω πως η NON-OC δεν περνάει πάνω στη NON-OC, έτσι; κατι λαθος γράφεις :-))) Μπερδεύτηκα συγγνώμη... Εννοούσα αν περνάει η NON-OC πάνω στην OC... Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hack3rakos Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Εσεις τι λετε για kernel: Fugumod v2.4 Alpha19 BE Ultra ή G3Mod v1.3.3 ? Παράθεση Mobile:Newman N1 ROM: Etotalk N1v1.0.7 Android version: 4.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. July 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Εσεις τι λετε για kernel: Fugumod v2.4 Alpha19 BE Ultra ή G3Mod v1.3.3 ? Εγώ προτιμώ fugumod. :D Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Επειδή πολλοί ρωτάτε για μπαταρία. Στα smartphone την διάρκεια 3-4 μέρες ξεχάστε την. Από ότι έχω παρατηρήσει από το δικό μου με OC έκδοση max 2 μέρες με αρκετή ομιλία, μέτριο σερφάρισμα, αλλά αρκετές ρυθμίσεις για αυτό π.χ. ρυθμίσεις για καλύτερη μπαταρία στο setCPU, 2-3η σκάλα στην φωτεινότητα όχι συνέχεια ανοιχτό wifi ή GPS, σβήσιμο οθόνης σε 30" κλπ κλπ...Γενικά 1 1/2 με 2 μέρες η μπαταρία θεωρείται super. εχεις αδικο φιλε μου, εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις version του kyrillou, ειμαι απο τους πρωτους κατοχους του g3 και μετα απο αρκετα πειραματα-πειραγματα, τουλαχιστον παλαιοτερα διοτι επαψα να ασχολουμε τοσο πολυ με το κινητο μας,κατεληξα στα εξης συμπερασματα. -ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ, ΝΑΙ , ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΨΑΧΟΥΛΕΥΜΑ, ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 5,7 ΤΟΥ ΚΥΡΙΛΛΟΥ -ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 3,0 EXTREME EDITION ΤΟΥ ΚΥΡΙΛΛΟΥ -ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 6.0 oC ΤΟΥ ΚΥΡΙΛΛΟΥ. ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Εγώ προτιμώ fugumod. :D Παρακαλω αν ειναι ευκολο ενα λινκ για να κατεβασω τον κερνελ Fugumod v2.4 Alpha19 BE Ultra? Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 πως βαζω ρομ του κυριλου?ειμαι με froyo 2.2-i5800XXJP4. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cst01355 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Χρησιμοποιώ τις ROM του Κυριλλου εδώ και καιρό , το παλικάρι έχει ρίξει πολύ δουλειά. Αλλά πρέπει να πω τα παρακάτω . Απο τότε που χρησιμοποιώ τις versions του κυριλου έχω συχνα ενοχλητικλα προβληματάκια (κλήσεις κολλάνε , το κινητό σέρνεται κατά διαστήματα , το bluetooth χάνει την σύνδεση με το ακουστικό κ.α ) μπορώ να πω πως δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος μιας και λόγο δουλειάς μιλάω πολύ στο τηλέφωνο ( άπειρες φορές μου ρχετε να το σπάσω απο τα κολλήματα ) . Φίλος με την 2.1 stock δεν είχε τετοια προβλήματα . Γυρνάω σε original Υ.Γ Πάντα κάνω τις διαδικασίες αναβάθμησης σύμφωνα με τις οδηγίες (κάνω και wipe data κτλπ ) Μία φορά που δοκίμασα O.C έκδοση την έβγαλα γιατί το κινητό crashare αρκετές φορές ... Αυτήν την στιγμή φοράω νομίζω την 6.1 ΝΟΝ OC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. July 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Βγήκε η Kyrillos' rom v7.0!!! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11407369&postcount=2 :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Εγω εχω ενα αλλο προβλημα με την 6.1 NON-OC του Κυριλου. Οταν κανω restart η reboot και εχω μεσα την SD καρτα αργει υπερβολικα ν' ανοιξει, αν δεν κολησει στο boot-animation. Οταν δεν ειναι mount η καρτα ανοιγει κανονικα. Η καρτα εχει γινει partitioned σε FAT32 και ext4. Και μια αλλη ερωτηση, τι ειναι καλυτερο το ext4 η το ext 2 ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. July 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Εγω εχω ενα αλλο προβλημα με την 6.1 NON-OC του Κυριλου. Οταν κανω restart η reboot και εχω μεσα την SD καρτα αργει υπερβολικα ν' ανοιξει, αν δεν κολησει στο boot-animation. Οταν δεν ειναι mount η καρτα ανοιγει κανονικα. Η καρτα εχει γινει partitioned σε FAT32 και ext4. Και μια αλλη ερωτηση, τι ειναι καλυτερο το ext4 η το ext 2 ? ext4. Πέρνα την v7.0 :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Βγήκε η Kyrillos' rom v7.0!!! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11407369&postcount=2 :) Έχει ουσιαστική διαφορά η βάση που άλλαξες; Αν δεν έχω προβλήματα με την 6.1 να την βάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 μολις εγκατεστησα την 7η εκδοση του ΚΥριλλου και δοκιμαζεται..... 2 ερωτησεις Κυριλλε ή οποιος γνωριζει φυσικά 1. τι ειναι το kernel? 2 να βαλω καποιο πανω απο την 7 ή να την δοκιμασω πρώτα? ευχαριστώ εκ των πρωτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. July 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 μολις εγκατεστησα την 7η εκδοση του ΚΥριλλου και δοκιμαζεται..... 2 ερωτησεις Κυριλλε ή οποιος γνωριζει φυσικά 1. τι ειναι το kernel? 2 να βαλω καποιο πανω απο την 7 ή να την δοκιμασω πρώτα? ευχαριστώ εκ των πρωτέρων 1. http://en.wikipedia.org/wiki/Linux_kernel 2. Δοκίμασε την πρώτα. Μια χαρά είναι ο κερνελ τις v7.0 Έχει ουσιαστική διαφορά η βάση που άλλαξες; Αν δεν έχω προβλήματα με την 6.1 να την βάλω; Είναι πιο γρήγορο το νέο firmware. Θα δεις διαφορά, όχι τεράστια βέβαια αλλά υπάρχει! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 εχω ενα gt-l5801 αλλα ειναι κλειδωμενο σ orange..μπορουμε να κανουμε κατι? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. July 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 εχω ενα gt-l5801 αλλα ειναι κλειδωμενο σ orange..μπορουμε να κανουμε κατι? ναι. :P δηλαδη έτσι νομίζω. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts