tonysac Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Εμένα πάντως κάτι δεν μου άρεσε στο voodoo..στην beta 4 που είναι για 2.1 και μάλλον η τελικη για eclair από ότι λέει ο κατασκευαστής, πάει υποχρεωτικά με ένα fix που έχει κάνει για το χρώμα της οθόνης...ε λοιπόν αυτό το fix μου την έδωσε..όταν μπαίνεις στο ίντερνετ σκοτεινιάζει πολύ η οθόνη ανεξάρτητα τι brightness έχεις ρυθμίσει εσύ για την οθόνη, και γενικώς κάνει κάτι κουλά..επιπλέον όπως λέει ο φίλος rom manager γιόκ και χακεριες μέσω recovery mode τέλος..τελικά ξαναπέρασα το oclf που τουλάχιστον σου δένει ελάχιστα τα χέρια (περιορισμό διαθέσιμης μνήμης) αλλά μικρό το κακό... Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Ναι κι εμένα κουλό μου ακούστηκε, αλλά μετά που πέρασα το OCLF πάνω από το voodoo είδα σημαντική αύξηση στα scores.... αν κοιτάς μόνο τα σκορ του quadrant και βγάζεις το συμπέρασμα ότι βάζοντας και τα δύο πάει καλύτερα, να ξέρεις πως ακόμα και μόνο το oclf να βαλεις το σκορ που βγαζει ειναι 2000-2200 ενώ το voodoo βγάζει περίπου 1700. Εγώ πάντως όταν έβαλα το oclf δεν μου άρεσε το feeling που είχε η συσκευή. Βέβαια τότε έπαιζε να έφταιγε το firmware jg1 που είχα και μετά από την αναβάθμιση είπα να μην το βάλω για λίγο καιρό να δω πως πάει πρώτα η συσκευή μόνη της. Και υποψην πως το lagfix δεν βοηθάει σε τίποτα από ότι έχει να κάνει με την έκθεση του κινητού η τα αρχεία του χρήστη. Μην περιμένεις δηλαδή να δεις εκεί διάφορα.διάφορα θα δεις στον χρόνο εγκατάστασης απεγκατάστασης προγραμμάτων και στον χρόνο εκτέλεσης ενός προγράμματος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 jimacid -- Σε αυτό συμφωνώ, η βαθμολογία δεν λέει τίποτα.. αλλά δυστηχώς πιστεύω ούτε η αίσθηση μας, είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις τις μικρές διαφορές. Βέβαια το lag το καταλαβαίνεις.. Ένα περίεργο πράγμα που αντιμετώπισαν πολλοί είναι με την JP6 είναι ότι ήθελε λίγο δούλεμα πριν αρχίσει να φεύγει το lag... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 jimacid -- Σε αυτό συμφωνώ, η βαθμολογία δεν λέει τίποτα.. αλλά δυστηχώς πιστεύω ούτε η αίσθηση μας, είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις τις μικρές διαφορές. Βέβαια το lag το καταλαβαίνεις.. Ένα περίεργο πράγμα που αντιμετώπισαν πολλοί είναι με την JP6 είναι ότι ήθελε λίγο δούλεμα πριν αρχίσει να φεύγει το lag... Λοιπόν μου την ξαναματαέδωσε και έβαλα πάλι το voodoo..είχα μια φλασιά σχετικά με το θέμα της αλλαγής της φωτεινότητας που αναφέρω πιο πάνω και έπιασε...επειδή σε αυτό το θέμα με την "αίσθηση" που σου δημιουργεί το κινητό όταν το δουλεύεις είμαι ταμάλα ευαίσθητος και το ψάχνω συνεχώς σε όποιο κινητό περνάει απότα χέρια μου, επιτρέψτε μου να πω ότι το voodoo υπερέχει...το κατάλαβα πολύ εύκολα μετά τίς συνεχείς εναλλαγές που έκανα αυτές τις μέρες από το ένα lagfix στο άλλο(4!)...διαχρονικά δεν ξέρω τι θα γίνει με το voodoo αλλά το oclf μετά από καιρό λειτουργείας μου έδωσε την εντύπωση ότι το κινητό ψιλολάγκαρε και ήθελε πάλι κάποια αποφόρτιση της μνήμης μέσω task killer.. το voodoo θα δούμε αλλά προς το παρόν από το σημείο 0 δείχνει ότι το κινητό αναπνέει καλύτερα, έχει μια πιο γλυκιά αισθηση στο touch του δεν ξέρω πως να το περιγράψω..τα benchmarks δεν έχουν καμμία απολύτως σημασία,ο supercurio κάπου αναφέρει ότι σωστό θα ήταν αυτό το benchmark που μετράει ΚΑΙ την ταχύτητα της ext4 κάτι που το quandrant δεν κάνει..βέβαια το τέλειο lagfix είναι αυτό που θα περιλαμβάνει στο ίδιο kernel και χακεριές τύπου Backlight Notifications και ήδη έχουν βγεί μερικά όπως το παραπάνω μαζί με voodoo 3...οπότε όπως λέει και ο Αλεξ όρεξη να εχουμε και θα δούμε πολλά.. Καλημέρα Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ τα icons που υπάρχουν στην κάτω μπάρα του τηλεφώνου (τηλέφωνο, επαφές, μηνύματα κτλ)? Εννοώ τα images για να τα αντικαταστήσω εάν θέλω (έχω το launcherPro και θέλω να κάνω ->change icon -> custom icon). Αν υπάρχει και καμιά άλλη συλλογή από εικονίδια, ακόμη καλύτερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Επειδή έχω τεχνικές γνώσεις, αλλά όχι σε βάθος.. άρα δεν έχω! Εγώ κάπου διάβασα ότι κάποιοι βάζουν voodoo και από πάνω ocfl ... Το οποίο όντος κι έκανα και βελτιώθηκαν τα scores . . . και νιώθω ότι είναι και πιο responsive η συσκευή (placebo) ! Αλλά πραγματικά όπως είμαι τώρα δεν έχω κανένα παράπονο, όλα πάνε σφαίρα! (JM8+Voodoo+OCFL) ... Τώρα όταν φύγει το voodoo από beta για το JP6 , λέω να γυρίσω σε FroYo. Ποιά είναι η γνώμη σας? Ναι κι εμένα κουλό μου ακούστηκε, αλλά μετά που πέρασα το OCLF πάνω από το voodoo είδα σημαντική αύξηση στα scores.... Εμένα πάντως κάτι δεν μου άρεσε στο voodoo..στην beta 4 που είναι για 2.1 και μάλλον η τελικη για eclair από ότι λέει ο κατασκευαστής, πάει υποχρεωτικά με ένα fix που έχει κάνει για το χρώμα της οθόνης...ε λοιπόν αυτό το fix μου την έδωσε..όταν μπαίνεις στο ίντερνετ σκοτεινιάζει πολύ η οθόνη ανεξάρτητα τι brightness έχεις ρυθμίσει εσύ για την οθόνη, και γενικώς κάνει κάτι κουλά..επιπλέον όπως λέει ο φίλος rom manager γιόκ και χακεριες μέσω recovery mode τέλος..τελικά ξαναπέρασα το oclf που τουλάχιστον σου δένει ελάχιστα τα χέρια (περιορισμό διαθέσιμης μνήμης) αλλά μικρό το κακό... Sent from my Galaxy S @_DiMoN_: Εάν κοιτάξεις προς τα πίσω λοιπόν :p θα δεις ότι έχω δοκιμάσει και εγώ αυτόν τον συνδυασμό. Εκεί που κατέληξα εγώ μετά από 2 μέρες χρήσης ήταν ότι γενικά κέρδισα μια σπιρτάδα στο κινητό extra, αλλά σε ορισμένες εφαρμογές κυρίως εφαρμογές που ζητάνε sorting (πχ σε έναν filebrowser ή στην λίστα κλήσεων) εκεί είδα κάποια ζορίσματα που δεν είχα πριν. @tonysac: Έχεις δίκιο Αντώνη και μένα μου την είχε βαρέσει το colorfix αλλά υπάρχει η beta3 που είναι ακριβώς ίδια με την beta4 απλά χωρίς το color fix :cool: Βέβαια για κάποιο περίεργο λόγο και μετά από καιρό έβαλα και το colorfix και τώρα δεν μπορώ χωρίς αυτό μου φαίνεται κάπως :O (Έχω πρόβλημα γιατρέ? χαχα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcsa Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 (edited) μια βοηθεια plz.... στο δκο μου βλεπω το firmware να εχει ως εξης....I9000XXJG1, σαν αγορασμενο ομως απο Ελλαδα γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι το σωστο ?? κανω λαθος ?? Edited October 19, 2010 by mcsa λαθος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 αλλά το oclf μετά από καιρό λειτουργείας μου έδωσε την εντύπωση ότι το κινητό ψιλολάγκαρε αυτην ακριβως την αισθηση μου εδινε και εμενα γιαυτο και δεν το εχω βαλει ακομα απο τοτε που εκανα update και δουλευει μια χαρα το κινητο. Η διαφορα που κανουν τα lagfix αγγιζει νομιζω τα ορια της τελιομανιας, μια χαρα δουλευει το κινητο και χωρις αυτα... τωρα θελω να δοκιμασω το voodoo ομως διαβαζω για τα θεματακια που εχει, πχ με το rom manager και το notification backlite και κολλαω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 αυτην ακριβως την αισθηση μου εδινε και εμενα γιαυτο και δεν το εχω βαλει ακομα απο τοτε που εκανα update και δουλευει μια χαρα το κινητο. Η διαφορα που κανουν τα lagfix αγγιζει νομιζω τα ορια της τελιομανιας, μια χαρα δουλευει το κινητο και χωρις αυτα... τωρα θελω να δοκιμασω το voodoo ομως διαβαζω για τα θεματακια που εχει, πχ με το rom manager και το notification backlite και κολλαω... Αν πας στο θέμα του Blacklight notification στο xda ο τύπος έβγαλε kernel voodoo 3 + backlight Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinagrida Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Καλημέρα. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για το κιν.που να μπορω να βλεπω ιστοσελίδες με flash? Μαρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill73 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 ρε παιδια μια βοηθεια ,οταν το συνδεω στο kies (εχω καατεβασει το καινουργιο),δεν μπορει να συνδεθει στην οθονη του τηλ. ανβοσβηνει η ενδειξη με το usb και την οθονη του τηλ.μεχρι και μερικες μερες πριν συνδεοταν κανονικα,τι θα μπορουσα να κανω? ευχαριστω:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Αν πας στο θέμα του Blacklight notification στο xda ο τύπος έβγαλε kernel voodoo 3 + backlight χμμ θα το κοιταξω. τι ειναι ομως το colorfix ρε παιδια? τελικα το θελουμε η δεν το θελουμε? τι κανει ακριβως? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 χμμ θα το κοιταξω. τι ειναι ομως το colorfix ρε παιδια? τελικα το θελουμε η δεν το θελουμε? τι κανει ακριβως? Δες εδώ : http://project-voodoo.org/color Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill73 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 φιλε laz37283 ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση αλλα ειχα κοιταξει το faq του τυχερακια ,και δεν παιζει κατι απο αυτα ,μεχρι την προηγουμενη βδομαδα ολα ηταν καλα ,δεν αλαξα κατι στο κινητο ουτε προγραματα ουτε τιποτα,και χθες το συνδεσα με το παλιο το kies και αξαφνικα δεν συνδεοταν ,λεω θα φταιει που θελει ναβαθμηση το κιες και κατεβασα το καινουργιο αλλα παλι τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 (edited) Επισημη Ελληνικη ειναι.Απο το Γερμανο θα το εχεις παρει μαλλον το κινητο σου.Και εγω αυτην ειχα αλλα με την ευκαιρια για ενα καμμενο πιξελ το εστειλα στην αντιπροσωπεια μεσω Γερμανου.Μετα απο 14 ημερες το πηρα πισω με αλλαγμενη την οθονη!και με την M2 rom,την οποια να τονισω δεν μου την εβγαζε το kies.:O Αυτά να μου λες και να μην περιμένω froyo ποτέ. Μάλλον θα χαλάμε επίτηδες τα κινητά μας για να μας κάνουν αναβάθμιση. Edited October 19, 2010 by Kamui Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 χμμ θα το κοιταξω. τι ειναι ομως το colorfix ρε παιδια? τελικα το θελουμε η δεν το θελουμε? τι κανει ακριβως? Το προτιμώ πάντως χωρίς διόρθωση στο χρώμα, μιας και δίνει πιο κινηματογραφικό ύφος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 (edited) Το προτιμώ πάντως χωρίς διόρθωση στο χρώμα, μιας και δίνει πιο κινηματογραφικό ύφος...:cool: Me toooo για αυτό και έβαλα την έκδοση voodoo + backlight Noitifications:lol: Edited October 19, 2010 by tonysac Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 φιλε laz37283 ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση αλλα ειχα κοιταξει το faq του τυχερακια ,και δεν παιζει κατι απο αυτα ,μεχρι την προηγουμενη βδομαδα ολα ηταν καλα ,δεν αλαξα κατι στο κινητο ουτε προγραματα ουτε τιποτα,και χθες το συνδεσα με το παλιο το kies και αξαφνικα δεν συνδεοταν ,λεω θα φταιει που θελει ναβαθμηση το κιες και κατεβασα το καινουργιο αλλα παλι τιποτα Ακόμα και να μην άλλαξες τίποτα εσύ επίτηδες, κάτι άλλαξε. Κάποιο αρχείο έχει χαλάσει, κάποιο πρόγραμμα πρόσθεσε ένα αρχείο με μεγάλο extension, και τώρα δε μπορεί να συνδεθεί. Αν έχεις ελέγξει αυτή την εκδοχή με τα μεγάλα extensions (στους οδηγούς υπάρχει ένα πρόγραμμα που το κάνει για σένα), ένας άλλος λίγο πιο εκνευριστικός τρόπος, είναι να βγάλεις την εξωτερική κάρτα αν έχεις, να μεταφέρεις όλα τα αρχεία που έχει η εσωτερική σου κάρτα κάπου με mass storage mode, να την κάνεις unmount, format, ξανα mount, και μετά θα μπορεί να συνδεθεί. Μετά μπορείς να ξαναπεράσεις τα αρχεία σου. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogefo Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Πριν μερικες μερες εβαλα την official JP6 με root. Εχω περιπου 130 apps, και γι αυτο κολουσε παρα πολυ. Τελικα εχτες εβαλα μια SuperLite cooked rom (rooted) με Voodoo-5-pre3-Froyo. Τωρα πεταει το μηχανημα, δε το πιστευω, καμια σχεση με πριν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Σας έχω ευχάριστα νέα. Σύντομα θα μπορείτε να αξιοποιησετε την μπροστινη κάμερα για βιντεοκλησεις με άλλες συσκευές android η iPhone 4, αλλα και με pc. Όλα αυτά θα γίνονται μέσω της εφαρμογής yahoo messenger που ήδη κυκλοφορεί για iPhone. Σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμη και στο market. Η ποιότητα της εικόνας δεν είναι και η καλύτερη, αλλα κάνει την δουλεια που θελουμε. Μπορει να δουλέψει και με 3G για όσους έχουν πακέτο με data. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 (edited) Μια καλή εφαρμογή πολλά υποσχόμενη και τζάμπα στο market.. : GST (Galaxy S Tweaker) Θέλει root... Περισσότερα εδώ.. : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=812571 EDIT Μην βιαστήτε γιατί έχει ακόμα προβληματάκια..ειδικά σε froyo Edited October 19, 2010 by tonysac Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Σας έχω ευχάριστα νέα. Σύντομα θα μπορείτε να αξιοποιησετε την μπροστινη κάμερα για βιντεοκλησεις με άλλες συσκευές android η iPhone 4, αλλα και με pc. Όλα αυτά θα γίνονται μέσω της εφαρμογής yahoo messenger που ήδη κυκλοφορεί για iPhone. Σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμη και στο market. Η ποιότητα της εικόνας δεν είναι και η καλύτερη, αλλα κάνει την δουλεια που θελουμε. Μπορει να δουλέψει και με 3G για όσους έχουν πακέτο με data. Χρήστες στο XDA αναφέρουν πως το ΤΑΝΓΚΟ παίζει πολύ καλά.. θα το δοκιμάσω μόλις μπορέσω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=810388&highlight=tango http://www.tango.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Καλησπέρα, έχει βρει κανείς VPN για Cisco; Ευχαριστώ Γιώργος Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamtheate Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Περίεργο..:blink: Επειδή το πέρασα σε 2 laptop και έναν σταθερό υπολογιστή και δεν μου έκανε τίποτα παρόμοιο, τα μόνα 2 πράματα που θα έλεγα είναι 1ον τρέξε το αρχείο στον υπολογιστή ως administrator, μήπως και συμβαίνει κάτι με αυτό ή 2ον επειδή χρησιμοποιεί την σύνδεση σου έτσι κι αλλίώς, μήπως έχει να κάνει με τους αισχρούς servers της Samsung, οπότε δοκίμασε κάποια άλλη στιγμή Τέτοια ώρα το μυαλό μου δεν μπορεί να πάει κάπου αλλού :confused: το ξαναπέρασα ως διαχειριστής αλλά πάλι το ίδιο....μόλις πατάω επόμενο για να πάω στο επόμενο βήμα μου βγαίνει ένα παράθυρο στα δεξιά της οθόνης που λέει:'' BitDefender Firewall Alert'' που αφορά το kies installer...μήπως να δοκιμασω να κατεβασω την καινουργια εκδοση?ή να πάω στις ρυθμίσεις usb στο τηλέφωνο&να βάλω media player ή να γίνεται ερώτηση κατά την σύνδεση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 το ξαναπέρασα ως διαχειριστής αλλά πάλι το ίδιο....μόλις πατάω επόμενο για να πάω στο επόμενο βήμα μου βγαίνει ένα παράθυρο στα δεξιά της οθόνης που λέει:'' BitDefender Firewall Alert'' που αφορά το kies installer...μήπως να δοκιμασω να κατεβασω την καινουργια εκδοση?ή να πάω στις ρυθμίσεις usb στο τηλέφωνο&να βάλω media player ή να γίνεται ερώτηση κατά την σύνδεση? Προφανώς κάτι μπλοκάρει ο firewall του bitdefender... βάλε το Kies στα exceptions, ή απενεργοποίησε το firewall για τη διάρκεια της εγκατάστασης... - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts