hadji1 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 έχει παρουσιαστεί σε κανέναν σας που έχετε βάλει froyo πρόβλημα με το auto rotation του τηλεφώνου ? χτες πέρασα την JPA με Voodoo lagfix...και όλα πηγαίναν ρολόι μέχρι που έκανα ένα καλιμπράρισμα στην οθόνη απ τις ρυθμίσεις της γτ είχα την εντύπωση ότι έγερνε λίγο. Εκτοτε χάλασε το autorotation και εξηγούμαι : -με το autorotation on όταν μπαινεις κάπου γυρνάει μόνο του landscape χωρίς να ξαναγυρνάει portrait :wacko: -με το autorotation off δεν γυρνάει βέβαια αλλά δεν έχεις πια την επιλογή...πχ να δεις τις φωτος σου. Αλλα βίντeo παίζει κανονικά landscape\ αρχικά δοκίμασα επαναφ.εργοστ.δεδομενων...αλλα nada μετα ξαναπέρασα την JPA απ την αρχή ... αλλά nada πάλι :confused: ψαχτηκα στο :google: και είδα ότι και σε άλλους έχει σαλτάρει το autorotation μετά την αναβάθμιση σε 2,2 .... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=805395 Δεν επιτρέπονται αγγελίες εκτός Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Ναι όντως πολύ γενική..Βέβαια είχες δίκιο στο ότι θα του απαντήσουν. Εμένα δεν μου έχουν στείλει απάντηση στα mail μου, και δε πιστεύω να είμαι ο μόνος απλός άνθρωπος που τους έχει στείλει. Όχι τίποτε άλλο θα περιμένω και εγώ την τελειοποίηση (=γελοιοποίηση) του ελληνικού 2.2.1. BTW καλορίζικο (ξανά) το κινητό Να σαι καλα φιλε μου σε ευχαριστω.:) Κοιταξε δεν περιμενω κατι εντυπωσιακο, απλα χιουμορ εκανα πριν με την 2.2.1 επειδη τωρα εμφανιστηκε και μπορει να συμπεσει με την ελευση του ελληνικου γιαουρτιου. Παρολα αυτα, αφου εκατσε ετσι με την περιπτωση μου και εχω επισημο ελληνικο τωρα πλεον, θα κατσω με αυτο και θα περιμενω την ελληνικη για να σας πω κι εσας τελικα τι γινεται μολις θα την περασω. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 ρε παιδια εχω ενα μικρο προβληματακι οσων αφορα το wifi αρκετες φορες ενω εχω συνδεθει με ενα δικτυο, μετα αυτο το δικτυο το κραταει στη μνημη του καποιες φορες ομως οταν εχω ανοιχτο το wifi και παει να συνδεθει με το δικτυο αυτο που εχει απομνημονευσει δεν μου συνδεεται... στην κατασταση στο wifi μου γραφει αρχικα συνδεση με x δικτυο και μετα μου βγαζει αποσυνδεση εχει παρατηρησει κανεις σας κατι τετοιο? ειναι πολυ σπαστικο... :mad: οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 ρε παιδια εχω ενα μικρο προβληματακι οσων αφορα το wifi αρκετες φορες ενω εχω συνδεθει με ενα δικτυο, μετα αυτο το δικτυο το κραταει στη μνημη του καποιες φορες ομως οταν εχω ανοιχτο το wifi και παει να συνδεθει με το δικτυο αυτο που εχει απομνημονευσει δεν μου συνδεεται... στην κατασταση στο wifi μου γραφει αρχικα συνδεση με x δικτυο και μετα μου βγαζει αποσυνδεση εχει παρατηρησει κανεις σας κατι τετοιο? ειναι πολυ σπαστικο... :mad: Ναι, το έχω παρατηρήσει και στο δικό μου με μαμίσια JM5... και χρειάζεται να πατήσω σύνδεση για να συνδεθεί ενώ μου γράφει remembered. Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Ναι, το έχω παρατηρήσει και στο δικό μου με μαμίσια JM5... και χρειάζεται να πατήσω σύνδεση για να συνδεθεί ενώ μου γράφει remembered. εγω το εχω παρατηρησει με αρκετες ρομ... :mad: και εγω παταω συνδεση αλλα μου βγαζει παλι οτι και καλα συνδεεται και μετα μου βγαζει αποσυνδεση... οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 αμα εχω επισημη firmware οταν παω να κανω update θα πρεπει να μου λεει οτι εχω την τελευταια ε? αλλιως αμα μου λεει δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης της συσκευης? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Ναι, το έχω παρατηρήσει και στο δικό μου με μαμίσια JM5... και χρειάζεται να πατήσω σύνδεση για να συνδεθεί ενώ μου γράφει remembered. εγω το εχω παρατηρησει με αρκετες ρομ... :mad: και εγω παταω συνδεση αλλα μου βγαζει παλι οτι και καλα συνδεεται και μετα μου βγαζει αποσυνδεση... Συμβαίνει και στο δικό μου με JM2 official. Αλλά το κάνει σπάνια και σε συγκεκριμένα ρούτερ..τραβάω ένα restart στο ρουτερ και όλα οκ.. Ειδάλλως όσες φορές να ξανακάνω αποσύνδεση-σύνδεση χειροκίνητα δεν συνδέεται με τίποτα. Έχω την εντύπωση ότι θα φταίνε τα ρούτερ..αλλά δεν ειμαι 100% sure. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Περιεργο, δεν μου εχει συμβει ποτε σε καμια ρομ. Μηπως σας επηρεαζει καποια εφαρμογη που χρησιμοποει το wifi? Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Συμβαίνει και στο δικό μου με JM2 official. Αλλά το κάνει σπάνια και σε συγκεκριμένα ρούτερ..τραβάω ένα restart στο ρουτερ και όλα οκ.. Ειδάλλως όσες φορές να ξανακάνω αποσύνδεση-σύνδεση χειροκίνητα δεν συνδέεται με τίποτα. Έχω την εντύπωση ότι θα φταίνε τα ρούτερ..αλλά δεν ειμαι 100% sure. ας πουμε σπιτι μου που το κανει μερικες φορες, αμα βαλω το router ξεκλειδωτο συνδεεται κανονικα παλι, μετα το κλειδωνω παλι και ολα κομπλε σημερα ομως που πηγα στη σχολη και δεν ειχα τη δυνατοτητα να πειραξω το router, μου την εσπασε πολυ... :lol: ειμαι περιεργος παντως που απο οτι φαινεται συμβαινει και σε αλλους δεν εχει αναφερθει καθολου... εδιτ δεν ξερω ρε συ Πετρο, οταν εχω το wifi εχω βαλει ολες τις εφαρμογες να συγχρονιζουν μονο οταν τους λεω εγω... δεν ξερω τι να πω... οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 έχει παρουσιαστεί σε κανέναν σας που έχετε βάλει froyo πρόβλημα με το auto rotation του τηλεφώνου ? χτες πέρασα την JPA με Voodoo lagfix...και όλα πηγαίναν ρολόι μέχρι που έκανα ένα καλιμπράρισμα στην οθόνη απ τις ρυθμίσεις της γτ είχα την εντύπωση ότι έγερνε λίγο. Εκτοτε χάλασε το autorotation και εξηγούμαι : -με το autorotation on όταν μπαινεις κάπου γυρνάει μόνο του landscape χωρίς να ξαναγυρνάει portrait :wacko: -με το autorotation off δεν γυρνάει βέβαια αλλά δεν έχεις πια την επιλογή...πχ να δεις τις φωτος σου. Αλλα βίντeo παίζει κανονικά landscape\ αρχικά δοκίμασα επαναφ.εργοστ.δεδομενων...αλλα nada μετα ξαναπέρασα την JPA απ την αρχή ... αλλά nada πάλι :confused: ψαχτηκα στο :google: και είδα ότι και σε άλλους έχει σαλτάρει το autorotation μετά την αναβάθμιση σε 2,2 .... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=805395 Έχεις πμ Sent from Galaxy ! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Παρολα αυτα, αφου εκατσε ετσι με την περιπτωση μου και εχω επισημο ελληνικο τωρα πλεον, θα κατσω με αυτο και θα περιμενω την ελληνικη για να σας πω κι εσας τελικα τι γινεται μολις θα την περασω. Καλορίζικο Παναγιώτη και άλλο κακό να μην σε βρει :). Θύμησέ μου όμως, ο γαλαξίας σου είχε product code dbt, ή απλά είχες κάνει την χακεριά για να πάρεις την γερμανική JPO; Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 σχετικα με το προβλημα που αναφερω πιο πανω, εψαξα λιγο στο xda και βρηκα καποια αποτελεσματα... μαλλον αναφερονται στο προβλημα που ειπα δειτε το ποστ 488 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=740453&page=49 απο οτι καταλαβα φαινεται να ειναι καποιου ειδους bug, και οτι αμα προσπαθησεις να συνδεθεις μεσω allshare η με στατικη ip συνδεεται κανονικα... αμα μου το ξανακανει θα το δοκιμασω :) οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Καλορίζικο Παναγιώτη και άλλο κακό να μην σε βρει :). Θύμησέ μου όμως, ο γαλαξίας σου είχε product code dbt, ή απλά είχες κάνει την χακεριά για να πάρεις την γερμανική JPO; Να σαι καλα Μακη φιλε μου σε ευχαριστω. Λοιπον ειχα product code DBT και εκανα τη γνωστη ταρζανια στο kies και μου δωσε την γερμανικη αν θυμασαι. Τωρα ισως και να μπερδευομαι και να μην θυμμαι τι πατησα στην καθε περιπτωση, γιατι ειχα κανει τη χακια και πιο πριν με την JM2 για να μου γραψει οτι εχω την τελευταια αναβαθμιση (οπως μου γραφει τωρα) και να ειμαι ετοιμος για ελληνικο γιαουρτι. Το μονο σιγουρο ηταν οτι το product code μου ηταν DBT Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Να σαι καλα Μακη φιλε μου σε ευχαριστω. Λοιπον ειχα product code DBT και εκανα τη γνωστη ταρζανια στο kies και μου δωσε την γερμανικη αν θυμασαι. Τωρα ισως και να μπερδευομαι γιατι ειχα κανει τη χακια και πιο πριν με την JM2 για να μου γραψει οτι εχω την τελευταια αναβαθμιση (οπως μου γραφει τωρα) και να ειμαι ετοιμος για ελληνικο γιαουρτι. Το μονο σιγουρο ηταν οτι το product code μου ηταν DBT Απλά μου φαίνεται περίεργο το ότι συνέδεσες το κινητό με το kies και σου είπε ότι έχεις την τελευταία αναβάθμιση με την JM2, ενώ με product code dbt θα έπρεπε να σου δώσει την JPO. Μήπως με την αλλαγή της πλακέτας άλλαξε το product code σου σε ελληνικό;:confused: Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Απλά μου φαίνεται περίεργο το ότι συνέδεσες το κινητό με το kies και σου είπε ότι έχεις την τελευταία αναβάθμιση με την JM2, ενώ με product code dbt θα έπρεπε να σου δώσει την JPO. Μήπως με την αλλαγή της πλακέτας άλλαξε το product code σου σε ελληνικό;:confused: Αυτο θα σου ελεγα τωρα, κατα πασα πιθανοτητα αυτο εγινε. Iσως να μην εγινε κι ετσι kai απλα να αλλαξε καπως με την εργοστασιακη μεθοδο που περασανε τη stock rom. Παντως σιγουρα με καποιο τροπο αλλαξε το product code. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Αυτο θα σου ελεγα τωρα, κατα πασα πιθανοτητα αυτο εγινε. Iσως να μην εγινε κι ετσι kai απλα να αλλαξε καπως με την εργοστασιακη μεθοδο που περασανε τη stock rom. Παντως σιγουρα με καποιο τροπο αλλαξε το product code. Πλάκα - πλάκα, είσαι μάλλον ο πρώτος έλληνας που αποτίναξε από πάνω του τον γερμανικό ζυγό :lol::lol::lol: Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Πλάκα - πλάκα, είσαι μάλλον ο πρώτος έλληνας που αποτίναξε από πάνω του τον γερμανικό ζυγό :lol::lol::lol: E ετσι φαινεται, η επανασταση ξεκινα!!:lol: Περα απο την πλακα οπως ειπα και πιο πριν αφου εκατσε ετσι το θεμα με το κινητο μου θα κρατησω αυτη τη rom και αν το δωσουν μεσα στις γιορτες και την εχω ακομη θα δοκιμασω το ελληνικο γιαουρτι για να σας πω κι εσας. Ετσι οπως ειμαι σημερα νομιζω οτι θα κρατηθω για καιρο. Να φανταστεις πριν ηθελα να rootαρω με z4root και καθυστερησε κανενα 2λεπτο. Κοντεψα να λιποθυσω αληθεια, ειδικα τη στιγμη που εκανε reboot παρολο που ηξερα πως η διαδικασια παει ετσι ακριβως και την ειχα ξανακανει (σε γιαουρτι βεβαια). Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 E ετσι φαινεται, η επανασταση ξεκινα!!:lol: Περα απο την πλακα οπως ειπα και πιο πριν αφου εκατσε ετσι το θεμα με το κινητο μου θα κρατησω αυτη τη rom και αν το δωσουν μεσα στις γιορτες και την εχω ακομη θα δοκιμασω το ελληνικο γιαουρτι για να σας πω κι εσας. Ετσι οπως ειμαι σημερα νομιζω οτι θα κρατηθω για καιρο. Να φανταστεις πριν ηθελα να rootαρω με z4root και καθυστερησε κανενα 2λεπτο. Κοντεψα να λιποθυσω αληθεια, ειδικα τη στιγμη που εκανε reboot παρολο που ηξερα πως η διαδικασια παει ετσι ακριβως και την ειχα ξανακανει (σε γιαουρτι βεβαια). να σου πω καλοριζικο παλι και απο μενα... μεινε οπως εισαι, ειλικρινα πιστευω ο Δεκεμβριος επιτελους θα ειναι ο μηνας μας... :D οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 παιδες τωρα μολις εντελως τυχαια συνδεσα το κινητο με kies και μου εβγαλε update...βεβαια δεν εχω ελληνικο product code...ειναι παραεισαγωγης το κινητο...εχει product code GT-I9000HKDTPH...πρεπει να παρω back up εφαρμογες τωρα και επαφες.ολα καλα μεχρι εδω.ξερω να τα κανω.μετα εχει αναφερθει κατι για reset αφου γινει update σε froyo.τι reset πρεπει να κανω?πως γινεται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iaiantas Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Καλησπέρα Από χθες μετά από factory reset δεν μπορώ με τίποτα να συγχρονίσω τον λογαριασμό μου στο gmail με αποτέλεσμα φυσικά να μην μπορώ να συνδεθώ και στο market. Όσες φορές και να έκανα reset (είχα διαβάσει σε παλαιότερα μηνύματα παιδιών ότι το ίδιο πρόβλημα τους διορθώθηκε) δεν είδα προκοπή συνεχώς μου γράφει: ΄΄Αυτό ενδέχεται να είναι προσωρινό πρόβλημα ή το τηλέφωνο σας να μην είναι διαθέσιμη για υπηρεσίες δεδομένων. Εάν το πρόβλημα συνεχιστεί, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση πελατών΄΄ Να σημειώσω ότι γίνεται κανονικότατη σύνδεση WIFI χωρίς προβλήματα. Έχει κανένας καμία ιδέα για τη λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 να σου πω καλοριζικο παλι και απο μενα... μεινε οπως εισαι, ειλικρινα πιστευω ο Δεκεμβριος επιτελους θα ειναι ο μηνας μας... :D Nα σαι καλα φιλε μου:D Αυτο ακριβως σκοπευω να κανω, ηταν γραφτο να ειμαι με το ζορι επισημος, για να αναβαθμιστω τελικα χαχαχα:lol: Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 .......... αντε με το καλο. τελος καλο ολα καλα δηλαδη :clap: εκανες και update απο οτι ειδα, σου εφυγε δηλαδη το απωθημενο που ειχες να χρησιμοποιησεις το kies για update μια φορα :D σχετικα με download και recovery mode αν φλασαρεις μια coocked rom που περιεχει μεσα της το clockwork mod παιζει να εχεις μετα recovery κανονικα με 3 button? η πρεπει να κανεις πρωτα την διαδικασια ενεργοποιησης του 3b combo και μετα θα δουλεψει το cwm? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Καλησπέρα Από χθες μετά από factory reset δεν μπορώ με τίποτα να συγχρονίσω τον λογαριασμό μου στο gmail με αποτέλεσμα φυσικά να μην μπορώ να συνδεθώ και στο market. Όσες φορές και να έκανα reset (είχα διαβάσει σε παλαιότερα μηνύματα παιδιών ότι το ίδιο πρόβλημα τους διορθώθηκε) δεν είδα προκοπή συνεχώς μου γράφει: ΄΄Αυτό ενδέχεται να είναι προσωρινό πρόβλημα ή το τηλέφωνο σας να μην είναι διαθέσιμη για υπηρεσίες δεδομένων. Εάν το πρόβλημα συνεχιστεί, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση πελατών΄΄ Να σημειώσω ότι γίνεται κανονικότατη σύνδεση WIFI χωρίς προβλήματα. Έχει κανένας καμία ιδέα για τη λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Οταν κανουμε hard reset το τηλ γυρναει εργοστασιακες ρυθμισεις που σημαινει οτι σβηνουν τα παντα απο μεσα Ξανακανε συνδεση με το gmail λογαριασμο σου και μετα ολα οκ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iaiantas Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 (edited) Οταν κανουμε hard reset το τηλ γυρναει εργοστασιακες ρυθμισεις που σημαινει οτι σβηνουν τα παντα απο μεσα Ξανακανε συνδεση με το gmail λογαριασμο σου και μετα ολα οκ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ίσως δεν το εξήγησα καλά. Αυτό το γνωρίζω την όλη διαδικασία την έχω ξανακάνει και έκανα ξανά τη σύνδεση με το gmail. Ωστόσο αυτή τη φορά δεν συνδέεται με καμία κυβέρνηση, και βγάζει το παραπάνω μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο λογαριασμό gmail Edited December 13, 2010 by iaiantas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Ίσως δεν το εξήγησα καλά. Αυτό το γνωρίζω την όλη διαδικασία την έχω ξανακάνει και έκανα ξανά τη σύνδεση με το gmail. Ωστόσο αυτή τη φορά δεν συνδέεται με καμία κυβέρνηση, και βγάζει το παραπάνω μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση Δοκίμασες να μπεις gmail μέσω μάρκετ ή youtube; Μερικές φορές αυτό πιάνει Sent from Galaxy ! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts