theta Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 ναι το setcpu το έχω βγάλει γιατί αυτός που το έφτιαξε λέει να μην το βάζουμε ενσωματωμένο στις rom. ορίστε το setcpu: http://www.multiupload.com/4U19PQ7N2K Εντάξει. Δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιήσω, αλλά ας υπάρχει καλού κακού... ;) Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Παιδια,επειγον!!!Εχασα το market!!!Παταω στη συντομευση και μου λεει οτι δεν εχει εγκατασταθει!!Κοιταω μεσα....πουθενα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Παιδια,επειγον!!!Εχασα το market!!!Παταω στη συντομευση και μου λεει οτι δεν εχει εγκατασταθει!!Κοιταω μεσα....πουθενα!! κάνε επανεκκίνηση. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Εντάξει. Δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιήσω, αλλά ας υπάρχει καλού κακού... ;) Κανε και μια μετρηση με το quandrad .Τι σου βγαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Κανε και μια μετρηση με το quandrad .Τι σου βγαζει? εμένα ~500. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 κάνε επανεκκίνηση. Ουφ!!!Να 'σαι καλα φιλε μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 εμένα ~500. Μετα απο επανεκινηση 530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solman Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Τελικα το προβλημμα της σνδεσης με το pc ΛΥΘΗΚΕ με τον εξης τροπο!!!! Πατησα το κουμπη εκκινησης παρατεταμενα,και μετα επελεξα την επιλογη Recovery,επειτα μου εβγαλε να κανω reboot,το εκανα και ολα μια χαρα!!! Παράθεση ΣΥΡΟΣ: ΚΑΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΛΒΑΔΟΠΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Κυριλλε μολιs περασω την rc3(εχω την rc2)θα πρεπει να ξανακανουμε calibrate την μπαταρια με την βοηθεια του batterycalibration ε?παρεπιπτόντως ξημερωνει 4η ημερα και η μπαταρια ειναι στο 50%.Πρωτη φορα μου κραταει τοσο πολυ!Αν ειναι εξαιτειαs τηs rc2 την εχω λατρεψει..! Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HLIAS-M Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Με το Kyrrilos_Rom 4 RC2 είμαι ήδη πολύ ευχαριστημένος, έφτασα τα ~ 14.200 MFLOPS και με το Quatrant ~ 540!. Το μόνο που δεν κατάφερα είναι με το MADTeamApp2sd να κάνω partition to sd. Ερώτηση 1: το Kyrrilos_Rom 4 RC3 περιληπτικά τι παραπάνω προσφέρει, π.χ. με το fs.convert μετατρέπει την κάρτα από FAT32 -> EX4/2?, θα έχω περισσότερη ταχύτητα?, περισσότερη μπαταρία?... Ερώτηση 2: με το MADTeamApp2sd θα πρέπει πάλι να κάνω partition / format? Πως θα ξέρω ότι αυτό έγινε με επιτυχία και προπάντων πώς θα μεταφέρω τις εφαρμογές απο την main memory -> sd partition? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Κανε και μια μετρηση με το quandrad .Τι σου βγαζει? Μου βγάζει 487. Καλά είναι. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Εγώ γιατί πέρασα την υποτιθέμενη v4.0RC3 και μου βγήκε μετά το restart η 2.2 Froyo η JPF ??? Μάλιστα χάθηκαν όλα τα δεδομένα του τηλεφώνου (π.χ. επαφές, κ.λ.π.)!!! Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Την sd την άφησες μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Την sd την άφησες μέσα; Ναι, την άφησα. Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Τί να σου πω; Τώρα έκανα και εγώ την αναβάθμιση από RC2 σε RC3 χωρίς wipe και άφησα την sd μέσα και όλα πήγαν μια χαρά. Ίσως σου πει κάποιος άλλος που ξέρει περισσότερα. Αλλά δοκίμασε να κάνεις ένα reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 (edited) Πάντως εγώ από RC_2 σε RC_3 έκανα τα εξής: 1) Έκλεισα το κινητό και αφαίρεσα την sim. 2) Έτρεξα στο pc το Odin ως administrator και μπήκα σε download mode στο κινητό. 3) Σύνδεσα το κινητό στο pc, το εμφάνισε το odin και μετά τσέκαρα το "One Package" και διάλεξα στο αντίστοιχο πεδίο το αρχείο που έκανα extract "Flash_This_As_OnePackage.tar". Το ops είναι ήδη διαλεγμένο (αν όχι το επιλέγετε). 4) Πάτησα start και τελείωσε σε 6:04 δευτερόλεπτα και όλα κομπλέ. 5) Απενεργοποίησα το κινητό, έβαλα τη sim και όλα είναι ΟΚ. Linpack: MFLOPS-> 14.377 Quadrant: 507 Edited April 17, 2011 by caveneo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 και εγω την εβαλα την RC3 και δουλευει αψογα(μπραβω παιδια) Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 (edited) Τί να σου πω; Τώρα έκανα και εγώ την αναβάθμιση από RC2 σε RC3 χωρίς wipe και άφησα την sd μέσα και όλα πήγαν μια χαρά. Ίσως σου πει κάποιος άλλος που ξέρει περισσότερα. Αλλά δοκίμασε να κάνεις ένα reboot. Έκανα και Reboot και το κινητό μοιάζει λες και το έβγαλα απ'το κουτί του! Μπορείτε να μου πείτε από ποιο link κατεβάσατε την RC3? Edited April 17, 2011 by treasure Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 http://www.multiupload.com/PM90BYWUX2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Να γνωρίζετε ότι πέρασα την 4 rc3 στο G3 της γυναίκας μου. Της είχα περάσει την 3 έκδοση. Και από τότε δεν το ξαναπείραξα. Αλλά είπα να πειραματιστώ. χεχε. Το έκανα με το ίδιο τρόπο που ανέφερα σε προηγούμενο post μου και μάλιστα χωρίς να βγάλω ούτε την sim. Όλα πήγαν ρολόι και η μετάβαση από την 3 στην 4 rc3 έγινε άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokojojobobo Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 την περασα και γω μολις! ολα καλα μεχρι στιγμη ελπιζω να μην εχω παλι τα κολληματα της rc2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Μόλις την ξαναπέρασα κι εγώ με απόλυτη επιτυχία. Το άλλο που θα ήθελα την βοήθειά σας είναι να μπορέσω να περάσω το Gingerbread Theme στο κινητό. Έχω περάσει το directory που πρέπει στην sd card αλλά μετά τι κάνω? Ευχαριστώ! Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Android 2.3 (gingerbread) θέμα για το Galaxy 3! (χρειάζεται root) (έκδοση θέματος v1.71) Λοιπόν μιας και είχα χρόνο, έφτιαξα ένα θέμα για το κινητό μας το οποίο αλλάζει οπτικά πολλά πράματα και μοιάζει με το android 2.3 (gingerbread)... Μπορείτε να δείτε screenshots στα συνημμένα αρχεία. Μέχρι στιγμής λειτουργεί μόνο σε Android 2.2 (froyo), αλλά όποτε βρω χρόνο θα ανεβάσω και τα αρχεία για την 2.1 (eclair). Οι οδηγίες θα παραμείνουν ίδιες απλά θα κατεβάσετε άλλα αρχεία. Για να κάνετε root το κινητό σας χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα superoneclick. ΟΔΗΓΙΕΣ (χρειάζεται root) 1) Αρχικά κατεβάστε το αρχείο αυτό (για android 2.2), το αποσυμπιέζετε και έχει μέσα ένα φάκελο με δύο αρχεία. 2) Αντιγράψτε τα δύο αρχεία που μόλις αποσυμπιέσατε, χύμα στην κάρτα μνήμης του κινητού σας. Τώρα έχετε δύο επιλογές. Μπορείτε να περάσετε το θέμα μέσω root explorer είτε μέσω adb. Προτείνω τον δεύτερο μιας και ο πρώτος μπορεί να μην δουλέψει. Μέ Root Explorer 3) Χρειάζεστε το πρόγραμμα root explorer για το κινητό που είναι επί πληρωμή και δυστυχώς είναι παράνομο να ανεβάσω link. Αλλά με ένα google search το βρίσκετε :). Στην συνέχεια το περνάτε στην κάρτα μνήμης και το εγκαταστήτε. 4) Ανοίγετε το root explorer και πάνω-πάνω λέει σε ένα κουτάκι "mount R/W", πατήστε το μία φορά και θα γράψει "mount R/O". 5) Μετά πηγαίνετε sdcard --> εντοπίζετε το αρχείο framework-res.apk, το πιέζετε για 2-3 δεύτερα και πατάτε copy. Μετά πατάτε το δεξί πλήκτρο "back" και πηγαίνετε system --> framework, και πατάτε paste. Θα σας βγάλει ένα μήνυμα για αντικατάσταση (ovewrite), πατήστε ναι. 6) Επαναλαμβάνετε την διαδικασία και για το twframework-res.apk 7) Κάνετε επανεκκίνηση του κινητού. Μέσω adb 3) Κατεβάζετε το adb από εδώ, και το αποσυμπιέζετε χύμα στον τοπικό δίσκο. (ο υπολογιστής μου -> τοπικός δίσκος), ενεργοποιείτε το usb debugging (λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων) και συνδέετε το κινητό στον υπολογιστή. 4) Μετά: -Για windows xp πηγαίνετε: όλα τα προγράμματα --> εκτέλεση και πληκτρολογείτε cmd. -για windows vista/7 πληκτρολογείτε στην αναζήτηση cmd. 5) Μόλις πατήσετε cmd θα σας βγάλει ένα μαύρο κουτάκι. Πληκτρολογείστε τα παρακάτω. cd c:\ adb shell su stop mount -o rw,remount /dev/block/stl6 /system cp /sdcard/framework-res.apk /system/framework/framework-res.apk cp /sdcard/twframework-res.apk /system/framework/twframework-res.apk reboot exit Αυτές είναι οι οδηγίες! Στην πρώτη σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpanag Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Εβαλα κι εγω την RC3 χωρις wipe και όλα είναι μπόμπα .. Με το Quadrant Standard μου βγάζει 340. Βέβαια δεν έχω πειράξει χρονισμούς cpu και δεν εχω κανει partitions στην sd. Εσεις που βγάζετε 500άρια έχετε κάνει ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Τίποτα το ιδιαίτερο. Όπως την πέρασα έτσι έτρεξα το benchmark. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts