patrik85 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 για backup δεν ειχα κατεβασει τιποτα...τωρα δεν εχω καμια προσβαση στο τηλεφωνο..δεν φορτωνει καν το σημα android, μενει στο σημα της LG. εχω δοκιμασει καμια 20αρια hard reset (με κλειστο τηλεφωνο) με τις καρτες μεσα, χωρις την sd μεσα, χωρις την sim, χωρις καρτες γενικα...τιποτα ...παλι τα ιδια... εχω απελπιστει !! τωρα σκεφτηκα μηπως μπορω να χρησιμοποιησω το DOA, αλλα το πηρα απο oteshop και δεν αναφερει κατι στο site, ισχυει σε ολα τα καταστηματα ??? επισης η αγορα εγινε στις 8/4, οποτε εχουν περασει 10 μερες, αλλα εργασιμες 7... δεν ξερω τι να κανω !!! ελπιζω να εχεις ηδη παει στον οτε......μην ασχολεισαι με flashing και λοιπα... απο τις πρωτες μερες κιολας.... Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imr Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Εμενα σημερα για καποιο λογο δεν δουλευε η καμερα, αναγκαστικα ρεσαρτ και εφτιαξε (το πρωτο εδω και κανα μηνα που εχω το τηλεφωνο :p) τι κολλημα μπορει να εφαγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Εμενα σημερα για καποιο λογο δεν δουλευε η καμερα, αναγκαστικα ρεσαρτ και εφτιαξε (το πρωτο εδω και κανα μηνα που εχω το τηλεφωνο :p) τι κολλημα μπορει να εφαγε? Ένα μήνα είχες να του κάνεις επανεκκίνηση; Αναμενόμενο να βγάλει κάτι... οτιδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Έχει υπ' 'οψιν του κανείς αν μπορούμε να μπούμε με wap στο internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Περιμένω την συσκευη απο cosmote και θα ήθελα να κάνω 2-3 ερωτησουλες. Θα έλθει με την 2.2 η με νεοτερη έκδοση οπότε θα πρέπει να κάνω downgrade για rooting? Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος? η SuperOneClic η z4root? Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις απο την συσκευη. Θα χρησιμοποιείται σαν δεύτερη οπότε θα εγκατασταθουν ελάχιστες εφαρμογές. Αν με την τελευταία αναβάθμιση του λειτουργικού έχουν λυθεί τα προβλήματα που παρουσίαζε η συσκευη στο παρελθόν, πιθανώς να μην χρειάζεται να μπω στην διαδικασία rooting - flashing. Η λειτουργία hot spot δουλεύει κανονικά? μοιράζει Ίντερνετ χωρίς πρόβλημα? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nestor70 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Καλησπέρα στο Forum Είμαι νέος κάτοχος ενός LG Optimus One P500 και εντελώς νέος στον κόσμο των Android. Έχω διαβάσει όλο το Topic αλλά δεν βρήκα καμία αναφορά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την σύνδεση Wifi του τηλεφώνου στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού μου (Wireless Modem Router: Thomson TG585 v7, Forthnet πάροχος). Ενεργοποιώντας το Wifi του τηλεφώνου αναγνωρίζει το router(Thomson 0D0DC5, wpa/wpa2 psk) αλλά παρότι βάζω το κωδικό της σύνδεσης μου συνεχώς κάνει αποσύνδεση και νέα προσπάθεια για σύνδεση. Έχω παραλείψει εγώ κάποια ρύθμιση στο τηλέφωνο ή θέλει νέες ρυθμίσεις το router. Να αναφέρω εδώ ότι με χρήση Laptop ή ipfone της γυναίκας μου δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εάν έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ή γνωρίζει κάποιος από το forum θα παρακαλούσα για τη βοήθεια του γιατί δεν γνωρίζω τι άλλη ενέργεια πρέπει να κάνω και είναι λίγο απογοητευτικό σε νέα συσκευή και λειτουργικό να αντιμετωπίζει κανείς τέτοια προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Περιμένω την συσκευη απο cosmote και θα ήθελα να κάνω 2-3 ερωτησουλες. Θα έλθει με την 2.2 η με νεοτερη έκδοση οπότε θα πρέπει να κάνω downgrade για rooting? Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος? η SuperOneClic η z4root? Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις απο την συσκευη. Θα χρησιμοποιείται σαν δεύτερη οπότε θα εγκατασταθουν ελάχιστες εφαρμογές. Αν με την τελευταία αναβάθμιση του λειτουργικού έχουν λυθεί τα προβλήματα που παρουσίαζε η συσκευη στο παρελθόν, πιθανώς να μην χρειάζεται να μπω στην διαδικασία rooting - flashing. Η λειτουργία hot spot δουλεύει κανονικά? μοιράζει Ίντερνετ χωρίς πρόβλημα? Ευχαριστω. Δεν έχω ακούσει κάποια συσκευή να έρχεται με κάποια έκδοση πέραν της 2,2. Οπότε με το OneRootClick θα είσαι έτοιμος (εγώ αυτό χρησιμοποίησα).Ασχέτως για το τί χρήση το θες θα σου συνιστούσα rooting + flashing την LOL 1.4.2 ROM,θα δεις άλλο κινητό με αυτή και γενικά με τις custom. Εγώ μια φορά που δοκίμασα το hotspot δούλευε άψογα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Δεν έχω ακούσει κάποια συσκευή να έρχεται με κάποια έκδοση πέραν της 2,2. Οπότε με το OneRootClick θα είσαι έτοιμος (εγώ αυτό χρησιμοποίησα).Ασχέτως για το τί χρήση το θες θα σου συνιστούσα rooting + flashing την LOL 1.4.2 ROM,θα δεις άλλο κινητό με αυτή και γενικά με τις custom. Εγώ μια φορά που δοκίμασα το hotspot δούλευε άψογα... Σ ευχαριστω πολυ. Υπαρχει καπου η ελληνικη εκδοση ωστε να την φλασαρω για να επανελθω οπως ημουν σε περιπτωση που χρειαστω service? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Σ ευχαριστω πολυ. Υπαρχει καπου η ελληνικη εκδοση ωστε να την φλασαρω για να επανελθω οπως ημουν σε περιπτωση που χρειαστω service? Ναι υπάρχουν όλα,αλλά δεν θυμάμαι πως τα βρίσκεις...:p Πάντως εγώ έχω στο pc μου την επίσημη ROM σε περίπτωση που γίνει τίποτα και το εργαλείο που χρησιμοποιείς είναι το KDZ updater αν θυμάμαι καλά το όνομά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 καλημέρα επειδή σκέφτομαι να πάρω το κινητό το θέμα με τα restart και με την κάρτα μνήμης έχει διορθωθεί? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Καλησπέρα στο Forum Είμαι νέος κάτοχος ενός LG Optimus One P500 και εντελώς νέος στον κόσμο των Android. Έχω διαβάσει όλο το Topic αλλά δεν βρήκα καμία αναφορά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την σύνδεση Wifi του τηλεφώνου στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού μου (Wireless Modem Router: Thomson TG585 v7, Forthnet πάροχος). Ενεργοποιώντας το Wifi του τηλεφώνου αναγνωρίζει το router(Thomson 0D0DC5, wpa/wpa2 psk) αλλά παρότι βάζω το κωδικό της σύνδεσης μου συνεχώς κάνει αποσύνδεση και νέα προσπάθεια για σύνδεση. Έχω παραλείψει εγώ κάποια ρύθμιση στο τηλέφωνο ή θέλει νέες ρυθμίσεις το router. Να αναφέρω εδώ ότι με χρήση Laptop ή ipfone της γυναίκας μου δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εάν έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ή γνωρίζει κάποιος από το forum θα παρακαλούσα για τη βοήθεια του γιατί δεν γνωρίζω τι άλλη ενέργεια πρέπει να κάνω και είναι λίγο απογοητευτικό σε νέα συσκευή και λειτουργικό να αντιμετωπίζει κανείς τέτοια προβλήματα. Οτι βαζεις λαθος κωδικο δε στο λεω χεχε...κανε restart το το ρουτερ για αρχη...και γω το ιδιο προβλημα ειχα μου συνδεοταν μια δυο φορες και την τριτη γιοκ... Εκανα update το firmwire του netgear που εχω και ολα complet.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 τελικά πήγα και το πήρα για τον bro μου... είχε και βάση μαζί Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) Δεν ξέρω αλλα εμένα μου φαίνονται όλα αυτα βουνό. Πρώτα πρώτα δεν χρησιμοποιω windows pc. Αν χρειάζομαι κάτι απο windows, τα τρέχω μέσω virtual mashine. Δοκίμασα να περάσω το SDK αλλα μάλλον κάτι δεν πήγε καλα γιατί μόλις τρέχω το cmd και πληκτρολογω το adb δεν γίνεται τίποτα. Δεν υπάρχει άλλος πιο απλός τρόπος για recovery απο το να κάνουμε όλη αυτη την διαδικασία και να περνάμε τόσες εντολές μέσω adb? Μάλλον στο path γίνεται το λάθος γιατί τα windows τρέχουν μέσω Mac Διορθωσα λίγο το path, τρέχει το cmd αλλα όταν γράφω adb shell μου βγάζει Error: device not found Βεβαίως δεν έχω συνδεμενη την συσκευη. Μήπως γι αυτο? Edited April 20, 2011 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickhpiracing Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 ρε παιδια θελω να μου πειτε το μοντελο του φορτηστη το λεει επανω σε αυτον πανω στο χαρτακι παρακαλω ας απαντησει καποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Δεν ξέρω αλλα εμένα μου φαίνονται όλα αυτα βουνό. Πρώτα πρώτα δεν χρησιμοποιω windows pc. Αν χρειάζομαι κάτι απο windows, τα τρέχω μέσω virtual mashine. Δοκίμασα να περάσω το SDK αλλα μάλλον κάτι δεν πήγε καλα γιατί μόλις τρέχω το cmd και πληκτρολογω το adb δεν γίνεται τίποτα. Δεν υπάρχει άλλος πιο απλός τρόπος για recovery απο το να κάνουμε όλη αυτη την διαδικασία και να περνάμε τόσες εντολές μέσω adb? Μάλλον στο path γίνεται το λάθος γιατί τα windows τρέχουν μέσω Mac Διορθωσα λίγο το path, τρέχει το cmd αλλα όταν γράφω adb shell μου βγάζει Error: device not found Βεβαίως δεν έχω συνδεμενη την συσκευη. Μήπως γι αυτο? Άμα του γράφεις σκέτο "adb" σου βγάζει ένα μικρό κατεβατό ακόμα και χωρίς συσκευή? Αν ναί τότε είσαι ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Άμα του γράφεις σκέτο "adb" σου βγάζει ένα μικρό κατεβατό ακόμα και χωρίς συσκευή? Αν ναί τότε είσαι ΟΚ Ναι έτσι ακριβώς. Μια ακόμα ερώτηση. Μπορω να περάσω μόνο kernel? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 την εφαργμογή facebook Που έχει μανίσια μπορώ να την σβήσω? θέλω να βάλω πιο καινούρια Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 την εφαργμογή facebook Που έχει μανίσια μπορώ να την σβήσω? θέλω να βάλω πιο καινούρια Αν την βάλεις από πάνω δεν εγκαθίσταται; Υπάρχει και η επιλογή του systemapp remover αλλά πρέπει να είσαι rooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) Το πήρα στα χέρια μου. Είναι απο cosmote σφραγισμένο και προέρχεται απο επιδότηση. Έχει σαν δώρο και την βάση αυτοκινήτου η οποία είναι πολυ καλη. Το επεξεργαστηκα λίγο και μπορω να πω ότι με εντυπωσίασε. Πολυ καλύτερο απο το Galaxy. Προσεγμένο καλη οθόνη για την κατηγορία του με καθόλου άσχημη απόκριση. Αν κρίνω απ αυτο, αρχίζω να πιστεύω ότι η LG με το optimus 2X θα έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής απο την samsung και το SGS2. Μιλω πάντα για τα πλαστικά κλπ. Δεν σκοπεύω να το πειραξω προς το παρών. Για την χρήση που σκοπεύω να κάνω είναι μια χαρα. Του κάνω την αναβάθμιση και θα δω στην πορεία. Πηγαίνει μια χαρα. Του έχω βάλει τον launcher pro plus με όλα τα ενδιαφέροντα widgets και παραδόξως η μνήμη δεν πέφτει κάτω απο τα 200ΜΒ όταν το Nexus S με τα ίδια δεν κρατιέται χωρίς task killer στο ingrecive. Φοβερή διαχείριση μνήμης. Αν αυτη η συσκευουλα είχε κρυσταλλο αντι πλαστικο θα ήταν τρομερή. Είναι ειδανικη συσκευη για δεύτερο τηλέφωνο. Μου κόστισε όσα θα εδινα για να αγοράσω το MyFi που χρειάζομαι για να δίνω 3g Internet στο iPad και στο λάπτοπ μου. Edited April 20, 2011 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Να την κανω την τελευταια αναβαθμιση; Λεω να μην την κανω.... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickhpiracing Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 ρε παιδια θελω να μου πειτε το μοντελο του φορτηστη το λεει επανω σε αυτον πανω στο χαρτακι παρακαλω ας απαντησει καποιος ρε παιδια ενας ας κοιταξει λιγο τον φορτιστη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Να την κανω την τελευταια αναβαθμιση; Λεω να μην την κανω.... Αν δεν σκοπευεις να το κανεις root πέρασε την. ρε παιδια ενας ας κοιταξει λιγο τον φορτιστη του γράφει STA-U12ES 31003 Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jcage Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 ρε παιδια θελω να μου πειτε το μοντελο του φορτηστη το λεει επανω σε αυτον πανω στο χαρτακι παρακαλω ας απαντησει καποιος Travel adapter model : STA-U12ED Input: 100-240v ~ 50/60Hx 0.2A Output: 5.1V 0.7A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 παραδόξως η μνήμη δεν πέφτει κάτω απο τα 200ΜΒ όταν το Nexus S με τα ίδια δεν κρατιέται χωρίς task killer στο ingrecive. Φοβερή διαχείριση μνήμης. Καλορίζικο Κώστα. Μετά από χρήση και φόρτωμα εφαρμογών και εδώ θα δεις τη ram να φτάνει στα 100MB εύκολα. Και πάλι όμως δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepip Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Αξίζει να αντικαταστήσω το Iphone 3g που έχω;Μου το έχουν κάνει δώρο και το έχω ανοίξει μια φορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts