lykourgos Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 (edited) Κάπου σε χάνω! : D Έχω rom του Κύριλλου, deodexed είναι της Samsung? Το έκανα με τα βήματα που είπα πιο πάνω χρησιμοποιώντας το φανταστικό Root Explorer : Ρ. 1. Flight mode on 2. Αντιγραφή modded Phone.apk, επικόλληση στο /system/app. 3. Flight mode off 4. Reboot Έτοιμοι! Πλέον με καλούν και το καταλαβαίνω από το 1ο δευτερόλεπτο. : Ρ Edit : Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι μόνο για custom Froyo rom (thnx to Larrythe) Edited May 14, 2011 by lykourgos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Κάπου σε χάνω! : D Έχω rom του Κύριλλου, deodexed είναι της Samsung? Το έκανα με τα βήματα που είπα πιο πάνω χρησιμοποιώντας το φανταστικό Root Explorer : Ρ. 1. Flight mode on 2. Αντιγραφή modded Phone.apk, επικόλληση στο /system/app. 3. Flight mode off 4. Reboot Έτοιμοι! Πλέον με καλούν και το καταλαβαίνω από το 1ο δευτερόλεπτο. : Ρ Οι ρομ του Κύριλλου είναι deodexed, της Samsung όχι! Εγώ είμαι με ρομ της Samsung! Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Τώρα μάλιστα! : D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alogaras Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 (edited) ρε παιδια που ειναι το /system/app ???? ακυρο το βρηκα.. ''κάνεις mount as read-write και αφαιρείς τα Phone.apk και Phone.odex από το /system/app/'' ποσ κανω mount? Edited May 13, 2011 by alogaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Έχει ένα γκρι κουτάκι πάνω δεξιά στο Root Explorer. Πάτα το να αλλάξει από Mount RW σε Mount RO για να μπορέσεις να κάνεις επικόλληση το Phone.apk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoumbis Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 λοιπόν έβαλα αυτό στην beta 2.2 και ανέβηκε το σκορ στο quadrant από 601 σε 631 Σε κάρτα 16GB τι τιμή βάζουμε; Παράθεση LG p920 4.0.4 ics................30a-EUR-XX:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Σε κάρτα 16GB τι τιμή βάζουμε; Δοκίμασε 2048 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Σε κάρτα 16GB τι τιμή βάζουμε; Δε νομίζω ότι θα δεις διαφορά στις επιδόσεις. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hack3rakos Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Ερωτηση για κυριλλο! Αυτη την στιγμη εχω τιν 5.0 beta (Η οποια μετα απο 2-3 flash δουλευει αψογα μεχρι στιγμης) Εαν κανω restore to factory defaults -> wipe data/cache -> install tin rom5 RC αλλα χωρις το Format της SD για να μην χρειαστει να ξαναγινουν τα partition και τα copy/paste για τα backup θα δουλεψει σωστα η RC? Το swap & ext4 που ειχα κανει απο Madteam θα ειναι κομπλε ή πρεπει να γινει Ολη η διαδικασια με το format? Το εκανα τελικα και δουλεψε μια χαρουλα! Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα και βλεπω γρηγοροτερη αποκριση σε διαφορες εφαρμογες! Γκουντ γουορκ μαϊ φρεντ! :D Παράθεση Mobile:Newman N1 ROM: Etotalk N1v1.0.7 Android version: 4.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 καμια λυση με την ελληνικη γλωσσα στο samsung keyboard?? v.5.0 RC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Εγώ περιμένω για το δικό μου το κινητό την 5 final και όταν είναι να την περάσω θα κάνω wipe data cache. Να κάνω ένα καθαρό φλασάρισμα της final στο κινητό για να είναι κομπλέ!! Προς το παρόν έχω περάσει την 5 RC στης αρραβωνιαστικιάς μου το κινητό και πάει σφαιριδιόν!! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Το έκανα με τα βήματα που είπα πιο πάνω χρησιμοποιώντας το φανταστικό Root Explorer : Ρ. 1. Flight mode on 2. Αντιγραφή modded Phone.apk, επικόλληση στο /system/app. 3. Flight mode off 4. Reboot Έτοιμοι! Πλέον με καλούν και το καταλαβαίνω από το 1ο δευτερόλεπτο. : Ρ Αψογος.. το εκανα στην ROM v5.0 beta2 του Κυριλλου και ειμαι "Κυριλέ!!!!"... πλεον ακουω κανονικοτατα και δυνατα απο την αρχη τον ηχο κλησης μου οταν με καλουν.. ΥΓ: Καλου κακου κρατησα καπου κοπια και το "original" phone.apk που ειχε η εκδοση του Κυριλλου. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hack3rakos Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Added Ramhack Script [Optional, Thanks to Darkyy] Added SDspeedfix Script [Optional, Thanks to Brainmaster] Kyrille με αυτο τι παιζει? Ειναι ενεργοποιημενα? Εαν οχι απο που τα ενεργοποιουμε ? Παράθεση Mobile:Newman N1 ROM: Etotalk N1v1.0.7 Android version: 4.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 καλησπερα εχω το galaxy 3 με περασμενη την kurillos rom v3.3 extreme edition jpm me κερνρλ 2.6.32.9 root@locALHOST #9.το κινητο το πηρα μεταχειρισμενο και εχει περασμενα τα παραπανω.το προβλημα ειναι οτι δεν μου αναγνωριζει την sim.θα ηθελα να ρωτησω 1) πως θα μου αναγνωρισει την sim και 2)πως θα περασω την επισημη 2.2 ευχαριστω χρηστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alogaras Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Έχει ένα γκρι κουτάκι πάνω δεξιά στο Root Explorer. Πάτα το να αλλάξει από Mount RW σε Mount RO για να μπορέσεις να κάνεις επικόλληση το Phone.apk. μπορεις να μου πεις ποια εφαρμογη ειναι στο μαρκετ γιατι μαλλον ειναι λαθος εφαρμογη και δν ειχε πανω το mount.. το root explorer που λες δεν ειναι free στο μαρκετ..αλλη που κανει την ιδια δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Αρχικά για να χρησιμοποιήσεις το Root Explorer πρέπει να έχεις κάνει root τη συσκευή σου. ; ) Με ένα google search θα βρεις την εφαρμογή και θα την κάνεις εγκατάσταση. Μετά είναι εύκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 μπορεις να μου πεις ποια εφαρμογη ειναι στο μαρκετ γιατι μαλλον ειναι λαθος εφαρμογη και δν ειχε πανω το mount.. το root explorer που λες δεν ειναι free στο μαρκετ..αλλη που κανει την ιδια δουλεια? Μπες στη σελιδα μου και θα το βρεις.. (ειναι στον καταλογο Samsung Galaxy 3) http://georgek.4shared.com Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alogaras Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 ευχαριστω παιδες....ειμαι ροοτ... με το file expert πηγα να το κανω....λογικα εγινε...αν δεν εγινε θα κατεβασω το αρχειο του φιλου πιο πανω... ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Εγώ έχω την custom rom XWJPF που βγήκε στις 11 Απριλίου 2011. Σήμερα ξαφνικά δεν μπορώ να μπω στο market. Το τρέχω και κλείνει μόνο του χωρίς να βγάζει κάποιο σφάλμα. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 παιδια δεν αναγνωριζει την sim. τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 παιδια δεν αναγνωριζει την sim. τι να κανω? Μηπως αν καθαρισεις λιγο τις επαφες της sim με οινοπνευμα να φτιαξει? Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Μηπως αν καθαρισεις λιγο τις επαφες της sim με οινοπνευμα να φτιαξει? τιποτα.μηπως να παιζει τιποτα επειδη εχει περασμενη του κυριλλου?δεν αναγνωριζει το κινητο ουτε με το Kies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 τιποτα.μηπως να παιζει τιποτα επειδη εχει περασμενη του κυριλλου?δεν αναγνωριζει το κινητο ουτε με το Kies Ισως παλι αν δοκιμασεις να ξαναφλασαρεις μια ROM του Κυριλλου απο την αρχη να φτιαξει το προβλημα.. δεν ξερω παλι σιγουρα.. καλυτερα αν δεν το βιαζεσαι να περιμενεις την γνωμη καποιου ειδημονα απο εδω γιατι εγω δεν τα ξερω και τοσο καλα.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Ισως παλι αν δοκιμασεις να ξαναφλασαρεις μια ROM του Κυριλλου απο την αρχη να φτιαξει το προβλημα.. δεν ξερω παλι σιγουρα.. καλυτερα αν δεν το βιαζεσαι να περιμενεις την γνωμη καποιου ειδημονα απο εδω γιατι εγω δεν τα ξερω και τοσο καλα.. να σαι καλα ευχαριστω παντως:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 παιδια δεν αναγνωριζει την sim. τι να κανω? Ούτε εμένα μου την αναγνώριζε κάποτε αλλά μετά κατάλαβα ότι είχα βάλει λάθος την σιμ. για τσέκαρε αν την έχεις βάλει σωστά. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts