Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι συμφωνώ! Δεν είναι για rooted! Πριν την αναβάθμιση σε 10h είχα το app2sd που κάθε φορά που κατέβαζα κάτι κατά το installation μου έλεγε αν θέλω να το βάλει στην κάρτα! Ποιος μπορεί να μας βοηθήσει για το apps2sd για rooted τηλέφωνο που μπορώ να το βρω ή πως να το ενεργοποιήσω; Ευχαριστώ πολύ!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=715940

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

athanaso77 σε ευχαριστώ το ξέρω αυτό αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω! Ψάχνω για rooted τηλέφωνο! :)

ΒΟΥΚΙΟΥ αυτό είναι σε ευχαριστώ πολύ! :)

Φιλοι μου καλημερα σας θα ηθελα να μοιραστω και εγω την εμπειρια μου αλλα και παραλληλα να ζητησω τα φωτα σας γιατι πλεον εχω μπερδευτει παρα πολυ. Πηρα το εν λογω κινητο στις 15/4/2011 και μετα απο 15 μερες παρουσιαστηκε στην οθονη του μοτιβου ξεκλειδωματος μια λευκη γραμμη κατω απο την ημερομηνια. Για το προβλημα αυτο που γραφω παραπανω μεχρι χτες ημουν σιγουρος αλλα μετα απο συναντηση με τον τεχνικο της LG (υστερα απο 1000 τηλεφωνηματα και φασαριες για να μπορεσω να δω αυτοπροσωπως εναν ανθρωπο) μου εδειξε ενα αλλο κινητο σαν το δικο μου υποτιθεται καινουριο και χρησιμοποιωντας τις γνωστες μαρκετιστικες ατακες που ολοι ξερουμε ποσο καλα εκαπιδευονται πανω σε αυτα προσπαθησε να με πεισει οτι η γραμμη αυτη ειναι φυσιολογικη και οτι μαλλον δεν την ειχα προσεξει εγω απο την αρχη. Οπως και οτι η γραμμη αυτη ειναι φυσιολογικη ειναι και η επισημη απαντηση τησ αντιπροσωπειας. Επειδη εχω λοιπον αρχισει να αμφιβαλλω για πολλα πραγματα μετα τα τελευται γεγονοτα θα ηθελα απο τους χρηστες του εν λογω κινητου να με βοηθησουν και να μου πουν αν στην οθονη του ξεκλειδωματος και οταν χρησιμοποιυν μοτιβο ξεκλειδωματος βλεπουν κατω ακτιβως απο την ημερομηνια μια λεπτη λευκη η αναλογα με το φοντο χρωμα γραμμη.

Ευχαριστω εκ των πρωτερω για την πολυτιμη βοηθεια σας και την υπομονη σας

κατω αποτην ωρα εχει την ημερομηνια,σχεδ.μοτ.ξεκλ.,τομοτιβο, κ κλησεις αναγκης. ασπρη γραμμη το δικο μου δεν εχει

:ninja:

• Administrators

Μεταφέρει τις εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα ή στην internal (ρωτάω συγκεκριμένα για το O2X);

Modpic.gif

Καλημέρα. Μια ερώτηση. Τρέχει προγράμματα GPS όπως το Igo ή το NDrive? To έχει δοκιμάσει κανένας?

Ναι εγω με NDrive το δουλευα οταν το ειχα :)

το gps μπορω να πω οτι ειναι απλα εκπληκτικο. εκτος του οτι κλειδωνει πολυ γρηγορα (χωρις agps), κλειδωνει και μεσα στο σπιτι απλα αντι η ακριβεια να ειναι τα 5 μετρα ειναι γυρω στα 14. αληθεια γιατι πολλοι λενε οτι πρεπει να βλεπεις ουρανο? :ninja: Edited by Voltron

Υπάρχει κάποιο app που να κάνει αυτόματο προγραμματισμένο backup (ανα βδομάδα π.χ.) επαφών, μηνημάτων κλπ σε sites στυλ Dropbox; Κάτι free αν υπάρχει, το δωρεάν Titanium backup δεν κάνει σε Dropbox.

Επίσης, κανένα one-click rooting app για το κινητό μας υπάρχει στο market; Edit: 2.2 mik-kernel έχω.

Ευχαριστώ!

Edited by WassUp

Υπάρχει κάποιο app που να κάνει αυτόματο προγραμματισμένο backup (ανα βδομάδα π.χ.) επαφών, μηνημάτων κλπ σε sites στυλ Dropbox; Κάτι free αν υπάρχει, το δωρεάν Titanium backup δεν κάνει σε Dropbox.

Ρώτα & εδώ.Δεν χάνεις τίποτα.:)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249

Συνδεω το τηλ με το pc να ψαξω για τυχον ενημερωσεις και ενω τις προαλλες ελεγε "Δεν υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις¨" τωρα λεει "Τα αρχεια ελεγχου ενημερωσεων δεν εχουν εισαχθει απο το διακομιστη ενημερωσης ή το τηλ δεν ειναι συνδεδεμενο".Λετε να εφτασε η 2.3.Το κανει και σε σας αυτο.Εχω 2.2.2 official

Και το update notificaton αμα το τρεξεις θα δεις οτι λεει κουλα..

Δεν αναγνωριζει τη συσκευη και δε βρισκονται πληροφοριες στο σερβερ

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Εμενα παντως οταν δοκιμαζω με το LGMobile update μου βγαζει το παρακατω..

http://i52.tinypic.com/29yh17s.jpg

Αλλα στη συνεχεια...

http://i53.tinypic.com/fkmiz8.jpg

Τωρα πρεπει να τα δειχνει κανονικα, δεν υπαρχει αναβαθμιση προς το παρον, για τελος Μαιου ακουγεται, αρα στη χωρα μας λογικα πιο μετα

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Ναι οντως ολα κανονικα τωρα.Αλλα μας κατατρομαξε η LG.Λεω κι εγω Κυριακατικα υπερωριες κανουνε να μας δωσουν τιν 2.3:lol:

το θεμα ειναι οτι θα τη παρουμε τελικα την αναβαθμιση , ενω καποιοι αλλοι (πιο premium και καλα :p ) ειναι ξεχασμενοι απο το θεο :shifty:

Καλησπερα παιδια. σκεφτομαι να παρω αυτο το κινητο. αλλα δεν εχω ιδεα απο smartphones και android. Τι πρεπει να κάνω οταν το παρω?

επισης ακουω κατι για root τι ακριβως ειναι αυτο ? ;)

Καλησπερα παιδια. σκεφτομαι να παρω αυτο το κινητο. αλλα δεν εχω ιδεα απο smartphones και android. Τι πρεπει να κάνω οταν το παρω?

επισης ακουω κατι για root τι ακριβως ειναι αυτο ? ;)

Με το root γίνεσαι superuser και αποκτάς πρόσβαση σε όλα τα αρχεία του κινητού σου.To πρωτο πραγμα που θα κανεις είναι να φτιάξεις ενα gmail για να συγχρονίζεις επαφές και να μπαίνεις στο market.Απο εκεί κ πέρα καλο διάβασμα :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249

Φιλοι μου καλημερα σας θα ηθελα να μοιραστω και εγω την εμπειρια μου αλλα και παραλληλα να ζητησω τα φωτα σας γιατι πλεον εχω μπερδευτει παρα πολυ. Πηρα το εν λογω κινητο στις 15/4/2011 και μετα απο 15 μερες παρουσιαστηκε στην οθονη του μοτιβου ξεκλειδωματος μια λευκη γραμμη κατω απο την ημερομηνια. Για το προβλημα αυτο που γραφω παραπανω μεχρι χτες ημουν σιγουρος αλλα μετα απο συναντηση με τον τεχνικο της LG (υστερα απο 1000 τηλεφωνηματα και φασαριες για να μπορεσω να δω αυτοπροσωπως εναν ανθρωπο) μου εδειξε ενα αλλο κινητο σαν το δικο μου υποτιθεται καινουριο και χρησιμοποιωντας τις γνωστες μαρκετιστικες ατακες που ολοι ξερουμε ποσο καλα εκαπιδευονται πανω σε αυτα προσπαθησε να με πεισει οτι η γραμμη αυτη ειναι φυσιολογικη και οτι μαλλον δεν την ειχα προσεξει εγω απο την αρχη. Οπως και οτι η γραμμη αυτη ειναι φυσιολογικη ειναι και η επισημη απαντηση τησ αντιπροσωπειας. Επειδη εχω λοιπον αρχισει να αμφιβαλλω για πολλα πραγματα μετα τα τελευται γεγονοτα θα ηθελα απο τους χρηστες του εν λογω κινητου να με βοηθησουν και να μου πουν αν στην οθονη του ξεκλειδωματος και οταν χρησιμοποιυν μοτιβο ξεκλειδωματος βλεπουν κατω ακτιβως απο την ημερομηνια μια λεπτη λευκη η αναλογα με το φοντο χρωμα γραμμη.

Ευχαριστω εκ των πρωτερω για την πολυτιμη βοηθεια σας και την υπομονη σας

Και το δικό μου έχει στην οθόνη μοτίβου μία λευκή γραμμή η οποία μάλλον είναι φυσιολογική. Αν δεν έχεις μοτίβο ξεκλειδώματος δεν υπάρχει. Οπότε είναι μια χαρά. :)

καλημερα παιδια ερωτηση αν θελουμε να εχουμε internet στο κινητο αλλα οχι με wifi αλλα με με το καλωδιο usb μεσο pc πως γινετε ?

Απο χθες βράδυ μου παρουσιάζεται κατα τακτικά χρονικά διαστήματα το παρακάτω μήνυμα:

http://tapatalk.com/mu/298225de-2e09-09c2.jpg

Επίσης δεν μπορώ να κάνω με τίποτα sign in στο twitter. Εννοείται ότι απο τον browser η απο το iPhone γίνεται κανονικά.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλησπέρα σας

οποια κληση κανω την αποθηκευει στα αγαπημενα, αλλα δεν μου δινει δυνατοτητα διαγραφής των αγαπημένων

ξερει κανεις πως γίνεται αυτό;

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

νομιζω πως τα αγαπημενα τα κραταει, ουσιαστικα σου δειχνει τις επαφες με τις περισσοτερες κλησεις, κρατα στην επαφη που θες επανω το δαχτυλο μεχρι να βγαλει καποιο μενου...δε θυμαμαι κιολας γιατι και γω τωρα το χω αφησει, το χω βγαλει για πουλημα και ειμαι με γαλαξια...

νομιζω πως τα αγαπημενα τα κραταει, ουσιαστικα σου δειχνει τις επαφες με τις περισσοτερες κλησεις, κρατα στην επαφη που θες επανω το δαχτυλο μεχρι να βγαλει καποιο μενου...δε θυμαμαι κιολας γιατι και γω τωρα το χω αφησει, το χω βγαλει για πουλημα και ειμαι με γαλαξια...

Αν το σβησω απο τα αγαπημένα, το σβήνει και απο τις επαφές

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

Αν το σβησω απο τα αγαπημένα, το σβήνει και απο τις επαφές

Κανε ενα απλο κλικ στην επαφη και μετα ξετίκαρε το ''αστερι''