Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κάποια θήκη για το κινητό;;; να καλύπτει γύρω-γύρω και να αφήνει την οθόνη;;;

Εγώ αυτή πήρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Εφαρμόζει και άψογα στο κινητό!

http://www.wap5.gr/product_info.php?cPath=3_3106_3120&products_id=8932

Καλημέρα σας,

Έκανα την αναβάθμιση και εγώ το Σάββατο. Το θέμα είναι πως φαίνεται ότι μου έβαλε την έκδοση της Πορτογαλικής Vodafone. Μπήκαν εφαρμογές μέσα της συγκεκριμένης εταιρείας ενώ η Software Version είναι η V10q (ο χρήστης Voltron σε προηγούμενη απάντηση έβαλε screenshot όπου η Ελληνική είναι V10h). Επίσης μου αφαίρεσε πολλά widgets. Σημειωτέον μετά την αναβάθμιση δεν ξεκίναγε το κινητό καθώς έμενε κολλημένο στην οθόνη του Android. Το ξεκίνησα μόνο με hard factory reset.

Πώς διάολο έγινε αυτό; Δεν διάλεξα κάπου software. Το έκανε η εφαρμογή μόνη της. Τώρα μπορώ να διαλέξω εγώ ποιο software να βάλει;

Υ.Γ. Πήρα την LG τηλέφωνο και ανάμεσα στα άλλα μου είπαν να το πάω στο service.

Καταρχην Καλημερα και καλη εβδομαδα.

Εκανα και εγω ολη την διαδηκασια αλλαγης ρομ και μπορω να πω πως στην αρχη ειναι δυσκολο.

Θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια που βοηθησανε να μαθουμε τα android.

Θα κανω την κλασικη ερωτηση, Πια πιστευεται ειναι η πιο ικανοποιητικη ρομ??

Εβαλα την LOL 1.2 και τωρα την MEGATRON V1 μπορω να πω οτι η 1η μου αρεσε καλυτερα αλλα διαβασα πως η δευτερη τρωει λιγοτερη μπαταρια.

Μαλλον ομως θα ξαναγυρισω στην 1η.

Δυο ερωτησουλες τωρα.

1 Οταν κανω restore απο recovery μου λεει να παω να γραψω "nandroid-mobile.sh restore" via adb το οποιο δεν το καταλαβαινω.

2 Πως μπορω να βαλω περισσοτερα widget απο αυτα που εχει το τηλεφωνο στα γραφικα στοιχεια στην LOL γιατι εχει πολυ λιγα και οχι αυτα που θελω??

ευχαριστω.

Καταρχην Καλημερα και καλη εβδομαδα.

Εκανα και εγω ολη την διαδηκασια αλλαγης ρομ και μπορω να πω πως στην αρχη ειναι δυσκολο.

Θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια που βοηθησανε να μαθουμε τα android.

Θα κανω την κλασικη ερωτηση, Πια πιστευεται ειναι η πιο ικανοποιητικη ρομ??

Εβαλα την LOL 1.2 και τωρα την MEGATRON V1 μπορω να πω οτι η 1η μου αρεσε καλυτερα αλλα διαβασα πως η δευτερη τρωει λιγοτερη μπαταρια.

Μαλλον ομως θα ξαναγυρισω στην 1η.

Δυο ερωτησουλες τωρα.

1 Οταν κανω restore απο recovery μου λεει να παω να γραψω "nandroid-mobile.sh restore" via adb το οποιο δεν το καταλαβαινω.

2 Πως μπορω να βαλω περισσοτερα widget απο αυτα που εχει το τηλεφωνο στα γραφικα στοιχεια στην LOL γιατι εχει πολυ λιγα και οχι αυτα που θελω??

ευχαριστω.

Αφού τα κατάφερες χαίρομαι, δεν είναι δύσκολο απλά πρέπει να διαβάσεις τις οδηγίες. Οι περισσότεροι βλέπουν το κατεβατό και δεν το διαβάζουν και μετά ζητάνε βοήθεια.

Απάντηση 1

*Η MEGATRON που έχει του κόσμου το overclock και έχει την καλύτερη απόδοση και ταχύτητα έχει και την καλυτερη μπαταρία.? Χλωμό το κόβω.. Κοίτα ύστερα από πολύ πείραγμα στο κινητό, πέρασα από σχεδόν όλες τις ΡΟΜ, κατέληξα στην Void. Mπορέι να έχει σταματήσει την ανάπτυξή της αλλά είναι σταθερότατη και αποτελεσματική. Όλες ίδιες έιναι, γούστα είναι αυτά βέβαια.

Απάντηση 2

*Na κάνεις μόνο nand backup Και όχι τι άλλες επιλογές. Σκέτο nandroid και είσαι κομπλέ.

Απάντηση 3

*Ποια widget θές, της lg?

Τρόπος 1

Κατεβάζεις μία rom, κάνεις Unzip και πηγαίνεις στον φάκελο system/apps και βρίσκεις τις εφαρμογές που θέλεις calendar κτλ.

Τα κάνεις αντιγραφή στην κάρτα σε έναν φάκελο για να τα βρίσκεις πιο έυκολα, βρίσκεις και κατεβάζεις το root explorer, αφού κάνεις εγκατάσταση πάς στον φάκελο που δημιούργησες , πατάς αντιγραφή όλων και τα τοποθετέις στο system-app του τηλέφώνου. Μόλια αντγραφούν θα παρατηρήσεις ότι κάτω από το όνομα των εφαρμογών υπάρχει ένα rw-r-r ή rw-w-wr κτλ.Πατάς παρατεταμένα πάνω στην κάθε εφαρμογή και θα σου βγάλει κάτι επιλογές. Πατάς PERMISSIONS και τικάρεις μόνο τα :

READ WRITE

USER X X

GROUP X

OTHERS X

Αφού τελειώσεις με όλες τις εφαρμογές που θές , κάνεις reboot και έισαι οκ.

:happy:

boukiou θέλω να έχω το data ανοιχτό συνέχεια λογω mail σε 3g κιόλας....καμιά συμβουλή γιατί τρώει ίσως και 5 φορές γρηγορότερα απο το να έχω κλειστό το data? το mail το χω ανά μισή ωρα να κάνει check.

boukiou θέλω να έχω το data ανοιχτό συνέχεια λογω mail σε 3g κιόλας....καμιά συμβουλή γιατί τρώει ίσως και 5 φορές γρηγορότερα απο το να έχω κλειστό το data? το mail το χω ανά μισή ωρα να κάνει check.

Δεν έχω κάτι να σου πώ αγόρι μου, με αυτά που θές ζήτημα και αν σου βγάζει την μέρα…

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μείωση φωτεινότητας οθόνης στο minimum, set cpu στο 122 ( governor powersave) όταν κλειδώνει η οθόνη, όχι Live wallpaper, check email ανά μία ώρα, απενεργοποίηση gps, όχι task manager. Δεν παίζει ρόλο ποια ρομ έχει έτσι και αλλιώς όλες πλέον έιναι 729 max 245 min.

Αυτά και ο θεός μαζί σου.

:confused:

Εκανα το μεγαλο λαθος και προχωρησα στην official αναβαθμιση v10h. Δεν γινεται root με ουτε με superoneclick ουτε με z4root. Εχει ενα απαραδεκτο lgkeyboard με πολλα συμβολα ανα πληκτρο σε portrait mode και φυσικα ενα android keyboard ακομα χωρις ελληνικα... Αν ξερει καποιος τροπο να παω στη 10b (οχι σε custom roms) ας γραψει.

Καλημέρα σας,

Έκανα την αναβάθμιση και εγώ το Σάββατο. Το θέμα είναι πως φαίνεται ότι μου έβαλε την έκδοση της Πορτογαλικής Vodafone. Μπήκαν εφαρμογές μέσα της συγκεκριμένης εταιρείας ενώ η Software Version είναι η V10q (ο χρήστης Voltron σε προηγούμενη απάντηση έβαλε screenshot όπου η Ελληνική είναι V10h). Επίσης μου αφαίρεσε πολλά widgets. Σημειωτέον μετά την αναβάθμιση δεν ξεκίναγε το κινητό καθώς έμενε κολλημένο στην οθόνη του Android. Το ξεκίνησα μόνο με hard factory reset.

Πώς διάολο έγινε αυτό; Δεν διάλεξα κάπου software. Το έκανε η εφαρμογή μόνη της. Τώρα μπορώ να διαλέξω εγώ ποιο software να βάλει;

Υ.Γ. Πήρα την LG τηλέφωνο και ανάμεσα στα άλλα μου είπαν να το πάω στο service.

οχι κανονικα αυτο δε γινεται. το προγραμα διαβαζει το κινητο σου τηλεφωνο και σου δινει το καταλληλο update αναλογα εταιρειας η χωρας που ειναι διαθεσιμο.

τωρα πρεπει να πας σε καταστημα για να σου περασουν την ελληνικη 10h. εκτος αν θες εσυ να την περασεις με το kdz.

Εκανα το μεγαλο λαθος και προχωρησα στην official αναβαθμιση v10h. Δεν γινεται root με ουτε με superoneclick ουτε με z4root. Εχει ενα απαραδεκτο lgkeyboard με πολλα συμβολα ανα πληκτρο σε portrait mode και φυσικα ενα android keyboard ακομα χωρις ελληνικα... Αν ξερει καποιος τροπο να παω στη 10b (οχι σε custom roms) ας γραψει.

οτι δε γινεται ροοτ ειναι γνωστο. και η 10b εχει το ιδιο lg keyboard και το android keyboard.

τα keyboards δεν αλλαξαν στην 10h. δε καταλαβα το προβλημα σου :wacko:. τι θα αλλαξει αν πας στην 10b?

Το ότι δέν γίνεται root το έχουμε αναφέρει τουλάχιστον 10 φορές στις προηγούμενες σελίδες.. Ο μόνος τρόπος να περάσεις πάλι την 10β είναι με kdz updtater. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=883314

Διάβασε ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ τισ οδηγίες και θα είσαι οκ.

Για πληκτρολόγια, διάλεξε ένα απο το μάρκετ και δοκίμασε το. https://market.android.com/details?id=com.klye.ime.latin&feature=search_result

Παίδες επειδή αντιμετοπίζω πρόβλημα με την εργοστασιακή sd card. Κάπου στις 120 σελίδες είχα δει ότι με κάποια κάρτα νέα (είχε μπει και link αν θυμάμαι καλά) λύνεται το πρόβλημα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Παίδες επειδή αντιμετοπίζω πρόβλημα με την εργοστασιακή sd card. Κάπου στις 120 σελίδες είχα δει ότι με κάποια κάρτα νέα (είχε μπει και link αν θυμάμαι καλά) λύνεται το πρόβλημα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Διαβασε τι λενε καποιοι χρηστες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=285683&page=70

Εγω έβαλα την TOSHIBA SDHD 4GB και ξένοιασα.

Σχετικά με το advanced task killer...είναι καλό να το έχουμε;;; Βλέπω ότι ενεργοποιείται αυτόματα με το άνοιγμα του κινητού...

Σχετικά με το advanced task killer...είναι καλό να το έχουμε;;; Βλέπω ότι ενεργοποιείται αυτόματα με το άνοιγμα του κινητού...

οχι κακο ειναι βγαλτο

Γιατί το android έχει μόνο του σύστημα διαχείρησης εφαρμογών. To TASK KILLER αποδεδειγμένα καταναλώνει περισσότερη μπαταρία απο το stock.

Γιατί το android έχει μόνο του σύστημα διαχείρησης εφαρμογών. To TASK KILLER αποδεδειγμένα καταναλώνει περισσότερη μπαταρία απο το stock.

Εννοείς αν το έχουμε κ τρέχει συνέχεια.. αν όμως το έχουμε για να απελευθερώσουμε περισσότερη μνήμη κάποια φορά που μια εφαρμογή δεν τρέχει γρήγορα ;

οχι κανονικα αυτο δε γινεται. το προγραμα διαβαζει το κινητο σου τηλεφωνο και σου δινει το καταλληλο update αναλογα εταιρειας η χωρας που ειναι διαθεσιμο.

τωρα πρεπει να πας σε καταστημα για να σου περασουν την ελληνικη 10h. εκτος αν θες εσυ να την περασεις με το kdz.

οτι δε γινεται ροοτ ειναι γνωστο. και η 10b εχει το ιδιο lg keyboard και το android keyboard.

τα keyboards δεν αλλαξαν στην 10h. δε καταλαβα το προβλημα σου :wacko:. τι θα αλλαξει αν πας στην 10b?

Εχεις δικιο για το πληκτρολογιο ηταν μια ρυθμιση. Να προσθεσω ομως πως το τηλεφωνο, με την v10h, ειναι πλεον εξαιρετικα αργο και στην εναλλαγη των οθονων και στην εκτελεση προγραμματων...

δεν εχω παρατηρησει να ειναι εξαιρετικα αργο. αντιθετως ειναι πιο γρηγορο απο πριν. μπορεις να ρωτησεις και αλλους να στο επιβεβαιβωσουν

Ρε παιδια αξιζει να την αγορασω την συσκευη?θα παρει τη 2.3?για πειτε μου

σιγουρα αξιζει κ για τα χαρακτηρηστικα κ για τα λεφτα του. για 2.3 το πιο πιθανο ειναι ναι

:ninja:

ετσι πιστευω και εγω οτι αξιζει,παω τωρα στην wind για φορητηκοτητα και να παραγγειλω την συσκευη:grin: