sharkyZ Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Με πρόλαβες :) ςΔιορθωστε με αλλα 3 ατομα εχουν γραψει ηδη οτι με sd toshiba δεν εχουν προβλημα. αν εχεις καποιος αλλος toshiba ας πει αν εχει ή οχι προβλημα μηπως και οι toshiba ειναι συμβατες. ( αυτοι που ηδη εγραψαν οτι δεν εχουν προβλημα ας δωσουν πληροφοριες για το ποιες ακριβως ειναι τα μοντελα sd που εχουν..) Swyped from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Με ξεκλείδωτο μάρκετ ξέχασα να πω Swyped from my LG-P500 using Tapatalk Ανοίγει μόνο με ξεκλείδοτο εε ? Γιατί απο τον υπολογιστή λέει, Error: Server Error The server encountered an error and could not complete your request. If the problem persists, please report your problem and mention this error message and the query that caused it. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Δυστυχώς με google maps 5 χάνεις κολπάκια Swyped from my LG-P500 using Tapatalk καλα ναι αφου το ειδα αλλα μπορεις βεβαια να το κανεις με τα 2 δαχτυλα σαν τιμονι και να μη διασταυρωθουν οι αξονες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Μην τρελαινεσαι με το gingerbread... δεν ειναι και πολλα τα κινητα που το "φορανε απο μαμα" ... μονο σε custom καταστασεις. βλεπε για παραδειγμα τα Xperia που η SonyEric τα μ^μησε με το froyo και πηραν τελικα το μεσαιο για αναβαθμιση ... Nexus S δεν εχεις; Γιατι σκας για το optimus one τοτε? o_O Όχι optimus one έχω απλά μου αρέσει το avatar του S :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 χρησιμοποιω το super one click και εδω κ 20 λεπτα ειναι σταματημενο(?) στο σημειο εγκατασταση superuser , ολα καλα η εκανα καμια λαλακια? ας απαντηση καποιος ευ χαριστω Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Καλησπέρα παιδιά θέλω μια χάρη κατεβάστε και εσείς το navionics το gps θαλασσής και δοκιμάστε αν σας το παίρνει το τηλέφωνο γιατί εμένα το έχω δοκιμάζω συνεχεία και δεν μου το περνάει μου λέει ότι δεν είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή δοκιμάστε το και πείτε μου το link για να το κατεβάσετε είναι αυτό http://www.megaupload.com/?d=6IA158R1 ευχαριστώ!!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Καλησπέρα παιδιά,σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και ήθελα να μου πουν τα παιδιά που το χρησιμοποιούν για τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιάζει και γενικά για την ποιότητα κατασκευής και την απόδοση της μπαταρίας του.Ευχαριστώ προκαταβολικά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 το πηρα και εγωωωωωωωωωω! 140 λιρες με αποδειξη αγορας απο ebay! σφραγισμενο στο κουτι του! με car holder και charger! :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkyZ Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 καλα ναι αφου το ειδα αλλα μπορεις βεβαια να το κανεις με τα 2 δαχτυλα σαν τιμονι και να μη διασταυρωθουν οι αξονες :p Όντως αλλά αν ήταν φουλ μουλτι θα ήταν σούπερ... Swyped from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkyZ Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Πάνω του........!το πηρα και εγωωωωωωωωωω! 140 λιρες με αποδειξη αγορας απο ebay! σφραγισμενο στο κουτι του! με car holder και charger! :D:D:D Swyped from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkyZ Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Ανοίγει μόνο με ξεκλείδοτο εε ? Γιατί απο τον υπολογιστή λέει, Error: Server Error The server encountered an error and could not complete your request. If the problem persists, please report your problem and mention this error message and the query that caused it. Το λινκ πρέπει να το ανοίξεις από το κινητό. Θέλει ξεκλείδωτο μάρκετ επειδή είναι αγορά και στην Ελλάδα έχουμε μόνο τις δωρεάν. Swyped from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkyZ Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Εγω έκανα με το ζ4ρουτ... Το να σου βγάζει συπερ γιουζερ στο κεντρικό μενού είναι καλό σημάδι. Για να δείς άμα πέτυχε δοκίμασε να βάλεις μια εφαρμογή που δουλεύει μονό με root όπως market enabler χρησιμοποιω το super one click και εδω κ 20 λεπτα ειναι σταματημενο(?) στο σημειο εγκατασταση superuser , ολα καλα η εκανα καμια λαλακια? ας απαντηση καποιος ευ χαριστω Swyped from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7713 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 απο χτες εχω το lg μου με προβλημα....κιτρινη οθονη και emergency mode μου βγαζει....εχει συμβει σε κανεναν?....την δευτερα θα ερθει τεχνικος απο την lg να το παραλαβει...εντος εγγυησης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 (edited) η εγγυηση ειναι 1 η 2 ετη? εδω μου λεει 1 MANUFACTURER'S WARRANTY SUMMARY Period of Coverage Labor: 12 Months commercial use excluded Parts: 12 Months commercial use excluded http://www.lg.com/uk/support/product/support-product-profile-mobile-redux.jsp?customerModelCode=LGP500&initialTab=warranty&targetPage=support-product-profile επισης μου λεει το site οτι εχει βγει κιολας firmware upgrade!!! αυτα ειναι!!! ελπιζω να φτιαχνει το θεμα με τις καρτες SD http://www.lg.com/uk/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp http://img268.imageshack.us/img268/1976/upgradej.png Edited January 21, 2011 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Δυστυχώς με google maps 5 χάνεις κολπάκια Swyped from my LG-P500 using Tapatalk Τι κολπακια χανεις δηλαδη? Στη περιστροφη εχεις θεμα, αλλα στα 3d κτιρια το γυρνας πανευκολα Σε zte παντως που εβαλα το google maps 5 οσο και να χαιδευα την οθονη , 3d κτιρια δεν ειδα ποτε, αρα υπαρχουν και χειροτερα Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Το λινκ πρέπει να το ανοίξεις από το κινητό. Θέλει ξεκλείδωτο μάρκετ επειδή είναι αγορά και στην Ελλάδα έχουμε μόνο τις δωρεάν. Swyped from my LG-P500 using Tapatalk Ευχαριστώ φίλε sharkyZ. Αύριο πιστεύω το παραλαμβάνω και το κοιτάζω. Αν χρειαστώ κάτι, ξαναγράφω. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 απο χτες εχω το lg μου με προβλημα....κιτρινη οθονη και emergency mode μου βγαζει....εχει συμβει σε κανεναν?....την δευτερα θα ερθει τεχνικος απο την lg να το παραλαβει...εντος εγγυησης.... Δοκίμασες να βγάλεις την κάρτα sd και να το ανοίξεις χωρίς κάρτα ?(Πρώτα το κλείνουμε το κινητό). Αν όχι κάνε μία δοκιμή και πές μας και μας αποτέλεσμα. Ίσως ανοίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Τι κολπακια χανεις δηλαδη? Στη περιστροφη εχεις θεμα, αλλα στα 3d κτιρια το γυρνας πανευκολα Σε zte παντως που εβαλα το google maps 5 οσο και να χαιδευα την οθονη , 3d κτιρια δεν ειδα ποτε, αρα υπαρχουν και χειροτερα Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang για το κολπακι της περιστροφης λεγαμε :p αλλα μπορεις να το κανεις σαν τιμονι :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Δοκίμασα κι εγώ το LG Update Tool.. Δεν έκανα αναβάθμιση ακόμα γιατί δεν έχω πάρει back up. Το θέμα είναι όμως πως άμα μπαίνεις από το μενού του κινητού σου λέει πως έχει το τελευταίο λογισμικό,ενώ το Update Tool βρίσκει καινούριο. Ορίστε και ένα screen http://img146.imageshack.us/img146/1997/81178090.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkyZ Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Ποια είναι η νέα έκδοση; vXX? Swyped from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEMISLEON Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 ρε παιδια μια ερωτηση.... κανω συγχρονισμο των επαφων μου αλλα δεν τις εμφανιζει....οι επαφες ειναι απο την καρτα sim ....τι πρεπει να κανω???:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_Andreas Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Δυστυχώς βλέπω ότι αρκετοί φίλοι εδω μέσα αντιμετωπίζουν προβλήματα που ποικίλουν, άλλοι με κάρτα μνήμης. άλλοι με την οθόνη κτλπ. Έγω πάλι είχα το εξής πρόβλημα, το κινητό δούλευε ξαφνικά μόνο όταν είχε 3G σήμα ή HSDPA.Όταν έπιανε από σήμα GSM ενό η μπάρα έδειχνε ότι είχε σήμα το κινητό ήταν νεκρό.Το έστειλα για Service και κοντεύει ήδη 2 βδομάδες σήμερα.Πιστέω από βδομάδα να το έχω.Είναι περίεργος όμως να δω τι θα μου πουν.Κρίμα για ένα κινητό που έχει αρκετά potentials και αποτελόυσε μέχρι πριν λίγο τη ναυρχίδα της LG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsihiro Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Σε μένα όλα καλά μέχρι τώρα με το τηλέφωνο (χτύπα ξύλο). Θέλω αν μπορεί κάποιος να μου διευκρινίσει κάτι. Προσπαθούσα να στείλω ένα mms σήμερα και δεν έφευγε. Πήρα στην cosmote αλλά δεν είχαν ρυθμίσεις και μου είπαν ότι θα έπαιρναν κάποια στιγμή αργότερα. Εν τω μεταξύ έκανα ενεργοποίηση δεδομένων και το mms έφυγε κανονικά αλλά μετά από λίγο ήρθαν και κάποια emails ενώ είχα κλειστό το wifi. Όταν με πήραν από την cosmote και τους ρώτησα μου είπαν ότι πράγματι ο μόνος τρόπος να στέλνω και να λαμβάνω mms είναι η ενεργοποίηση δεδομένων αλλά παράλληλα υπάρχει και ογκοχρέωση με κόστος 1+ ευρώ/mb. (Πάει η κάρτα...) Ο μόνος τρόπος είναι να στείλω μήνυμα και να κόψω το ίντερνετ όπως μου είπαν ή μπορώ να τα ξεχωρίσω αυτά τα 2 αλλιώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Δοκίμασα κι εγώ το LG Update Tool.. Δεν έκανα αναβάθμιση ακόμα γιατί δεν έχω πάρει back up. Το θέμα είναι όμως πως άμα μπαίνεις από το μενού του κινητού σου λέει πως έχει το τελευταίο λογισμικό,ενώ το Update Tool βρίσκει καινούριο. Ορίστε και ένα screen http://img146.imageshack.us/img146/1997/81178090.jpg Με το pc suite δε βλεπει καποια αναβαθμιση.. Πρεπει να περασω αυτο το προγραμμα αν θελω να αναβαθμισω? Το εχει κανει κανεις με επιτυχια? Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Ποια είναι η νέα έκδοση; vXX? Swyped from my LG-P500 using Tapatalk Στη v10c παει απο οτι διαβαζω σε ξενα φορα, αλλα υπηρχε προβλημα στο ρουταρισμα μετα, οποτε δε ξερω αν θα τη κανω σε περιπτωση που θελω να περασω αλλη rom Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts