Jump to content

Microsoft: Steve Ballmer εναντίον Android σημειώσατε...;

DJDB
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[imgalign]http://www.myphone.gr/news/microsoft.gif[/imgalign]Βρισκόμαστε λίγες μόλις ημέρες πριν από την 11η Οκτωβρίου, την ημέρα κατά την οποία η Microsoft θα παρουσιάσει και επισήμως τα Windows Phone 7. Φαίνεται όμως πως ο Steve Ballmer, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, προσπαθεί ήδη να οξύνει την κόντρα του με τους υπόλοιπους διεκδικητές ενός κομματιού της συγκεκριμένης αγοράς, με τα «βέλη» του να εκτοξεύονται κυρίως προς την πλευρά του Android της Google.

Στην αρχή, ο Ballmer διαφώνησε με το ότι το Αndroid είναι δωρεάν και τόνισε πως οι κατασκευαστές που το χρησιμοποιούν θα πρέπει να πληρώνουν στην Microsoft τα εκάστοτε τέλη χρήσης δικών της - όπως ο ίδιος υποστήριξε - πατεντών. Με βάση αυτό, η εταιρεία κατάφερε πριν από λίγο καιρό να εξασφαλίσει τέτοιου είδους συμφωνία με την HTC. Η συμφωνία αυτή ενδέχεται να επετεύχθη και λόγω του ότι η συγκεκριμένη κατασκευάστρια αναμένεται να παρουσιάσει τις δικές της προτάσεις βασισμένες στα WP7. Από την άλλη, «ταραγμένες» είναι οι σχέσεις Microsoft και Motorola, μετά την αγωγή που κατέθεσε η πρώτη εναντίον της δεύτερης.

Η συνέχεια έγινε και πάλι από τον Ballmer και στο στόχαστρό του αυτή τη φορά βρέθηκε το πρόβλημα της συμβατότητας των εφαρμογών με τις διάφορες εκδόσεις του Android. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως οι developers αναγκάζονται να αναβαθμίζουν τις εφαρμογές τους κάθε φορά που η Google αποφασίζει να παρουσιάσει μια νέα έκδοση του λειτουργικού της συστήματος. Πρόσθεσε μάλιστα πως όποτε κυκλοφορεί μια νέα τέτοια έκδοση, δεν είναι άμεσα διαθέσιμη σε κάθε συσκευή. Από την άλλη όμως, όπως είπε, «Αν γράψεις μια εφαρμογή για WP7, θα λειτουργεί σε όλα τα smartphones που τρέχουν Windows».

Φαίνεται πως ο Ballmer έχει ανοίξει «πόλεμο» με το Android, προσπαθώντας να προωθήσει με κάθε τρόπο την επερχόμενη δημιουργία της Microsoft. Μάλιστα, αν και αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, η πρόσφατη κακή πορεία της εταιρείας του στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας αλλά και η παταγώδης αποτυχία του Kin, είχε αντίκτυπο και στα εισοδήματά του. Συγκεκριμένα, για το οικονομικό έτος που έκλεισε τον περασμένο Ιούνιο, ο Ballmer έλαβε σαν bonus 485 χιλιάδες ευρώ, ποσό που ισούται με τον μισθό του, αλλά αποτελεί το μισό από το μέγιστο που θα μπορούσε να είχε κερδίσει.

Ποια είναι όμως η άποψη του ίδιου του Ballmer για τα Windows Phone 7, το προϊόν πάνω στο οποίο φαίνεται πως επενδύει πολλά η Microsoft αλλά και ο ίδιος; Δεν θα μπορούσε παρά να είναι θετική: «Πιστεύω πως οι νέες μας συσκευές είναι πραγματικά όμορφες. Βέβαια, θα πρέπει κάποιος να τις δει από κοντά για να σχηματίσει την δική του γνώμη, αλλά η άποψή μου είναι πως όταν παρουσιάσουμε τα συγκεκριμένα προϊόντα σε μερικές εβδομάδες, ο κόσμος θα αναφωνεί... "ουάου" κοιτώντας τα».

Ας μην κάνει μεγάλες δηλώσεις ο κύριος γιατί... την έχει ξαναπάθει με τις δηλώσεις του :p

Μακάρι να τα πάει καλά το WP7 πάντως για να έχουμε εξελίξεις σε όλα τα λειτουργικά !

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Μακάρι να είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της.

Πάντως, ενώ από τη μια κατηγορεί την google για τις πολλές εκδόσεις του android και πως οι καινούριες εκδόσεις δεν μπαίνουν πάντα σε όλες τις συσκευές (και όταν μπαίνουν, μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις) και έχει δίκιο σε αυτό, από την άλλη όμως δεν υπόσχεται ότι στα wp7 δεν θα υπάρχει αυτό.

Και βέβαια δεν λέει ότι αυτή την τακτική της μη αναβάθμισης ακολουθούσε η microsoft και με τα wm.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Περαστικά του. Τα WP7 θα είναι μια από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της Microsoft.

δεν ξερω..ελπιζω πως οχι..οπως τα εχω δει τα windows mobile εχουν καλο ui..απο εκει και περα θα μαθουμε..κατα τ αλλα αν εχεις galaxy s φιλε μου απορω αν εισαι ευχαριστημενος..(ειχα galaxy s..μεγαλη αποτυχια κατα τη γνωμη μου και το android οπως το εχουν κανει το ui..ειναι σα bada..)και απο εκει και περα το γεγονος οτι γεμιζει ι cache και θελει restart σε καποια φαση, γενικα ολα τα androids..με χαλανε.

Μακάρι να πάνε καλά και τα WM7 για να ενταθεί ο ανταγωνισμός και να έχουμε εμείς οι τελικοί καταναλωτές καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες. Πάντως, έχουν πολύ δρόμο να διανύσουν.

Για ρίξτε μια ματιά εδώ και μετά το ξανασυζητάμε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3331697#post3331697

Αν είναι αλήθεια όλα αυτά, γιατί κάνουν τον κόπο να το βγάλουν στην αγορά. Ούτε οι υπάλληλοι της MS δε θα το αγοράσουν. Είναι για γέλια δηλαδή :lol::lol::lol: Περιμένουμε μερικές μέρες και θα το δούμε κι από κοντά...:cry:

Και ναι κύριοι η καρικατούρα της Microsoft ξαναχτύπησε! (θα μπορούσες να τον πεις και μασκότ)

Ένα βιντεάκι μου έχει μείνει για τον εν λόγω κύριο

.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς έχουν αφήσει αυτόν τον άνθρωπο στην Microsoft να προωθεί τα προϊόντα τους.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν είναι αλήθεια όλα αυτά, γιατί κάνουν τον κόπο να το βγάλουν στην αγορά. Ούτε οι υπάλληλοι της MS δε θα το αγοράσουν. Είναι για γέλια δηλαδή :lol::lol::lol: Περιμένουμε μερικές μέρες και θα το δούμε κι από κοντά...:cry:

Βασικά ήδη ξέρουμε ότι οι υπάλληλοι της M$ έχουν android...Τυχαίο? Δεν νομίζω...

http://techcrunch.com/2010/09/10/windows-phone-7-funeral/

Για ρίξτε μια ματιά εδώ και μετά το ξανασυζητάμε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3331697#post3331697

Σωστά όλα αυτά, αλλά και το iOS έχει τους ίδιους περιορισμούς. Είδαν οι άνθρωποι ότι μία δεύτερης κλάσης πλατφόρμα έχει τέτοια επιτυχία και είπαν «γιατί να μην κάνουμε κι εμείς το ίδιο;» Γι' αυτό και o Ballmer μίλησε για «ωραίες συσκευές» και μας διαβεβαίωσε ότι θα πούμε "wow". Προσπαθεί να το προωθήσει όπως ακριβώς κι ο Jobs. Βέβαια ούτε ο Ballmer είναι Jobs, ούτε η Microsoft είναι Apple. Βγάζει σαφώς καλύτερα προϊόντα, αλλά δεν έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά της με την πολυτέλεια, όπως η Apple.

εγω ενα εχω να πω.

αντι να λεμε οτι τα wp7 θα ειναι "σουπα"κ.λ.π.,καλυτερα θα ειναι να περιμενουμε για να δουμε.

δοξα τω Θεω testers θα γινουν οσοι αγορασουν το νεο λειτουργικο και ετσι θα μαθουμε συντομα τι ρολο παιζει.

το να τα περιφρονουμε η να τα δοξαζουμε πριν καν τα δουμε,νομιζω ειναι λαθος.

απλα τραγελαφικοι...αλλα τι να περιμενεις απο καποιους που ειχαν ολη την πιτα μπροστα τους και τωρα δεν τους εμειναν ουτε τα ψιχουλα...

και απο εκει και περα το γεγονος οτι γεμιζει ι cache και θελει restart σε καποια φαση, γενικα ολα τα androids..με χαλανε.

αυτο οντως ειναι ενα απο τα βασικα μειονεκτήματα που ειχουν ακομα και οι καλες συσκευες android λογω της μικρης ενσωματωμένης μνήμης.Η εφαρμογη autokiller ειναι μια λυση παντως

Σωστά όλα αυτά, αλλά και το iOS έχει τους ίδιους περιορισμούς. Είδαν οι άνθρωποι ότι μία δεύτερης κλάσης πλατφόρμα έχει τέτοια επιτυχία και είπαν «γιατί να μην κάνουμε κι εμείς το ίδιο;» Γι' αυτό και o Ballmer μίλησε για «ωραίες συσκευές» και μας διαβεβαίωσε ότι θα πούμε "wow". Προσπαθεί να το προωθήσει όπως ακριβώς κι ο Jobs. Βέβαια ούτε ο Ballmer είναι Jobs, ούτε η Microsoft είναι Apple. Βγάζει σαφώς καλύτερα προϊόντα, αλλά δεν έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά της με την πολυτέλεια, όπως η Apple.

Άλλο 3 χρόνια πριν άλλο σήμερα...

Βασικά ήδη ξέρουμε ότι οι υπάλληλοι της M$ έχουν android...Τυχαίο? Δεν νομίζω...

http://techcrunch.com/2010/09/10/windows-phone-7-funeral/

Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει κάτι .... Δεν μπορεί ποτέ ένα αποκλειστικά φυσικό πρόσωπο να αντιπροσωπεύσει ένα νομικό πρόσωπο και το γεγονός ότι ένας υπάλληλος ο οποίος συμβάλει στην δημιουργία ενός νέου λειτουργικού συστήματος που δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη, είναι χρήστης άλλου ανταωνιστικού λειτουργικού συστήματος, μάλλον ανοιχτόμυαλο φαντάζει παρά δυσφημηστικό και κλειστόμυαλο ....

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

ξερει κανενας εαν θα μπαινουν στο htc hd mini?εχει επανω win6.5.....εαν βεβαια αξιζουν....

Επίσημα μέχρι στιγμής η απάντηση είναι όχι.

Ανεπίσημα εξαρτάται από την όρεξη του εκάστοτε μάγειρα.

http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif

Τα windows θα κάνουνε επιτυχία στα Σίγουρα.

με τετοιους περιορισμους που εχουνε που το βασιζεις αυτο που λες?

Θυμάμαι τα γέλια που είχε βάλει σε μια συνέντευξη του πριν χρόνια όταν έγινε αναφορά για το iPhone.

Μάλλον ξινά του βγήκαν...:lol:

Πιο γελοίο δεν έχω ξαναδεί από αυτόν το άνθρωπο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Θυμάμαι τα γέλια που είχε βάλει σε μια συνέντευξη του πριν χρόνια όταν έγινε αναφορά για το iPhone.

Μάλλον ξινά του βγήκαν...:lol:

Ρε παιδιά, τον φάγατε τον άνθρωπο!!!:lol: Θα έχει λόξυγγα!!!:lol: :X

δεν ξερω..ελπιζω πως οχι..οπως τα εχω δει τα windows mobile εχουν καλο ui..απο εκει και περα θα μαθουμε..κατα τ αλλα αν εχεις galaxy s φιλε μου απορω αν εισαι ευχαριστημενος..(ειχα galaxy s..μεγαλη αποτυχια κατα τη γνωμη μου και το android οπως το εχουν κανει το ui..ειναι σα bada..)και απο εκει και περα το γεγονος οτι γεμιζει ι cache και θελει restart σε καποια φαση, γενικα ολα τα androids..με χαλανε.

Εγώ εχω χ10 μίνι προ και αυτή την στιγμή εχω απταιμ 21 μέρες και 4 ώρες, δεν ξέρω για εσένα πάντως εγώ δεν το λέω και συχνό ρεσταρτ...

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

http://www.youtube.com/watch?v=BcUicfqelC8

Όντως είναι ο πιο γελοίος άνθρωπος που υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας. Μνησίκακος ή απλά κακός άνθρωπος... Το βλέπεις στο βλέμμα του.

Τώρα για τα 7.

Οι άνθρωποι, απλά κοπιάρουν το iphone. Μέχρι εκεί, δεν διαφωνώ και πολύ. Έχουν ένα επιτυχημένο μοντέλο, και το πιο εύκολο είναι να το αντιγράψουν.

Το κακό είναι, ότι αντιγράφουν το iPhone 1 και όχι το iPhone 4 ! Δηλαδή, οι ελλείψεις που έχει το 7αρι λειτουργικό (ελληνικό πληκτρολόγιο, copy-paste, multi-tasking, ελληνικό marketplace, κλπ) είναι απαράδεκτες, γιατί απλά το θέτουν πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό... Όταν το iPhone είχε αυτές τις ελλείψεις (γιατί και αυτό τις είχε, για να μην ξεχνιόμαστε), ήταν ήδη πολύ μπροστά από τους αντιπάλους του...