Fourtounas Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Καλησπέρα παιδιά τι κάνετε όλα καλά?? πιστεύω καλά !!! Θέλω τις άποψης σας μου ήρθε η αναβαθμίσει την συνδέσεις μου θέλω να μου πείτε αν ξέρει κάποιος αν είναι καλο το iphone 4 αξίζει να το πάρω?? έχεις ενσωματωμένο gps όχι το A-gps που λειτουργεί με internet?? μπορείτε να μου πείτε? ευχαριστώ!!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leodary Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Παλικάρια για να αλλάξω λίγο θέμα. Σχετικά με bluetooth hands free. Λοιπόν αποφάσισα να αγοράσω το SE VH700. Λάθος κίνηση. Δεν ακούγομαι καθόλου καλά, κάνει σπασίματα στην φωνή. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε το handds free αλλά μόλις το σύνδεσα με το SE P1 όλα καλά , πολύ καλός ήχος. Έχει αντιμετωπίσει άλλος παρόμοιο πρόβλημα με hands free??? Υπάρχει κάποιος που είναι ευχαριστημένος ?? Αν ναι ποιο hf bluetooth χρησιμοποιεί??? Παιδιά για πείτε τις απόψεις σας γιατί πραγματικά έχω στεναχωρηθεί, να παίρνω ένα καλό Hf και τελικά να μην γίνεται δουλειά... και το χρειάζομαι γιατί είμαι και αρκετή ώρα στο αμάξι αλλα και στην δουλειά δεν πιανει καλά και πρέπει να το έχω κοντά σε παράθυρο!!! εγω χρησιμοποιω το sony ericsson VH300 που ειχα και στο παλιο se κινητο και δουλευει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Καλησπέρα παιδιά τι κάνετε όλα καλά?? πιστεύω καλά !!! Θέλω τις άποψης σας μου ήρθε η αναβαθμίσει την συνδέσεις μου θέλω να μου πείτε αν ξέρει κάποιος αν είναι καλο το iphone 4 αξίζει να το πάρω?? έχεις ενσωματωμένο gps όχι το A-gps που λειτουργεί με internet?? μπορείτε να μου πείτε? ευχαριστώ!!! Ηρθες στο θεμα με το LG p500 για να ρωτησεις αν το iphone 4 ειναι καλο?:blink: Ας σου απαντήσω λοιπόν. Είναι όμορφο, είναι μοδατο, είναι γρήγορο, πολύ καλή κάμερα αλλά η τιμή του δεν δικαιολογεί όλα τα προηγούμενα που είπα. οπότε δε σκέφτεσαι για κανα LG p500 optimus one? και 250 ευρό μόνο θα δώσεις και θα σου μείνουν άλλα 400+ ευρό στην τσέπη... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Αλήθεια, για δες κι εδώ.Tζάμπα λεφτά. Ένα φλάς και ένας επεξεργαστής είναι όλη κι όλη η διαφορά. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3516&idPhone2=3275 Τουλάχιστον κοίτα το samsung galaxy s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leodary Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Αλήθεια, για δες κι εδώ.Tζάμπα λεφτά. Ένα φλάς και ένας επεξεργαστής είναι όλη κι όλη η διαφορά. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3516&idPhone2=3275 Τουλάχιστον κοίτα το samsung galaxy s. Συμφωνω για το Galaxy να το δει κ οτι ειναι πολλα λεφτα αλλα ΜΗ τρελαθουμε τωρα οτι θα συγκρινεται το LG με το iphone !! ΕΛΕΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Ρε παιδια εχω ηδη τo lg optimus p500 και μαλιστα τουμπανο αλλα ρωταω μηπως ηξερε κανενας αλλος. Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Συμφωνω για το Galaxy να το δει κ οτι ειναι πολλα λεφτα αλλα ΜΗ τρελαθουμε τωρα οτι θα συγκρινεται το LG με το iphone !! ΕΛΕΟΣ Εννοείται πως δεν συγκρίνεται... Απλά το LG τα αξίζει τα λεφτά του,ενώ το IP4 αξίζει τα λεφτά του για μένα μέχρι τα 450-500ε και από εκεί και πέρα πληρώνεις το μηλαράκι...