Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οντως, έπρεπε να πω ημιτουβλο. Πωπω σοβαρά ούτε το jig? Αυτό λογικά σημαίνει οτι κάτι κάηκε τελείως μεσα, ε; Ας ελπίσουμε να μην του κάνουν κι άλλα νερά στο σερβις..

Τελικά το γκαλαξι μπορεί να πεθάνει.

Ναι και ειμαι η ζωντανη αποδειξη. Η περιπτωση μου ειναι αυτη του πραγματικα fully bricked phone που αναφερεται στο xda. Δυστυχως κι ενω πιστευα οτι αφου εχω το συνδυασμο των 3 πληκτρων ειμαι ατρωτος, διαψευστηκα με τον χειροτερο τροπο. Πλεον θεωρω το flashing σε οποιαδηποτε ειδους συσκευη galaxy (με 3 κουμπια η χωρις) μια ακρως επικινδυνη διαδικασια και ασχετα με το ποιο θα ειναι το τελος της ιστοριας μου θα το σκεφτω παρα πολυ σοβαρα πριν ξαναφλασαρω οτιδηποτε.

κατι τετοιο σκεφτεται και αυτος.

και να φανταστεις οτι ουτε πεθανε πανω στο φλασαρισμα ουτε εγινε κατι λαθος.

μπηκε το firmware δουλεψε, εκανε reboot για να βαλει καρτα sim και δεν ξανα ανοιξε...

μετα απο αυτο εγω δεν ξερω αν θελω να ξανα βαλω χερι στο galaxy μου.

βασικα αναρωτιεμαι αν το κινητο του χαλασε οπως μπορουν να χαλασουν ολα τα κινητα χωρις καποιον ιδιαιτερο λογο και απλα ετυχε να γινει με τα το flash η αν το flash του κατεστρεψε το κινητο...

ειμαι πολυ περιεργος να μαθω τι θα του πουνε στο service

Ειμαι πλεον σχεδον πεπεισμενος οτι εχω προβλημα hardware με καμενη internal sd ή μητρικη. Μακαρι να εχει προβλημα ο bootloader και απλα να χρειαζομαι μια επαναφορα. Ο Θεος να βαλει το χερι του να ειμαι μεσα στην εγγυηση γιατι αλλιως περισοτερο θα με συμφερει να παρω καινουργιο παρα να φτιαξω αυτο...

Το χειροτερο, οπως ηδη ανεφερε και ο Δημητρης, ειναι οτι αν και σπαω το κεφαλι μου να βρω τι εκανα λαθος, δεν εχω κανει τιποτα. Απλα εκεινη την ωρα δεν με ηθελε.

Αυριο με βαρια καρδια παω στο service και περιμενω να δω τι θα μου ξημερωσει. Θα ενημερωσω σχετικα, αν βεβαια σας ενδιαφερει...

Τελος θα ηθελα να πω δημοσια, αν και του το ειπα και κατ'ιδιαν, ενα μεγαλο ευχαριστω στο φιλο Δημητρη (aka jimacid) ο οποιος χωρις να εχει καμια υποχρεωση εκατσε και εχασε ενα σαββατοκυριακο απο τη ζωη του και ξοδευτηκε σε χρημα και χρονο, για να βοηθησει εναν αγνωστο (εμενα) και με τα pm στην αρχη και με το usb jig, που αλλαξε ολο το προγραμμα του, για να μου αποστειλει σημερα. Πραγματικα το φορουμ ανεβαινει παρα πολυ σε επιπεδο αν υπαρχουν παιδια σαν και το Δημητρη.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν θες μπορεις να μου πεις στα ελληνικά πως να το κάνω? μήπως και πιάσει κ σε μένα?

εμένα μου δουλεύει το kies ως εξής. κάνω unmount την εσωτερική και την εξωτερική memory και βγάζω το debug mode off. μπορεί να χρειαστεί να βάλεις το usb 1-2 φορές για να δουλέψει. χωρίς αυτό το τρικ δεν συνδέεται με τίποτα στο δικό μου. είναι οδηγία από την samsung και λένε ότι έχει σχέση με κάποια long file names τα οποία δημιουργούν το πρόβλημα αν η κάρτα είναι mounted και το kies προσπαθεί να τα διαβάσει.. :cool:
galaxy s, Note 8

Η επιλογή που υπάρχει στην εσωτερική κάρτα sd που λέει «διαμόρφωση κάρτας sd», κάνει format και τα 8 gb της εσωτερικής μνήμης, η μόνο τα 6 gb ?

Δεν κανει ολο το συστημα,μην φοβασε!

Κανει οτι βρισκεται στο /sdcard δηλαδη οτι βλεπεις με τον απλο περιηγητη...

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Ναι και ειμαι η ζωντανη αποδειξη. Η περιπτωση μου ειναι αυτη του πραγματικα fully bricked phone που αναφερεται στο xda. Δυστυχως κι ενω πιστευα οτι αφου εχω το συνδυασμο των 3 πληκτρων ειμαι ατρωτος, διαψευστηκα με τον χειροτερο τροπο. Πλεον θεωρω το flashing σε οποιαδηποτε ειδους συσκευη galaxy (με 3 κουμπια η χωρις) μια ακρως επικινδυνη διαδικασια και ασχετα με το ποιο θα ειναι το τελος της ιστοριας μου θα το σκεφτω παρα πολυ σοβαρα πριν ξαναφλασαρω οτιδηποτε.

Ειμαι πλεον σχεδον πεπεισμενος οτι εχω προβλημα hardware με καμενη internal sd ή μητρικη. Μακαρι να εχει προβλημα ο bootloader και απλα να χρειαζομαι μια επαναφορα. Ο Θεος να βαλει το χερι του να ειμαι μεσα στην εγγυηση γιατι αλλιως περισοτερο θα με συμφερει να παρω καινουργιο παρα να φτιαξω αυτο...

Το χειροτερο, οπως ηδη ανεφερε και ο Δημητρης, ειναι οτι αν και σπαω το κεφαλι μου να βρω τι εκανα λαθος, δεν εχω κανει τιποτα. Απλα εκεινη την ωρα δεν με ηθελε.

Αυριο με βαρια καρδια παω στο service και περιμενω να δω τι θα μου ξημερωσει. Θα ενημερωσω σχετικα, αν βεβαια σας ενδιαφερει...

Τελος θα ηθελα να πω δημοσια, αν και του το ειπα και κατ'ιδιαν, ενα μεγαλο ευχαριστω στο φιλο Δημητρη (aka jimacid) ο οποιος χωρις να εχει καμια υποχρεωση εκατσε και εχασε ενα σαββατοκυριακο απο τη ζωη του και ξοδευτηκε σε χρημα και χρονο, για να βοηθησει εναν αγνωστο (εμενα) και με τα pm στην αρχη και με το usb jig, που αλλαξε ολο το προγραμμα του, για να μου αποστειλει σημερα. Πραγματικα το φορουμ ανεβαινει παρα πολυ σε επιπεδο αν υπαρχουν παιδια σαν και το Δημητρη.

Φιλε να ευχηθω οτι καλυτερο και κατα την γνωμη μου αν σου καηκε η sd ή καποιο αλλο κομματι hardware δε νομιζω να ανακαλυψει κανεις οτι εχεις flasharei το κινητο με τροπο που βγαινεις εξω απο την εγγυηση, γιατι απλα θα το αλλαξουν, αρκει να μη τους το πεις εσυ. Βρες μια καλη δικαιολογια π.χ εκανες update μεσω kies για επισημο γερμανικο.

Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να δουλέψει πρέπει να... ΑΝΟΙΞΕΙ!

Φιλε να ευχηθω οτι καλυτερο και κατα την γνωμη μου αν σου καηκε η sd ή καποιο αλλο κομματι hardware δε νομιζω να ανακαλυψει κανεις οτι εχεις flasharei το κινητο με τροπο που βγαινεις εξω απο την εγγυηση, γιατι απλα θα το αλλαξουν, αρκει να μη τους το πεις εσυ. Βρες μια καλη δικαιολογια π.χ εκανες update μεσω kies για επισημο γερμανικο.

Αυτο ακριβως σκοπευω να πω (αν ρωτησουν γιατι αν δεν ρωτησουν δεν λεω τιποτα - απλα "δεν ανοιγει"). Ουτως η αλλως το τηλ μου ειναι οντως γερμανικο και μαλιστα ειχα φλασαρει και την επισημη γερμανικη froyo χωρις προβλημα την περασμενη εβδομαδα.

Να σαι καλα μακαρι να ειμαι λιγακι τυχερος μεσα σε ολο αυτο που επαθα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Απο οτι φαινεται ειμαι ο μονος στο forum που δεν ασχολειται ακομα με το froyo...

Να με προβληματισει αυτο?

LoL

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

@ red_herring: Εύχομαι να τελειώσει εύκολα η περιπέτειά σου, κι όσο το δυνατόν αναίμακτα. Από όσα είχα διαβάσει κι εγώ, πίστεψα πως αν υπάρχει το 3 button mode στο Galaxy S, δεν υπάρχει φόβος. Βέβαια, επειδή είναι κι αρκετές οι πιθανότητες και περιπτώσεις, ενημέρωσέ μας για ό,τι μπορεί να βρουν στο service, ώστε να καταλήξουμε και σε πολύτιμα συμπεράσματα, ως προς το τί πραγματικά έφταιξε.

Καλό κουράγιο.

@ TonyK: Αν κάνεις wipe data/factory reset από recovery mode δεν θα γίνει ακριβώς αυτό που θέλεις; :ninja:

Μιας κι αναφέρω το recovery mode, να πω ότι προσωπικά χρησιμοποιώ το app QuicBoot χωρίς κανένα πρόβλημα ως τώρα.

Πηρα το σκ το handsfree 5100 (νομιζω ετσι λεγεται) που εχει την ψειρα για ακουστικο οπως τα ακουστικα του κινητου.Τελέια και δυνατη ακουστικη χωρις μικροφονισμους.Αυτο που θελω να ρωτησω εναι αν καποιος ξερει τι παιζει με τον φορτιστη που εχουν την ιδια θυρα microusb αλλα αλλαζουν τα amper του,ειναι λιγοτερα απ'ότι θυμαμαι.Θα επανελθω να πω ακριβως ποσα ειναι το απογευμα.:O

Αν με την θυρα usb του υπολογιστη που εχει λιγοτερα ampers φορτιζει καλυτερα το κινητο και αντεχει πιο πολυ η μπαταρια του,το ιδιο δεν θα κανει και με μια πιο αργη φορτιση απο τον φορτιστη του handsfree?:blink:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

φίλε, το link για να το αγοράσουμε και εμείς είναι απαραίτητο μετά το post σου

αν και θα ήθελα να γράφει "with Google"

εδω θα βρειτε το καπακι εγω το εχω ηδη αγορασει και το περιμενω.

Δεν ξερω αν στελνει Ελλαδα,οπως και να εχει ομως πρεπει,αρα ρωτηστε τον πωλητη.

Αν δεν στελνει ειμαι εγω Ιταλια και τα παιρνω και σας τα στελνω εγω,βαζω υποθηκη για το πρηξιμο με ερωτησεις μου μελλοντικα...

:D

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ειμαι και εγω περιεργος τι θα σου πουν στο service Παναγιωτη.

Θεωρω πως δεν εφταιξε το φλασαρισμα παντως (οχι πως εχει νοημα) και πρεπει να εχεις πεσει σε ελλατωματικη συσκευη ή απλως "εκατσε" ετσι.

Οι γνωσεις μου οσον αφορα το hardware ειναι περιορισμενες, αλλα οταν φλασαρουμε δεν επηρεαζεται αυτο. Ασε που αν εχω καταλαβει σωστα το download mode ειναι μερος του bootloader ο οποιος ειναι ασχετος με το os.

Κοινως αν εφταιγε το φλασαρισμα τοτε το recovery και το download θα επρεπε να λειτουργουν απο την στιγμη που δεν επηρεαζονται.

Ερωτηση, γιατι δεν θυμαμαι, ειχες κανει τιποτα overclocking στην συσκευη?

Το ξερω πως δεν βοηθαω αυτην τη στιγμη και μπορει να σου σπαω και τα νευρα, απλως θελω να καταλαβω τους πιθανους τροπους full bricking για να τους αποφευγουμε :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

@red_herring

Φίλε μου σου εύχομαι καλά ξεμπερδέματα (που πιστεύω πως κατά 99% δεν θα έχεις πρόβλημα με το service) και να σου πω επειδή το παρακολουθώ στενά το θέμα, η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να έχεις πέσει σε ελαττωματικό hardware (sd / πλακέτα). Συμβαίνουν και αυτά :( Επίσης εάν ήταν θέμα o/c όπως αναφέρει ο φίλος από επάνω, συνήθως έχεις ενδείξεις δλδ παγώματα και restart το αποκλείω να του έκαψε cpu από 200Mhz o/c εκτός και εάν ήταν ελαττωματική όπως είπα ποιο πάνω. Παρόλα αυτά μην απελπίζεσαι πιστεύω θα έχεις αίσιο τέλος. Ενημέρωσε μας εάν σου είναι εύκολο με την έκβαση της υπόθεσής σου!

Απο οτι φαινεται ειμαι ο μονος στο forum που δεν ασχολειται ακομα με το froyo...

LoL

Δεν είσαι ο μόνος. Κι εγώ βράζω σιωπηλά με την καθυστέρηση της samsung, αλλά και με τη δική μου "καθυστέρηση" που θέλω να τα κάνω όλα by the book και περιμένω πότε θα ελεηθώ επισήμως απ' τους ελεεινούς Κορεάτες, αντί να μετατρέψω το γαλαξία σε μία μεγαλοπρεπή super nova απ'τα φλασαρίσματα....

Αντώνης.

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!:yahoo::yahoo:

Μόλις το πέρασααααααα :):)

Φαίνεται πολύ καλό με την πρώτη ματιά.....:up::up:

Επιτέλους κάτι πάει καλά και για μάς .....:clap::clap:

Θα το μελετήσω καλά το απόγευμα και αύριο θα ποστάρω εντυπώσεις

PDA: I9000XXJPO

PHONE: I9000XXJPP

CSC: I9000DBTJP3

Build Info : 2010. 10

"Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια"

Official Ελληνικό μέσω KIES??? ΑΜΗΝ!:cool: Ας ποστάρουν εντυπώσεις αυτοί που θα το περάσουν γιατί εγώ δεν πρόκειται, το κινητό είναι σφαίρα όπως το έχω στήσει χωρίς το παραμικρό κόλλημα! Νομίζω πως το επόμενο βήμα για μένα είναι να μαγειρέψω δική μου ρομ, ίδωμεν:X

παιδια...μην παιζετε με τον πονο μας:confused: ...μπορειτε να επιβεβαιωσετε οτι....τρεμω:wacko:και που το λεω....ηρθε το γιαουρτάκι ??:O
Δεν επιτρέπονται αγγελίες εκτός Buy&Sell.

Official Ελληνικό μέσω KIES??? ΑΜΗΝ!:cool: Ας ποστάρουν εντυπώσεις αυτοί που θα το περάσουν γιατί εγώ δεν πρόκειται, το κινητό είναι σφαίρα όπως το έχω στήσει χωρίς το παραμικρό κόλλημα! Νομίζω πως το επόμενο βήμα για μένα είναι να μαγειρέψω δική μου ρομ, ίδωμεν:X

Ναι......μέσω KIES 1.5.3.10103_100 .........

Οχι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Official Ελληνικό........γιατί το Galaxy μου είναι Γερμανικό

Το είχα κάνει root , ενώ τώρα ΔΕΝ είναι ......

Βλέπω video στο Internet με Flash !!!!!!

Από τις Apps που είχα εγκατεστημένες λείπουν κάποιες....:( (π.χ. Titanium)

Επίσης ΔΕΝ έχω Ελληνικά στο Swype (που το είχα φτιάξει !!!

.....Περισσότερα αύριο......για να κάνουμε και καμμιά δουλειά

παιδια...μην παιζετε με τον πονο μας:confused: ...μπορειτε να επιβεβαιωσετε οτι....τρεμω:wacko:και που το λεω....ηρθε το γιαουρτάκι ??:O

Δέν θα μπορούσα να κάνω ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο

Πάρε το .........κουταλάκι σου (sorry ...το Galaxy σου ήθελα να πω :lol::lol:)

και φάε (sorry πάλι ......πέρασέ το τώρα

Edited by pastrengo
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

Δέν θα μπορούσα να κάνω ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο :)

Πάρε το .........κουταλάκι σου (sorry ...το Galaxy σου ήθελα να πω :lol::lol:)

και φάε (sorry πάλι ......πέρασέ το τώρα !!!!!:lol::lol:)

νομιζω εχω να συγκινηθω τοσο πολυ απο την συναυλια των U2 στην Θεσ/κη:lol:

θα τo περασω το απόγευμα στο σπιτι..

αληθεια...πρεπει να κανουμε καποιου ειδους back up:(...και αν ναι πως..με ποιο τροπο..μπας και μας τα κανει **** (παρντον:X) το kies ?

Δεν επιτρέπονται αγγελίες εκτός Buy&Sell.

Το ότι δεν έχει ελληνικά το swype είναι λίγο περίεργο.

Πάντως σε εμένα με JM2 COS δε μου βγάζει αναβάθμιση. Μόνο στο kies μου έκανε update.

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

LoL

Οχι φιλε, να μην σε προβληματισει, εσυ κι εγω και οσοι δεν ασχολουμαστε ακομα εχουμε κατα καποιον τροπο το κεφαλι μας ησυχο.

Βεβαια, και τα παιδια που ασχολουνται επωφελουνται ενος πιο γρηγορου κινητου και σιγουρα γινονται experts, αλλα και παλι γουστα ειναι αυτα, εγω ειμαι ικανοποιημενος μεχρι στιγμης και δεν θελω να μπω στο τριπακι να κανω το κινητο μου να ανοιγει τα μηνυματα σε 0.3" αντι για 1.8".

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!:yahoo::yahoo:

Μόλις το πέρασααααααα :):)

Φαίνεται πολύ καλό με την πρώτη ματιά.....:up::up:

Επιτέλους κάτι πάει καλά και για μάς .....:clap::clap:

Θα το μελετήσω καλά το απόγευμα και αύριο θα ποστάρω εντυπώσεις

PDA: I9000XXJPO

PHONE: I9000XXJPP

CSC: I9000DBTJP3

Build Info : 2010. 10

CSC: I9000DBTJP3 Μα αυτό δεν είναι ελληνικό. Αν δεν απατώμαι, είναι γερμανικό!!!!!!!

Η επίσημη ελληνική έκδοση δεν έχει βγει ακόμα. Για αυτό και ο φίλος μας παραπάνω δεν βρίσκει και ελληνικό swype.

Κατά 99% θα πάρουμε την JPA, η οποία ήδη ως leaked, περιέχει ελληνικό swype.

ΟΠΟΤΕ οι έχοντες συσκευή ελληνική με cos ή eur, ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Matt

CSC: I9000DBTJP3 Μα αυτό δεν είναι ελληνικό. Αν δεν απατώμαι, είναι γερμανικό!!!!!!!

Η επίσημη ελληνική έκδοση δεν έχει βγει ακόμα. Για αυτό και ο φίλος μας παραπάνω δεν βρίσκει και ελληνικό swype.

Κατά 99% θα πάρουμε την JPA, η οποία ήδη ως leaked, περιέχει ελληνικό swype.

ΟΠΟΤΕ οι έχοντες συσκευή ελληνική με cos ή eur, ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

+1

Λιγο προσοχη ρε παιδες.Θα εχουμε τιποτα εγκεφαλικα εδω μεσα :lol: :lol: Το CSC: I9000DBTJP3 δεν ειναι ελληνικο

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

+1

Λιγο προσοχη ρε παιδες.Θα εχουμε τιποτα εγκεφαλικα εδω μεσα :lol: :lol: Το CSC: I9000DBTJP3 δεν ειναι ελληνικο

Όντως .....έχετε δίκιο......το έχω αγοράσει από το Play47.gr και ΔΕΝ είναι ελληνικό :O

Δεν μπορώ όμως να κάνω τπτ γι' αυτο !!!! :( (ή μήπως μπορώ να το αλλάξω ? )

Πάντως το Froyo είναι επίσημα κατεβασμένο μέσω της ΕΠΙΣΗΜΗΣ έκδοσης 1.5.3.10103_100 του Kies απο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ site της SAMSUNG.....:)

Το Ελληνικό Froyo ΔΕΝ έχει βγει ακόμα.

Το τηλέφωνο σου Pastrengo είναι γερμανικής προέλευσης, και το firmware Γερμανικό.

Αν θέλεις να βάλεις πληκτρολόγιο και Swype Ελληνικά, κοίτα στους Οδηγούς.

Θα δημιουργηθεί ένα νέο θέμα μόλις βγει το Ελληνικό Froyo, για πρώτες εντυπώσεις και προβλήματα εγκατάστασης για να μη γίνει χαμός εδώ. Μέχρι τότε, υπομονή.

Υ.Γ. Θα σε παρακαλέσω να τροποποιήσεις τα μηνύματά σου που λες ότι βγήκε το Ελληνικό Froyo για να μη δημιουργείται σύγχυση.

Kαι στην Κίνα να ήσουν με Kies κινέζικο, πάλι αυτό το firmware θα έπαιρνες.

Edited by Tyxerakias
- Alex

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...