Stinger Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Παιδιά μετά τα update το galaxy s μου μπερδεύει τα apps γίνεται μήπως να κλειδώσω κάπως την σειρά των apps? Μάλλον εννοείς ότι στα βγάζει αλφαβητικά, μπες στο app drawer και πάτα το κουμπί menou, νομίζω πως εκεί έχει ρύθμιση για αυτό που ζητάς, αν και δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά γιατί δεν έχω καθόλου TouchWiz Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roronoa Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Γεια σας παιδιά, έχω ένα πρόβλημα. Έχω samsung galaxy s με Froyo. Όταν φορτίζω το τηλέφωνο για παραπάνω από 4-5 ώρες (συνήθως το αφήνω το βράδυ για να φορτίσει) , χάνω όλα τα αρχεία μουσικής. Διαγράφονται τελείως απο την εξωτερική κάρτα, αλλά μόνο αυτά. Τι μπορεί να φταίει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Γεια σας παιδιά, έχω ένα πρόβλημα. Έχω samsung galaxy s με Froyo. Όταν φορτίζω το τηλέφωνο για παραπάνω από 4-5 ώρες (συνήθως το αφήνω το βράδυ για να φορτίσει) , χάνω όλα τα αρχεία μουσικής. Διαγράφονται τελείως απο την εξωτερική κάρτα, αλλά μόνο αυτά. Τι μπορεί να φταίει?τωρα αυτο που λες..ειναι x-file!!βρε μηπως στα σβηνει κανεις την ωρα που κοιμασαι? Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roronoa Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Χα,χα..πλάκα θα είχε αλλά δεν νομίζω.πάντως ο mp3 player του, ενώ έχει τη λίστα των τραγουδιών, όταν πατάς για αναπαραγωγη σου εμφανίζει ότι δεν βρέθηκε το αρχείο και ολόκληρος ο φάκελος με τα αρχεία μουσικής στην εξωτερική κάρτα sd σβήνεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidis1994 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 (edited) Μάλλον εννοείς ότι στα βγάζει αλφαβητικά, μπες στο app drawer και πάτα το κουμπί menou, νομίζω πως εκεί έχει ρύθμιση για αυτό που ζητάς, αν και δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά γιατί δεν έχω καθόλου TouchWiz app drawer δεν μου έχει καμιά τέτοια επιλογή Edited January 9, 2011 by apostolidis1994 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 app drawer δεν μου έχει καμιά τέτοια επιλογή app drawer λέγεται η οθόνη που έχει όλες τις εφαρμογές σου Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_metaxades Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Μάλλον το δίκτυο σου φταίει.. γιατί δεν κάνεις το εξής απλό, δοκίμασε την sim σου σε άλλη συσκευή ή δοκίμασε άλλη σιμ στην συσκευή σου. Φίλε είχες δίκιο. Με άλλη sim στέλνει μήνυμα. Για μια στιγμή τρόμαξα γιατί νόμισα ότι φταίει το galaxy s. Ευχαριστώ πολύ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για μεταφορά ενος εγκατεστημένου προγράμματος από την εσωτερική SD στην εξωτερική; Με το ΑΣΤΡΟ που δοκίμασα δεν το κάνει. Συγκεκριμένα δοκίμασα για το πρόγραμμα NAVIGON για να αδειάσει λίγο ο χώρος... Είμαι με την 2.2 επίσημη και ελληνική (αν αυτό παίζει κάποιο λόγο). Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για μεταφορά ενος εγκατεστημένου προγράμματος από την εσωτερική SD στην εξωτερική; Με το ΑΣΤΡΟ που δοκίμασα δεν το κάνει. Συγκεκριμένα δοκίμασα για το πρόγραμμα NAVIGON για να αδειάσει λίγο ο χώρος... Είμαι με την 2.2 επίσημη και ελληνική (αν αυτό παίζει κάποιο λόγο). Ρυθμίσεις --> εφαρμογές --> διαχείριση εφαρμογών--> navigon --> μεταφορά στην Sd Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 παιδια μια βοηθεια θελω να σβησω τις bloatware apps τις vodafone και δεν μπορω με τιποτα.ειμαι root,froyo 2.2 Δοκιμασα root explorer,titanium backup, τιποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roronoa Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Ρυθμίσεις --> εφαρμογές --> διαχείριση εφαρμογών--> navigon --> μεταφορά στην Sd η επιλογή για μετακίνηση στην κάρτα sd δεν μπορείς να την επιλέξεις σε μένα σε κάποιες εφαρμογές (όπως το navigon). Αλλά αυτό δεν είναι για μετακίνηση από την μνήμη τηλεφώνου στην εσωτερική κάρτα sd ή κάνω λάθος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 παιδια μια βοηθεια θελω να σβησω τις bloatware apps τις vodafone και δεν μπορω με τιποτα.ειμαι root,froyo 2.2 Δοκιμασα root explorer,titanium backup, τιποτα. Λογικό, αλλαγή rom Θέλεις. η επιλογή για μετακίνηση στην κάρτα sd δεν μπορείς να την επιλέξεις σε μένα σε κάποιες εφαρμογές (όπως το navigon). Αλλά αυτό δεν είναι για μετακίνηση από την μνήμη τηλεφώνου στην εσωτερική κάρτα sd ή κάνω λάθος? Δεν το υποστηρίζουν όλες οι εφαρμογές, αλλά το navigon μιας που μιλάς γιαυτό το υποστηρίζει. Δες και Apps2SD (μαρκετ) αλλά είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Ούτε σε εμένα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς του προγράμματος Navigon προς την SD... Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 καλησπερα επειδη με ενδιαφερει σαν συσκευη ποση μνημη εχει για εφαρμογες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 καλησπερα επειδη με ενδιαφερει σαν συσκευη ποση μνημη εχει για εφαρμογες? Ονομαστικα εχει 512ΜB αλλα με καμια ρομ δεν αναγνωριζονται (ως τωρα τουλαχιστον). Η τελευταια επισημη αγγλικη 2.2.1 froyo εχει διαθεσιμα 339ΜΒ. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Ονομαστικα εχει 512ΜB αλλα με καμια ρομ δεν αναγνωριζονται (ως τωρα τουλαχιστον). Η τελευταια επισημη αγγλικη 2.2.1 froyo εχει διαθεσιμα 339ΜΒ. Τον λογο που δεν αναγνωριζονται τον ξερουμε? Και γιατι συμβαινει αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για μεταφορά ενος εγκατεστημένου προγράμματος από την εσωτερική SD στην εξωτερική; Με το ΑΣΤΡΟ που δοκίμασα δεν το κάνει. Συγκεκριμένα δοκίμασα για το πρόγραμμα NAVIGON για να αδειάσει λίγο ο χώρος... Είμαι με την 2.2 επίσημη και ελληνική (αν αυτό παίζει κάποιο λόγο). Συγκεκριμένα για το Navigon, μπορείς να μεταφέρεις αυτούσιο όλο το φάκελο στην εξωτερική κάρτα (χάρτες, κτλ), και στην εσωτερική άσε μόνο το φάκελο Navigon με το version.xml μέσα, και τίποτε άλλο. (Θα έχεις 2 Navigon φακέλους δηλαδή στο τηλέφωνο). Θα δουλέψει. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με άλλα προγράμματα πλοήγησης, π.χ. Sygic. Edited January 10, 2011 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 καλησπερα επειδη με ενδιαφερει σαν συσκευη ποση μνημη εχει για εφαρμογες? Ονομαστικα εχει 512ΜB αλλα με καμια ρομ δεν αναγνωριζονται (ως τωρα τουλαχιστον). Η τελευταια επισημη αγγλικη 2.2.1 froyo εχει διαθεσιμα 339ΜΒ. Εάν εννοείς ραμ, ότι σου είπε ο red. Εάν εννοείς internal storage για να εγκαταστήσεις εφαρμογές τότε είναι 2GB. Τον λογο που δεν αναγνωριζονται τον ξερουμε? Και γιατι συμβαινει αυτο? Ναι γιατί το μεγαλύτερο μέρος από τα mb που δεν φαίνονται τα τρώει το PowerVR (το chipset των γραφικών). Το SGS είναι από τα ελάχιστα τηλέφωνα (2 εάν θυμάμαι καλά 3 με το nexus s) που έχουν τόσο δυνατή κάρτα γραφικών να στο πω έτσι απλά. Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 παιδια να κανω μια ερωτηση?εγω εκανα αναβαθμιση σε φρογιο με τον οδηγο του alex(J1 ειχα) αν συνδεθω στο κιες θα βαλω την 2.2.1 ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) παιδια να κανω μια ερωτηση?εγω εκανα αναβαθμιση σε φρογιο με τον οδηγο του alex(J1 ειχα) αν συνδεθω στο κιες θα βαλω την 2.2.1 ? Οχι... Μόνο με το patcher. Δεν υπάρχει ελληνική 2.2.1 Edited January 10, 2011 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Οχι... Μόνο με το patcher. Δεν υπάρχει ελληνική 2.2.1 σε ευχαριστω φιλε!νομιζω οτι καπου διαβασα ενα παιδι ελεγε για επισημη,διαβασα πολλα σημερα βεβαια γιατι ειχα να μπω μερες,ισως να διαβασα λαθος!:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 σε ευχαριστω φιλε!νομιζω οτι καπου διαβασα ενα παιδι ελεγε για επισημη,διαβασα πολλα σημερα βεβαια γιατι ειχα να μπω μερες,ισως να διαβασα λαθος!:Xη 2.2.1 jpy ειναι επισημη αλλα οχι για ελλαδα,γι αυτο και την βαζουμε μεσω kies patcher Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 και αν την βαλω χανω εγγυηση σωστα? εχει ελληνικα ομως?αξιζει να την βαλω ?:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 και αν την βαλω χανω εγγυηση σωστα? εχει ελληνικα ομως?αξιζει να την βαλω ?:worry: Ναι την εγγυηση την χανεις θεωρητικα (πρακτικα ξαναφλασαρεις με odin την δικη σου αν χρειαστει και εισαι οκ),εχει ελληνικα κανονικοτατα εκτος απο πληκτρολογιο,βαζεις εσυ ομως πανευκολα και ναι για μενα αξιζει να τη βαλεις!! Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Παιδιά μη λέμε 100 φορές τα ίδια και τα ίδια, μια μικρή ανάγνωση σε προηγούμενες σελίδες θα σας δώσει απαντήσεις... Η 2.2.1 είναι η επίσημη Αγγλική, ΔΕΝ έχει βγει σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες πόσο μάλλον στην Ελλάδα, και φυσικά δεν έχει Ελληνικά. Χάνεις την εγγύηση αν τη βάλεις, όπως γίνεται και με οποιαδήποτε άλλη ανεπίσημη ROM. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts