Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προφανώς κάτι μπλοκάρει ο firewall του bitdefender... βάλε το Kies στα exceptions, ή απενεργοποίησε το firewall για τη διάρκεια της εγκατάστασης...

απενεργοποίησα το τείχος προστασίας,αλλά μου βγαίνει πάλι το ίδιο...πως βάζω το kies στα exceptions?

απενεργοποίησα το τείχος προστασίας,αλλά μου βγαίνει πάλι το ίδιο...πως βάζω το kies στα exceptions?

Όχι το τείχος προστασίας των windows, αλλά αυτό του bitdefender. Δεν το έχω στον υπολογιστή μου οπότε δε μπορώ να σου δώσω οδηγίες, αλλά αν απενεργοποιήσεις σωστά το bitdefender, δε θα σου βγάζει αυτό το μήνυμα.

- Alex

Όχι το τείχος προστασίας των windows, αλλά αυτό του bitdefender. Δεν το έχω στον υπολογιστή μου οπότε δε μπορώ να σου δώσω οδηγίες, αλλά αν απενεργοποιήσεις σωστά το bitdefender, δε θα σου βγάζει αυτό το μήνυμα.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ευχαριστώ πολύ φίλε...το bitdefender το εμπόδιζε...&τώρα έχει διάβασμα για να το μάθω....να ξαναβάλω τώρα το firewall του bitdefender?

Καλησπέρα, έχει βρει κανείς VPN για Cisco;

Ευχαριστώ

Γιώργος

Αυτό είναι θέμα του Android. To VPN που έχει μέσα το τηλέφωνο δεν υποστηρίζει τους cisco routers που χρησιμοποιούν πιστοποιητικά ομάδας (group credentials), γιατί η cisco δεν έχει δώσει άδεια χρήσης στη Google, μόνο στην Apple.

Χιλιάδες το ζητάνε ακόμα από τη Google, αλλά δεν έχει γίνει κάτι. Αν σου είναι απολύτως απαραίτητη η ipsec vpn σύνδεση με Cisco routers, δυστυχώς έχεις πάρει λάθος συσκευή.

ΕDIT: Ίσως να υπάρχουν κάποια hacked clients που το επιτρέπουν, δεν το έχω ψάξει αρκετά το θέμα, oμολογώ... αλλά είδα ότι ο Paul του Modaco έχει βγάλει έναν cisco client για το Desire. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω, ας μιλήσει :)

Edited by Tyxerakias
- Alex

Έχεις πρόβλημα επειδή έβαλες άλλη έκδοση. Αποκλείεται να έχεις το XXJM1 και να είναι το τηλέφωνό σου Ελληνικό.

Δικιο απολυτο εχεις. Δεν μου το ειπες πιο νωρις. Εβλεπα το baseband version, εβαλα τελικα το biuld number που ειναι XWJM2 και τωρα ολα δουλευουνε ρολοι :rolleyes:

Get BIG and RIPPED or DIE trying!

Παιδιά όσοι αναβαθμίσατε σε Froyo έχετε δοκιμάσει το Destinator που ήταν πακέτο με τη συσκευή; Κάποια στιγμή παλιότερα είχε αναφερθεί ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη δουλεύει γιατί επίσημα η MLS το έβγαλε για 2.1.

Παιδιά όσοι αναβαθμίσατε σε Froyo έχετε δοκιμάσει το Destinator που ήταν πακέτο με τη συσκευή; Κάποια στιγμή παλιότερα είχε αναφερθεί ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη δουλεύει γιατί επίσημα η MLS το έβγαλε για 2.1.

εχεις δικιο φιλε.ετσι ακριβως ειναι!θελω να πιστευω οτι με την επισημη αναβαθμηση απο 2.1 σε 2.2. θα κανει και MLS κατι γτ αλλο θα φανε πολυ βρυσημο και πολυ γιουχαρισμα!

Πριν μερικες μερες εβαλα την official JP6 με root. Εχω περιπου 130 apps, και γι αυτο κολουσε παρα πολυ. Τελικα εχτες εβαλα μια SuperLite cooked rom (rooted) με Voodoo-5-pre3-Froyo. Τωρα πεταει το μηχανημα, δε το πιστευω, καμια σχεση με πριν.

Είχα διαβάσει ότι αφού βάλεις το FroYo για να δεις την πραγματική ταχύτητα πρέπει να κάνεις Factory reset...

παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ να δώ πληρωμένες εφαρμογές.! γιατί πρέπει να το πειράξω και να βάλω το market enabler??? λεφτά θα σκάσω και δεν μπορώ να αγοράσω εφαρμογές απο το μάρκετ?? για να βρώ ένα πλοηγώ που θέλω δεν μπορώ. μόνο αυτοί που είναι στο ελέυθερο.

κατά τα άλλα το τηλ είναι super.

παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ να δώ πληρωμένες εφαρμογές.! γιατί πρέπει να το πειράξω και να βάλω το market enabler??? λεφτά θα σκάσω και δεν μπορώ να αγοράσω εφαρμογές απο το μάρκετ?? για να βρώ ένα πλοηγώ που θέλω δεν μπορώ. μόνο αυτοί που είναι στο ελέυθερο.

κατά τα άλλα το τηλ είναι super.

Διάβασε τις Οδηγίες για νέους χρήστες, εδώ...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103

- Alex

ρε παιδια μια βοηθεια ,οταν το συνδεω στο kies (εχω καατεβασει το καινουργιο),δεν μπορει να συνδεθει στην οθονη του τηλ. ανβοσβηνει η ενδειξη με το usb και την οθονη του τηλ.μεχρι και μερικες μερες πριν συνδεοταν κανονικα,τι θα μπορουσα να κανω? ευχαριστω:rolleyes:

Φίλε, βρήκες λύση γι' αυτό? Αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!

Πριν μερικες μερες εβαλα την official JP6 με root. Εχω περιπου 130 apps, και γι αυτο κολουσε παρα πολυ. Τελικα εχτες εβαλα μια SuperLite cooked rom (rooted) με Voodoo-5-pre3-Froyo. Τωρα πεταει το μηχανημα, δε το πιστευω, καμια σχεση με πριν.

εχουμε quadrant test για αυτο?ποσο πηγε το νουμερο?

ψηνομαι να τη βαλω ηδη την εχω κατεβασει αλλα διαβαζω για κατι προβληματα μπαταριας και gps επεισης δε ξερω ποια απο τις 3 εκδοσεις να βαλω,lag fix δεν εχει βγει ακομα

οποτε μπορει και απλα να σβησω το αρχειο που κατεβασα να μη μπαινω αλλο στον πειρασμο

Edited by mantzaros

Παιδιά ξέρει κανένας να μου πει σε ποιό path βρίσκονται τα εικονίδια του μενού της αρχικής οθόνης?

Θεωρητικά είναι κάποια αρχεία εικόνας. Έχω ψάξει όλο το σύστημα με το rootexplorer και δεν μπορώ να τα βρώ πουθενά! :worry:

ερωτηση ποση ωρα κανει το vodoo να ξεκινησει μετα?εκανα @#$@#κια που το βαλα χωρις να βγαλω το oclf?

ολα οκ λεει πως απλα θα αργισει παραπανω απο το κανονικο χωρις να γινει τπτ κακο,

Edited by mantzaros

Καλησπερα παιδια. Προσπαθω εδω και μια ωρα να συγχρονισω το ημερολογιο του κινητου μεσω του google calendar και κολλαει συνεχεια το προγραμμα του ημερολογιου με αποτελεσμα να κλεινει μονο του. Δεν ξερω αν καποιος αλλος εχει ασχοληθει με το θεμα.. παντως εχω να πω πως ειναι τρελο γιατι το πρωι λειτουργουσε!

Aφου περασα αρκετα γενεθλια στο gmail calendar απ το pc (και τα δειχνει μια χαρα εκει), τωρα πια δεν μπορω να συγχρονισω GCALENDAR-SGS για να τα δω και στο κιν...

Αυτη τη στιγμη κανω backup με το titanium οτι εφαρμογες εχω περασει και απ οτι φαινεται βγαζω OCLF και κανω FactoryReset...

Δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω.. Εχει κανεις καμια ιδεα μπας και το γλυτώσω?:worry:

Καλησπερα παιδια. Προσπαθω εδω και μια ωρα να συγχρονισω το ημερολογιο του κινητου μεσω του google calendar και κολλαει συνεχεια το προγραμμα του ημερολογιου με αποτελεσμα να κλεινει μονο του. Δεν ξερω αν καποιος αλλος εχει ασχοληθει με το θεμα.. παντως εχω να πω πως ειναι τρελο γιατι το πρωι λειτουργουσε!

Aφου περασα αρκετα γενεθλια στο gmail calendar απ το pc (και τα δειχνει μια χαρα εκει), τωρα πια δεν μπορω να συγχρονισω GCALENDAR-SGS για να τα δω και στο κιν...

Αυτη τη στιγμη κανω backup με το titanium οτι εφαρμογες εχω περασει και απ οτι φαινεται βγαζω OCLF και κανω FactoryReset...

Δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω.. Εχει κανεις καμια ιδεα μπας και το γλυτώσω?:worry:

τα υπολοιπα στα συγχρονιζει?επαφες facebook?

αν ναι ξανακαντω κατι εχεις κανει λαθος

μεσα απο τις ρυθμισεις-λογαριασμων συγχρονισμος τωρα κλπ κλπ κλπ αν δε βλεπεις το συμβολο του συγχρονισμου να γυρναει δεν εχεις συνδεση στο ιντερνετ(απο το κντ) για να γινει ο συγχρονισμος

Κατέβα σήμερα το τελευταίο (;) Kies ver 1.5.3.10093_82 , και αφού έβγαλα το παλιό το εγκακτέστησα στο PC (Vista SP1...:O)

Μετά συνδέω το Galaxy και όλα καλά.....Αμ δε....:mad:

Πάω τα τολμήσω μια αναβάθμιση λογισμικού (μήπως και.....κανένα 2.2....μπααααα) και μου βγάζει το μήνυμα : Η συσκευή χρησιμοποιείται. Διακόψτε την χρήση της συσκευής και δοκιμάστε ξανα.

Τί να εννοεί άραγε ο ποιητής ? :D

Εκλεισα ότι έτρεχε και δεν έτρεχε εκείνη τη στιγμή και προσπάθησα πάλι.......Μιά από τα ίδια .....:cry:

Το ίδιο μήνυμα πήρα όταν προσπάθησα να σώσω τις επαφές μου στον υπολογιστή.

Καμμιά ιδέα για το τι τρέχει ??????:worry:

"Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια"

ψηνομαι να τη βαλω ηδη την εχω κατεβασει αλλα διαβαζω για κατι προβληματα μπαταριας και gps επεισης δε ξερω ποια απο τις 3 εκδοσεις να βαλω,lag fix δεν εχει βγει ακομα

οποτε μπορει και απλα να σβησω το αρχειο που κατεβασα να μη μπαινω αλλο στον πειρασμο

Το quadrant δε λεει και πολλα. Μου εβγαζε παραπανω πριν, γυρω στα 1900 νομιζω οταν ειχα JPK me OCLF. Τωρα μου βγαζει 1600 αλλα τρεχει τελεια με πολλα προγραματα συνχρονως. Voodoo Lag fix, εχει βγει απο χθες για Φρογιο. Η μπαταρια δε κραταει οσο με JPK η JP6 αλλα δε μπορουμε να τα εχουμε ολα ;)

Κατέβα σήμερα το τελευταίο (;) Kies ver 1.5.3.10093_82 , και αφού έβγαλα το παλιό το εγκακτέστησα στο PC (Vista SP1...:O)

Μετά συνδέω το Galaxy και όλα καλά.....Αμ δε....:mad:

Πάω τα τολμήσω μια αναβάθμιση λογισμικού (μήπως και.....κανένα 2.2....μπααααα) και μου βγάζει το μήνυμα : Η συσκευή χρησιμοποιείται. Διακόψτε την χρήση της συσκευής και δοκιμάστε ξανα.

Τί να εννοεί άραγε ο ποιητής ? :D

Εκλεισα ότι έτρεχε και δεν έτρεχε εκείνη τη στιγμή και προσπάθησα πάλι.......Μιά από τα ίδια .....:cry:

Το ίδιο μήνυμα πήρα όταν προσπάθησα να σώσω τις επαφές μου στον υπολογιστή.

Καμμιά ιδέα για το τι τρέχει ??????:worry:

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα αλλα οχι οταν παω να κανω αναβαθμιση εμενα μου το βγαζει οταν παω να συγχρονισω τις επαφες του τηλ με τπ pc.Οταν βγαζω το lagfix ολα ειναι οκ.

τα υπολοιπα στα συγχρονιζει?επαφες facebook?

αν ναι ξανακαντω κατι εχεις κανει λαθος

μεσα απο τις ρυθμισεις-λογαριασμων συγχρονισμος τωρα κλπ κλπ κλπ αν δε βλεπεις το συμβολο του συγχρονισμου να γυρναει δεν εχεις συνδεση στο ιντερνετ(απο το κντ) για να γινει ο συγχρονισμος

Ναι ολα τα υπολοιπα συγχρονιζονται κανονικα. στο μενου που λες το κανω πλεον κ με κλειστα τα ματια!!;) εχω δοκιμασει 1000 φορες. Φυσικα και εχω συνδεση στο ιντερνετ (wifi)!!

Αν αφαιρεσω τα γενεθλια(events) στο google calendar μου, τοτε ο συγχρονισμος γινεται μια χαρα στο ημερολογιο του κινητου. Μολις κανω ενα fresh import των γενεθλιων ομως στο GCalendar μου (απο το PC), τοτε στο κινητο κρεμαει το sync..

Καμια ιδεα?

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα αλλα οχι οταν παω να κανω αναβαθμιση εμενα μου το βγαζει οταν παω να συγχρονισω τις επαφες του τηλ με τπ pc.Οταν βγαζω το lagfix ολα ειναι οκ.

Φιλε το ιδιο προβλημα εχω και εγω. (περα απο αλλο ενα που μολις προειπα..) δεν το ειχα σκεφτει αυτο!! Θα το δοκιμασω thnx!

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν.

Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν.

Φίλε, βρήκες λύση γι' αυτό? Αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3326463#post3326463

πας εκει που λεει............- Δε μου δουλεύει το Kies..........στην πρωτη μπλε γραμματοσειρα εκει που λεει--- -επεκτάσεις μεγαλύτερες από 16 χαρακτήρες--- πατα μετα διαβασε και κατεβασε το zipακι

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3326463#post3326463

πας εκει που λεει............- Δε μου δουλεύει το Kies..........στην πρωτη μπλε γραμματοσειρα εκει που λεει--- -επεκτάσεις μεγαλύτερες από 16 χαρακτήρες--- πατα μετα διαβασε και κατεβασε το zipακι

υπαρχει και αλλη λυση

βαλε τη μουσικη σου στην εξωτερικη καρτα

αυτο εχω κανει εγω

Κανα Link με αυτές τις ROM? Επίσης υπάρχει τρόπος να τις πειράξουμε ώστε να βάλουμε και ελληνικό swype Οποτέ να είναι έτοιμη με τα πάντα όλα?

Καλό θα ήταν να έχουμε μία ομάδα με γνώσεις και να ετοιμάζουμε ελληνικές rooted και lag fixed roms.

Όσο για επιπλέον ταχύτητα μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=811660

Edited by Kamui

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...