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leodary Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Ρε παιδια εχω ηδη τo lg optimus p500 και μαλιστα τουμπανο αλλα ρωταω μηπως ηξερε κανενας αλλος. Sent from my LG-P500 using Tapatalk Θα σου προτεινα το HTC desire που εχει πεσει πολυ η τιμη του κ ειναι παρα πολυ καλο ή Galaxy s το οποιο ειναι ισαξιο με το Iphone αλλα δεν εχει φλας , αν δε σε πειραζει οκ, αλλα το μονο που με χαλαει ειναι οτι ειναι κουμουτσα , λεπτο μεν αλλα πολυ πλατυ, αλλα γουστα ειναι αυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 βλεπωντας τα gestures controls στο optimus 2X αναρωτηθηκα αν μπορει να γινει κανενα port και για το P500 αλλα μαλλον φαινεται οτι για να γινουν αυτα χρησιμοποιειται το γυροσκοπιο που εχει :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Ευχαριστω για τις προτασεις αλλα εχω ηδη καταληξη στο iphone 4 αυριο μαλλον θα παω να το παρω αν το εχουν....για να λεμε τιν αληθεια δεν συγκρινετε με κανενα η οθονη του και το τατσ του ακομα...σορρυ για το πως γραφω εχω συνιθισει τα γκρικλισ... Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savinio Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 για το lg optimus one p500 στο gps(τι διαφορα το α-gps? ως hardware?) ειναι δωρεαν oι χαρτες;πληρωνω;αν ξερει καποιος ας κανει μια γενικη αναφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Παιδιά πουλάω το τηλέφωνο μου 150 euro αποδείξεις και χαρτιά δεν έχω μονο τον φορτιστεί τι βάση στηρίξεις για το αμάξι μαζί και τον φορτιστεί του αμαξιού και τα ακουστικά ενημερώνω ότι το τηλέφωνο είναι είναι σε καλή κατάσταση το μονο που έχει είναι ένα μικρό σημάδι στην οθόνη αριστερά στην άκρη άκρη που δεν ενοχλεί ούτε έχει πρόβλημα και άλλο ένα πάλι αριστερά κάτω όχι στην οθόνη αλλα στην άκρη στο πλαστικό και τα 2 έχουν γίνει από κλειδιά που τα ρίξανε πάνω στο τηλέφωνο κατά λάθος και δεν είναι ούτε μισό εκατοστό για να καταλάβετε τώρα από λογισμικό.....το έχω κάνει root και με αλλαγμένη rom του έχω βάλει την void-echo...αυτά οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα....δεν ειπα οτι δεν εχω και κανενα προβλημα με τιν sd και ειναι 4gb αυτα... καλο βραδυ... Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Ψάχνω ένα φτηνό κινητό που να μπορεί να λειτουργεί ως wifi hotspot σε ιnfrastructure mode , Μπορεί κανείς να μου αναφέρει τι network δημιουργεί το lg με το wifi tethering ? ad-hoc ή ιnfrastructure ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Ψάχνω ένα φτηνό κινητό που να μπορεί να λειτουργεί ως wifi hotspot σε ιnfrastructure mode , Μπορεί κανείς να μου αναφέρει τι network δημιουργεί το lg με το wifi tethering ? ad-hoc ή ιnfrastructure ? αν δε κανω λαθος πρεπει να ειναι infrastructure Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 για το lg optimus one p500 στο gps(τι διαφορα το α-gps? ως hardware?) ειναι δωρεαν oι χαρτες;πληρωνω;αν ξερει καποιος ας κανει μια γενικη αναφορα Οι χάρτες δεν είναι δωρεάν. Από τη στιγμή που θα προμηθευτείς το πρόγραμμα πλοήγησης της επιλογής σου και τους χάρτες, η πλοήγηση είναι δωρεάν και δεν απαιτείται σύνδεση στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ufontinas Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Γειά χαρά παιδιά. Μόλις έκανα ρουτ το κινητό. Σε παλιότερο θέμα, είχα ρωτήσει για το ship finder. (Θέμα #991 σελ. 67). Αρχικό μήνυμα από kles Εμφάνιση Μηνύματος Μιά ερώτηση για βοήθεια ρε παιδιά σας παρακαλώ. Η εφαρμογή ship finder υπάρχει και μπορούμε να την βάλουμε στο κινητό ? Για το iphone υπάρχει και επειδή την θέλω για επαγγελματικούς λόγους, την ψάχνω πως και πως. Υπάρχει άραγε ? Ευχαριστώ. Μπεις να την κατεβάσεις απο εδώ http://bit.ly/SFDroid Την διεύθυνση αυτή την βάζουμε στον ΟΠΕΡΑ π.χ ? Η πώς αλλοιώς δουλεύει ? Γιατί στο μάρκετ δεν βλέπω εφαρμογές αλλες πέρα απο τις δωρεάν που έβλεπα.Υποτίθεται οτι θα το έβρισκα στο μαρκετ. Μπορείς να πας και στη διεύθυνση http://www.marinetraffic.com Με λίγη υπομονή θα έχεις αυτό που θες (στον προεγκατεστημένο browser δουλεύει μια χαρά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpilias90 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 παιδιά πήρε το μάτι μου οτι κυκλοφορεί flash player 10.2 beta όμως ακόμα.Να ελπίζουμε για κάποια έκδοση για το κινητό μας ;;;;; http://www.techgear.gr/adobe-flash-player-10-2-now-available-17075 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Λοιπόν έκανα ροοτ το κινητό κατέβασα το Ρομ στο κινητό μετά κάτι έκανα και.. έκλεισε το κινητό και δεν ξανάνοιξε. εμφανίζεται το λογότυπο της lg kai menei ekei.. Τώρα είναι το λεγόμενο τούβλο το κινητό μου? το έστειλα στην LG μπας και το φτιάξουν έστω και με κόστος τι να κάνω? υπάρχει περίπτωση να το φτιάξουν? καμιά εμπειρία από άλλον εδώ? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Λοιπόν έκανα ροοτ το κινητό κατέβασα το Ρομ στο κινητό μετά κάτι έκανα και.. έκλεισε το κινητό και δεν ξανάνοιξε. εμφανίζεται το λογότυπο της lg kai menei ekei.. Τώρα είναι το λεγόμενο τούβλο το κινητό μου? το έστειλα στην LG μπας και το φτιάξουν έστω και με κόστος τι να κάνω? υπάρχει περίπτωση να το φτιάξουν? καμιά εμπειρία από άλλον εδώ? :wacko: λαθος 1ο: δεν ανεφερες τι εκανες...custom recovery περασες? λαθος 2ο: το κινητο rootαρισμενο το στειλες στην lg... λαθος 3ο: πρωτα επραξες και μετα ρωτησες... υ.γ: απο εμας τι θες απαντηση θελεις?-Απο μενα περαστικα σε σενα και στην τσεπη σου. υ.γ 2: Ολα τα παραπανω φιλικα και χωρις εχθρικοτητα απεναντι σου. Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Λοιπόν έκανα ροοτ το κινητό κατέβασα το Ρομ στο κινητό μετά κάτι έκανα και.. έκλεισε το κινητό και δεν ξανάνοιξε. εμφανίζεται το λογότυπο της lg kai menei ekei.. Τώρα είναι το λεγόμενο τούβλο το κινητό μου? το έστειλα στην LG μπας και το φτιάξουν έστω και με κόστος τι να κάνω? υπάρχει περίπτωση να το φτιάξουν? καμιά εμπειρία από άλλον εδώ? :wacko: Aν δεν είχες τρέξει αμέσως στην LG υπήρχε περίπτωση να στο σώσουμε,να 'ναι καλά οι xda... Τώρα αποκλείεται να στο καλύψει η εγγύηση καθώς έφυγες πολύ μακρία από την διαχωριστική γραμμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 θα στο φτιάξουνε και τζάμπα....ποιος θα ασχοληθεί αφού δεν ανοίγει....ένα update απο την αρχή θα ρίξουν....άμα κολλήσουν στο superuser τότε είσαι άτυχος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 (edited) βρε μακαρι, αλλα ως συνηθως κατι περιεργο θα εκανε για να φριζαρε το κινητο. οποτε θα το κοιταξουν πιστευω....κριμα...επρεπε να ρωτησει πρωτα Edited February 10, 2011 by patrik85 double post. παρακαλω διαγραφη Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 παιδιά πήρε το μάτι μου οτι κυκλοφορεί flash player 10.2 beta όμως ακόμα.Να ελπίζουμε για κάποια έκδοση για το κινητό μας ;;;;; http://www.techgear.gr/adobe-flash-player-10-2-now-available-17075 ειχε βγει μια βρωμα οτι της ινδιας η εκδοση ερχοταν εστω με το λογοτυπο της adobe "flash player" κλπ κλπ στην συσκευασια ...αλλα δεν ξερω ακριβως Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Ρε παιδια σιγουρα εβαλε τιν ρομ λαθος και γι αυτο του το εκανε αμα δεν ακολουθησεις κατα γραμμα για το πως θα βαλεις τι ρομ καηκες.....φιλες λαθος που το εστιλες στιν lg αμα φλασατιζες αμεσος αλλη ρομ δεν θα ειχες προβλημα αλλα τι δευτερη δεν τιν εβαζες απο skd αλλα θα παταγες τα 3 πληκρα για σε εβαζε αμεσως στο μενου για να φλασαριζες....τωρα περαστικα σου........ρε μαγκες θα το βρουμε να το δωσουμε πουθενα το δικο μου 150ευρο το δινω με ολα τα παρελκομενα.... Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 ειχε βγει μια βρωμα οτι της ινδιας η εκδοση ερχοταν εστω με το λογοτυπο της adobe "flash player" κλπ κλπ στην συσκευασια ...αλλα δεν ξερω ακριβως δεν ισχυει αυτο. ειναι λαθος γραμμενο στο κουτι της ινδιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts