Jump to content

Ποιο antivirus χρησιμοποιείτε;

soublaki-3
 Κοινοποίηση

Ποιο antivirus χρησιμοποιείτε;  

161 members have voted

1. 1. Ποιο antivirus χρησιμοποιείτε;

• BitDefender
      2
    • Kaspersky
      20
    • Webroot
      1
    • Norton
      13
    • ESET Nod32
      49
    • AVG
      31
    • McAfee
      8
    • Avira
      30
    • Panda
      7
    • ZoneAlarm
      0

Recommended Posts

Επισκέπτης

Οτι χειροτερο το antivirus της microsoft. Τρωει πολλους πορους απο το συστημα και πολλες φορες απασχολει αδικαιολογητα το cpu. Εγω εχω το Avg internet sequrity και ειναι super.

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

• Απαντήσεις 140
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οτι χειροτερο το antivirus της microsoft. Τρωει πολλους πορους απο το συστημα και πολλες φορες απασχολει αδικαιολογητα το cpu.

Δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο πράγμα...

Ούτε και γω έχω δει κάτι τέτοιο.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Σε μενα αυτη την στιγμη το 2 μολις παρατηρησα οτι εχει μολις 5,8MB καταναλωση μνημης απο τα 15 περιπου που ειχε το 1...

Κατι αλλο θα φταιει φιλε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω παντα ειχα το avg free (και ακομα εχω στο desktop με την τελευταια εκδοση επειδη κατεβαζω πολυ πραμα απο εκει) και μου εβγαλε την εκδοση AVG 2011,την κατεβασα και ολα καλα,ειχε και ενα feature που το κατεβαζεις extra και για μια μερα free διορθωνει ολα τα προβληματα που μπορει να βρει (απο system,registry μεχρι σκληρο) και τα διορθωνει.

Στην αρχη ολα καλα και μετα το κατεβασα και στο netbook επειδη μετα την επιδιορθωση με το εξτρα feature το desktop πηγαινε σφεντονα!:D

Αφου το κατεβασα στο netbook και εκει ολα καλα αλλα μετα απο κανα δυο μερες αρχισε να κολλαει,να αργει σε μερικες σελιδες απελπιστικα και τελικα το απεγκατεστησα (δεν ειχα ποτε antivitrus στο netbbok μεχρι τωρα) και ολα ξαναεγιναν γρηγορα οπως πριν το βαλω.Απλα οπως παντα μπαινω μονο σε sites που γνωριζω και δεν εχω/ειχα προβλημα ποτε.

Η ερωτηση μου ειναι αν εχει ακουστει κατι και εχουν και αλλοι θεμε με το καινουργιο avg 2011 γιατι το εχω ακομα στο desktop και εκει μου κανει κολληματα κτλ αλλα δεν θελω να το βγαλω μην μεινω ξεκρεμαστος,μπορω καλλιστα να βαλω παλι τον avg9 αφου τον εχω σωσει και δουλευε τελεια το desktop πριν την αναβαθμιση σε 11.:(

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

• Administrators
Οτι χειροτερο το antivirus της microsoft. Τρωει πολλους πορους απο το συστημα και πολλες φορες απασχολει αδικαιολογητα το cpu. Εγω εχω το Avg internet sequrity και ειναι super.

Ούτε και γω έχω δει κάτι τέτοιο.

Ούτε και εγώ... το θεωρώ από τα πιο ελαφριά!

Modpic.gif

Εγω παντα ειχα το avg free (και ακομα εχω στο desktop με την τελευταια εκδοση επειδη κατεβαζω πολυ πραμα απο εκει) και μου εβγαλε την εκδοση AVG 2011,την κατεβασα και ολα καλα,ειχε και ενα feature που το κατεβαζεις extra και για μια μερα free διορθωνει ολα τα προβληματα που μπορει να βρει (απο system,registry μεχρι σκληρο) και τα διορθωνει.

Στην αρχη ολα καλα και μετα το κατεβασα και στο netbook επειδη μετα την επιδιορθωση με το εξτρα feature το desktop πηγαινε σφεντονα!:D

Αφου το κατεβασα στο netbook και εκει ολα καλα αλλα μετα απο κανα δυο μερες αρχισε να κολλαει,να αργει σε μερικες σελιδες απελπιστικα και τελικα το απεγκατεστησα (δεν ειχα ποτε antivitrus στο netbbok μεχρι τωρα) και ολα ξαναεγιναν γρηγορα οπως πριν το βαλω.Απλα οπως παντα μπαινω μονο σε sites που γνωριζω και δεν εχω/ειχα προβλημα ποτε.

Η ερωτηση μου ειναι αν εχει ακουστει κατι και εχουν και αλλοι θεμε με το καινουργιο avg 2011 γιατι το εχω ακομα στο desktop και εκει μου κανει κολληματα κτλ αλλα δεν θελω να το βγαλω μην μεινω ξεκρεμαστος,μπορω καλλιστα να βαλω παλι τον avg9 αφου τον εχω σωσει και δουλευε τελεια το desktop πριν την αναβαθμιση σε 11.:(

Και να βάλεις το 9 νομίζω θα κάνει αυτόματα αναβάθμιση στο 2011, οπότε δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο.

Αυτό που σου συμβαίνει είναι όμως πολύ παράξενο. Εγώ έβαλα το 2011 σε όλους τους υπολογιστές (3 με xp, 1 με vista και 1 με 7άρια) και όλοι πετάνε !!! Σε κανένα δε χρησιμοποίησα το tuneup, αλλά η νέα έκδοση είναι σαφώς πολύ πιο ελαφριά από το 9. Δεν ξέρω γιατί μπορεί να σου κάνει τέτοια κόλπα...

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Πέρασα και στο φροντιστήριο το Security Essentials. Ελπίζω να είναι και για επαγγελματική χρήση.

Edit: Ας προσθέσει κάποιος administrator και το MS Security Essentials.

Edited by soublaki-3

To AVG δεν ξέρω τι έχει πάθει, αλλά πλέον μου φαίνεται πολύ βαρύ.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Δεν ισχυει αυτο που λες, ισα ισα που ειναι απο τα πιο ελαφρυα που κυκλοφορουν και με την μικροτερη καταναλωση πορων ειδικα σε Windows Seven.

Βεβαια σε μηχανακια με μνημη 512MB και κατω, οταν κανει updates τα γονατιζει και δεν μπορεις ευκολα να κανεις αλλη δουλεια και ας λεει οτι εχει ελαχιστες απαιτησεις σε 256MB RAM. Οποτε λοιπον ειναι αναλογα και σε τι μηχανημα το εχεις βαλει.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• 2 weeks later...

Το τελευταίο δίμηνο αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα με τα antivirus.

Eπί 3 χρόνια χρησιμοποιούσα την free έκδοση του Avg. Λίγο πριν τη λήξη του έτους, μου εμφανίστηκε ενα μήνυμα που έλεγε ότι πρέπει να το ανανεώσω με το avg 2011 αλλιώς θα πάψει να ισχύει. Το ανανέωσα και την ίδια μέρα εκτός του ότι σερνόταν το ίντερνετ, μου έκλεινε από μόνο του το pc σε άκυρες στιγμές! Όταν το απεγκατέστησα, το πρόβλημα λύθηκε. Ένας τεχνικός μου πέρασε το avast αλλά μάλλον έβαλε την premium έκδοση (το μπλε εικονίδιο) κι έτσι μέσα σε λίγες μέρες εμφανίζονταν διάφορες προειδοποιήσεις να το αναβαθμίσω αλλιώς θα εξαφανιζόταν, πράγμα που έγινε πράξη χθες. Επιχείρησα να κατεβάσω το MSE μόνο που στην εκτέλεση φάνηκε ότι δεν διαθέτω νόμιμο λογισμικό και απέτυχε κι αυτό........ Διαβάζοντας λοιπόν τα σχόλια είπα να κατεβάσω το avira free και προς το παρόν όλα καλά. Βέβαια απ' ότι είδα θα λήξει κι αυτό την 1/9/2011. Ένας φίλος έχει το avast free και μου είπε ότι κι αυτό λήγει μέσα σε ένα χρόνο από τη μέρα που το κάνεις εγκατάσταση.

Έχω 2 απορίες.

1)Υπάρχει ένα free antivirus (δεν σκοπεύω να δώσω λεφτά ΚΑΙ για αυτό) που να κρατάει πάνω από ένα χρόνο?

2)Όταν το avira πάψει να ισχύει, τι κάνω? Μπορώ να το εγκαταστήσω πάλι ή πρέπει υποχρεωτικά να εγκαταστήσω την premium έκδοση?

Ας προσθέσει κάποιος administrator και το MS Security Essentials.

Όπως είπε ένας admin σε προηγούμενη σελίδα, δεν μπορούν να προστεθούν άλλες κατηγορίες.

Edited by kostas_v

Τι εννοείς να πληρώσεις λεφτά ΚΑΙ για αυτό ? Από όσα είπες φαίνεται ότι δεν έχεις πληρώσει ούτε καν για το λειτουργικό σου...

Τέλοσπάντων, το avg σίγουρα δεν τελειώνει σε ένα χρόνο. Έχω την εντύπωση ότι το ίδιο ισχύει και για τα avira και avast, αλλά δε μπορώ να είμαι σίγουρος γιατί δεν κράτησα κανένα για τόσο διάστημα.

Σίγουρος είμαι επίσης ότι και να πληρώσεις, το αγορασμένο θα λήξει και αυτό σε ένα χρόνο... όπως και οποιοδήποτε "σπασμένο" , οπότε δεν αξίζει τον κόπο. Δοκίμασε κάποιο από τα free καλύτερα.

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν νέες εκδόσεις και οι παλαιότερες λήγουν, το μόνο που κάνουμε είναι να συνεχίσουμε κανονικά τα Update μας και μόλις λήξει περνάμε νέα έκδοση διαγράφοντας την παλιά.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Τι εννοείς να πληρώσεις λεφτά ΚΑΙ για αυτό ? Από όσα είπες φαίνεται ότι δεν έχεις πληρώσει ούτε καν για το λειτουργικό σου...

Τέλοσπάντων, το avg σίγουρα δεν τελειώνει σε ένα χρόνο. Έχω την εντύπωση ότι το ίδιο ισχύει και για τα avira και avast, αλλά δε μπορώ να είμαι σίγουρος γιατί δεν κράτησα κανένα για τόσο διάστημα.

Σίγουρος είμαι επίσης ότι και να πληρώσεις, το αγορασμένο θα λήξει και αυτό σε ένα χρόνο... όπως και οποιοδήποτε "σπασμένο" , οπότε δεν αξίζει τον κόπο. Δοκίμασε κάποιο από τα free καλύτερα.

Η ειρωνεία είναι ότι πλήρωσα και μάλιστα πολλά για το λογισμικό σε έναν τεχνικό η/υ πριν κάποια χρόνια. Πλήρωσα για γνήσιο λογισμικό αλλά μάλλον εκμεταλλεύτηκε την ασχετοσύνη μου και μου πέρασε μούφα. Πάντως μέχρι χθες δεν το είχα αντιληφθεί καν.

Έγραψα ότι δεν θα πληρώσω ΚΑΙ για αυτό, εννοώντας ότι μέσα σε όλα τα υπόλοιπα προσωπικά μου έξοδα, είναι το τελευταίο για το οποίο θα ξόδευα (εκτός αν δεν είχα εναλλακτική).

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν νέες εκδόσεις και οι παλαιότερες λήγουν, το μόνο που κάνουμε είναι να συνεχίσουμε κανονικά τα Update μας και μόλις λήξει περνάμε νέα έκδοση διαγράφοντας την παλιά.

Μάλιστα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Δυστυχώς τα πάντα έχουν ημερομηνία λήξεως :)

Πάντως, γνώμη μου είναι να κρατήσεις το avira, μια χαρά την κάνει την δουλειά του και ας είναι free.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Θα το κρατήσω γιατί μου φαίνεται οκ προς το παρόν. Προτεραιότητά μου ήταν το MSE αλλά αφού δεν γίνεται να το εγκαταστήσω, όλα τα υπόλοιπα νομίζω κάνουν την ίδια δουλειά... Το μόνο που δεν θα έβαζα σε καμία περίπτωση είναι η νέα έκδοση του avg ύστερα από αυτό που πέρασα. Κι απ' ότι διάβασα είναι γενικό το πρόβλημα με την αναβάθμισή του...

Γενικά, τα τελευταία δυο χρόνια, οι εκδόσεις avg που βγαίνουν ταλαιπωρούν αρκετούς με αρκετά κολλήματα, ελλιπέστατα scan, πολλά κενά του προγράμματος και άλλα. Εάν και χρησιμοποιούσα κάποτε, δεν σκέφτομαι να ξανα εγκαταστήσω AVG σε κανένα pc μου.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Επί 3 χρόνια που το χρησιμοποιούσα, κάθε μεσημέρι μια συγκεκριμένη ώρα πέρναγε κάτι ενημερώσεις. Αυτή η διαδικασία διαρκούσε ώρες και κυριολεκτικά γονάτιζε το pc. Έπρεπε κάθε φορά να κάνω παύση των ενημερώσεων, αλλιώς το pc σερνόταν... Η βλακεία είναι ότι δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με την ιστορία antivirus και νόμιζα ότι όλα έτσι είναι... Τώρα πια ακούω avg και βγάζω σπυράκια. Μακριά!

Οι ενημερώσεις του avg όπως και όλων των antivirus κρατάνε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό που γονατίζει το pc και κρατάει ώρες, είναι το καθημερινό scan που έχει σαν προρύθμιση (χαζομάρα) και πρέπει να το απενεργοποιήσεις χειροκίνητα.

Κατά τα άλλα, εμένα δε μου κολλάει πουθενά ούτε είχα πρόβλημα ποτέ εδώ και 6-7 χρόνια με αυτό και έχοντας δοκιμάσει και τα άλλα free. Εξακολουθώ να το προτιμώ καθότι είμαι και λίγο "κάφρος" και πατάω ότι χαζομάρα μου πετάξει το google, αλλά με το link scanner πλέον αποφεύγω πολλά "κακά" πράγματα. Όπως έχω ξαναπεί, αν δεν πατάτε ότι σας πετάει μπροστά το google, προτιμήστε ένα από τα avira και avast, γιατί είναι λίγο πιο ελαφριά. Aν όμως ψάχνετε πολύ, το avg είναι ότι καλύτερο.

Και μην ξεχνάμε το Malwarebytes' Anti-Malware, κάνει τρομερή δουλειά.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Οι ενημερώσεις του avg όπως και όλων των antivirus κρατάνε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό που γονατίζει το pc και κρατάει ώρες, είναι το καθημερινό scan που έχει σαν προρύθμιση (χαζομάρα) και πρέπει να το απενεργοποιήσεις χειροκίνητα.

Αυτό εννοούσα. To scanning. Μακάρι τότε να ήξερα να το απενεργοποιήσω και θα είχα γλιτώσει πολύ μεγάλη ταλαιπωρία! Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι τόσα χρόνια που χρησιμοποιούσα avg δεν είχα δει ποτέ ιό. Βέβαια μπορεί να έχει να κάνει με το που μπαίνω αλλά σίγουρα έπαιξε και το antivirus ένα ρόλο.

Edited by kostas_v