tsoump Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Θα χάσεις το χρόνο σου με την froyomod 2.6. Πήγαινε κατευθείαν σε 2.3 αλλά όχι με launcher pro. Εγώ 3η μέρα με την επίσημη 2.2. Ευχαριστημένος είμαι. Και από ότι βλέπω έχει και καλή αναμονή. Καλως. με ρομ τη cm 7 ; ευχαριστω . :) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Κατ' εμέ εξαιρετική. Κανένα πρόβλημα, όλα δουλεύουν στην εντέλεια. Και είσαι με ότι πιο τελευταίο έχει να σου προσφέρει το Android. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Κατ' εμέ εξαιρετική. Κανένα πρόβλημα, όλα δουλεύουν στην εντέλεια. Και είσαι με ότι πιο τελευταίο έχει να σου προσφέρει το Android. Οντως παιδια, λειτουργει αψογα < α+ψόγος (ψόγος= ελάττωμα ) :p Ειναι πολυ γρηγορη η συγκεκριμενη* που χρησιμοποιω χωρις κολλήματα και περίεργα bugs. *Επειδη καθυστερουσε δραματικα το download απο το επισημο site της cyanogen , κατέβασα την cm-7.0.0-RC3-0.07-11.03.12 που μαλλον ειναι επιμελημένη απο τον nadlabak . ομως πως θα τσεκαρω αν ειναι overclocked ? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Οντως παιδια, λειτουργει αψογα < α+ψόγος (ψόγος= ελάττωμα ) :p Ειναι πολυ γρηγορη η συγκεκριμενη* που χρησιμοποιω χωρις κολλήματα και περίεργα bugs. *Επειδη καθυστερουσε δραματικα το download απο το επισημο site της cyanogen , κατέβασα την cm-7.0.0-RC3-0.07-11.03.12 που μαλλον ειναι επιμελημένη απο τον nadlabak . ομως πως θα τσεκαρω αν ειναι overclocked ? Του nadlabak είναι, αλλά έχει βγάλει και νεότερη: https://github.com/nadlabak/android/downloads#download_87368 και κατεβάζεις: update-cm-7.0.0-RC3-0.08-11.03.27-Milestone-signed.zip Αν και λογικά όπου να 'ναι θα βγάλει και την RC4 αισίως..! Για την ταχύτητα κοίτα ή μέσω SetCPU, ή άνοιξε κάποιο Benchmark και δες το info. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 ομως πως θα τσεκαρω αν ειναι overclocked ? Εγκατεστησε το os monitor απο το market Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Εγκατεστησε το os monitor απο το market η επίσημη 2.2.1 central europe ειναι πολυ καλη. Μου κανει εντυπωση που εχει quadrant score 440 αλλα στην πράξη φαίνεται smooth και κανει σωστα αυτο που θελεις. Ουτε overclock ουτε τιποτα προσθετο. Μια χαρα, και μπαταρια σουπερ. Root με superoneclick εύκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 (edited) Εγκατεστησε το os monitor απο το market Του nadlabak είναι, αλλά έχει βγάλει και νεότερη: https://github.com/nadlabak/android/downloads#download_87368 και κατεβάζεις: update-cm-7.0.0-RC3-0.08-11.03.27-Milestone-signed.zip Αν και λογικά όπου να 'ναι θα βγάλει και την RC4 αισίως..! Για την ταχύτητα κοίτα ή μέσω SetCPU, ή άνοιξε κάποιο Benchmark και δες το info. Παραδόξως , δεν εμπεριέχει market app μέσα .... :confused: Και το χειροτερο ειναι οτι δεν το κατεβαζεις απο καπου, αλλα το πληρώνεις (απο οσο διαβαζω σε κατι forum). Παίζει καποια εναλλακτικη ; edit: περασα μολις την τελευταία του nadlabak . φυσικα και το android market app παραλειπεται, καθως και το ανοιγμα του μενου (συρταριου) δειχνει να τρωει κολληματα. Παρολα αυτα , ολα τρεχουν ομορφα και γρηγορα... ( δεν εχω φορτωσει και τιποτα ακομη ) edit2: μπορεί κάποιος να μου στείλει pm περι των gapps ? ευχαριστω Edited April 5, 2011 by tsoump Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 βγήκε άπω nadlabak η : 0.08-11.04.05 RC4 kernel modules: ext4 (finally proper, journalling works, preloaded) - supports also ext2 and ext3 partitions ext3, ext2 - included, not preloaded tun (for OpenVPN, preloaded) cifs (not preloaded, but depends on slow-work that is preloaded), CifsManager app from market can insmod cifs.ko when needed (great for playback of avi files located on windows share via wlan ;) nfs (not preloaded, depends on included but not preloaded auth_rpcgss, rpcsec_gss_krb5, sunrpc, lockd) xt_multiport (to fix some iptables issues, preloaded) overclock (+symsearch) reworked by Skrilax_CZ (preloaded) - 5 frequency slots enabled - greatly simplified setting of custom frequency/vsel pairs see /system/etc/init.d/10overclock - 07app2ext script included in /system/etc/init.d - works via bind mount but is compatible with symlink versions. (warning - do not put more than one app2ext script in init.d as it could result in loss of apps) - auto boot OpenRecovery (when rebooting to recovery) script added - SD card reading performance improved (read_ahead_kb set to 2048) - Usb.apk is now built from source, thanks to Skrilax_CZ, very nice decompilation! - ADWLauncher drawer scrolling (and zoom animation) optimized to be smoother even when "allow purging of assets" memory performance option is enabled - finally implemented "no action on plug" (it's under CyanogenMod settings>Display) - option to disable the dock observer fixed - fixed gingerbread key event repeating bug affecting camera when using hardware buttons - upstream: several new RTL fixes and features, 1 important EGL fix, 3 bluetooth fixes (cherry picked), various other fixes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 η επίσημη 2.2.1 central europe ειναι πολυ καλη. Μου κανει εντυπωση που εχει quadrant score 440 αλλα στην πράξη φαίνεται smooth και κανει σωστα αυτο που θελεις. Ουτε overclock ουτε τιποτα προσθετο. Μια χαρα, και μπαταρια σουπερ. Root με superoneclick εύκολα Ναι, το έχω πεί και εγώ. Πολύ καλή και smooth. Όμως, δεν έχει τη σβελτάδα της 2.1. Εξού και το μικρό σκόρ στο quadrant Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Ναι, το έχω πεί και εγώ. Πολύ καλή και smooth. Όμως, δεν έχει τη σβελτάδα της 2.1. Εξού και το μικρό σκόρ στο quadrant Το quadrant δεν το εμπιστεύομαι καθόλου.όπως έχω ξαναπεί,είναι υπερεκτιμημενο.θεωρώ πως το smartbanch 2010 είναι πιο αξιόπιστο. Εξηγούμαι με ένα απλό παράδειγμα.με τις froyomod,έπιανα κοντά στο 1000 και με την offocial ότι και εσείς.παρολαυτα,το fruitslice και το corby(αρκετά βαρυ),με τις froyomod φραπαραν και τώρα παίζουν αν όχι τέλεια,αρκετά ομαλά. Με το smartbench και την official πιάνω μεγαλύτερο σκορ κάτι το οποίο βλέπω και στην πράξη. Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Το quadrant δεν το εμπιστεύομαι καθόλου.όπως έχω ξαναπεί,είναι υπερεκτιμημενο.θεωρώ πως το smartbanch 2010 είναι πιο αξιόπιστο. Εξηγούμαι με ένα απλό παράδειγμα.με τις froyomod,έπιανα κοντά στο 1000 και με την offocial ότι και εσείς.παρολαυτα,το fruitslice και το corby(αρκετά βαρυ),με τις froyomod φραπαραν και τώρα παίζουν αν όχι τέλεια,αρκετά ομαλά. Με το smartbench και την official πιάνω μεγαλύτερο σκορ κάτι το οποίο βλέπω και στην πράξη. Sent from my Milestone using Tapatalk τι να το κανω το quadrant οταν το κινητο κρασαρει στα καλα καθουμενα ή οταν χανεις κλησεις κλπ. Ισως ειναι ενα τικ πιο αργη απο την 2.1 η 2.2.1 αλλα μου φαινεται πολυ αξιοπιστη σε ολα. Στο μόνο που είδα ενα προβλημα χωρις να ειμαι σιγουρος ακομα ειναι το GPS. Χτες δε λοκαρε με τιποτα παρόλο που έβρισκε δορφορους. Με αλλες ρομς ήταν πολυ πιο γρηγορο στο κλειδωμα.... Θα δειξει ομως, ίσως να έτυχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 τι να το κανω το quadrant οταν το κινητο κρασαρει στα καλα καθουμενα ή οταν χανεις κλησεις κλπ. Ισως ειναι ενα τικ πιο αργη απο την 2.1 η 2.2.1 αλλα μου φαινεται πολυ αξιοπιστη σε ολα. Στο μόνο που είδα ενα προβλημα χωρις να ειμαι σιγουρος ακομα ειναι το GPS. Χτες δε λοκαρε με τιποτα παρόλο που έβρισκε δορφορους. Με αλλες ρομς ήταν πολυ πιο γρηγορο στο κλειδωμα.... Θα δειξει ομως, ίσως να έτυχε. Σαν official σίγουρα θα είναι πιο σταθερή από τις μαγειρεμένες. Όμως τελικά είναι πιο αργή από τη 2.1 ε? :O Δεν είναι η ιδέα μου? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Σαν official σίγουρα θα είναι πιο σταθερή από τις μαγειρεμένες. Όμως τελικά είναι πιο αργή από τη 2.1 ε? :O Δεν είναι η ιδέα μου? ναι, ειναι σιγουρα ΛΙΓΟ πιο αργη, πλην ομως σταθερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 ναι, ειναι σιγουρα ΛΙΓΟ πιο αργη, πλην ομως σταθερη. Ωραιά. Το θέμα είναι όμως, ότι σαν 2.2 θα έπρεπε να είναι πολύ πιο γρήγορη, όχι λίγο πιο αργή... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 http://and-developers.com/sbf:milestone221 central europe Επειδή τα λινκ δεν ανοίγουν έχει κανείς την επίσημη ROM να μου την πλασάρει που μου έχει γυρίσει το μάτι και το κινητό μου κάνει ότι θέλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simossays Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Καλησπέρα! έβαλα κι εγώ την CyanogenMod 7.0.0 RC4.1-0.08-11.04.10 και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Θεωρώ ότι είναι γρήγορη αλλά τρώει τρελές φλασιές πχ, όταν έχεις ανοιχτό browser και πατάς το home τρώει ένα σκάλωμα η αρχική και δεν στη δείχνει με τη μία. Και σε άλλες περιπτώσεις. Μου αρέσουν πολλές νέες εφαρμογές που έχει, φρίκαρα λίγο χωρίς Android Market αλλά βρήκα τρόπο να το εγκαταστήσω. Το θέμα μου είναι με το hardware πληκτρολόγιο, πως παίζει τα ελληνικά; Στο εικονικό δεν έχει θέμα αλλά το hardware δεν μου κάνει switch τη γλώσσα με αποτέλεσμα να μην το πολυχρησιμοποιώ. Αλλά έτσι δεν χάνουμε μια από τις βασικές λειτουργίες του τηλεφώνου, το full qwerty; έχετε καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Εχει αναφερθει παλι περι ελληνικων στο hardware qwerty. Μπορεις να εγκαταστησεις απο android marketo to 'greek ime' . Θα θελα να σε ρωτησω , με την μπαταρια πως τα βλεπεις τα πραματα? Χρησιμοποιω την τελευταια του nadlabak και εχω φαει μεγαλο αγγουρι στο θεμα μπαταριας. Οταν ανοιγω τον browser εκει να δεις πανηγυρια! Χανει τουλαχιστον ενα 20% μεσα σε ενα δεκαλεπτο... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Παιδιά, επειδή είμαι λίγο άσχετος:p έχω ακόμα την 2.1 γιατί η επίσημη 2.2 δεν μου κάθεται ως τώρα... Να προσπαθήσω να αναβαθμίσω από το επίσημο site της Motorola ή να πάω σε καλύτερη έκδοση κατεθείαν? Και βήμα προς βήμα υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός? Γιατί ζαλίστηκα από τις 70 σελίδες που διαβάζω:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Sorry, παιδιά τα κατάφερα να το αναβαθμίσω σε 2.2.1 από το επίσημο της motorola, όμως έχω δυο προβληματάκια. Το titanium backup δεν λειτουργεί (γράφει ότι δεν βρίσκει πρόσβαση στο root) και ένα δεύτερο ότι στα μηνύματα, δεν μπορώ να κάνω εναλλαγή από ελληνικά στα αγγλικά. Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι παίζετε? Μήπως φταίει ότι έβαλα έναν launcher καινούργιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Για το Root λογικό ακούγεται, αν δεν έχεις ξανα-Root-άρει το τηλέφωνο μετά το Update.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Η Telus Lite 5.2 είναι ότι καλύτερο έχει τρέξει στο Milestone μου μέχρι τώρα. Το κινητό είναι σφαίρα και έχουμε ξανά Multitasking πραγματικό. Άνοιξα Market, GMail, Facebook, Browser όλα ανοικτά. Άνοιξα Navigon και με το πάτημα του Home Button δεν έκλεισε, αλλά παρέμεινε ανοικτό. Πρώτη φορά. Με τις 2.2/2.3.3 ROMs είχα ξεχάσει εντελώς τι σημαίνει Multitasking. Μου κάνει εντύπωση όμως που εγκατέστησα το VM Heap Size Tool και μου δείχνει ότι είναι στα 64m...! Μέχρι 48m είχα χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα. Μήπως είναι πολύ? Αν και δεν έχω παράπονο, όλα δουλεύουν ρολόι. Και κάτι ακόμα: Τα Benchamarks (και ειδικά το Quadrant) δεν έχουν κανένα πραγματικά νόημα. Αυτήν την στιγμή στο Quadrant βγάζω 580 και το κινητό είναι πιο γρήγορο από ποτέ. Με CM6 έβλεπα 1500 αλλά το κινητό ούτε ήταν τόσο σφαίρα, ούτε είχε Multitasking. Οπότε τι να το κάνω το νούμερο? Το AnTuTu φαίνεται καλύτερο, βγάζω 1850 τώρα και με την CM7 έβγαζα 2100. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Βασικά ελπίζουμε να γίνει αυτό που είπε η Motorola ότι θα ξεκλειδώσει τους boot loader των παλαιών συσκευών (τέλος του 2011) να βάλουμε κανένα πυρήνα που να επιτρέπει swap. Μόνο τότε θα μπορέσουμε να έχουμε ουσιαστικό multitasking με 2.2 και πάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 αμα βάλω 2.2 official τι δεν θα μου αρέσει? Την 2.3.4 απο xda την δοκίμασε κανείς? Πήρα χτες το κινητό αλλα δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου και θέλω απλά να είμαι λίγο προετοιμασμένος. Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Η 2.2 official ειναι πιο αργη και απο την 2.1.Εγω αυτη την στιγμη εχω την froyomod 2.7 που νομιζω ειναι και γρηγορη και σταθερη.Με την 2.3 cm7 το κινητο μου ηταν πολυ unstable και ωρες ωρες σερνοταν.Αλλοι οπως λενε δεν ειχαν τετοια προβληματα.Μαλλον παιζει ρολο και η συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Ο nadlabak γιατι βγαζει συνεχως καινουριες rom ? * update-cm-7.1.0-RC1-11.05.08-Milestone-signed.zip — CM 7.1.0 RC1 (2.3.4) md5: c43efd1928976f7e64cf02ad90c1b9a3 Διορθωνει καποια bugs ή βελτιώνει κάτι ; Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts