Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα στην παρεα και παλι. Θα ηθελα να ρωτησω οποιος ξερει...

περασα την νεα rom 5.0 rc - αλλα το κινητο κολλαει συνεχεια και κανω απανωτα reset!

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατί δεν κατεβάζεις από το market το myphone explorer και από εδώ το ίδιο αλλά για το PC σου. Μετά τρέχεις αυτό που κατέβασες από το market στο κινητό σου και μετά τρέχεις και αυτό στο pc και είσαι έτοιμος να κάνεις ότι θες. Εγώ με αυτό το δουλεύω γιατί με το KIES ότι και να κάνω δεν συνδέεται.

Θα το δοκιμάσω,αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατι μετά το rootarisma δεν μπορώ να συνδέσω το κινητο μου με το pc...

Οποιος το εχει αντιμετωπισει παρακαλω ας πει κατι...ειναι τραγικο , γιατι οποια κινηση και εαν κανω η στα settings η βλεποντας τι διαφορετικο υπαρχει κολλαει ολοκληρωτικα. Πρεπει να να βγει η μπαταρια!!! για να ξανα ανοιξει.

Επισης το εχω flash 2 φορες αλλα τα ιδια ακριβως...

Ακομα καμια τυχη με το φλασαρισμα...

εχω φτασει τις 6 φορες jpf και μετα 4.1 αλλα το 0.0kb internal memory παραμενει... Δεν ειμαι και πολυ τυχαιρος μου φαινεται... θα δοκιμασω 1,2 φορες ακομα και αν δε γινει με βλεπω να μενω στην jpf... (ασε που παιρνει και αρκετη ωρα...) κριμα...

Ακομα καμια τυχη με το φλασαρισμα...

εχω φτασει τις 6 φορες jpf και μετα 4.1 αλλα το 0.0kb internal memory παραμενει... Δεν ειμαι και πολυ τυχαιρος μου φαινεται... θα δοκιμασω 1,2 φορες ακομα και αν δε γινει με βλεπω να μενω στην jpf... (ασε που παιρνει και αρκετη ωρα...) κριμα...

Γιατί δε βάζεις την v5.0?

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

θα δοκιμασω να βαλω την 5.0, ειδικα αν δεν εχει αυτο το bug με τη μνημη που μου την εχει σπασει... αλλα το απογευμα γιατι απο εδω που ειμαι δεν μπορω να την κατεβασω.

edit :

επιτελους!!! η 6 φορα ηταν η τυχαιρη!! (μπορει και 7η εχω χασει το λογαριασμο) δειχνει κανονικα 124mb διαθεσιμη εσωτερικη μνημη οποτε ειμαι οκ. η 5.0 εχει μηπως το ιδιο bug? γιατι δεν ξερω αν μπορω να το ξαναπερασω ολο αυτο, ισως 1,2 μερες αργοτερα να παρω μερικες ανασες :P :) :)

Edited by giannisasp

Ερωτηση για κυριλλο! Αυτη την στιγμη εχω τιν 5.0 beta (Η οποια μετα απο 2-3 flash δουλευει αψογα μεχρι στιγμης) Εαν κανω restore to factory defaults -> wipe data/cache -> install tin rom5 RC αλλα χωρις το Format της SD για να μην χρειαστει να ξαναγινουν τα partition και τα copy/paste για τα backup θα δουλεψει σωστα η RC? Το swap & ext4 που ειχα κανει απο Madteam θα ειναι κομπλε ή πρεπει να γινει Ολη η διαδικασια με το format?
Mobile:Newman N1 ROM: Etotalk N1v1.0.7 Android version: 4.0.4

Συγνωμη που θα φανω "χαζος" αλλα μιλας γι wipe.!!! καθε κινηση που κανω στο setting αφενος κολλαει θελει μπαταρια εκτος και επισης αν καταφερω να μπω σε download mode τι θα πρεπει να μου δειξει το wipe! πατωντας το....

δεν υπάρχει θέμα χαζού κλπ κανείς δεν τα γνωρίζει όλα,

Shutdown your phone. Don't remove sdcard!! Enter recovery (Vol up + Vol down + home + power) and wipe data & cache.

@datanews με Vol up + Vol down + home + power μπαινεις στο recovery και κανεις wipe data + cache bootareis το κινητο και βλεπεις εαν συνεχιζει. Εαν συνεχιζει ξαναπερνας την ROM απο την αρχη με ολα τα βηματα που υπαρχουν εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123

Επισης καλο ειναι να διαβασεις και το Manual του αστροναυτη για να καταλαβεις λιγο καλυτερα τι παιζει στα ελληνικα... http://www.megaupload.com/?d=TCAUH3LE

Edited by hack3rakos

Αφενος το manuall το εχω διαβασει πολλες φορες και αφετερου step by step εγιναν ολα. Επισης ξανα φλασαρα αλλα κολλαει και πρεπει να βγαλω την μπαταρια.

Περασα ακομα και την 4.0 και το κινητο κολλαει και παλι. Σημ. Πριν περασω την εκδοση ειχα την Android 2.3.4 (Gingerbread).

Την 2.3.4? Αδερφε τι κινητο εχεις?

Εδω ειμαστε στο:

Θέμα: Hacks/Root/Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (i5800)

Την 2.3.4? Αδερφε τι κινητο εχεις?

Εδω ειμαστε στο:

Θέμα: Hacks/Root/Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (i5800)

I5800 πρέπει να έχει. Απ'ότι είδα μάλλον είχε βάλει την Gingerbread edition του Κύριλλου.

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Συγνωμη αλλα ειχα πηξιμο στο γραφειο. Λοιπον στο σωστο section ειμαι. Και ναι εχω το I5800 τελικα με τα πολλα τωρα αρχισε να ειναι καπως καλυτερα. Δεν εχω κανει ακομα reset αλλα με εκδοση 4,0 ειμαι τωρα.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ! Πάει το ηλίθιο σκαλοπάτι στον ήχο κλήσης! Το μόνο που χρειάστηκε ήταν να σβήσω το Phone.apk μαζί με το αντίστοιχο .odex και να περάσω στη θέση τους το μονταρισμένο Phone.apk! Είμαι πολύ χαρούμενος! Είχα 2 αποτυχίες πιο πριν προσπαθώντας να κάνω deodex όλες τις εφαρμογές!

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ! Πάει το ηλίθιο σκαλοπάτι στον ήχο κλήσης! Το μόνο που χρειάστηκε ήταν να σβήσω το Phone.apk μαζί με το αντίστοιχο .odex και να περάσω στη θέση τους το μονταρισμένο Phone.apk! Είμαι πολύ χαρούμενος! Είχα 2 αποτυχίες πιο πριν προσπαθώντας να κάνω deodex όλες τις εφαρμογές!

πες μου οτι εννοεις τα 3 δευτερολεπτα που ειναι χαμηλομενος ο ηχος κλησης οταν σε καλουνε??

το phone.apk που βρισκετε ακριβως και πιο αρχειο πρεπει να περασουμε μεσα για να γινει αυτο?

πες μου οτι εννοεις τα 3 δευτερολεπτα που ειναι χαμηλομενος ο ηχος κλησης οταν σε καλουνε??

το phone.apk που βρισκετε ακριβως και πιο αρχειο πρεπει να περασουμε μεσα για να γινει αυτο?

Αυτή τη βλακεία λέω! Βάζεις το κιν σε "λειτουργία πτήσης", με το File Expert(δωρεάν file explorer από το market) κάνεις mount as read-write και αφαιρείς τα Phone.apk και Phone.odex από το /system/app/. Περνάς μόνο το μονταρισμένο Phone.apk. Η πατέντα είναι για Froyo. Και πολύ πιθανόν να κολλήσει όταν θα περνάς το μονταρισμένο αρχείο. Εγώ έβγαλα τη μπαταρία και άνοιξε κανονικά! Τη μόντα και το αρχείο θα τα βρεις εδώ!

Υπόψιν, μπορεί να κολλήσει καλά και να χρειαστεί να περάσεις ξανά τη ρομ από πάνω. Δε χάνεις τίποτα αν δεν κάνεις wipe ή factory reset.

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Στο XDA λέει ότι απλά βάζεις σε flight mode το κινητό, αντικαθιστάς το Phone.apk, βγαίνεις από flight mode, κάνεις ένα reboot και είσαι έτοιμος!

Μήπως δεν πρέπει να πειράξεις το Phone.odex που αναφέρεις?

Στο XDA λέει ότι απλά βάζεις σε flight mode το κινητό, αντικαθιστάς το Phone.apk, βγαίνεις από flight mode, κάνεις ένα reboot και είσαι έτοιμος!

Μήπως δεν πρέπει να πειράξεις το Phone.odex που αναφέρεις?

Αυτός υποθέτει ότι έχουμε deodexed rom. Δηλ ότι όλες οι εφαρμογές μας είναι μόνο .apk. Την προηγούμενη φορά που άφησα το .odex δε δούλευε και αναγκάστηκα να φλασάρω από πάνω(περνώντας το αρχικό αρχείο δε βοήθησε).

Για να καταλάβεις, όταν κάνουμε deodexing rom αφαιρούμε όλα τα .apk & .odex και αντικαθιστούμε με τροποποιημένα και ξαναπακεταρισμένα .apk και μόνο!

Απ'ότι διάβασα καλό είναι να απενεργοποιήσεις τους ήχους ειδοποίησης από "ρυθμίσεις->κλήσεων->όλες οι κλήσεις->ήχοι κατάστασης κλήσης"

Edited by Larrythe

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!