Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και σε εμένα αλλά εγώ το έχω ήδη φλασάρει παλαιότερα με μη επίσημη ρομ οπότε είναι λογικό...αν έχετε βάλει κάποια άλλη ανεπίσημη ρομ το kies δεν την αναγνωρίζει

Και σε μένα το ίδιο, αλλά είναι σίγουρο ότι έχει δοθεί από την samsung?

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδια

ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να εχω καποια αρχεια word και excell περασμενα στο κινητο και να τα συγχρονιζω οταν το συνδεω με τον υπολογιστη???

συνηθως το συνδεω με ενα bluetooth stick-ακι

Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει επειδη εχω μεινει χωρις τηλ απο το πρωι,ναμουδωσει ενα σταθερο τηλ επικοινωνιας διοτι με τον οδηγο του tyxerakia,μου κολλαει στο set up connection και δεν κανει τιποτα,να με οηθησετε λιγο να το επεναφερω.....:(:cry:
android or ios or wm......who cares.....???

Και σε εμένα αλλά εγώ το έχω ήδη φλασάρει παλαιότερα με μη επίσημη ρομ οπότε είναι λογικό...αν έχετε βάλει κάποια άλλη ανεπίσημη ρομ το kies δεν την αναγνωρίζει

εγώ έχω JF5 - XWJG1 απο μαμά και μου λέει το ίδιο, δέν είναι δυνατή η αναβάθμιση αυτής της συσκευής.πιστεύω επειδή δεν υπάρχει ακόμη το froyo για Ελλάδα αλλά μήπως σημαίνει κάποιο πρόβλημα αυτό το ''δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση αυτής της συσκευής'' ;...ξαναθυμίζω δεν έχω φλασάρει ποτέ άλλη ρομ.

τι παίζει ρε παιδιά θα μας τρελάνει η samsung.

επίσης ξέρει κανείς στα σίγουρα αν χάνουμε δεδομένα και εφαρμογές με το update σε froyo ή σώζονται όπως στο HTC ;

Psychedelic Traveler

ρε παιδια

ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να εχω καποια αρχεια word και excell περασμενα στο κινητο και να τα συγχρονιζω οταν το συνδεω με τον υπολογιστη???

συνηθως το συνδεω με ενα bluetooth stick-ακι

Dropbox , είναι free στο μάρκετ και είναι άψογο.

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

εγώ έχω JF5 - XWJG1 απο μαμά και μου λέει το ίδιο, δέν είναι δυνατή η αναβάθμιση αυτής της συσκευής.πιστεύω επειδή δεν υπάρχει ακόμη το froyo για Ελλάδα αλλά μήπως σημαίνει κάποιο πρόβλημα αυτό το ''δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση αυτής της συσκευής'' ;...ξαναθυμίζω δεν έχω φλασάρει ποτέ άλλη ρομ.

τι παίζει ρε παιδιά θα μας τρελάνει η samsung.

επίσης ξέρει κανείς στα σίγουρα αν χάνουμε δεδομένα και εφαρμογές με το update σε froyo ή σώζονται όπως στο HTC ;

Το ίδιο λέει σε μένα.

Είχα αρχικά την JF3 φλασαρισα αργότερα την JM2 με Odin.

Κάποια στιγμή θέλησα να βάλω την official JM1 που δόθηκε στην Αγγλία.

Πέρασα λοιπόν ξανά μέσω kies την JF3 και κατόπιν το kies μου πέρασε κανονικά την αναβάθμιση της JM1

Τελευταία είχα περάσει την JPK η οποία δεν αλλάζει το prod. Code όπως κάποιες άλλες froyo.

Όταν αποφάσισα να το πουλησω στον TonyK, είπα να περάσω ξανά μέσω kies την JM1.

Εκανα την ίδια διαδικασία που είχα κάνει πριν αλλα τίποτα. Μου εβγαζει μήνυμα ότι δεν γίνεται update παρόλο που με το *#272 είχα το αρχικό μου prod code XEU.

Δοκίμασα βάζοντας EUR η COS αλλα πάλι τα ίδια.

Να το χαίρονται το kies τους.

Και μετά λένε για την apple ότι κλειδώνει το iPhone.

Γιατί η samsung τι κάνει?

Δεν το διπλοκλειδωσε με το kies και καταργοντας στις νεότερες συσκευές το recovery με τα τρία πλήκτρα απαγορεύοντας σου έτσι, όχι μόνο να φλασαρεις αλλα ακόμα και να κανείς root.

Τι να το κανείς αν ξεπερνιέται με adb αφού είναι άκρως επικίνδυνο.

Προχθές ένα παλικάρι απο εδώ πήγε να περάσει το αρχειακι για να φαίνεται το ποσοστό της μπαταρίας και έκανε λάθος και πέρασε αυτο που ήταν για froyo.

Στην συσκευή του δεν δούλευε το recovery και δεν μπορούσε να κάνει hard reset η κάτι άλλο για να αντικαταστήσει το αρχειακι.

Με abd δεν εβελεπε το τηλέφωνο ο υπολογιστής οπότε αναγκάστηκα την έστειλε στο service.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Originally Posted by DaRkMyk

I'm still receiving a "this device version cannot be updated" message!

Quote:

Originally Posted by zolah

That could be a problem.

Your Kies should say "Latest firmware already installed".

Maybe someone else can shed some light on that as im not 100% sure.

If it says Device cannot be upgraded it could be a software issue.

Yes, should get "Latest firmware already installed" message. But if you get "this device version cannot be updated", that means your product code is "KOR". Product code changed to "KOR" normally if you flashed leaked froyo firmware.

for Singtel, need to change product code back to "XSO". Search forum on how to change product code... about editing the nv_data.bin file...

Το product code μου είναι KOR..σύμφωνα με τα παραπάνω αν τον αλλάξω θα μπορεί να γίνει αναβάθμιση μέσω kies ή κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά;

EDIT

Τώρα σε είδα Κώστα...οπότε αφού και εσύ ήδη το έχεις προσπαθήσει χωρίς αποτέλεσμα, άρα δεν γίνεται..

Edited by tonysac
Αντώνης

tyxerakias μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το link που έδωσες για την JM5?και κάτι ακόμη αν επιτρέπεται. το κινητό μου τηλ είναι vodafone 360 για να δω αν είναι κλειδωμένο δοκίμασα και του έβαλα μια κάρτα cosmote,την αναγνώρισε κανονικά. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι κλειδωμένο έτσι; έχω αυτά τα χαρακτηριστικά

PDA I9000BUJM4

PHONE I9000BUJM3

CSC I9000GVGRJM3

και θέλω να απαλλαγώ από τα προγράμματα της vodafone

Υπομονή .... μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα το έχουμε όλοι.

"samsungukmobile: We’re rolling out Froyo updates in Europe. We’re in the last stages of testing here & we’ll update you early next week on its UK release."

--http://www.twitter.com/samsungukmobile/status/27440018395

Edit:

Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ update (ούτε καν official) και το kies μου βγάζει το

ίδιο μήνυμα που βγάζει σε όλους σας, οπότε αυτό με το KOR που αναφέρθηκε παραπάνω δεν μου φαίνεται σωστό.

Edited by dbekia

Για όσους ψάχνουν Φρόγιο, ΔΕΝ έχει βγεί για Ελλάδα. Ούτε για Αγγλία ακόμα. ΜΟΝΟ για τις σκανδιναβικές χώρες με product code XEE. Kαι αυτό ΔΕΝ έχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Υπομονή πάντως, έρχεται.

Και μιας και έγραψε ο Te_salat την εμπειρία του, να πω δεν έχει να κάνει με το firmware που φοράει το τηλέφωνο, αλλά με το τί έχει περάσει στο μητρώο των Windows, που προφανώς στην περίπτωσή σου Κώστα δεν άλλαξε όταν έβαλες για 2η φορά την JF3, ή ίσως έφτιαξε άλλο DeviceDB key, που δεν το έβλεπε το Kies.

OΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ firmware μπορεί να φορτωθεί στο τηλέφωνο αν αλλάξεις τις γραμμές του μητρώου για να ξεγελάσεις το Kies. Για το συγκεκριμένο, πρέπει να του πεις ότι έχεις Σουηδικό τηλέφωνο. Δεν ξέρω αν αξίζει, αφού δε θα έχει μετά ελληνικά.

- Alex

Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει επειδη εχω μεινει χωρις τηλ απο το πρωι,ναμουδωσει ενα σταθερο τηλ επικοινωνιας διοτι με τον οδηγο του tyxerakia,μου κολλαει στο set up connection και δεν κανει τιποτα,να με οηθησετε λιγο να το επεναφερω.....:(:cry:

Βρε παιδια μια βοηθεια που εχωκολλησει...μεχρι να ξεκκολησω....κανεις απο εδω...HELP !!!!!!!!!!!!!

Βρε παιδια μια βοηθεια που εχωκολλησει...μεχρι να ξεκκολησω....κανεις απο εδω...HELP !!!!!!!!!!!!!

Οκ πες τί έχεις κάνει, λίγες παραπάνω πληροφορίες, πού κολλάει, τί γράφει και πού το γράφει

Για να αναβαθμίσουμε το κινητό με την διαδικασία που είπε ο tyxerakias πρέπει το κινητό μας να είναι unroot;

Δεν έχει καμία σχέση το root.

tyxerakias μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το link που έδωσες για την JM5?και κάτι ακόμη αν επιτρέπεται. το κινητό μου τηλ είναι vodafone 360 για να δω αν είναι κλειδωμένο δοκίμασα και του έβαλα μια κάρτα cosmote,την αναγνώρισε κανονικά. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι κλειδωμένο έτσι; έχω αυτά τα χαρακτηριστικά

PDA I9000BUJM4

PHONE I9000BUJM3

CSC I9000GVGRJM3

Τότε δεν είναι κλειδωμένο όχι, απλά branded. Λογικά όταν φλασάρεις το καινούριο firmware θα φύγουν όλα της voda. Aλλά δεν το'χω κάνει, δεν ξέρω και κανέναν που να το έχει κάνει, οπότε μόνο θεωρητικά σου μιλάω. Το ρίσκο είναι δικό σου.

Edited by Tyxerakias
- Alex

το κινητό μου τηλ είναι vodafone 360 για να δω αν είναι κλειδωμένο δοκίμασα και του έβαλα μια κάρτα cosmote,την αναγνώρισε κανονικά. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι κλειδωμένο έτσι; έχω αυτά τα χαρακτηριστικά

PDA I9000BUJM4

PHONE I9000BUJM3

CSC I9000GVGRJM3

Με βαση την εμπειρια σου tyxerakia το βλεπεις σκοπιμο να κανω αναβαθμιση στο firmware;Με το επισημο που θα βγει για froyo θα μπορεσω να ξεφορτωθω τα vodafon

Μαζι μαλλον γραφαμε σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.

Οκ πες τί έχεις κάνει, λίγες παραπάνω πληροφορίες, πού κολλάει, τί γράφει και πού το γράφει

Αχ βρε tyxerakias αντε βοηθησε με και θα αναψω λαμπαδα ισα με το μποι σου και ας μην σε ξερω....:p

Λοιπον κανω ολες τις διαδικασιες και κολλαει στο παραθυρακι που γραφει

set up connection....

πριν λιγο που δοκιμασα το δικο μου στο kies για update μου εβγαλε μυνημα,ναι μεν οτι η συσκευη χρησιμοποιειται λογω του lagfix,μου παρουσιασε ομως λιστα με τισ εκδοσεις των pda,csc κλπ και οτι εχω ηδη την τελεταια ενημερωση (εχω JM5).το kies που εχω αυτην την στιγμη ειναι το ...93_80

Αχ βρε tyxerakias αντε βοηθησε με και θα αναψω λαμπαδα ισα με το μποι σου και ας μην σε ξερω....:p

set up connection....

Χαθηκες και εσυ....:(:cry:

Με βαση την εμπειρια σου tyxerakia το βλεπεις σκοπιμο να κανω αναβαθμιση στο firmware;Με το επισημο που θα βγει για froyo θα μπορεσω να ξεφορτωθω τα vodafon

Μαζι μαλλον γραφαμε σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.

Ίσως, από την άποψη ότι δε θα πάρεις το Froyo μέχρι να βγει BU vodafone έκδοση. Αν βγει με τα unbranded, έχει καλώς, αλλά συνήθως δε γίνεται έτσι.

set up connection....

Δοκίμασε τα παρακάτω:

* Κλείσε και ξανάνοιξε το odin

* Kλείσε το firefox αν είναι ανοιχτό, και κλείσε και ξανάνοιξε το odin

* Kλείσε το Odin, αποσύνδεσε το τηλέφωνο από το USB, ξανασύνδεσέ το και ξανάνοιξε το odin

* Kλείσε το Odin, βγάλε το USB καλώδιο, βγάλε τη μπαταρία, περίμενε μισό λεπτό, ξαναβάλε τη μπαταρία, ξαναμπες σε download mode, ξανασύνδεσε το τηλέφωνο στο USB και άνοιξε το Odin.

* Kλείσε το Odin, σύνδεσε το τηλέφωνό σου σε ΑΛΛΗ USB port στο PC, και ξανάνοιξε το Odin.

* Kάνε ένα reboot στο PC και ξαναδοκίμασε.

Κάποιο πρόβλημα έχει το PC σου με το Odin στην αναγνώριση του τηλεφώνου... ένα από τα παραπάνω λογικά θα πιάσει.

όταν μιλάς για ρίσκο εννοείς ότι αν τυχόν βάλω την JM5 για παράδειγμα θα υπάρχει περίπτωση να μην μπορώ να αναβαθμιστώ σε froyo;

Όχι, μιλάω για το ρίσκο να μη δουλέψει σωστά η διαδικασία σε branded τηλέφωνο. Αν έχεις access στο download mode με τα 3 κουμπιά όμως, λογικά δε θα έχεις πρόβλημα ούτως ή άλλως.

- Alex

- Βγηκε και η Γερμανικη εκδοση XWJP6.... που περιλαμβανει και ελληνικο swype :rolleyes: product cod: xxxxXEN

- Η μονη διαφορα με την αρχικη JP6 ειναι στο αρχειο CSC. Αντι του XEEJP4(Σκανδιναβικο) εχει το XENJP2(Γερμανικο)

- .... τωρα κατεβαινει!! :shifty:

- Swype languages:

UK English

US English

Deutsch

Francais

Espanol

Italiano

Nederlands

Portugues Europeu

Turkce (Turkish)

Polski (Polish)

Korean(?)

Greek

Cestina (Czech)

Slovencina (Slovak or Slovenian)

Русский (Russian)

Ukrainian

- .... η οποια I9000XWJP6 ,ειναι ολοκληρωμενη ROM με τρια ξεχωριστα αρχεια .... που σημαινει οτι κανεις και repartition αν το θελεις. :rolleyes:

- Πριν κανετε "οτιδηποτε" ,ριξτε μια ματια στο τοπικ των xda's .... :ninja:

- Παραθετω καποια σχολια χρηστων:

Originally Posted by mobilx

Its Jp6 with the different CSC. It can't be better than jp6 because they are the same, right?

Guess so. I've had the "original" JP6 on my phone before I flashed this one and it seems they are the same. It's just a conventient release for dutch users because of the automatic apn detection, that's all I guess. (On the other side it is also very inconventient because you get weird dutch apps and links that have to be deleted... Oh well).

Originally Posted by Richthofen

This is a low release, which means it contains bootloaders.

Flashing is a bit more risky than usual.

Why is a low release more risky?

Pffff..... Just flashed back from jpm to jm9

Edited by hitech
- Stathis -

Kατι που μεχρι στιγμης δεν εχω διαβασει ειναι ενα θεμα με τα πολυμεσα.Εδω και καιρο (απο τοτε που το πηρα δηλαδη) δεν ακουγα τα μυνηματα ενω το κινητο το εχω στο φουλ για κλησεις κτλ,απλα νομιζα οτι δεν το ακουσα.Εχει μια αλλη μπαρα για τα πολυμεσα και το εχω στο ενα κλικ πριν το αθορυβο λογω του οτι χρησιμοποιω Msn και Go Chat στην δουλεια για να μην ακουγεται δυνατα.Ισα ισα να με ειδοποιει.

Εχθες το εψαξα και εχει τα μυνηματα μαζι με τους ηχους πολυμεσων.:blink:

Υπαρχει καποιος τροπος να εχω χαμηλη ενταση σε msn κτλ και να εχω δυνατο SMS?:worry:

Δηλαδη ποσο μα ΠΟΣΟ ακυρο μπορει να ειναι αυτο?:wacko:

Αν εγκαταστήσεις την εφαρμογή smartbar στα quick settings έχεις δυνατότητα να ορίσεις ξεχωριστά volumes.

Αντώνης.

Ίσως, από την άποψη ότι δε θα πάρεις το Froyo μέχρι να βγει BU vodafone έκδοση. Αν βγει με τα unbranded, έχει καλώς, αλλά συνήθως δε γίνεται έτσι.

Δοκίμασε τα παρακάτω:

* Kλείσε το Odin, αποσύνδεσε το τηλέφωνο από το USB, ξανασύνδεσέ το και ξανάνοιξε το odin

* Kλείσε το Odin, βγάλε το USB καλώδιο, βγάλε τη μπαταρία, περίμενε μισό λεπτό, ξαναβάλε τη μπαταρία, ξαναμπες σε download mode, ξανασύνδεσε το τηλέφωνο στο USB και άνοιξε το Odin.

* Kλείσε το Odin, σύνδεσε το τηλέφωνό σου σε ΑΛΛΗ USB port στο PC, και ξανάνοιξε το Odin.

Κάποιο πρόβλημα έχει το PC σου με το Odin στην αναγνώριση του τηλεφώνου... ένα από τα παραπάνω λογικά θα πιάσει.

Tyxerakias,το ιδιο κανει.....τι κανουμε τωρα...???:cry:

ολα δειχνουν πως τελος του μηνα θα το χουμε επιτελους αντε να δουμε τι γινεται μετα

ρε παιδες ποιο πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο gps προγραμμα για τη συσκευη μας?

Δοκίμασε τα παρακάτω:

Tyxerakias,το ιδιο κανει.....τι κανουμε τωρα...???:cry:

εχει κολησει το κινητο σου?η μονο αν πας να το φλασαρεις στο κανει?

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...