bill_viper Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 11 minutes ago, vassar said: Τώρα πρέπει να διορθώθηκε Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επιβεβαιώνω! 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2021 Ευχαριστούμε και για τις σημερινές ανανεώσεις για το 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisbouchalis Δημ. October 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 Καλησπέρα, το ημερολόγιο Παναθηναϊκός ποδόσφαιρο, το επόμενο Σάββατο εμφανίζει 2 αγώνες την ίδια μέρα, το παλιό και το νέο πρόγραμμά. Από εκεί και στο εξής όμως, εμφανίζει μόνο τους αγώνες από το αρχικό πρόγραμμα που έχει αλλάξει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. October 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 (edited) 7 ώρες πριν, dimitrisbouchalis said: Καλησπέρα, το ημερολόγιο Παναθηναϊκός ποδόσφαιρο, το επόμενο Σάββατο εμφανίζει 2 αγώνες την ίδια μέρα, το παλιό και το νέο πρόγραμμά. Από εκεί και στο εξής όμως, εμφανίζει μόνο τους αγώνες από το αρχικό πρόγραμμα που έχει αλλάξει. Ευχαριστώ. Τώρα είναι εντάξει μεχρι και τη 18η Αγωνιστική, στις 15/1/2022. Σε ευχαριστώ που με ενημέρωσες. Το είχα ετοιμάσει πρίν αρχίσει το πρωτάθλημα και με τη καθυστέρηση που είχε στην έναρξή του έγινε μπάχαλο το ημερολόγιο/ Edited October 9, 2021 by vassar 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisbouchalis Δημ. October 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 Οκ μια χαρά, το τσέκαρα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 Και στο μπάσκετ έχει αλλάξει το πρόγραμμα. Το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Ιωνικός είναι τη Δευτέρα στις 19:30 και όχι σήμερα όπως γράφει το ημερολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. October 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 Και στο μπάσκετ έχει αλλάξει το πρόγραμμα. Το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Ιωνικός είναι τη Δευτέρα στις 19:30 και όχι σήμερα όπως γράφει το ημερολόγιο. Το έχω αλλάξει αυτό από χθες, συν τις 2 επόμενες αγωνιστικές, δε φαίνονται οι αλλαγές; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 Το έχω αλλάξει αυτό από χθες, συν τις 2 επόμενες αγωνιστικές, δε φαίνονται οι αλλαγές; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤώρα φάνηκαν, όλα καλά. Ευχαριστούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Βγήκε και το πρόγραμμα του κυπέλλου για τις 27/10. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 Καλημέρα, σήμερα δείχνει αγώνα μπάσκετ ΠΑΟΚ - ΠΑΟ αλλά δε το βλέπω πουθενά στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 Υπήρχε στο ημερολόγιο αλλά σαν ημερήσιο συμβάν, τώρα έχει διορθωθεί. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 Υπήρχε στο ημερολόγιο αλλά σαν ημερήσιο συμβάν, τώρα έχει διορθωθεί. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑύριο είναι το παιχνίδι στις 17:00. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2022 παιδια γνωριζει κανεις πως μπορω να συγχρονίσω το facebook με το google ημερολογιο μου (γενέθλια φιλων events κτλ ) ! παλια γινοταν αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2022 (edited) 11 ώρες πριν, freddaras said: παιδια γνωριζει κανεις πως μπορω να συγχρονίσω το facebook με το google ημερολογιο μου (γενέθλια φιλων events κτλ ) ! παλια γινοταν αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω ... Κάτι τέτοιο εννοείς; https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.dvratil.fbeventsync Edited January 16, 2022 by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2022 3 ώρες πριν, stark said: Κάτι τέτοιο εννοείς; https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.dvratil.fbeventsync το στοιχείο δεν βρεθηκε με βγαζει φιλε μου .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 14 ώρες πριν, freddaras said: το στοιχείο δεν βρεθηκε με βγαζει φιλε μου .. https://www.smartprix.com/bytes/how-to-transfer-facebook-birthdays-to-google-calendar/ Αναλυτικές οδηγίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 (edited) 18 ώρες πριν, freddaras said: το στοιχείο δεν βρεθηκε με βγαζει φιλε μου .. Περίεργο. Σε μένα παίζει κανονικά. Δες από δω: https://apkpure.com/event-sync-for-facebook/cz.dvratil.fbeventsync Edited January 17, 2022 by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2022 Περίεργο. Σε μένα παίζει κανονικά.Έτσι από περιέργεια που δοκίμασα να ανοίξω το link, και σ' εμένα δεν εμφανίζει την εφαρμογή.Μήπως δεν είναι συμβατή με όλες τις συσκευές;Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2022 6 ώρες πριν, tsiftsism said: Έτσι από περιέργεια που δοκίμασα να ανοίξω το link, και σ' εμένα δεν εμφανίζει την εφαρμογή. Μήπως δεν είναι συμβατή με όλες τις συσκευές; Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Pro Sorry παιδιά, όντως είναι hidden για νέους users, κάτι που μόλις έμαθα διαβάζοντας σήμερα αυτό, στο github του developer. Quote Facebook has made it impossible for this application to work for new users, and I suspect it won't take long until it stops working for existing users as well. I've lost interest in playing this cat and mouse game where I spend lots of time trying to figure out yet another way to access user's events on Facebook just for Facebook to randomly change the code or the URL again (I know they don't do it because of this app, they have their working app so they don't have to care about changing they site as they need). Thus, this repository is archived, and the app has been unpublished from Google Play. It was my first Android app and although keeping up with Facebook changes was tough, it was overall fun and a great learning experience! I want to thank everyone who opened issues, created pull requests and submitted translations for the app. Thank you very much! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 Στο παρελθόν είχε ανεβεί κάποιο εορτολόγιο για το Google Calendar που είχε τις ονομαστικές γιορτές ακόμη και τις κινητές. Το έσβησα κατά λάθος. Το εορτολόγιο του πρώτου post δεν είναι σωστό γιατί π.χ. σήμερα δεν έχει τη γιορτή του Θοδωρή. Το επόμενο που γράφει για τις κινητές εορτές δεν υπάρχει το link. Μήπως παίζει κάποιος να το έχει;Μπήκα και στο giortes.gr που έχει εκεί ένα εορτολόγιο να το κάνεις sync αλλά έχει 3.500 γιορτές μέσα και σου γεμίζει το ημερολόγιο με ονόματα που δεν πρόκειται να τα «χρησιμοποιήσεις» ποτέ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 Δυστυχώς όχι, εγώ έχω βάλει το eortologio. gr αλλά είναι το ίδιο με αυτό που λες - έχει ένα κάρο γιορτές και είναι άχρηστο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 1. Facebook: με αυτο https://chrome.google.com/webstore/detail/birthday-calendar-exporte/imielmggcccenhgncmpjlehemlinhjjo τραβας το εορτολογιο απο το fb και το κανεις sync Με το gmail σου. δουλευε κομπλε πριν κανα 2 χρονια που το ειχα χρησιμοποιησει. Δυστυχως τα calendar παρολλο που τα εχω περασει, δεν με αφηνει να τα κανω export να τα ανεβασω και ουτε εχω τα αρχικα... αν τα βρω θα κανω edit.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 (edited) Και εγώ ψάχνω παιδιά .. έβαλα και από apergia.gr αλλά πάλι δεν είναι κάτι σωστό .. ελπίζω να υπάρχει σε κάποιον το αρχείο csv να μας βολέψει Edited May 16, 2022 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2022 Πάντως και εγώ μετά από πέντε μήνες ψαξίματος δεν έχω βρει τίποτα.Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2022 On 15/5/2022 at 4:51 ΠΜ, emperor4her said: 1. Facebook: με αυτο https://chrome.google.com/webstore/detail/birthday-calendar-exporte/imielmggcccenhgncmpjlehemlinhjjo τραβας το εορτολογιο απο το fb και το κανεις sync Με το gmail σου. δουλευε κομπλε πριν κανα 2 χρονια που το ειχα χρησιμοποιησει. Δυστυχως τα calendar παρολλο που τα εχω περασει, δεν με αφηνει να τα κανω export να τα ανεβασω και ουτε εχω τα αρχικα... αν τα βρω θα κανω edit.. δεν δουλεύει αυτή η μούφα 😢 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts