qsis Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Καλημέρα, τελικά πάλι τα ίδια κάνει, ακόμα και μετά την αναβάθμιση στην νέα έκδοση 2.3.3.......εχθές βράδυ πάλι κόλλησαν οι επαφές και δεν ανοίγουν ούτε σήμερα......πάλι reset και πάλι από την αρχή όλα.......γτπ καβάλα μου φαίνεται είναι το κινητό......:mad::mad: Γιατί ρε παιδιά έτσι?? ΤΟ κάνει σε κανέναν άλλον??? ΥΓ: Sony-Ericsson και πάλι Sony-Ericsson..... πηγαινε το στο service να τελειωνεις Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 μου εγινε αναβαθμιση στου μαρκετ στην 3.σε εσας εγινε;στο αλλο μου κινητο. sgs2 γιαωιτι ακομα δεν εγινε; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mssm Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Βάζεις το τηλέφωνο στο pc και ενεργοποιείς το mass storage για να δεις τα αρχεία της κάρτας σου Εκεί υπάρχει σχετικός φάκελος με τα πράγματα που σου είπα (suite και usb drivers, αν έχεις ήδη το suite εγκατέστησε μονό τους usb ) , τα αντιγραφείς στο pc , τα εγκαθιστάς και στη συνέχεια συνδέεις το κινητό σου , αλλά όχι σε mass storage mode Αναβαθμίσεις το suite και στη συνέχεια αναβαθμίσεις και το κινητό σου Απλά ακολουθείς βήματα δε σκέφτεσαι.. Καλού κακού πριν την αναβάθμιση του κινητού βγάλε τη sim και την sd , μάλλον μειώνει τη πιθανότητα να πάει κάτι στραβά Επίσης κλείσε το οποίο antivirus ή firewall (αν και εγώ με security essentials σε 7 64bit δεν είχα θέμα) Είναι λίγο μανούρα η διαδικασία λόγω χρόνου , αλλά δεν είναι κάτι πολύπλοκο (Αν γινόταν βέβαια over the air ,θα ήταν πολύ καλύτερα και απλά τα πράγματα) Sent from my LG-P500 οκ καταλαβα...! εβαλα την στοκ SD και εκανα εγκατασταση το LG PC SUITE Εκανα εγκατασταση τους drivers για bluetooth μεχρι εδω ολα ΟΚ Οταν πηγα ομως να κανω εγκατασταση τους drivers του USB ενω φαινεται να ξεκινάει η εγκατασταση ξαφνικα δεν κανει τιποτα...ουτε μπαρα φορτίζει ουτε κολαει ουτε τιποτα...σαν να μην πατησα install Χωρις τους drivers ομως του κινητου δεν πας πουθενα!! καμια ιδέα??? p.s. και παλι σορρυ για το πρηξιμο..! p.s.2 γιατι να μου δημιουργούνται προβλήματα στα πιο απλα πράγματα ρε πο'υστη μου? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 (edited) Συγνώμη αλλά για να κάνεις αναβάθμιση χρειάζεται νομίζω το lgmobile update.Εγω τουλάχιστον όσες αναβαθμίσεις έχω κάνει έτσι τις έκανα. http://www.lg.com/uk/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp Edited August 27, 2011 by kles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 μου εγινε αναβαθμιση στου μαρκετ στην 3.σε εσας εγινε;στο αλλο μου κινητο. sgs2 γιαωιτι ακομα δεν εγινε; αν εισαι root κατεβασε απο το μαρκετ το market enabler και εγκατεστησε το κανε fake εναν provider και μετα απο λιγο λογικα θα σου ερθει η καινουργια εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 αν εισαι root κατεβασε απο το μαρκετ το market enabler και εγκατεστησε το κανε fake εναν provider και μετα απο λιγο λογικα θα σου ερθει η καινουργια εκδοση Εγώ πάλι θα έλεγα να μη βιάζεστε με το νέο market, όταν είναι να έρθει... θα έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Εγώ το ξεφορτωθηκα απο το tablet το νέο market και φυσικά έχω κρατήσει backup για να επαναφερω το παλιό όταν γίνει υποχρεωτική αναβάθμιση στο LG. Είναι πολυ πιο εύχρηστο και γρήγορο το παλιο Sent from my iPad 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Αν γίνει υποχρεωτική αναβάθμιση... δεν θα μπορείς να το αποφύγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Μπορείς, με titanium backup επαναφορά και ενσωμάτωση ενημερωμενης έκδοσης στη rom. Έτσι το ξεφορτωθηκα στο tablet. Δεν ξέρω όμως αν πιάνει σε όλες τις rom Sent from my iPad 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Μπορείς, με titanium backup επαναφορά και ενσωμάτωση ενημερωμενης έκδοσης στη rom. Έτσι το ξεφορτωθηκα στο tablet. Δεν ξέρω όμως αν πιάνει σε όλες τις rom Δεν εννοώ αυτό. Εννοώ ότι κάποια στιγμή η προηγούμενη έκδοση δεν θα είναι συμβατή ούτως ή άλλως και αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να κάνεις το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Εγώ μάλλον ήμουν ο μόνος τυχερός που παρόλο που νέκρωσε στο 4% ,επανήλθε και τη 2η όλα έγιναν οκ Sent from my LG-P500 Και εμένα κόλλησε στο 4% δοκίμασα καμμια 5-6 φορές με την μπαταρία και μετά έκλεισε το nod32 γιατί υποψιάστηκα ότι έφταιγε το antivirus και δούλεψε. Μπορεί να ήταν και τυχαίο... Αλλά τώρα ενώ βελτιώθηκε η απόδοση του κινητού, όταν με παίρνει κάποιος κάνει 2-3 δευτερόλεπτα να με ακούσει. Το έχει δει και κανένας άλλος αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Αλλά τώρα ενώ βελτιώθηκε η απόδοση του κινητού, όταν με παίρνει κάποιος κάνει 2-3 δευτερόλεπτα να με ακούσει. Το έχει δει και κανένας άλλος αυτό; Το είχα κι εγώ αυτό το θέμα και με την stock ROM αλλά και με τις custom που βασίζονται σε αυτή... Μάλλον θα είναι bug της έκδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Αυτό όντως συμβαίνει , αλλά δε συμβαίνει πάντα και το έχουν συναντήσει φίλοι μου και σε άλλες συσκευές με 2.3 στοκ ή μη (Στη δική μας πάντως το παθαίνουν και δεν άλλες χώρες όπως αναφέρουν στο xda ) Έχει πάντως να μου συμβεί αρκετές μέρες Το μέγα ερώτημα για μένα είναι ένα , άλλη αναβάθμιση θα πάρουμε ή μέχρι εδώ ήταν η υποστήριξη μας ? Sent from my LG-P500 Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tibillys Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 εχει κανεισ βρει κανα προβλημα με τον αισθητηρα που σβηνει την οθονη οταν μιλας?πολλεσ φορες ενω το εχο μακρια μου και κατω απο το φως δεν αναβει και μου σπαει τα νευρα ειδικα σε κατι αναπαντητες...μηπως φτιαει to screen protector?το εχει κανεισ αλλοσ αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 εχει κανεισ βρει κανα προβλημα με τον αισθητηρα που σβηνει την οθονη οταν μιλας?πολλεσ φορες ενω το εχο μακρια μου και κατω απο το φως δεν αναβει και μου σπαει τα νευρα ειδικα σε κατι αναπαντητες...μηπως φτιαει to screen protector?το εχει κανεισ αλλοσ αυτο? Μπα δεν εχει αναφερθει ξανα κατι τετοιο,μαλλον πρεπει να πας στο service.. Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tibillys Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Μπα δεν εχει αναφερθει ξανα κατι τετοιο,μαλλον πρεπει να πας στο service.. Sent from my LG-P500 using Tapatalk Τι service ρε αδερφε πρεπει να βγαλω ροοτ και να επαναφερω ολες τισ μαμα εφαρμογες.μ φαινετε θα μεινω ετσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Καλημέρα, τελικά πάλι τα ίδια κάνει, ακόμα και μετά την αναβάθμιση στην νέα έκδοση 2.3.3.......εχθές βράδυ πάλι κόλλησαν οι επαφές και δεν ανοίγουν ούτε σήμερα......πάλι reset και πάλι από την αρχή όλα.......γτπ καβάλα μου φαίνεται είναι το κινητό......:mad::mad: Γιατί ρε παιδιά έτσι?? ΤΟ κάνει σε κανέναν άλλον??? ΥΓ: Sony-Ericsson και πάλι Sony-Ericsson..... Θα μας τρελάνει το κινητό, το είχα παρατήσει 4 μέρες γιατί μου την είχε δώσει, το άνοιξα εχθές και δεν έχει κολλήσει ακόμα......πέρασα όλες τις επαφές στο τηλέφωνο, έκανα και ένα backup τους στην SD Card για καλό και για κακό...... Θα το δουλέψω να δω πως θα πάει..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 μηπως φτιαει to screen protector? Ενδεχομένως ναι, δοκίμασε και χωρίς αυτό (και χωρίς θήκη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Καλημέρα. Έχω κάνει την αναβάθμιση εδω και καιρό αλλά μόλις τώρα είδα το bug στα sms. Στέλνω sms μέχρι 64 χαρακτήρες ενώ πριν την αναβάθμιση έστελνα με 160 το έχετε παρατηρήσει και άλλοι? Η αναβάθμιση δεν μου έχει προκαλέσει κανένα άλλο πρόβλημα εκτός από αυτό. Καμία ιδέα? Είναι στην V20C Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros88 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 (edited) Το πηρα κ γω το κινητο τελικα και το πρωτο που εκανα ηταν η αναβαθμιση στην 2.3 gingerbread.Εχω καποιες ερωτησεις(θα διαβασω σιγα σιγα και τις 268 σελιδες του Κινητου!) Ο οδηγος για ROOT στην πρωτη σελιδα ισχυει ακομα η υπαρχει κατι νεοτερο?Γενικα ειναι καλο να κανεις Root? Προσπαθησα να κανω συμφωνα με της οδηγιες στην σελ 20 αλλα οταν παταω Root τοτε ενω δειχει οτι εκτελει καποιες εντολες δεν γινετε το root.τι κανω λαθος? Edited August 31, 2011 by stavros88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Ναι ο οδηγός για root 2.3.3 ισχύει, με αυτό τον τρόπο τον έκανα και εγώ χωρίς κανένα πρόβλημα, καλοδούλευτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstan19 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Ναι ο οδηγός για root 2.3.3 ισχύει, με αυτό τον τρόπο τον έκανα και εγώ χωρίς κανένα πρόβλημα, καλοδούλευτο! Λέει στον οδηγό σε κάπιοα φάση οτι χρειάζεται να απενεργοποιήσουμε και μετα να ενεργοποιήσομε το Debugging Mode.. πώς ακριβώς το κάνουμε αυτο?? Παράθεση Για να μη χάνετε το σταθμό σας ..... Metro Rest plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Λέει στον οδηγό σε κάπιοα φάση οτι χρειάζεται να απενεργοποιήσουμε και μετα να ενεργοποιήσομε το Debugging Mode.. πώς ακριβώς το κάνουμε αυτο?? Ρυθμίσεις / Εφαρμογές / Ανάπτυξη / Εντοπισμός σφαλμάτων (αυτό είναι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris231 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 το πηρα και εγω χθες..το κινητο για τα λεφτα του απλα δεν υπαρχει..saturn 149 euro.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Έχει δοκιμάσει κανείς Franco kernel 2.6.35.14 v1 να μου πει αν του δουλεύει το φορητό σημείο πρόσβασης? με τη stock 2.3.3 Sent from my iPad 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts