Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιο καλο παιδακι θα με βοηθησει να βγαλω επιτελους την παναρχαια JFB και να βαλω την 2.2 η την 2.2.1?Ειμαι λιγο πολυ ασχετος με τα roots και τις αναβαθμισεις,οποτε αν υπαρχει καποιο λινκ με απλα βηματα για το πως 8α αναβαθμισω σας παρακαλω να στειλετε ενα pm!Eυχαριστω πολυ και καλη χρονια!

Καλό διάβασμα ;)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103

edit. Γιάννη είσαι γρήγορος εεεε Κ8 είναι αυτό :D

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποιο καλο παιδακι θα με βοηθησει να βγαλω επιτελους την παναρχαια JFB και να βαλω την 2.2 η την 2.2.1?Ειμαι λιγο πολυ ασχετος με τα roots και τις αναβαθμισεις,οποτε αν υπαρχει καποιο λινκ με απλα βηματα για το πως 8α αναβαθμισω σας παρακαλω να στειλετε ενα pm!Eυχαριστω πολυ και καλη χρονια!

Παντως κοιτα και την 2.2.1. Στον οδηγο που σου εδωσε ο ioannis_m τα αντι για COS βαζεις XEU και σου την δινει το kies. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν αξιζει να περασεις την JPH (2.2), ειναι μια rom πολυ κατωτερη απο την επισημη αγγλικη JPY (2.2.1). Βεβαια με την αγγλικη εχε υποψιν σου οτι χανεις την εγγυηση σου. Επισης μην κανεις τιποτα αν δεν εχεις ενεργοποιημενα τα 3 κουμπια. Αποφασιζεις και προχωρας

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Παντως κοιτα και την 2.2.1. Στον οδηγο που σου εδωσε ο ioannis_m τα αντι για COS βαζεις XEU και σου την δινει το kies. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν αξιζει να περασεις την JPH (2.2), ειναι μια rom πολυ κατωτερη απο την επισημη αγγλικη JPY (2.2.1). Βεβαια με την αγγλικη εχε υποψιν σου οτι χανεις την εγγυηση σου. Επισης μην κανεις τιποτα αν δεν εχεις ενεργοποιημενα τα 3 κουμπια. Αποφασιζεις και προχωρας
Φιλε μου αναβαθμισα σε φρογιο με τις οδηγιες του ioannis_m και προς το παρον ολα δειχνουν οκ.Θα ηθελα να σε ρωτησω ομως αν μπορω στο καπακι να βαλω την 2.2.1 και πως?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153

Kοιτα εκει που λεει :

- Επίσημο Ελληνικό Froyo firmware για το Galaxy S (ΧWJPΗ)

Ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση,ολα ειναι οκ μολις αναβα8μισα. Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Πατάμε "τροποποίηση" για να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα.

Φιλε μου αναβαθμισα σε φρογιο με τις οδηγιες του ioannis_m και προς το παρον ολα δειχνουν οκ.Θα ηθελα να σε ρωτησω ομως αν μπορω στο καπακι να βαλω την 2.2.1 και πως?

Μπορεις ακριβως οπως εβαλες και την 2.2 απλα οπως ειπα βαζεις στο kies ΧEU και η εγγυηση τερμα.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ναι, αλλά με την 2.2.1 χάνονται και τα ελληνικά στο τηλέφωνο, σωστά;

Ελληνικά στα μενού θα έχεις κανονικά. Swipe ελληνικό δεν θα έχεις (ο τυχεράκιας έχει γράψει με ποιόν τρόπο τα βάζεις) και πληκτρολόγιο samsung (υπάρχουν στο μαρκετ πολλά)

συμφωνα με ενα αρθρο που διαβασα το honeycomb θα ανακοινωθει τον μαρτιο και τα tablets που θα το παρουν θα πρεπει να εχουν διπυρηνο επεξεργαστη οποτε να φανταστω το ιδιο θα ισχυει και για τα κινητα...αρα αυτο σημαινει οτι δεν το παιρνουμε και η τελευταια μας αναβαθμιση ειναι το gingerbread :p

συμφωνα με ενα αρθρο που διαβασα το honeycomb θα ανακοινωθει τον μαρτιο και τα tablets που θα το παρουν θα πρεπει να εχουν διπυρηνο επεξεργαστη οποτε να φανταστω το ιδιο θα ισχυει και για τα κινητα...αρα αυτο σημαινει οτι δεν το παιρνουμε και η τελευταια μας αναβαθμιση ειναι το gingerbread :p

Αρα αυτο σημαινει οτι θα παρουμε επισημα το gingerbread (αν το παρουμε) μονο τοτε που θα εχει ανακοινωσει η samsung το galaxy s 2 (2πυρηνο με stock honeycomb) οποτε κανεις πλεον δεν θα θελει να παρει ενα galaxys s δεν πα να στο πουλανε και με stock gingerbread πανω...

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ετσι ακριβως ειναι Πανο βλεποντας κιολας οτι το galaxy s 2 το LG Optimus 2x και το HTC Thunderbolt εχουν ολα διπυρηνο επεξεραστη και θα φορανε το honeycomb αρα αυτο το αθρο ειναι σωστο...ενταξει δεν πειραζει τι να κανουμε...βουρ για ginderbread τωρα :p

edit:επισης αναρωτιεμαι αν τα πραγματα ειναι ετσι πoιος ο λογος να βγαλουν το nexus s....???μηπως τo honeycomb στα κινητα ειναι λιγο διαφορετικο απο των tablets και ετσι δεν χρειαζεται δυπυρηνο γιατι μονο αυτη η λογικη υπαρχει για να βγαλουν το nexus s με αυτα τα specs...

Edited by domigr

Τι εννοείς? Όταν ανοίγει το data (mobile internet) βγαίνει και το εικονίδιο..
Όταν δείχνει το σήμα της κεραίας.Αν έχεις 3g για videoκληση.

ένα μεγάλο μπραβο στον Αντώνη για τα apn καθώς και σε όσα παλικάρια τον βοήθησαν aka παναγιώτη και πάρη

ένα μεγάλο μπραβο στον Αντώνη για τα apn καθώς και σε όσα παλικάρια τον βοήθησαν aka παναγιώτη και πάρη

Να'σαι καλα Φιλε :).

Εχω μιλησει και με τον Αλεξανδρο (tyxerakias) και θα τον βαλει και στο πρωτο post στο hacks/root για να υπαρχει και εδω στο φορουμ για ολα τα παιδια :).

παει λοιπον και το θεμα των apns.

με τη βοηθεια ολων των παιδιων εδω και της πολυ καλης παρεας που εχουμε κανει, ενα ενα τα φτιαχνουμε ολα τα θεματακια. πλεον υπαρχουν σχεδον τα παντα σε οδηγους εδω στο φορουμ και οτι εχω φτιαξει/μαζεψει στο blog μου και πιστευω οτι ειμαστε απο τα πιο καλα και δημιουργικα threads εδω στο φορουμ :).

μπραβο σε ολους γι'αυτο !!!!

Όταν δείχνει το σήμα της κεραίας.Αν έχεις 3g για videoκληση.

Φιλε μου οταν διπλα στο σημα του σηματος σου δειχνει ενα 3g η το H, τοτε μπορεις κανονικα να κανεις βιντεοκληση.

ΑΝ σου δειχνει G η E η τιποτα, τοτε δεν μπορεις γιατι δεν υπαρχει σημα 3g στην περιοχη που εισαι :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Έχει δοκιμάσει κανείς στο dialer one να σορταρει τα γράμματα με το επώνυμο

Είναι φοβερός dialer αλλά μου σορταρει τον κατάλογο με τα μικρα και χανομαι

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Έχει δοκιμάσει κανείς στο dialer one να σορταρει τα γράμματα με το επώνυμο

Είναι φοβερός dialer αλλά μου σορταρει τον κατάλογο με τα μικρα και χανομαι

Δεν χρειάζεται, αφού όταν κάνεις αναζήτηση αυτό ψάχνει και στο μικρό και στο επώνυμο και στην εταιρία ακόμα εάν έχεις συμπληρώσει.. ;)

Η αναζήτηση όντως είναι οκ απλά στο log θέλω να βλέπω το επώνυμο γιατί εχω πολλά τηλέφωνα και δη επαγγελματικά

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Μπορεις ακριβως οπως εβαλες και την 2.2 απλα οπως ειπα βαζεις στο kies ΧEU και η εγγυηση τερμα.

Γιατι τερμα η εγγυηση, αν δουλευουν τα 3πληκτρα δεν μπορει σε περιπτωση προβληματος να περαστει η m2 παλι με odin?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Γιατι τερμα η εγγυηση, αν δουλευουν τα 3πληκτρα δεν μπορει σε περιπτωση προβληματος να περαστει η m2 παλι με odin?

Nαι. Απλως για οσο εισαι εκτος επισημης δεν εχεις εγγυηση. Αν πχ για τον χψ λογο δεν λειτουργει η οθονη ή κατι αλλο και δεν μπορεσεις να βαλεις παλι την JM2, δεν εχεις εγγυηση. Αλλα και παλι αυτο προυποθετει πως θα το εντοπισουν στο service.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Μετά από 4 μέρες χρήσης της 2.2.1 μπορώ να βγάλω κάποια συμπεράσματα έστω αρχικά.. Το τηλέφωνο είναι πολύ δυνατό.. Γρήγορο και άμεσο.. Ανταποκρίνεται αμέσως οποιαδήποτε εφαρμογή ακαριαία.. Έχω συνέχεια 120 με 170 mb Ram ελεύθερα. Το browsing είναι επίσης πολύ καλό. Το wifi συνδέται αμέσως και μάλιστα ακόμα και σε μέρος όπου το σήμα δεν ήταν καλό λόγω του οτι βρισκόταν μακριά ο υπολογιστής (είχε μια μπάρα δηλαδή στην ένδειξη σήματος) και πάλι δεν ξεσυνδέθηκε καθόλου για 20 λεπτά που το χρησιμοποίησα.

Αυτά έως τώρα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Έχουν δίκιο τα παιδιά εδώ στο φόρουμ που λένε οτι η συγκεκριμένη "αγγλίδα" είναι καυτή!!

Τώρα θα αρχίσω να ψάχνω τα σχετικά του gps. Έχω δει πως οι γνώμες διίστανται για τις εφαρμογές πλοήγησης. Θα προσπαθήσω να βρω τις πιο γνωστές και θα τις δοκιμάσω.

Ταπεινή μου γνώμη αν επιτρέπεται είναι πως ο Tony K δεν έπρεπε να χάσει τα post του γιατί αυτός και κάποιοι άλλοι λίγοι φίλοι εδώ μέσα έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην "εξερεύνηση και την μάθηση" της συσκευής αυτής.

Δημήτρης

LUCAS HOOD

Οπως σου απαντησε και ο Πετρος, υπαρχει περιπτωση το κινητο να τα παιξει σε τετοιο βαθμο που να μην μπορεις να κανεις απολυτως τιποτα, οπως πχ να μην λειτουργει η οθονη η να καει καμια πλακετα οπως στο δικο μου. Τοτε δεν μπορεις να κανεις τιποτα παρα μονο να ελπιζεις οτι δεν θα το ψαξουν. Η λογικη λεει οτι δεν θα το κοιταξουν παραπερα και αν ειναι καμενη η πλακετα π.χ. θα την αλλαξουν χωρις να το σκαλισουν και θα φλασαρουν εργοστασιακα καποιο stock firmware. Ετσι εγινε στη δικη μου περιπτωση.

Αν απο την αλλη εχεις απλως ενα καμμενο pixel, οπως ανεφερε νωριτερα σημερα καποιος φιλος, βαζεις την επισημη ελληνικη JM2 με το αντιστοιχο sales και product code και το στελνεις κανονικοτατα.

Ταπεινή μου γνώμη αν επιτρέπεται είναι πως ο Tony K δεν έπρεπε να χάσει τα post του γιατί αυτός και κάποιοι άλλοι λίγοι φίλοι εδώ μέσα έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην "εξερεύνηση και την μάθηση" της συσκευής αυτής.

Για την περιπτωση του φιλου Αντωνη θα συμφωνησω κι εγω. ΟΚ μπορει να θεωρειται spamming το να ποσταρεις το ιδιο σε πολλα topics, αλλα στην προκειμενη περιπτωση εγινε για να βοηθηθει κοσμος. Το κακο ειναι οτι καμια φορα προσκολλουμε στο γραμμα του νομου και χανουμε την ουσια, τη στιγμη που σβηνονται τα τοσο χρησιμα ποστ του Αντωνη και μενουν εδω μεσα οι ιδιες και οι ιδιες ερωτησεις που πολλες φορες εχουν απαντηθει ακομα και στην ιδια σελιδα, επειδη καποιοι νομιζουν πως εδω ειναι service της samsung και μπορει να απαντηθει αμεσα η οποιαδηποτε ερωτηση τους...

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Οπως σου απαντησε και ο Πετρος, υπαρχει περιπτωση το κινητο να τα παιξει σε τετοιο βαθμο που να μην μπορεις να κανεις απολυτως τιποτα, οπως πχ να μην λειτουργει η οθονη η να καει καμια πλακετα οπως στο δικο μου. Τοτε δεν μπορεις να κανεις τιποτα παρα μονο να ελπιζεις οτι δεν θα το ψαξουν. Η λογικη λεει οτι δεν θα το κοιταξουν παραπερα και αν ειναι καμενη η πλακετα π.χ. θα την αλλαξουν χωρις να το σκαλισουν και θα φλασαρουν εργοστασιακα καποιο stock firmware. Ετσι εγινε στη δικη μου περιπτωση.

Αν απο την αλλη εχεις απλως ενα καμμενο pixel, οπως ανεφερε νωριτερα σημερα καποιος φιλος, βαζεις την επισημη ελληνικη JM2 με το αντιστοιχο sales και product code και το στελνεις κανονικοτατα.

Μέρες τώρα τρώγομαι να περάσω τη 2.2.1. Έλεγα να μείνω πιστός στην επίσημη, αλλά τα θέματα με τις καθυστερήσεις είναι τραγικά.... Ανοίγω dolphin και όταν θέλω να βγω, το κινητό σταματάει να αποκρίνεται για ώρα. Πάω να γράψω κάτι μέσα στον browser και πολλές φορές γράφω και τα γράμματα εμφανίζονται με αρκετή καθυστέρηση, ή πιέζω χαρακτήρες και απο την καθυστέρηση τους μισούς δεν τους δέχεται. Χθες σε προσπαθεια να συνδεθώ σε wifi μου πηρε πανω απο ενα λεπτο για να γραψω κωδικο απο το 1 εως το 9 μεχρι να αρχισει να ανταποκρινεται σωστα το κινητο. Φυσικα αυτα συνοδέυονται απο μαυρες οθόνες οταν κλεινω κάποιες εφαρμογες.....Το θεμα ειναι της εγγύησης και μόνο...

Οι εωτησεις μου ειναι οι εξης: Το lagfix σε 2.2 θα τα λύσει αυτα τα προβλήματα ή ειναι μονοδρομος η 2.2.1; Σε περιπτωση που χρειαστω εγγυηση, πάλι δεν θα εχω πρόβλημα αν εχω lagfix? Αφου ειναι επισημη η 2.2.1 γιατι δεν εχει ακουστει κατι για αλλες χωρες, υπαρχει δλδ πιθανοτητα να κατηφορισει προς τα εδω;

Αν ειναι αυτος προσωπικα απογοητευτικα το περιμενα πιο woaou αλλωστε απο αυτα που ειχαν κυκλοφορησει γοα τον διαδοχο του ηταν πολυ καλυτερος απο αυτο , μακαρι να μην ειναι αυτος διοτι θα παω προς lg μερια

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

καλημερα και χρονια πολλα!

οταν αλλαζουμε μονο Kernel, χανουμε ρυθμισεις + εφαρμογες η δεν χανουμε τιποτα?

Μάλλον στο hacks/roots πάει αυτό αλλά δεν χάνεις τίποτα απολύτως. Πρόσεχε να μην έχεις ενεργοποιημένο lagfix εάν εγκαθιστάς kernel που δεν υποστηρίζουν το ίδιο FS. (Δηλαδή εάν έχεις κερνελ με ULK και JFS partitions εάν πας σε voodoo χωρίς να το βγάλεις τότε καλό φορμάτ:))

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...