kint Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Κυριλλε,νομιζω, απο τους `χαρακτηρισμους`που σου προσαπτουν τα παιδια του forum μαλλον θα σε πλησιασει,καμμια"στοα" lol, ha ha ha ha ha!!!! gt i5800 Kyrillos v.4.1 :lol: όχι στοά ή SAMSUNG όμως μπορεί... Αφού της έχει ανεβάσει τις πωλήσεις κάνοντας ότι δεν κάνει η ίδια... :) Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Δεν είχα πρόβλημα με την 4 final, αλλά κατέβασα από το hotfile την 4.1 και την πέρασα. Από τη στιγμή που δεν χάνω δεδομένα, όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamaru13 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Δεν παίζει σε froyo. Μπορείς να αγοράσεις το ndrive αρκετά φτηνά (0 ευρώ). Θα σου στείλω λινκ με το site που το πουλάει αν ενδιαφέρεσαι. Στειλε μου και εμενα Κυριλλε Σε παρακαλω :) Παράθεση Kyrillos rom v5.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 (edited) Δεν είχα πρόβλημα με την 4 final, αλλά κατέβασα από το hotfile την 4.1 και την πέρασα. Από τη στιγμή που δεν χάνω δεδομένα, όλα καλά. Παιδιά από έκδοση 3.3 και πάνω έχω ανεβάσει σε 4 RC2, RC3, Final και τώρα 4.1 και δεν έχω χάσει ποτέ δεδομένα ούτε έκανα wipe παρά μόνο στο maps 5.3.1 μέσα απο Titanium (Titanium - backu/restore - Maps 5.3.1 (klik) και wipe data). Ολες με OC 1300 και fsconvert. Συνάντησα ένα πρόβλημα με το Market ξαφνικά μου έδειχνε ότι δεν έχω καμία εφαρμογή περασμένη από το market "no downloads from Android market" Λύση: Settings - Manage Applications - ALL - βρες το Market άνοιγμα και επιλογή "Clear data" μόλις ξεκινήσει πάλι θα διαβάσει όλες τις εφαρμογές. Ελπίζω να βοηθήσει και άλλους αν αντιμετωπίσουν παρόμοιο πρόβλημα. Edited April 21, 2011 by kint market problem Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 (edited) Η v4.1 έκδοση που δεν έχει overclock που είναι να την κατεβάσω ??? Μάλλον θα ήταν καλύτερα να υπάρχουν τα links για download σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο γιατί με τόσα μηνύματα καθημερινά :) έχω χάσει την μπάλα . Οκ την βρήκα , εάν θέλετε την ανεβάζω σε ένα part στο rapidshare Edited April 21, 2011 by st@m@tis Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Η v4.1 έκδοση που δεν έχει overclock που είναι να την κατεβάσω ??? Μάλλον θα ήταν καλύτερα να υπάρχουν τα links για download σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο γιατί με τόσα μηνύματα καθημερινά :) έχω χάσει την μπάλα . Οκ την βρήκα , εάν θέλετε την ανεβάζω σε ένα part στο rapidshare την εχει ανεβασει ο Κυριλλος μ`αυτο τον τροπο για να εχει καποια μπονους gt i5800 Kyrillos v. 4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Στην 4 final εβαλα την cpu 667 και δεν ξανα εκανε κοληματα,αλλα ο launcher εχει μονο 3 εικονιδια τηλεφωνο επαφες εφαρμογες χαθηκαν τα μηνυματα!:lol: Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpbm23 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Ξέρει κανείς αν η καινούργια Samsung rom I5800XWJPE υποστηρίζει την ελλάδα; Και αν είναι καλύτερη από την I5800XΧJPM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viron Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Ξέρει κανείς αν η καινούργια Samsung rom I5800XWJPE υποστηρίζει την ελλάδα; Και αν είναι καλύτερη από την I5800XΧJPM; Το έχω καμιά εβδομάδα και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Διαβάστε προηγούμενη ανάρτηση πως αλλάζετε γλώσσα -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3597481#post3597481 Ναι υποστηρίζει ελληνικά πλήρως και και πληκτρολόγιο και μενού. Γενικά έχει καλύτερη αίσθηση ταχύτητας. Το συνιστώ σε όσους θέλουν firmware από την Samsung. Δεν έχει το πρόβλημα με την φωτογραφική κάμερα που είχαν οι προηγούμενες εκδόσεις και δουλεύει, Wifi, GPS. Για να επιταχυνθεί το κλείδωμα του το GPS στην έκδοση Froyo, δοκιμάστε το παρακάτω DIAL: *#*#3214789650#*#* This will open "gpssetup2" Go to "settings" Go to "Fix Request Settings" Under this check for these two changes: 1. go to "Session operation" and select "MS- Based" 2. go to "Server Option" and select "Local" * Make sure your internet connection on phone is active (gprs/edge/3g). you should get a fix in less than 15 seconds. :) To test, you can get in to gpssetup2 (as above) and select "commands" --> "get position" --> "start GPS" or use app like "GPS status" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Δεν θέλω να φανώ αχάριστος, πράγματι η δουλειά που γίνεται από Κυρίλλο, Τυχεράκια, και δεν ξέρω από ποιον άλλο, είναι εξαιρετική, μπράβο σε όλα τα παιδιά!! άλλα για όποιον θέλει ένα απλά λειτουργικό τηλ, τότε η jpe είναι μια χαρά, πάντως και αυτήν την έκδοση χάρη στον Κυρίλλο την βρήκα!!:up: Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Το έχω καμιά εβδομάδα και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Διαβάστε προηγούμενη ανάρτηση πως αλλάζετε γλώσσα -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3597481#post3597481 Ναι υποστηρίζει ελληνικά πλήρως και και πληκτρολόγιο και μενού. Γενικά έχει καλύτερη αίσθηση ταχύτητας. Το συνιστώ σε όσους θέλουν firmware από την Samsung. Δεν έχει το πρόβλημα με την φωτογραφική κάμερα που είχαν οι προηγούμενες εκδόσεις και δουλεύει, Wifi, GPS. Για να επιταχυνθεί το κλείδωμα του το GPS στην έκδοση Froyo, δοκιμάστε το παρακάτω DIAL: *#*#3214789650#*#* This will open "gpssetup2" Go to "settings" Go to "Fix Request Settings" Under this check for these two changes: 1. go to "Session operation" and select "MS- Based" 2. go to "Server Option" and select "Local" * Make sure your internet connection on phone is active (gprs/edge/3g). you should get a fix in less than 15 seconds. :) To test, you can get in to gpssetup2 (as above) and select "commands" --> "get position" --> "start GPS" or use app like "GPS status" Δεν μου ήρθε κανένα fix ακόμη μετά και από αρκετό χρόνο, why? Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gullwing Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Τελικα η καινουργια 4.1 του Κυριλλου εχει προβλημα με την καμερα του κινητου η απλως το παθαινουν καποιοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Το setcpu σε froyo jpe δουλευει?κ αν ναι πως?γιατι θελω να κανω λιγο πιο "σβελτο" τον επεξεργαστη...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Το setcpu σε froyo jpe δουλευει?κ αν ναι πως?γιατι θελω να κανω λιγο πιο "σβελτο" τον επεξεργαστη...:D δουλεύει, είναι εύκολο, ψάξτο λίγο απλά να ξέρεις δεν γίνεται να κάνεις overclock τον επεξεργαστή σε stock firmware. Μπορείς πάντως να δεις αυτές τις ρυθμίσεις που θα βελτιώσουν μπαταρία και λίγο ταχύτητα. I suggest you some settings in setcpu for speed & battery increase -Main Scaling: Conservative Set on boot: tick -Advanced (third tab) Up Threshold: 90 Down Threshold: 40 Apply Set on boot: tick -Profiles (Second Tab) Enable: tick Add Profile Profile: Screen Off Max: 166.750 (or 333.500) Min: 83.375 Scaling: Conservative Priority: 100 Save Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 καλησπερα παιδια.. μια βοηθεια.. εχω ακομα την εκδοση 2.1 :blink: θα ηθελα να ρωτησω εαν λειτουργει το link2sd και πως γιατι δεν καταλαβαινω και επισης πως κανω partision στην sd.. ευχαριστω εκ των προτερων.. Θα συνδέσεις το κιν στο pc και με το minipartition tool θα κάνεις ένα δεύτερο partition. Resize στο υπάρχον και νέο Partition στον απελευθερομένο χώρο. Δε θα χαθούν αρχεία. Το link2sd είναι ιδανικό για την 2.1. Αν θες άλλες πληροφορίες εδώ είμαι. Το χρησιμοποιώ και είναι πολύ καλό. Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 δουλεύει, είναι εύκολο, ψάξτο λίγο απλά να ξέρεις δεν γίνεται να κάνεις overclock τον επεξεργαστή σε stock firmware. Μπορείς πάντως να δεις αυτές τις ρυθμίσεις που θα βελτιώσουν μπαταρία και λίγο ταχύτητα. I suggest you some settings in setcpu for speed & battery increase -Main Scaling: Conservative Set on boot: tick -Advanced (third tab) Up Threshold: 90 Down Threshold: 40 Apply Set on boot: tick -Profiles (Second Tab) Enable: tick Add Profile Profile: Screen Off Max: 166.750 (or 333.500) Min: 83.375 Scaling: Conservative Priority: 100 Save Σ'ευχαριστώ κ μπράβο σου που μας "εξυπηρετείς" με τις γνώσεις σου άμμεσα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Σ'ευχαριστώ κ μπράβο σου που μας "εξυπηρετείς" με τις γνώσεις σου άμμεσα. :) Επίσης θα παρατηρήσεις ότι όταν σε παίρνουν τηλέφωνο ή όταν ανοίγεις την οθόνη θα καθυστερεί κάπου 1 δευτερόλεπτο, αλλά θα κάνει καλή εξοικονόμιση ενέργειας :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edy220 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 (edited) Παιδιά επείγον είχε φάει κόλλημα το κινητό(έχω την έκδοση 4 final) το έκλεισα το ξαναάνοιξα και άργησε να ανοίξει ενώ με ρώτησε ποιον browser να χρησιμοποιώ όπως την πρώτη φορά ενώ μετά μου έβγαλε απανωτά μηνύματα για εφαρμογές που δεν ανοίγουν (η τάδε applicaton has stopped unexpectably)μετά όλα όσα είχα στην αρχική οθόνη εξαφανίστηκαν(επέστρεψαν αυτά που ήταν ρυθμισμένα by default) καθώς και κάποιες εφαρμογές εξαφανίστηκαν ενώ κάποιες δεν ανοίγουν καν μου βγάζει το ίδιο μήνυμα(η τάδε applicaton has stopped unexpectably)....από τότε όταν το ανοίγω κάνει τα ίδια με αυτά που περιέγραψα παραπάνω Edited April 21, 2011 by edy220 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Παιδιά επείγον είχε φάει κόλλημα το κινητό(έχω την έκδοση 4 final) το έκλεισα το ξαναάνοιξα και άργησε να ανοίξει ενώ με ρώτησε ποιον browser να χρησιμοποιώ όπως την πρώτη φορά ενώ μετά μου έβγαλε απανωτά μηνύματα για εφαρμογές που δεν ανοίγουν (η τάδε applicaton has stopped unexpectably)μετά όλα όσα είχα στην αρχική οθόνη εξαφανίστηκαν(επέστρεψαν αυτά που ήταν ρυθμισμένα by default) καθώς και κάποιες εφαρμογές εξαφανίστηκαν ενώ κάποιες δεν ανοίγουν καν μου βγάζει το ίδιο μήνυμα(η τάδε applicaton has stopped unexpectably)....από τότε όταν το ανοίγω κάνει τα ίδια με αυτά που περιέγραψα παραπάνω hm από το overclock είναι το κόλλημα. Προτείνω να βάλεις την v4.1 non OC. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edy220 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 (edited) hm από το overclock είναι το κόλλημα. Προτείνω να βάλεις την v4.1 non OC. εννοείς ότι το overclock εκτός από τα κολλήματα έφταιγε και για όλα τα άλλα που περιέγραψα(δεν δουλεύουν κάποιες εφαρμογές και κάποιες σβήστηκαν) Η έκδοση που μου λες είναι πιο αργή από την 4; h 4.1 με overclock είναι πιο γρήγορη από αυτήν χωρίς overclock αλλά αυτή που είναι χωρίς είναι πιο σταθερή; έχεις link για αυτές τις εκδόσεις; την εγκαθιστάς με odin κλασσικά και αυτές; Edited April 21, 2011 by edy220 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 εννοείς ότι το overclock εκτός από τα κολλήματα έφταιγε και για όλα τα άλλα που περιέγραψα(δεν δουλεύουν κάποιες εφαρμογές και κάποιες σβήστηκαν) Η έκδοση που μου λες είναι πιο αργή από την 4; h 4.1 με overclock είναι πιο γρήγορη από αυτήν χωρίς overclock αλλά αυτή που είναι χωρίς είναι πιο σταθερή; έχεις link για αυτές τις εκδόσεις; την εγκαθιστάς με odin κλασσικά και αυτές; η v4.1 χωρίς overclock είναι αρκετά γρήγορη και αρκετά σταθερή :P όλες με odin v4.1 Non OC => Part1 / Part2 [20/04/11, No wipe] v4.1 OC => Part1 / Part2 [20/04/11, No wipe, If your phone freezes flash the Non OC version] Note: There is a download limit in hotfile but you can reboot your modem/rooter and download the part2 :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 kyrillos13 μπορει να περαστει η rom apocalypse πανω στην δικη σου 4 final και αν δεν μου αρεσει να ξαναπερασω την δικη σου 4.1? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edy220 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 η v4.1 χωρίς overclock είναι αρκετά γρήγορη και αρκετά σταθερή :P όλες με odin v4.1 Non OC => Part1 / Part2 [20/04/11, No wipe] v4.1 OC => Part1 / Part2 [20/04/11, No wipe, If your phone freezes flash the Non OC version] Note: There is a download limit in hotfile but you can reboot your modem/rooter and download the part2 :) και μπορώ να την περάσω πάνω από την 4 final χωρίς κανένα πρόβλημα η πρέπει πρώτα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 και μπορώ να την περάσω πάνω από την 4 final χωρίς κανένα πρόβλημα η πρέπει πρώτα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών; Κανονικά μπορείς αλλά μιας και σου βγάζει προβλήματα η v4 κάνε wipe data & cache. kyrillos13 μπορει να περαστει η rom apocalypse πανω στην δικη σου 4 final και αν δεν μου αρεσει να ξαναπερασω την δικη σου 4.1? Ναι μπορείς :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edy220 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 (edited) εεεε Κύριλλε sos έκανα επαναφορά εργοστασιακών και μου έβγαλε κόκκινα και κίτρινα γράμματα και κόλλησε εκεί τι να κάνω; μου εμφάνισε το εξής μήνυμα your storage is not prepared yet. please use UI menu for format and reboot actions. Edited April 21, 2011 by edy220 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts