soublaki-3 Δημοσιεύτηκε October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 7, 2010 Ποιο antivirus χρησιμοποιείτε; Το αγοράσατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 AVG 9.0...εχει βγει 9.5? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ avast, αλλά όταν θα λήξει θα βάλω το mse. έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Microsoft Security Essentials (MSE) εγω και firewall των SeVen ειμαι απολυτα ευχαριστημενος σε ολα τα "μηχανακια" μου!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) nod32 (edit:αγορασμένο) στο σταθερό win7 και panda cloud antivirus στο netbook. Edited October 7, 2010 by sv2evs Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sauber Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Αvira antivir και pc tools firewall.. freeware και τα δυο. στα 7 δεν χρειαζεσαι firewall, υπαρχει setting να ελεγχει το firewall και τις outgoing συνδεσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 ESET Nod32 και είμαι κομπλέ!!μια χαρά είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 eset nod 32 στο λαπτο και mse στο σταθερο. μπορω να πω οτι της microsoft το antivirus μου αρεσε αρκετα και πολυ καλο σε ανιχνευση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) Εγώ χρησιμοποιώ McAfee, αγορασμένο. Edited October 7, 2010 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Χρησιμοποιώ το avast! το οποίο δεν αγόρασα.. :rolleyes: Είναι αρκετά καλό μπορώ να πω!.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Avira premium (αγορασμένο). Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 AVG 9.0...εχει βγει 9.5? Και εγώ avg εδώ και πολλά χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Η ερώτησή σου με έκανε να ψάξω και βλέπω ότι άλλαξαν οι εκδόσεις... Βγήκε δηλαδή η 2011 !!! :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Norton Internet Security, αγορασμένο βέβαια, και μαζί το free Avast! Δεν περνάει τίποτα!!! Windows 7 64 bit. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sauber Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Norton Internet Security, αγορασμένο βέβαια, και μαζί το free Avast! Δεν περνάει τίποτα!!! Windows 7 64 bit. Το Norton ειναι θεοβαρο και πληρως αναποτελεσματικο.. επισης, δεν ειναι και οτι καλυτερο να τρεχεις δυο antivirus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Το Norton ειναι θεοβαρο και πληρως αναποτελεσματικο.. επισης, δεν ειναι και οτι καλυτερο να τρεχεις δυο antivirus. Κάνεις λάθος. Το Norton κάποτε έκανε τα μηχανήματα να σέρνονται. Τώρα, αν εξαιρέσεις το boot, που όντως καθυστερεί, ούτε καν που καταλαβαίνεις ότι υπάρχει. Όταν πρωτοπήρα το μηχάνημα, είχε μια δοκιμαστική έκδοση McAfee η οποία μερικές φορές το γονάτιζε. Μόλις έληξε η δοκιμαστική περίοδος έβαλα το NOD 32, πάλι δοκιμαστική έκδοση. Κι αυτό δεν μπορώ να πω ότι είναι βαρύ, αλλά έβαλα ένα Usb μολυσμένο με ιό και ούτε καν το πήρε χαμπάρι. Ευτυχώς δεν έπαθα ζημιά. Πάλι καλά που ο μ...κας που μου το έδωσε να το βάλω μου είπε ότι είναι μολυσμένο και δεν έτρεξα κανένα πρόγραμμα. Το σκανάρισα με το NOD και δε βρήκε τίποτα. Κατέβασα το Avast και μόλις το σκάναρα βρήκε 2-3 ιούς! Πέταξα το NOD και αγόρασα το Norton Internet Security, το οποίο σε πληροφορώ ούτε καν το καταλαβαίνεις, όπως προείπα. Το μηχάνημα δεν κολλάει καθόλου, δεν απαιτεί καθόλου επεξεργαστική ισχύ. Άφησα και το Avast και δουλεύουν και τα δυο μια χαρα. Μπορεί να έχεις δίκιο για τα 2 antivirus, αλλά εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Ίσα ίσα που το ένα συμπληρώνει το άλλο. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sauber Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Κάνεις λάθος. Το Norton κάποτε έκανε τα μηχανήματα να σέρνονται. Τώρα, αν εξαιρέσεις το boot, που όντως καθυστερεί, ούτε καν που καταλαβαίνεις ότι υπάρχει. Όταν πρωτοπήρα το μηχάνημα, είχε μια δοκιμαστική έκδοση McAfee η οποία μερικές φορές το γονάτιζε. Μόλις έληξε η δοκιμαστική περίοδος έβαλα το NOD 32, πάλι δοκιμαστική έκδοση. Κι αυτό δεν μπορώ να πω ότι είναι βαρύ, αλλά έβαλα ένα Usb μολυσμένο με ιό και ούτε καν το πήρε χαμπάρι. Ευτυχώς δεν έπαθα ζημιά. Πάλι καλά που ο μ...κας που μου το έδωσε να το βάλω μου είπε ότι είναι μολυσμένο και δεν έτρεξα κανένα πρόγραμμα. Το σκανάρισα με το NOD και δε βρήκε τίποτα. Κατέβασα το Avast και μόλις το σκάναρα βρήκε 2-3 ιούς! Πέταξα το NOD και αγόρασα το Norton Internet Security, το οποίο σε πληροφορώ ούτε καν το καταλαβαίνεις, όπως προείπα. Το μηχάνημα δεν κολλάει καθόλου, δεν απαιτεί καθόλου επεξεργαστική ισχύ. Άφησα και το Avast και δουλεύουν και τα δυο μια χαρα. Μπορεί να έχεις δίκιο για τα 2 antivirus, αλλά εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Ίσα ίσα που το ένα συμπληρώνει το άλλο. Αν και εχω χρονια να χρησιμοποιησω norton, τα αποτελεσματα εδω http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/main-tests δεν μου φαινονται και τοσο εντυπωσιακα, μακαρι να εχεις δικιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Εset nod32 αγορασμενο. Αποτελεσματικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Τα παλιά προϊόντα Norton ήταν πολύ βαριά. Τα σύγχρονα δεν έχουν καμία σχέση. Δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις antivirus με το Norton. Αυτή βέβαια είναι η άποψή μου. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Εset nod32 εχω και στα 2 μηχανηματα. κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. αν αναβαθμισω ή παρω νεο pc, τοτε ισως δοκιμασω το kaspersky που ακουω οτι ειναι πολυ καλυτερο απο το nod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Και εγώ εδώ και μήνες που χρησιμοποιώ eset δεν έχω κανένα πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 10, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Το Nod32 έχει βγάλει έκδοση και για 64bit; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Το Nod32 έχει βγάλει έκδοση και για 64bit; η απάντηση νομίζω είναι εδώ Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Έχω βάλει το Norton Internet Security (αυθεντικό), δεν το καταλαβαίνει καν το μηχάνημά μου αλλά ποτέ στην ιστορία μου με τα PC δεν έχω κολλήσει ιό (ίσως να μην το χω καταλάβει) που να μου έκανε κάποια προφανή ζημιά.. :confused: Σας έχει τύχει ποτέ κάποια ζημιά απο ιό; Πάντως και το Panda το λατρεύω αλλά και το nod32 (έχω ακούσει ότι ειναι πολύ καλό!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 antivir μετα το nod32 το οποιο ηταν αρκετα καλο...αποφασισα να δοκιμασω παλι το αντιβιρ για αλλαγη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 nod 32 και AVG... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts