Stavros_P Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Καλησπέρα σε όλους, Άλλαξαν σήμερα στη γυναίκα μου το παλιό εταιρικό της (C5-00) με ένα C5-03, επειδή όμως της το έδωσαν από την εταιρία της χωρίς κουτί και τα συναφή είπα να κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και format στην μνήμη, πως γίνονται αυτά τα δύο στην συγκεκριμένη συσκευή ; Και κάτι ακόμα, προσπαθούμε να περάσουμε φώτο κτλ από το ένα κινητό στο άλλο μέσω του ovi suite και δεν τα περνάει, ξέρετε τί μπορεί να φταίει ; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Για το πρώτο σκέλος της ερώτησής σου δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305383 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Και κάτι ακόμα, προσπαθούμε να περάσουμε φώτο κτλ από το ένα κινητό στο άλλο μέσω του ovi suite και δεν τα περνάει, ξέρετε τί μπορεί να φταίει ; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Καλύτερα βαλ' τα και τα 2 σαν αφαιρούμενους δίσκους για να γίνει σίγουρα. ;) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Αυτό έκανα ήδη γιατί δεν έβγαζα άκρη . Thanks anyway !:) Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ από Nokia Suite, θεωρώ αυτόν τον τρόπο ευκολότερο. :) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) καλησπερα κ παλυ εχω προβλημα με το κινητο το χω φορτωσει πολυ και κολαει υπαρχει κανενα αππ που να το ληνει?τνχ Αυτό που έχει ''προεγκατεστημένο'' είναι απλά το λινκ της σελίδας μέσω του browser του κινητού. :) Μπες απ' το Nokia Store για να κατεβάσεις την εφαρμογή, η οποία έχει το εξής κουλό: Όταν πχ θες να ξαναδείς το βίντεο απ' την αρχή, αυτή το ξαναφορτώνει. Κάτι τέτοιο προφανώς δεν γίνεται μέσω του browser. :) Αλλά είναι απίστευτα πρακτική και εύκολη :) Διαγράφεις τους χάρτες και κατεβάζεις μέσω Nokia Suite ΜΟΝΟ της Ελλάδας (αν θες) που πιάνουν 200mb :) Το κινητό έχει περασμένους όλους τους χάρτες απ' το εργοστάσιο. Για τον browser που λες ευθύνεται η τεράστια (:rolleyes: ) RAM του κινητού που δεν σηκώνει πάνω από 2-3 καρτέλες στον native browser...:X --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. κατα λαθος εσβησα τη συντομευση του τουβε καταυασα αλλο και δεν ειναι το ιδιο στο μανησιο οταν τελειωνε το βιντεο κατεβενε αφτοματα στο κινητο με τα αλλα δεν ειναι ετσι ειναι τελειως διαφορετικα.. Edited January 19, 2012 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Άδειασε την μνήμη τηλεφώνου σου. :) Ή την κάρτα μνήμης αν δεν το έχεις κάνει ήδη. :) Τώρα για τα υπόλοιπα που γράφεις κάτω απ' την παράθεσή μου δεν κατάλαβα Χριστό...:lol: Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 να σαι καλα μηπως γνωριζεις πως αφαιρειται τελειως η ενδειξη ωρας κ ημερομηνιας΄?βρηκα 1 αππ τελειο με ρολοι σαν τα symbian 3 το περναω αλλα φαινεται απο κατω το μανησιο το ρολοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 να σαι καλα μηπως γνωριζεις πως αφαιρειται τελειως η ενδειξη ωρας κ ημερομηνιας΄?βρηκα 1 αππ τελειο με ρολοι σαν τα symbian 3 το περναω αλλα φαινεται απο κατω το μανησιο το ρολοι Να αφαιρεθεί από πού; :) Από την οθόνη αναμονής; :) Ή από όταν είναι κλειδωμένο; :) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Καλησπέρα σε όλους, Σήμερα για πρώτη φορά προσπαθήσαμε να κάνουμε πλοήγηση με την εν λόγο συσκευή με τους χάρτες της Nokia, όμως παρόλο που μας έδειχνε κανονικά την διαδρομή που του βάλαμε, δεν είχε φωνητική πλοήγηση... Ξέρετε τί μπορεί να φταίει ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Οι φωνές για την φωνητική πλοήγηση δεν περνάνε στην συσκευή μαζί με τους χάρτες αλλά είναι ξεχωριστά αρχεία.Τα έχεις περάσει αυτά και συνεχίζεις να μην έχεις φωνητική πλοήγηση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Οι φωνές για την φωνητική πλοήγηση δεν περνάνε στην συσκευή μαζί με τους χάρτες αλλά είναι ξεχωριστά αρχεία.Τα έχεις περάσει αυτά και συνεχίζεις να μην έχεις φωνητική πλοήγηση; Ναι τα έχω κατεβάσει ! Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Μπορω να κανω κατι σε ενα μηνυμα που μου βγαζει καθημερινα χρησιμοποιωντας το wifi και μου λεει "ανεπαρκης μνημη..διαγραψ'τε αρχεια απο το c:" επισης το κινητο δεν εχει το παραμικρο αρχειο μεσα.υπαρχει καποια εφαρμογη που να βελτιωνει καπως την διαθεσιμη μνημη και να μην "κρασαρει" το κινητο με το παραμικρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Μπορω να κανω κατι σε ενα μηνυμα που μου βγαζει καθημερινα χρησιμοποιωντας το wifi και μου λεει "ανεπαρκης μνημη..διαγραψ'τε αρχεια απο το c:" επισης το κινητο δεν εχει το παραμικρο αρχειο μεσα.υπαρχει καποια εφαρμογη που να βελτιωνει καπως την διαθεσιμη μνημη και να μην "κρασαρει" το κινητο με το παραμικρο. Καλή ερώτηση, αλήθεια μπορούμε να κάνουμε κάτι ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 (edited) Να αφαιρεθεί από πού; :) Από την οθόνη αναμονής; :) Ή από όταν είναι κλειδωμένο; :) απο την αρχικη Καλή ερώτηση, αλήθεια μπορούμε να κάνουμε κάτι ; κατευασε απο το νετ την εφαρμογη ramblow k memcheck και θα σαι οκ στο νετ θα γραψεις nokia s60v5 free download ramblow,και next nokia s60v5 free download memcheck το πρωτο κλεινει τα παντα και το 2ο σου λεει αμεσως ραμ c ktlp.. Edited January 31, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 κατευασε απο το νετ την εφαρμογη ramblow k memcheck και θα σαι οκ στο νετ θα γραψεις nokia s60v5 free download ramblow,και next nokia s60v5 free download memcheck το πρωτο κλεινει τα παντα και το 2ο σου λεει αμεσως ραμ c ktlp.. Οι παραπανω εφαρμογες που αναφερεις μπορεις να της βρεις στο nokia store?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 απο την αρχικη Νομίζω δεν γίνεται... Είχα κατεβάσει κι εγώ ένα ρολόι απ' το store αλλά το απεγκατέστησα... Απλά άνοιγε σαν εφαρμογή... :mad: Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 (edited) Οι παραπανω εφαρμογες που αναφερεις μπορεις να της βρεις στο nokia store?? νομιζω αλλα αμα πας εκει που σου ειπα γινεται ξερει κανεις για ποτε αναμενεται το επομενο fw απο νοκια?για c5-03 Edited February 2, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 νομιζω αλλα αμα πας εκει που σου ειπα γινεται ok! θα τις κατεβασω απο το νετ.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 νομιζω αλλα αμα πας εκει που σου ειπα γινεται ξερει κανεις για ποτε αναμενεται το επομενο fw απο νοκια?για c5-03 Μπα... Πάντως η τελευταία βγήκε πριν 2 μήνες και μας δίνει τον browser της Belle. :) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 εχθες μπηκα στο ναβιφιρμ και ειδα το νεο φιρμγαρε για c5-03 κυκλοφορη:σε κορεα ιαπωνια και καπου αλλου αμα μαθει κανενας ποτε θα ερθει σε μας ας το γραψει.. :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 εχθες μπηκα στο ναβιφιρμ και ειδα το νεο φιρμγαρε για c5-03 κυκλοφορη:σε κορεα ιαπωνια και καπου αλλου αμα μαθει κανενας ποτε θα ερθει σε μας ας το γραψει.. :D:D:D Ώπα! Πλάκα κάνεις! Εγώ νόμιζα ότι θα ήταν το τελευταίο αυτό που πήραμε τον Δεκέμβρη... (Belle browser) Λαμπρά!:D Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 σε μας ποτε θε ρθει???αν το περασουμε το κορεατικο λες να χαθουνε τα ελληνικα?..εκει κολαω και δε το περναω.αν και θα μου πεις υπαρχει ο ιδιος κωδικος προιοντος?εγω παντος περασα λογισμικο με αλλο κωδικο και δουλευει μια χαρα αλλα ελληνικο firmware cosmote .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Έβαλες άλλο κωδικό προϊόντος και έχεις και το f/w της Cosmote;:blink: Εγώ μόλις το άλλαξα έφυγε της κοσμοτέ... :) Εννοείται ότι θα τα χάσεις. :) Κορεάτικα ξέρεις; :lol: Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts