ViEL Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Παιδια μια διευκρινιστικη ερωτηση:ειναι λογικο η 7.0.7392.0 αναβαθμιση να διαρκει πανω απο μιαμιση ωρα? οχι ειναι παρα πολυ... καπου εχει κολησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Παιδια μια διευκρινιστικη ερωτηση:ειναι λογικο η 7.0.7392.0 αναβαθμιση να διαρκει πανω απο μιαμιση ωρα? Έχεις internet κανονικά στο PC σου όλη αυτή την ώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hliaskoul Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Παιδια καλησπερα, ειμαι νεο μελος εδω και θα ηθελα τις αποψεις σας για το ποιο smartphone να επιλεξω! Δεν εχω ξανασχοληθει με τετοια θεματα, γενικα δεν ειμαι γκατζετακιας αλλα γενικα πραγματα γνωριζω:) Μεχρι χθες ειχα κατασταλαξει στο desire dh διαβαζοντας πολλες κριτικες που το εξυπνουσαν και απ αυτα που εχουν ειπωθει στο φορουμ, αλλα πηγαινοντας στο μαγαζι ο υπαλληλος μου ειπε πως το συγκεκριμενο μοντελο ειναι παλιο και μου προτεινε το xperia arc κυριως λογω οθονης και βελτιωμενου λογισμικου. Η αποψη μου για τα ερικσον δεν ειναι και η καλυτερη. Θα ηθελα την γνωμη σας οσον αφορα αυτα τα 2 μοντελα που προανεφερα αλλα και το HD7 που το ειδα απο κοντα και μου αρεσε παρα πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Παιδια καλησπερα, ειμαι νεο μελος εδω και θα ηθελα τις αποψεις σας για το ποιο smartphone να επιλεξω! Δεν εχω ξανασχοληθει με τετοια θεματα, γενικα δεν ειμαι γκατζετακιας αλλα γενικα πραγματα γνωριζω:) Μεχρι χθες ειχα κατασταλαξει στο desire dh διαβαζοντας πολλες κριτικες που το εξυπνουσαν και απ αυτα που εχουν ειπωθει στο φορουμ, αλλα πηγαινοντας στο μαγαζι ο υπαλληλος μου ειπε πως το συγκεκριμενο μοντελο ειναι παλιο και μου προτεινε το xperia arc κυριως λογω οθονης και βελτιωμενου λογισμικου. Η αποψη μου για τα ερικσον δεν ειναι και η καλυτερη. Θα ηθελα την γνωμη σας οσον αφορα αυτα τα 2 μοντελα που προανεφερα αλλα και το HD7 που το ειδα απο κοντα και μου αρεσε παρα πολυ... φιλε καλως ηρθες!καλυτερα κανε την ερωτηση σου εδω http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 6, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 φιλε καλως ηρθες!καλυτερα κανε την ερωτηση σου εδω http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Σωστό, τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά στο δοθέν link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Οδηγός εγκαταστασης RSPL/HSPL και Custom Roms http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3736020 Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 7, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Οδηγός εγκαταστασης RSPL/HSPL και Custom Roms http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3736020 Προστέθηκε στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrocoy09 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 καλησπερα βαζοντας τη ρομ αυτη ,μετα που θα ερθει επισημα η ρομ θα μπορει να μπει κανονικα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 7, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 καλησπερα βαζοντας τη ρομ αυτη ,μετα που θα ερθει επισημα η ρομ θα μπορει να μπει κανονικα ?? Όχι, πρέπει να είσαι σε stock κατάσταση για να έρθει official update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 καλησπερα βαζοντας τη ρομ αυτη ,μετα που θα ερθει επισημα η ρομ θα μπορει να μπει κανονικα ?? Κανουμε ενα backup (με το προγραμμα που εχω δωσει, το λινκ στην υπογραφή μου) και οταν ερθει η ωρα κανουε restore και update σε mangο Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 παιδια καλησπερα!οταν ανοιξω το gps αλλα χωρις το 3g ή το wifi αυτο μπορει να λοκαρει απο μονο του?για παραδειγμα μιια εφαρμογη που λεγεται runkeeper και μετραει δεδομενα τρεξιματος λειτουργει με το αυτονομο gps? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 παιδια καλησπερα!οταν ανοιξω το gps αλλα χωρις το 3g ή το wifi αυτο μπορει να λοκαρει απο μονο του?για παραδειγμα μιια εφαρμογη που λεγεται runkeeper και μετραει δεδομενα τρεξιματος λειτουργει με το αυτονομο gps? Να θυμίσω ότι για εφαρμογές συζητάμε σε ξεχωριστό μέρος... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305413 Απευθύνσου εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 βασικα την εφαρμογη για παραδειγμα την ανεφερα..το gps της συσκευης με ενδιαφερει αν λειτουργει αυτονομα.χωρις τη χρηση δικτυου Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 βασικα την εφαρμογη για παραδειγμα την ανεφερα..το gps της συσκευης με ενδιαφερει αν λειτουργει αυτονομα.χωρις τη χρηση δικτυου Από μόνος του ο δέκτης δεν μπορεί να κάνει και πολλά ούτως ή άλλως, εξαρτάται από την εφαρμογή που θα τον εκμεταλλευτεί. Για παράδειγμα αν βάλεις μια εφαρμογή που να δείχνει τι σήμα πιάνει η συσκευή, δεν έχεις σύνδεση στο internet/χρέωση. Αν βάλεις μια εφαρμογή τύπου google maps, χρειάζεται να κατεβάσει δεδομένα από το internet (τον ίδιο το χάρτη δηλαδή) για να δείξει το στίγμα. Αν τέλος βάλεις ένα αυτόνομο (επώνυμο) πρόγραμμα πλοήγησης (ακόμα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές) με ενσωματωμένο χάρτη, αυτό δεν χρειάζεται σύνδεση στο internet μιας και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αρχεία για να λειτουργήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Από μόνος του ο δέκτης δεν μπορεί να κάνει και πολλά ούτως ή άλλως, εξαρτάται από την εφαρμογή που θα τον εκμεταλλευτεί. Για παράδειγμα αν βάλεις μια εφαρμογή που να δείχνει τι σήμα πιάνει η συσκευή, δεν έχεις σύνδεση στο internet/χρέωση. Αν βάλεις μια εφαρμογή τύπου google maps, χρειάζεται να κατεβάσει δεδομένα από το internet (τον ίδιο το χάρτη δηλαδή) για να δείξει το στίγμα. Αν τέλος βάλεις ένα αυτόνομο (επώνυμο) πρόγραμμα πλοήγησης (ακόμα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές) με ενσωματωμένο χάρτη, αυτό δεν χρειάζεται σύνδεση στο internet μιας και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αρχεία για να λειτουργήσει. ειναι δηλαδη θεμα εφαρμογης...καταλαβα..το bing maps με το mango θα αποκτησει offline navigation?οσον αφορα τους χαρτες της nokia θα ενοποιηθουν με τους δικους μας οταν η νοκια θα μπει στο παιχνιδι των windows phone 7?τι εχει ακουστει? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 το bing maps με το mango θα αποκτησει offline navigation? Όχι. Μελλοντικά ενδέχεται. οσον αφορα τους χαρτες της nokia θα ενοποιηθουν με τους δικους μας οταν η νοκια θα μπει στο παιχνιδι των windows phone 7?τι εχει ακουστει? Λογικά ναι... αλλά εν καιρώ και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 προτρεχω τωρα αλλα σαν techfreak εχω και εγω τις ανησυχιες μου...για περα απο mango βλεπετε να παιρνουμε αλλη αναβαθμιση?πως βλεπετε την microsoft? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 για περα απο mango βλεπετε να παιρνουμε αλλη αναβαθμιση?πως βλεπετε την microsoft? Προσωπικά διστάζω να εκφέρω άποψη μέχρι να δω κατά πόσο και σε τι βαθμό θα επηρεαστεί το λειτουργικό από τη "στενή" συνεργασία Microsoft-Nokia από την οποία ακόμα δεν έχουμε δει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tym Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 να ρωτησω κατι, το κινητο υποστιριζει flash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 να ρωτησω κατι, το κινητο υποστιριζει flash? Το λειτουργικό δεν υποστηρίζει flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tym Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Οκ, ευχαριστω πολυ, ειχα ακουσει οτι ισως με την αναβαθμηση mango, θα υποστιριζει αλλα μαλλον δεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 7, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Οκ, ευχαριστω πολυ, ειχα ακουσει οτι ισως με την αναβαθμηση mango, θα υποστιριζει αλλα μαλλον δεν.... Όχι... δεν είχε αναφερθεί ποτέ ότι το Mango θα υποστηρίζει flash, μόνο html5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tym Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Οκ τοτε μαλλον λαθος καταλαβα ή λάθος πληροφορηση, Anyway ευχαριστω και παλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_one Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Παιδια δυνατοτητα ηχογραφησης εχει το κινητο?και αν που παω για να ηχογραφησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Παιδια δυνατοτητα ηχογραφησης εχει το κινητο?και αν που παω για να ηχογραφησω? υπαρχει προγραμα που το κανει αυτο!! Στο marκetplace υπαρχουν αρκετα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts