Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σημερα πηρα κι εγω το τηλεφωνακι, σε γενικες γραμμες ολα καλα, απλα εχει πολυ ψαξιμο και ρυθμισεις, οποτε θα σας ζαλισω λιγο...

Πρωτη ερωτηση και σιγουρα οχι τελευταια..προσπαθησα να βαλω τους λογαριασμους μου στην εφαρμογη για gmail αλλα μου ελεγε δεν ηταν δυνατη η επικοινωνια με τους διακομιστες κλπ... Τι πρεπει να κανω γι αυτο? Σημειωτεον εχω συνδεθει με wifi.. Δεν ξερω αν εχει καμμια σημασια.

:( Kσνείς?

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:( Kσνείς?

Αν θυμαμαι καλα καποιοι που ειχαν το ιδιο προβλημα συνδεθηκαν πρωτα με το talk και υστερα δεν υπηρχε προβλημα με το gmail.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Καλησπέρα παιδιά .μπορεί να υπενθυμίσει κάποιος ποια έιναι η τελευταία και τόσο καλή rom και που μπορούμε να τη βρούμε?Έχω την επίσημη JG1 και είναι επιεικώς για τ... άντε να μην πω..:(Από lagάρισμα άλλο τίποτα..

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Αυτό ρωτάω λοιπόν:

Πως γίνεται να μην ενεργοποιείται ο Player όταν πατάω το κουμπί του handsfree και όταν το βγάζω από το τηλέφωνο?

:confused:

Ρε παιδιά είναι δυνατό τόσοι guru μαζεμένοι να μην ξέρει κανένας να μου απαντήσει ???

Χαζη ερωτηση, της οποιας η απαντηση ειναι λογικα οχι, αλλα θα την κανω.

Υπαρχει περιπτωση να ξερουμε ποιο αρχειο ειναι υπευθυνο για την διαταξη των εφαρμογων του touchwiz ουτως ωστε κανοντας του backup και επανατοποθετωντας το μετα απο φλασαρισμα ή factory reset να εχουμε τις εφαρμογες στην ιδια θεση?

Ρωταω γιατι κατηγοριοποιω τις εφαρμογες μου με "λογικη" (για μενα) σειρα και κατανταει κουραστικο να τις επανατοποθετω μετα απο wipe... Ή αν γινεται μεσω καποιου προγραμματος backup?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

@dchris79

Ειναι JPM/JP6 "GoodBye RFS" ROM 0.2 (pre rooted, pre lagfixed) που βρισκεται αυτη τη στιγμη σε αυστηρα πειραματικο σταδιο. Μπορεις με ενα search στο xda να βρεις οτι χρειαζεσαι.

Εγω ακομα της αντιστεκομαι αλλα μετα και τις χθεσινες ειδησεις για το γιαουρτι και τις π@$%ες της samsung μαλλον θα την φλασαρω για δοκιμη.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αναφέρω ένα πρόβλημα που μου παρουσίασε από χθες το τηλέφωνο.

Κάθε βράδυ το κλείνω πριν πέσω. Χθες το πρωϊ όταν το άνοιξα δεν μου εμφάνισε το handcent, το οποίο το έχω στην σταθερή μπάρα χαμηλά στην οθόνη. Η θέση του ήταν κενή και από πάνω στην πρώτη μόνο οθόνη μου εμφάνισε σε γκρι φόντο το μήνυμα "problem loading widget". Δοκίμασα να το ανοίξω από την κανονική του θέση μέσα στις εφαρμογές και το άνοιξα κανονικά. Μάλιστα το ξαναέβαλα στη θέση του και έκανα επανεκκίνηση για να δω αν έλυσα το πρόβλημα. Μετά την επανεκκίνηση το Handcent βρέθηκε κανονικά στη θέση του. Όμως το μήνυμα "problem loading widget" δεν έφυγε. Δοκίμασα αρκετές επανεκκινήσεις και έβγαλα και την μπαταρία αλλά τίποτα.

Το έπαθε κάποιος άλλος αυτό; Έχετε να προτείνετε οτιδήποτε;

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

@dchris79

Ειναι JPM/JP6 "GoodBye RFS" ROM 0.2 (pre rooted, pre lagfixed) που βρισκεται αυτη τη στιγμη σε αυστηρα πειραματικο σταδιο. Μπορεις με ενα search στο xda να βρεις οτι χρειαζεσαι.

Εγω ακομα της αντιστεκομαι αλλα μετα και τις χθεσινες ειδησεις για το γιαουρτι και τις π@$%ες της samsung μαλλον θα την φλασαρω για δοκιμη.

Κι εγώ την έβαλα χτες επειδή είδα το θα αργήσει το froyo και φαίνεται πολύ καλή. Πετάει πραγματικά!!!

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αναφέρω ένα πρόβλημα που μου παρουσίασε από χθες το τηλέφωνο.

Κάθε βράδυ το κλείνω πριν πέσω. Χθες το πρωϊ όταν το άνοιξα δεν μου εμφάνισε το handcent, το οποίο το έχω στην σταθερή μπάρα χαμηλά στην οθόνη. Η θέση του ήταν κενή και από πάνω στην πρώτη μόνο οθόνη μου εμφάνισε σε γκρι φόντο το μήνυμα "problem loading widget". Δοκίμασα να το ανοίξω από την κανονική του θέση μέσα στις εφαρμογές και το άνοιξα κανονικά. Μάλιστα το ξαναέβαλα στη θέση του και έκανα επανεκκίνηση για να δω αν έλυσα το πρόβλημα. Μετά την επανεκκίνηση το Handcent βρέθηκε κανονικά στη θέση του. Όμως το μήνυμα "problem loading widget" δεν έφυγε. Δοκίμασα αρκετές επανεκκινήσεις και έβγαλα και την μπαταρία αλλά τίποτα.

Μηπως αν δοκιμασεις να κανεις uninstall το handcent και να το ξαναπερασεις...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

εμενα μου το εμφανισε αυτο το μυνημα οταν ειχα απεγκαταστησει καποιο προγραμμα που το ειχα σε συντομευση στην αρχικη οθονη και μετα που το εβγαλα στη θεση του εικονιδιου εβγαζε αυτο. μηπως εβγαλες τιποτα απο τη συσκευη?

Αυτο το problem loading widget ειναι απο καποιο αλλο widget υποθετω.

Για να το αφαιρεσεις, πατα παρατεταμενα πανω του και μετα συρε το στον καδο, οπως θα εκανες με οποιοδηποτε widget.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Αν το πετάξεις στα σκουπίδια δεν θα φύγει?

Το ίδιο ακριβώς έπαθα και εγώ προχθές το βράδυ αλλά όχι με το handcent (το έχω περασμένο) αλλά με το youtube widget..παρότι μέσω της εφαρμογής είμαι οκ και συνδέεται κανονικά, στο σημείο που είχα περασμένο το widget μου βγάζει ακριβώς το ίδιο error message και μέσα στα widgtes δεν υπάρχει πια ..δεν ξέρω αν είναι σχετικό το πρόβλημα απλά το αναφέρω...το widget του handcent το βλέπεις κανονικά;

Αντώνης

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις. Εν τάχει να πω ότι δεν σκέφτηκα καν να δοκιμάσω να το πετάξω στα σκουπίδια (...) Το γκρι φόντο στο οποίο ήταν γραμμένο με έκανε να νομίζω ότι δεν είναι απλά ένα εικονίδιο αλλά error message που δε φεύγει αν δε λυθεί το πρόβλημα. Μόλις δοκίμασα έφυγε και ησύχασα...

Φίλε tonysac το βλέπω κανονικά το widget του handcent. Μόνο για μία φορά ήταν κενή η θέση του και μόλις το έβαλα και πάλι εμφανιζόταν κανονικά σε κάθε επανεκκίνηση.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις. Εν τάχει να πω ότι δεν σκέφτηκα καν να δοκιμάσω να το πετάξω στα σκουπίδια (...) Το γκρι φόντο στο οποίο ήταν γραμμένο με έκανε να νομίζω ότι δεν είναι απλά ένα εικονίδιο αλλά error message που δε φεύγει αν δε λυθεί το πρόβλημα. Μόλις δοκίμασα έφυγε και ησύχασα...

Φίλε tonysac το βλέπω κανονικά το widget του handcent. Μόνο για μία φορά ήταν κενή η θέση του και μόλις το έβαλα και πάλι εμφανιζόταν κανονικά σε κάθε επανεκκίνηση.

Έχει συμβεί κάτι περίεργο με το youtube σε κανέναν αυτές τις μέρες;

Αντώνης

Παιδια τελικα δεν αντεξα , πουλησα το w995 και αγόρασα το γαλαξία . Από εχθές που το έχω -ένα εχω να πω -ΤΕΛΕΙΟΟΟ! Το μόνο πρόβλημα που εχω είναι με το οταν στελνω sms λαμβάνει ο άλλος κατι ερωτηματικά , τι κάνω τώρα ,to handcent τι 'ειναι?

LG G2 - 16GB - black

*ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat

*Kernel: XCeed

λοιπον sorry για το off topic αλλα αναφερθηκε κατι σε αλλο thread και ειπα να το συζητησουμε λιγακι.

εκανα πριν αρκετο καιρο ενα topic σχετικα με app stores markets κλπ.

ισος το εκανα σε λαθος φορουμ η τελος παντων δεν ενοιαζε κανεναν δεν ξερω.

δεν απαντησε κανεις μεχρι τωρα.

το θεμα ειναι οτι πριν κανα 2 μερες εφαγα μεγαλη ηττα απο το market του android και αυτο ερχεται να επιβεβαιωσει τις σκεψεις μου οποτε θα ηθελα παρακαλω να γραψετε τις γνωμες σας στο παρακατω thread

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284996

οπου εχω καλεσει κοσμο και απο apple μερια αλλα και απο android για να δουμε τι παιζει με τα markets και να σας πω και τι επαθα...

Παιδια τελικα δεν αντεξα , πουλησα το w995 και αγόρασα το γαλαξία . Από εχθές που το έχω -ένα εχω να πω -ΤΕΛΕΙΟΟΟ! Το μόνο πρόβλημα που εχω είναι με το οταν στελνω sms λαμβάνει ο άλλος κατι ερωτηματικά , τι κάνω τώρα ,to handcent τι 'ειναι?

Πηγαινε στις ρυθμισεις μυνηματων και επελεξε αυτοματο.Αν συνεχιζει να μην τα στελνει επελεξε unicode.

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Έχει συμβεί κάτι περίεργο με το youtube σε κανέναν αυτές τις μέρες;

Οταν παω να το τρεξω, μου βγαζει μηνυμα :

"Προβλημα συνδεσης

org.apache.harmony.xml.exparser$parseException: at line 15,column 3174: unclosed token"

Εβγαλε κανεις ακρη? Παω να το googlαρω

Λοιπον παιδες τα κλασσικα : Ρυθμισεις ---> εφαρμογες--->διαχειριση εφαρμογων (παταμε το αριστερο κουμπι, επιλεγουμε Φιλτρο: Ολα). Βρισκουμε το Youtube και παταμε clear cache και clear data! Ετοιμο!

Edited by Solidarity
More info found!

:respect:@Vipercubic :respect::superman:

Πριν κάτι μέρες είχε μία αναβάθμιση ο dialer one και (νομίζω) από τότε όταν έχω αναπάντητες στο notification bar και πατήσω πάνω στην ειδοποίηση, αντί να μου ανοίξει τον dialer one, με πετάει στη home screen... Συμβαίνει σε κανέναν?

Αντώνης.

ΟΚ σ ευχαριστώ για ολα!! απλά θυμαμαι οτι κατι διαφορετικο ειχαν οι ρυθμισεις που ειχα βαλει και που μου δουλευαν.Τελος παντον πιστευω οτι αυριο θα την βρω την ακρη απλα δεν θελω ναπαρω την vodafone γιατι την ειχα παρει παλι και πριν δυο εβδομαδες για το ιδιο θεμα αρκετες φορες και δεν μπορεσαν να μου δωσουν τις σωστες ρυθμισεις και τις βρηκα μονος μου αλλα γαμοτο δεν τις αποθηκευσα καπου να τις εχω...

΄Εχουμε και λέμε (ταλαιπωρήθηκα και εγώ με τις ρυθμίσεις της voda):

Πήγαινε settings>wireless and network>mobile networks>access point names>new apn

internet

Name vodafone GR

Apn webonly.vodafone.gr

proxy not set

port not set

user name not set

password not set

server not set

mmsc not set

mms proxy not set

mms port not set

mcc 202

mnc 05

authentication PAP

apn type internet

MMS

Name Vf MMS

Apn mms.vodafone.net

proxy not set

port not set

user name user

password pass

server not set

mmsc http://mms.vodafone.gr

mms proxy 213.249.19.49

mms port 5080

mcc 202

mnc 05

authentication PAP

apn type mms

ελπίζω να βοήθησα

Απο την πρώτη ημέρα που πήρα τη συσκευή, είχα το πρόβλημα με τα MMS.

Όποια ρύθμιση κι αν έβαλα, τα mms ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ!

Έχω Vodafone σύνδεση, κι εδώ και χρόνια, όποια συσκευή κι αν πήρα με οποιοδήποτε λειτουργικό, δεν είχα πρόβλημα.

Τόσο καιρό δεν κάνω ερώτηση στο thread για να μην κουράζω κανέναν, αλλά βλέπω απαντήσεις με τις ρυθμίσεις, και απο το blog του Αντώνη, μου τις έστειλε και η Vodafone, τους πήρα και τηλέφωνο, τα έχω κάνει ΟΛΑ αλλά τα mms με την Vodafone δεν φεύγουν!!!

Έσβησα ΑΡΝ, τα ξαναέφτιαξα, και τι δεν έχω κάνει...

Το μόνο που άλλαξα σήμερα ηταν το "authentication PAP" απο το ανωτέρω μήνυμα απο τον φίλο afilopou, αλλά πάλι τίποτα...

Έχω μεγάλη απορία αν οποιοσδήποτε απο εδώ μέσα μπορεί με Vodafone να στείλει MMS... Το έχετε δοκιμάσει;

Όλες οι δοκιμές έγιναν με τις JM2 και την τελευταία "σπιντάτη" του sztupy.

(Αν θυμάμαι καλά, και με το Desire με 2.1 και 2.2 είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα, αλλά θεωρούσα οτι θα λυθεί και δεν του είχα δώσει πολύ σημασία).

@ vipercubic: άπαιχτος!!

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Φίλε στο δικό μου με αυτές τις ρυθμίσεις φεύγουν μια χαρά

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Κι εγώ στέλνω mms μέσω handcent με τις ίδιες ρυθμίσεις με του afilopou μόνο που το authentication το έχω κενό και όχι PAP.
Αντώνης.

:respect:@Vipercubic :respect::superman:

Πριν κάτι μέρες είχε μία αναβάθμιση ο dialer one και (νομίζω) από τότε όταν έχω αναπάντητες στο notification bar και πατήσω πάνω στην ειδοποίηση, αντί να μου ανοίξει τον dialer one, με πετάει στη home screen... Συμβαίνει σε κανέναν?

Πρέπει να ορίσεις ξανά σαν default εφαρμογή για τις κλήσεις σου τον Dialer one (συμβαίνει και σε άλλες εφαρμογές μετά από update)

@offtopic τα credits για την φώτο πάνε στον dark_sith από XDA :lol:

Απο την πρώτη ημέρα που πήρα τη συσκευή, είχα το πρόβλημα με τα MMS.

Όποια ρύθμιση κι αν έβαλα, τα mms ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ!

Έχω Vodafone σύνδεση, κι εδώ και χρόνια, όποια συσκευή κι αν πήρα με οποιοδήποτε λειτουργικό, δεν είχα πρόβλημα.

Τόσο καιρό δεν κάνω ερώτηση στο thread για να μην κουράζω κανέναν, αλλά βλέπω απαντήσεις με τις ρυθμίσεις, και απο το blog του Αντώνη, μου τις έστειλε και η Vodafone, τους πήρα και τηλέφωνο, τα έχω κάνει ΟΛΑ αλλά τα mms με την Vodafone δεν φεύγουν!!!

Έσβησα ΑΡΝ, τα ξαναέφτιαξα, και τι δεν έχω κάνει...

Το μόνο που άλλαξα σήμερα ηταν το "authentication PAP" απο το ανωτέρω μήνυμα απο τον φίλο afilopou, αλλά πάλι τίποτα...

Έχω μεγάλη απορία αν οποιοσδήποτε απο εδώ μέσα μπορεί με Vodafone να στείλει MMS... Το έχετε δοκιμάσει;

Όλες οι δοκιμές έγιναν με τις JM2 και την τελευταία "σπιντάτη" του sztupy.

(Αν θυμάμαι καλά, και με το Desire με 2.1 και 2.2 είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα, αλλά θεωρούσα οτι θα λυθεί και δεν του είχα δώσει πολύ σημασία).

@ vipercubic: άπαιχτος!!

Χμμμ εγω στελνω και λαμβανω κανονικα. Με την 2.1 δηλαδη, γιατι τις τελευταιες μερες που ειμαι με 2.2 δεν ετυχε να το τσεκαρω..

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...