Administrators athanaso77 Δημ. April 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 το ''Mango'' βρισκεται υπο ανάπτυξη,και ήδη καποιοι το εχουν εγκαταστήσει ως εκδοση beta!!!Γνωριζει κανεις κατι σχετικο??? (νεα features,λειτουργίες,ημ/νια κυκλοφορίας κ.λ.π) Το ότι το mango βρίσκεται υπό εξέλιξη είναι λογικό. Αλλιώς ούτε μέχρι τέλος του χρόνου δεν θα ήταν έτοιμο. Δεν έχω διαβάσει κάπου για νεότερη ημερομηνία έκδοσης. Όσον αφορά τη beta έκδοση... κάποιο link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 To mango θα είναι έτοιμο το αργότερο τέλος καλοκαιριού. Και αυτό είναι απόρροια των OEM agreements και των ημερομηνιών που τους έχει υποσχεθεί η Microsoft. Το mango RTM +1 θα είναι ένα από τα major updates ακολοθούμενο από ένα εξίσου το Apollo. Στο ενδιάμεσο αυτών θα υπάρξουν και άλλα Updates. Ένα πιθανολογούμενο είναι ο IE9 mobile που όπως έχουν υποσχεθεί μπορεί να αναβαθμιστεί ανεξάρτητα από το λειτουργικό. Όλα αυτά θα τα μάθουμε λεπτομερώς σε λίγες μέρες στο MIX11. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex295 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Το ότι το mango βρίσκεται υπό εξέλιξη είναι λογικό. Αλλιώς ούτε μέχρι τέλος του χρόνου δεν θα ήταν έτοιμο. Δεν έχω διαβάσει κάπου για νεότερη ημερομηνία έκδοσης. Όσον αφορά τη beta έκδοση... κάποιο link; Link για να το κατεβάσουμε δυστυχώς όσο και αν έψαξα δεν βρήκα!!! Βρηκα ομως ενα σχετικό βιντεάκι.Σου παραθέτω το Link http://www.otojo.com/?op=pr&ag=YXJ0Z3JwXzg5X21hbmdvLHNwb3R0ZWQ= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansiro Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 HD7 video calls ????????????? 2η εβδομάδα διανύω με το νέο HTC HD7 και φίλοι μου,ή πολύ βλάκας ή πολύ άσχετος ή και τα δυο είμαι...ο λόγος ???? δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το 3G,να κάνω δηλαδή βιντεοκλήση ψάχνω από δω ψάχνω από εκεί....τίποτα....κάτι για software πρέπει να του περάσω κάτι ότι πρέπει να χρησιμοποιεί το 3G με το windows live messanger....παρακαλώ στην βοήθειά σας............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex295 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 HD7 video calls ????????????? 2η εβδομάδα διανύω με το νέο HTC HD7 και φίλοι μου,ή πολύ βλάκας ή πολύ άσχετος ή και τα δυο είμαι...ο λόγος ???? δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το 3G,να κάνω δηλαδή βιντεοκλήση ψάχνω από δω ψάχνω από εκεί....τίποτα....κάτι για software πρέπει να του περάσω κάτι ότι πρέπει να χρησιμοποιεί το 3G με το windows live messanger....παρακαλώ στην βοήθειά σας............ Φιλε Sansiro δεν εισαι καθόλου ασχετος!!Και εγω το ΗΤC HD7 εχω και δεν εχω καταφερει να κανω βιντεοκλήση.Μηπώς τελικα δεν το υποστηρίζει το λειτουργικό ή το τηλεφωνο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex295 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Ρε παιδιά εχει ακουσει κανείς τπτ για ελληνες developers ή για ελληνικές εφαρμογές στο Marketplace??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansiro Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Φιλε Sansiro δεν εισαι καθόλου ασχετος!!Και εγω το ΗΤC HD7 εχω και δεν εχω καταφερει να κανω βιντεοκλήση.Μηπώς τελικα δεν το υποστηρίζει το λειτουργικό ή το τηλεφωνο???? και το 3g και την μπροστινή κάμερα τι? την έχει αδερφέ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostil Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 και το 3g και την μπροστινή κάμερα τι? την έχει αδερφέ?????? Mπροστινή κάμερα???:blink::wacko::wacko: Ρε παιδιά έχω την εντύπωση ότι δεν γίνονται βιντεοκλήσεις με το ΗD7.... Παράθεση ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Έτσι είναι. Δεν υποστηρίζεται η video κλήση σε κανένα windows phone 7, άρα ούτε και στο HD7. Έχω την εντύπωση πως δεν έχει και μπροστινή κάμερα η εν λόγω συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostil Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Εγώ είμαι 100% πως δεν έχει μπροστινή κάμερα.... Κάτι που φαίνεται σαν κάμερα στα αριστερά του HTC πάνω ψηλά είναι οι αισθητήρες φωτός (και για απενεργοποίηση της οθόνης κατά τη διάρκεια μιας κλήσης όταν ακουμπά το κινητό στο μάγουλο) Ελπίζω να σας κάλυψα.... Παράθεση ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 και το 3g και την μπροστινή κάμερα τι? την έχει αδερφέ?????? Μην τα μπερδεύεις... Ο κύριος λόγος ύπαρξης του 3G είναι οι μεγάλες ταχύτητες σύνδεσης στο internet και όχι οι videoκλήσεις κάτι το οποίο είναι τελείως ξεχωριστό και για να λειτουργήσει απαιτεί απλά την ύπαρξη 3G σύνδεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansiro Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Εγώ είμαι 100% πως δεν έχει μπροστινή κάμερα.... Κάτι που φαίνεται σαν κάμερα στα αριστερά του HTC πάνω ψηλά είναι οι αισθητήρες φωτός (και για απενεργοποίηση της οθόνης κατά τη διάρκεια μιας κλήσης όταν ακουμπά το κινητό στο μάγουλο) Ελπίζω να σας κάλυψα.... ok ευχαριστώ....τέλος το ψάξιμο τι είναι αυτό πάνω στη γωνία αριστερά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansiro Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Μην τα μπερδεύεις... Ο κύριος λόγος ύπαρξης του 3G είναι οι μεγάλες ταχύτητες σύνδεσης στο internet και όχι οι videoκλήσεις κάτι το οποίο είναι τελείως ξεχωριστό και για να λειτουργήσει απαιτεί απλά την ύπαρξη 3G σύνδεσης. πλήρης κάλυψη !!!!!! ty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tefthimi Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Καλημέρα Είμαι κάτοχος του ΖΤΕ V9 και έχω κατεβάσει απο το MARKET εφαρμογές αλλά μου βγαίνει μήνυμα πως η μνήμη έχει γεμίσει. Πως μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές στην κάρτα SD. Η περιγραφή να είναι όσο πιο λεπτομερή γίνεται παρακαλώ για να μην σε ξαναρωτάω. Ευχαριστω!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 παιδια σε αυτα τα windows phone 7 μπορω να μεταφερω πχ το igo8 απο το hd2 και να παιξουν στο hd7 η σε καποιο αλλο wp7 κινητο παρομοιας αναλυσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Όχι δεν γίνεται. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Με την ευκαιρία παίζει κανένα σύστημα πλοήγησης στυλ igo η παρόμοιο η είναι μόνο της bing απ ότι εχω ακούσει? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Με την ευκαιρία παίζει κανένα σύστημα πλοήγησης στυλ igo η παρόμοιο η είναι μόνο της bing απ ότι εχω ακούσει? To Navigon περιμένουμε αλλά ακόμα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 To Navigon περιμένουμε αλλά ακόμα τίποτα. Φτώχεια ρε παιδιά αυτό το λειτουργικό κ παιδεμα τουλάχιστον για εμάς τους ελληνες χρήστες προς το παρόν,ούτε γλώσσα ούτε GPS με τρανταχτές ελειψεις μάλλον καλά έκανα που δε το πήρα και ήμουν έτοιμος να το χτυπήσω βρήκα μια καλή προσφορά.. Οπότε μάλλον δε ξαναασχολούμαι πλέον τουλάχιστον μέχρι να βγει το μεγάλο update του φθινοπώρου η μόλις μπει η Nokia που λόγο συμφωνίας απ ότι φαίνεται θα του δώσει φτερά σε πρακτικά θέματα που έχει μεγάλη εμπειρία όπως η γλώσσα τις συσκευής και κυρίως το ovi maps με τους δωρεάν αλλά κ αξιόπιστους πλέον χάρτες για παντού. Και εχω κ τη βεβαιώτητα ότι η ms θα την αφήσει να πειράξει το UI κάποια στιγμή αν όχι αμέσως όπως εχω πει απ την αρχή! Είδα ξανα από κοντά ενός φίλου το είχε πάρει με επιδότηση κ ήθελε να μου το πουλήσει,πάλι οι ίδιες εντυπώσεις..γρήγορο smoothing αλλά..άδειο κ δυστυχώς δε γεμίζει κι εύκολα τη παρούσα στιγμή!! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 μάλλον καλά έκανα που δε το πήρα και ήμουν έτοιμος να το χτυπήσω βρήκα μια καλή προσφορά.. Οι τιμές των συσκευών με WP7 έχουν πέσει κατακόρυφα. Και αν το ψάξεις λίγο φίλε Μάνο θα δεις ότι οι "προσφορές" είναι πολλές. Αυτό νομίζω ότι τα λέει όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Φτώχεια ρε παιδιά αυτό το λειτουργικό κ παιδεμα τουλάχιστον για εμάς τους ελληνες χρήστες προς το παρόν,ούτε γλώσσα ούτε GPS με τρανταχτές ελειψεις μάλλον καλά έκανα που δε το πήρα και ήμουν έτοιμος να το χτυπήσω βρήκα μια καλή προσφορά.. Οπότε μάλλον δε ξαναασχολούμαι πλέον τουλάχιστον μέχρι να βγει το μεγάλο update του φθινοπώρου η μόλις μπει η Nokia που λόγο συμφωνίας απ ότι φαίνεται θα του δώσει φτερά σε πρακτικά θέματα που έχει μεγάλη εμπειρία όπως η γλώσσα τις συσκευής και κυρίως το ovi maps με τους δωρεάν αλλά κ αξιόπιστους πλέον χάρτες για παντού. Και εχω κ τη βεβαιώτητα ότι η ms θα την αφήσει να πειράξει το UI κάποια στιγμή αν όχι αμέσως όπως εχω πει απ την αρχή! Είδα ξανα από κοντά ενός φίλου το είχε πάρει με επιδότηση κ ήθελε να μου το πουλήσει,πάλι οι ίδιες εντυπώσεις..γρήγορο smoothing αλλά..άδειο κ δυστυχώς δε γεμίζει κι εύκολα τη παρούσα στιγμή!! Φιλε manan69t ... Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου οτι ειναι αδειο και δεν γεμίζει !! Θα σου πρότεινα να δεις κάποιο wp7 τηλεφωνο απο κάποιον που το χρησιμοποιεί καθημερινα και οχι απο κάποιον που το "πηρε" με επιδοτηση και θέλει να το πουλήσει. Γαι μένα και για τις δουλειες που το χρησιμοποιώ ειναι αψογο. Αρχεία office,one note κλπ με αμεση συνδεση με το pc... Οι εφαρμογές για Facebook Twitter mail κλπ ειναι οτι καλλιτερο κυκλοφορεί (αν εχεις δυνατότητα ριξε μια ματια στο Facebook), και επισης και σύνδεση με google (mail-calendar κλπ). Επίσης μια πολυ καλή εφαρμογή διαχείρισης επαφων. Μουσική φωτο youtube(πολυ καλή ποιοτητα video) rss και τα διαφορα βοηθητικά που εχουμε συνηθίσει τοσα χρόνια δεν υπάρχουν ολα, ομως τα περισσοτερα αρχίζουν και εμφανιζονται στο market.... Ελληνικά στο περιβάλλον δεν εχει ακομη, εχει ομως πληρες ελληνικό πληκτρολόγιο που δουλευει παντου. Κατα την δική μου αποψη το μόνο σοβαρό που λειπει, για καποιον που το χρειαζεται, ειναι μια εφαρμογή για πλοηγηση. Δεν συγκρινεται ομως με κανένα στην ταχύτητα και στην αισθηση οτι ειναι πολυ γρήγορο και στη σταθερότητα (ισως με το iOS 4). Οσο καιρό το χρησιμοποιώ δεν μου δημιουργισε προβλημα ουτε μια φορά. Ελπιζω να εβαλα και μια αλλη γνώμη στο τραπέζι για συζήτηση colossus Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoby4 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Φιλε manan69t ... Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου οτι ειναι αδειο και δεν γεμίζει !! Θα σου πρότεινα να δεις κάποιο wp7 τηλεφωνο απο κάποιον που το χρησιμοποιεί καθημερινα και οχι απο κάποιον που το "πηρε" με επιδοτηση και θέλει να το πουλήσει. Γαι μένα και για τις δουλειες που το χρησιμοποιώ ειναι αψογο. Αρχεία office,one note κλπ με αμεση συνδεση με το pc... Οι εφαρμογές για Facebook Twitter mail κλπ ειναι οτι καλλιτερο κυκλοφορεί (αν εχεις δυνατότητα ριξε μια ματια στο Facebook), και επισης και σύνδεση με google (mail-calendar κλπ). Επίσης μια πολυ καλή εφαρμογή διαχείρισης επαφων. Μουσική φωτο youtube(πολυ καλή ποιοτητα video) rss και τα διαφορα βοηθητικά που εχουμε συνηθίσει τοσα χρόνια δεν υπάρχουν ολα, ομως τα περισσοτερα αρχίζουν και εμφανιζονται στο market.... Ελληνικά στο περιβάλλον δεν εχει ακομη, εχει ομως πληρες ελληνικό πληκτρολόγιο που δουλευει παντου. Κατα την δική μου αποψη το μόνο σοβαρό που λειπει, για καποιον που το χρειαζεται, ειναι μια εφαρμογή για πλοηγηση. Δεν συγκρινεται ομως με κανένα στην ταχύτητα και στην αισθηση οτι ειναι πολυ γρήγορο και στη σταθερότητα (ισως με το iOS 4). Οσο καιρό το χρησιμοποιώ δεν μου δημιουργισε προβλημα ουτε μια φορά. Ελπιζω να εβαλα και μια αλλη γνώμη στο τραπέζι για συζήτηση colossus Φιλε επειδη το δουλεψα και εγω λιγο με το hd2 και μου αρεσε να σε ρωτησω αν ξερεις πως δουλευουν τα επισυναπτομενα στο mail;Μπορεις να τα κατεβασεις να τα αποθηκευσεις και οταν χρειαστει να τα ξαναστειλεις;Μπορεις να βγαλεις δουλεια η να μεινω με τa 6.5 και να μην ψαχνομαι καθολου. Παράθεση tsoby4 yiannis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex295 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Φιλε manan69t ... Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου οτι ειναι αδειο και δεν γεμίζει !! Θα σου πρότεινα να δεις κάποιο wp7 τηλεφωνο απο κάποιον που το χρησιμοποιεί καθημερινα και οχι απο κάποιον που το "πηρε" με επιδοτηση και θέλει να το πουλήσει. Γαι μένα και για τις δουλειες που το χρησιμοποιώ ειναι αψογο. Αρχεία office,one note κλπ με αμεση συνδεση με το pc... Οι εφαρμογές για Facebook Twitter mail κλπ ειναι οτι καλλιτερο κυκλοφορεί (αν εχεις δυνατότητα ριξε μια ματια στο Facebook), και επισης και σύνδεση με google (mail-calendar κλπ). Επίσης μια πολυ καλή εφαρμογή διαχείρισης επαφων. Μουσική φωτο youtube(πολυ καλή ποιοτητα video) rss και τα διαφορα βοηθητικά που εχουμε συνηθίσει τοσα χρόνια δεν υπάρχουν ολα, ομως τα περισσοτερα αρχίζουν και εμφανιζονται στο market.... Ελληνικά στο περιβάλλον δεν εχει ακομη, εχει ομως πληρες ελληνικό πληκτρολόγιο που δουλευει παντου. Κατα την δική μου αποψη το μόνο σοβαρό που λειπει, για καποιον που το χρειαζεται, ειναι μια εφαρμογή για πλοηγηση. Δεν συγκρινεται ομως με κανένα στην ταχύτητα και στην αισθηση οτι ειναι πολυ γρήγορο και στη σταθερότητα (ισως με το iOS 4). Οσο καιρό το χρησιμοποιώ δεν μου δημιουργισε προβλημα ουτε μια φορά. Ελπιζω να εβαλα και μια αλλη γνώμη στο τραπέζι για συζήτηση colossus Θα συμφωνήσω με τον φιλο colossus_r!! Το WP7 OS παρα των κακών κριτικών που επιδέχεταιι,κατα τα αλλα ειναι ενα υγειεστατο λειτουργικο σύστημα το οποίο συγκριτικά με άλλα λειτουργικά συστήματα (σ.σ iOS),κατα την κυκλοφορια του ειχε πολυ λιγότερα προβλήματα και ελλειψεις...Μην ξεχνάμε οτι δεχεται μεγάλης βελτίωσης ακόμη,και ειμαι σιγουρος οτι η MS δεν θα στειλει το ''παιδι'' της στον πολεμο χωρίς όπλο!!!! Απο την άλλη για να καταλάβεις την αξία του,θεωρώ οτι πρέπει να ασχοληθείς λιγο μαζί του για να δεις οτι ειναι ενα ταχύτατο λειτουργικο, με αρκετές προοπτικές εξέλιξης..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Φιλε επειδη το δουλεψα και εγω λιγο με το hd2 και μου αρεσε να σε ρωτησω αν ξερεις πως δουλευουν τα επισυναπτομενα στο mail;Μπορεις να τα κατεβασεις να τα αποθηκευσεις και οταν χρειαστει να τα ξαναστειλεις;Μπορεις να βγαλεις δουλεια η να μεινω με τa 6.5 και να μην ψαχνομαι καθολου. Κατα την δική μου εκτιμηση και για τις δουλειες που εγώ το θέλω ειναι αψογο. Εγώ αυτο κάνω καθε μερα ..βγαζω την δουλεια οταν μου χρειαζεται. Τώρα αν για κάποιο λόγο δεν τα καταφέρεις, το καλό με το HD2 ειναι οτι επιστρέφεις πίσω σε winmo 6.5 οτι ωρα θέλεις. Αν βεβαια εισαι ευχαριστημένος και κάνεις την δουλεια σου με winmo 6.5 μεινε εκει. Η αλλαγή μπορεί να ειναι ωραία αλλα πάντα σε θεματα δουλειας μας προβληματιζει. Δεν ειναι ολα ρόδινα σε εφαρμογες και ουτε και υπάρχουν τα πάντα οπως με τα Winmo 6.5 η το Android. Οπως εχω ξαναγράψει πολλες φορές ειναι μια φρεσκια εκδοχή του πως πρέπει να δουλευει ενα τηλέφωνο/πολυσυσκευή. colossus Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostil Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Επιτέλους ήρθε και η ΝοDo αναβάθμιση στο HD7 μου (αγορασμένο από Αγλλία Ο2):D Αισθητή διαφορά ταχύτητας, COPY-PASTE, δυνατότερος ήχος μεγαφώνου:D Παράθεση ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts