Budah Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Με την ένδειξη μπαταρίας και η 2.1 έχει θέματα πάντως. Κι εμένα μέχρι περίπου τα 70-75% μου την δείχνει full. Να ρωτήσω κάτι άλλο αν επιτρέπεται εδώ μέσα... Έκανα την βλακεία να αφαίρεσω από το dock του launcherpro το "messages" και τώρα ξαναβάζω το εικονίδιο το δέχεται κανονικά, αλλά δεν δέχεται την εντολή launch application με αποτέλεσμα να το παταω και να μην κάνει τίποτα. Any solution? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Με την ένδειξη μπαταρίας και η 2.1 έχει θέματα πάντως. Κι εμένα μέχρι περίπου τα 70-75% μου την δείχνει full. Να ρωτήσω κάτι άλλο αν επιτρέπεται εδώ μέσα... Έκανα την βλακεία να αφαίρεσω από το dock του launcherpro το "messages" και τώρα ξαναβάζω το εικονίδιο το δέχεται κανονικά, αλλά δεν δέχεται την εντολή launch application με αποτέλεσμα να το παταω και να μην κάνει τίποτα. Any solution? Γιατι να μην επιτρεπεται? :lol: Κατι κανεις λαθος. Θα πας στην επιλογη change shortcut, θα ορισεις αυτο που θελεις και μετα αν θελεις το εικονιδιο που ειχε στην αρχη θα κανεις change icon. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Αλεξ μπορείς να πεις για τον browser, αν είναι γρήγορος σε σχέση με την 2.1; Επίσης από lag τι γίνεται; Κατά την γνώμη σου θα χρειαστεί lagfix; Επίσης δώσε κάνα λινκ για τον τρόπο root που έκανες...Ελληνικό swype έχεις; Άντε και να δούμε πόσο θα περιμένουμε και εμείς... Sent from GALAXY! Αλεξ για πες...τα δύο τελευταία απαντήθηκαν...μπαταρία τι βλέπεις; Sent from GALAXY! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Παιδες κανενα λινκ πως παιρναμε κερνελ υπαρχει;Με το περασμα σβηνονται τα παντα; Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Γιατι να μην επιτρεπεται? :lol: Κατι κανεις λαθος. Θα πας στην επιλογη change shortcut, θα ορισεις αυτο που θελεις και μετα αν θελεις το εικονιδιο που ειχε στην αρχη θα κανεις change icon. καλά είμαι και πολύ noob τελικά! Προσπαθούσα να το κάνω με την επιλογή Swipe και μετά θυμήθηκα ότι το swipe είναι όταν σέρνεις από πάνω το δάχτυλο... Ότι νάναι Thx anyway :-P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Παίδες αύριο θα είμαι ένας καινούριος χρήστης στην παρέα του Galaxy S. Για καθοδηγήστε με λίγο, τι πρέπει να σκαλίσω στο κινητο και θεωρούνται βασικα; Πχ lagfix task manager και γενικά κάτι που πρέπει να κάνει κάποιος αμέσως μόλις πάρει το κινητο! Πώς βάζεις fireefox σε μια καθαρή εγκατάσταση windows, σε τέτοια φάση! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Παίδες αύριο θα είμαι ένας καινούριος χρήστης στην παρέα του Galaxy S. Για καθοδηγήστε με λίγο, τι πρέπει να σκαλίσω στο κινητο και θεωρούνται βασικα; Πχ lagfix task manager και γενικά κάτι που πρέπει να κάνει κάποιος αμέσως μόλις πάρει το κινητο! Πώς βάζεις fireefox σε μια καθαρή εγκατάσταση windows, σε τέτοια φάση! Καλως να ορισεις κι εσυ στην παρεα μας.Μην βιαζεσαι φιλε μου,μεχρι αυριο η τις επομενες ημερες θα εχουμε το froyo,να δουμε πρωτα τι γινεται και μετα θα υπαρξει συζητηση για το τι χρειαζεται. Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Super 3 Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 εγω εβαλα την 2.2 πριν 3 μερες και την εβγαλα αμεσως, πολλα bugs προτεινω ας περιμενουμε λιγο ακομα μηπως κανουν διορθωσεις, εξαλλου το κινητο και με την 2.1 πεταει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 εγω εβαλα την 2.2 πριν 3 μερες και την εβγαλα αμεσως, πολλα bugs προτεινω ας περιμενουμε λιγο ακομα μηπως κανουν διορθωσεις, εξαλλου το κινητο και με την 2.1 πεταει χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου φιλε μου, καλο ειναι οταν γραφουμε κατι να το δικαιολογουμε γιατι δημιουργουνται αρνητικες/θετικες εντυπωσεις και πολλοι ισως να μην εχουν σωστη εικονα για κατι που αναφερουμε. Καλο ειναι λοιπον οταν αναφερεις οτι εχει πολλα bugs, να μας γραψεις και ποια ειναι αυτα, ωστε να μπορεσει καποιος που εχει βαλει επισης την 2.2 να απαντησει για να ξερουμε οι υπολοιποι ποια ειναι τελικα η αληθεια. Για οποιον δεν το γνωριζει, αυτος ειναι και ενας απο τους πολλους κανονες που εχει το φορουμ εδω. ο κανονας αναφερει οτι απαντησεις μονολεκτικες η απαντησεις που δεν ειναι τεκμηριωμενες, μπορουν να διαγραφουν απο τους διαχειριστες χωρις προειδοποιηση !!!! φιλικα παντα. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Ηγφφεγω εβαλα την 2.2 πριν 3 μερες και την εβγαλα αμεσως, πολλα bugs προτεινω ας περιμενουμε λιγο ακομα μηπως κανουν διορθωσεις, εξαλλου το κινητο και με την 2.1 πεταει Να περιμένεις να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός...έτσι έλεγε ο παππούς μου...κοινώς ας περιμένουμε λίγο πριν το τελικό upgrade...η 2.1 λειτουργεί μία χαρά ας μην βιαστούμε... Κάνετε τις βασικές προετοιμασίες πρώτα...back up με το Mybackup και το Rom manager μην τύχει τίποτα στραβό και περιμένετε...όλοι θα πάρουμε... Sent from GALAXY! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Super 3 Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου φιλε μου, καλο ειναι οταν γραφουμε κατι να το δικαιολογουμε γιατι δημιουργουνται αρνητικες/θετικες εντυπωσεις και πολλοι ισως να μην εχουν σωστη εικονα για κατι που αναφερουμε. Καλο ειναι λοιπον οταν αναφερεις οτι εχει πολλα bugs, να μας γραψεις και ποια ειναι αυτα, ωστε να μπορεσει καποιος που εχει βαλει επισης την 2.2 να απαντησει για να ξερουμε οι υπολοιποι ποια ειναι τελικα η αληθεια. Για οποιον δεν το γνωριζει, αυτος ειναι και ενας απο τους πολλους κανονες που εχει το φορουμ εδω. ο κανονας αναφερει οτι απαντησεις μονολεκτικες η απαντησεις που δεν ειναι τεκμηριωμενες, μπορουν να διαγραφουν απο τους διαχειριστες χωρις προειδοποιηση !!!! φιλικα παντα. καλα τοσα μηνυματα για λαθος ενδειξη της μπαταριας δεν τα βλεπεις ? λοιπον εγω εβαλα την GT-I9000_I9000XWJPA με οδηγιες απο το xda dev , τα bug ηταν : 1) το animation δεν ηταν ομαλο οπως πριν ( σημειωση δεν εχω lagfix στην 2.1) 2) πολλα προγραμματα αργουσανε να ανοιξουν 3) το gps επιανε οποτε ηθελε ( στην 2,1 πιανει σε 5 δευτερα) 4) κολλουσε η εφαρμογη του ραδιοφωνου 5) λαθος ενδειξη στην μπαταρια και αλλα που δεν θυμαμαι εχω μιλησει με αρκετα ατομα απο το xda dev και οι περισσοτεροι μου ειπαν θα γινουν διορθωσεις στην 2.2, το μονο που ειχε καλυτερα αποτελεσματα ηταν τα benchmarks χωρις να βλεπω ουσιαστικη διαφορα στα games ή καπου αλλου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 καλα τοσα μηνυματα για λαθος ενδειξη της μπαταριας δεν τα βλεπεις ? λοιπον εγω εβαλα την GT-I9000_I9000XWJPA με οδηγιες απο το xda dev , τα bug ηταν : 1) το animation δεν ηταν ομαλο οπως πριν ( σημειωση δεν εχω lagfix στην 2.1) 2) πολλα προγραμματα αργουσανε να ανοιξουν 3) το gps επιανε οποτε ηθελε ( στην 2,1 πιανει σε 5 δευτερα) 4) κολλουσε η εφαρμογη του ραδιοφωνου 5) λαθος ενδειξη στην μπαταρια και αλλα που δεν θυμαμαι εχω μιλησει με αρκετα ατομα απο το xda dev και οι περισσοτεροι μου ειπαν θα γινουν διορθωσεις στην 2.2, το μονο που ειχε καλυτερα αποτελεσματα ηταν τα benchmarks χωρις να βλεπω ουσιαστικη διαφορα στα games ή καπου αλλου η συγκεκριμενη εκδοση που εβαλες, αν δεν κανω λαθος, δεν ειναι η τελικη 2.2 που δοθηκε απο χθες, οποτε δεν ειναι ασφαλες να βγαλουμε τελικα συμπερασματα. τωρα που εγραψες αναλυτικα τα bugs που βρηκες, βοηθας και καποιους απο εδω που πιθανοτατα να ηθελαν να περασουν την συγκεκριμενη εκδοση. οσο για την μπαταρια και το προβλημα με το εικονιδιο τα εχω διαβασει τα σχολια και ειμαι ενημερος. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Παιδιά θέλω να κάνω αναβάθμιση την πανάρχαια rom JG1 που έχω καθώς προτιμώ για την ώρα την 2.1 από τη froyo με τα αρχικά προβλήματα. Εχω όμως πρόβλημα και η αναβάθμιση μέσω kies δε γίνεται..Μπορώ με κάποιον τρόπο να αναβαθμίσω τη rom σε m2 ή m9 χωρίς να γίνω root? Υ.Γ Έχω τη νέα έκδοση Kies αλλά και πάλι λέει δε γίνεται η αναβάθμιση της συγκεκριμένης rom? Please help γιατί τρώει πολλές φλασιές η συγκεκριμένη rom που έχει το κινητό εξ αγοράς.:( s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Γενικά είμαι της άποψης να αφήνεις τις αναβαθμίσεις να "ωριμάσουν" λιγάκι πριν τις βάλεις, να δεις τα προβλήματα που βγάζουν, τα καινούρια κλειδώματα που μπαίνουν και πωε αυτά παρακάμπτονται και να είσαι σίγουρος για τον τρόπο που μπορείς να κάνεις downgrade... είμαι λίγο φοβισμένος με τα παραπάνω μιας και έχω εμπειρίες και από το στρατόπεδο της Apple! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatieleos Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 οταν λες κλικ..εννοεις το oclf? εεεε εννοω το προγραμματακι που κατεβασα απ τους οδηγους για νεους (galaxy one click root) συνδεω κανονικα το κινητο πανω το βρισκει....εκτελω το rootme και μετα δειχνει το κινητο να φλασαρεται....κανει ρεβοοτ το κινητο αφου παταω το κουμπι αλλα μετα δν μου βγαζει την εφαρμογη που δειχνει οτι εχει γινει ροοτ....... τι φταει ρε παιδια???????????????:( εχω pda:xwjm5 εκδοση firmware : 2.1 update αριθμος κατασκευης: eclair 2.6 ........ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 καλα τοσα μηνυματα για λαθος ενδειξη της μπαταριας δεν τα βλεπεις ? λοιπον εγω εβαλα την GT-I9000_I9000XWJPA με οδηγιες απο το xda dev , τα bug ηταν : 1) το animation δεν ηταν ομαλο οπως πριν ( σημειωση δεν εχω lagfix στην 2.1) 2) πολλα προγραμματα αργουσανε να ανοιξουν 3) το gps επιανε οποτε ηθελε ( στην 2,1 πιανει σε 5 δευτερα) 4) κολλουσε η εφαρμογη του ραδιοφωνου 5) λαθος ενδειξη στην μπαταρια και αλλα που δεν θυμαμαι εχω μιλησει με αρκετα ατομα απο το xda dev και οι περισσοτεροι μου ειπαν θα γινουν διορθωσεις στην 2.2, το μονο που ειχε καλυτερα αποτελεσματα ηταν τα benchmarks χωρις να βλεπω ουσιαστικη διαφορα στα games ή καπου αλλου Eγω παντως το μονο προβλημα που εχω ειναι η ενδειξη της μπαταριας.Κατα τα αλλα τα προγραμματα πανε σφαιρα,το gps λοκαρει παρα πολυ γρηγορα,ραδιοφωνο δεν εχω δοκιμασει.Ολα αυτα για την ωρα.Δεν ξερω τι μπορει να μου βγαλει μετα. Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Θα ηθελα να ρωτησω αυτους που εβαλαν το froyo αν εχουν προβλημα με την ενδειξη της μπαταριας.Εμενα αν και ειναι στο 50% η ενδειξη μου δειχνει να ειναι φουλ. Πραγματικα η ενδειξη της μπαταριας ειναι...οτι ναναι!στο 70% ειναι το δικο μου και δειχνει φουλ. Γενικα νομιζω πως η πρωτη froyo εχει ελαττωματακια... Με την ένδειξη μπαταρίας και η 2.1 έχει θέματα πάντως. Κι εμένα μέχρι περίπου τα 70-75% μου την δείχνει full. Αλεξ για πες...τα δύο τελευταία απαντήθηκαν...μπαταρία τι βλέπεις; Sent from GALAXY! Δεν έχω πρόβλημα με την ένδειξη μπαταρίας στην επίσημη JPO. Αλλάζει εικονίδιο και κατεβαίνει κάθε 20%, όπως έκανε στην JM1. (Φυσικά αυτό ξέρουμε ότι μπορεί να αλλάξει με τα διάφορα custom made εικονίδια για τη μπαταρία). Το πρόβλημα του ioma πάντως που στα 50% δείχνει γεμάτο όχι, δεν το έχω. Βασικά λειτουργεί μια χαρά μέχρι στιγμής. Ίσως είναι η σκανδιναβική JPA που έχει το bug, δεν ξέρω. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Δεν έχω πρόβλημα με την ένδειξη μπαταρίας στην επίσημη JPO. Αλλάζει εικονίδιο και κατεβαίνει κάθε 20%, όπως έκανε στην JM1. (Φυσικά αυτό ξέρουμε ότι μπορεί να αλλάξει με τα διάφορα custom made εικονίδια για τη μπαταρία). Το πρόβλημα του ioma πάντως που στα 50% δείχνει γεμάτο όχι, δεν το έχω. Βασικά λειτουργεί μια χαρά μέχρι στιγμής. Ίσως είναι η σκανδιναβική JPA που έχει το bug, δεν ξέρω. Browser; Είναι γρήγορος; lagfix βλέπεις να χρειάζεται; Sent from GALAXY! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Browser; Είναι γρήγορος; lagfix βλέπεις να χρειάζεται; Sent from GALAXY! Αντώνη να σου πω την αλήθεια δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα, το έχω δοκιμάσει και με 3G έξω και με wifi μέσα και δουλεύει μια χαρά, το ίδιο με πριν, με ελάχιστες εμφανισιακές διαφορές... δεν έχω κάτσει να το ψειρίσω σε στυλ το τάδε site τώρα φορτώνει ένα δέκατο του δευτερολέπτου πιο γρήγορα ή πιο αργά... απλά σε απλή χρήση μου φαίνεται το ίδιο... Δεν έχω ανοίξει όλα μου τα προγράμματα για να σου πω για lagfix, γιατί ουσιαστικά τις ελεύθερές μου ώρες το ξαναέφτιαχνα με root, recovery 2e, rom manager, ελληνικά πληκτρολόγια και απεγκατάσταση κάποιων σπασμένων εφαρμογών που είχα στην 2.1 που δεν παίζουν πια (ειδικά με την αλλαγή του φακέλου από "sd" σε "external_sd", υπήρχαν κάποια προβλήματα). Νομίζω τώρα είμαι οκ. Οσo πάντως έκανα όλα αυτά, ανταποκρίνεται μια χαρά το τηλέφωνο... ίσως με lagfix να πάει πιο γρήγορα ναι, θα περιμένω λίγο και θα δω. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bladerunner82 Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Αντώνη να σου πω την αλήθεια δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα, το έχω δοκιμάσει και με 3G έξω και με wifi μέσα και δουλεύει μια χαρά, το ίδιο με πριν, με ελάχιστες εμφανισιακές διαφορές... δεν έχω κάτσει να το ψειρίσω σε στυλ το τάδε site τώρα φορτώνει ένα δέκατο του δευτερολέπτου πιο γρήγορα ή πιο αργά... απλά σε απλή χρήση μου φαίνεται το ίδιο... Δεν έχω ανοίξει όλα μου τα προγράμματα για να σου πω για lagfix, γιατί ουσιαστικά τις ελεύθερές μου ώρες το ξαναέφτιαχνα με root, recovery 2e, rom manager, ελληνικά πληκτρολόγια και απεγκατάσταση κάποιων σπασμένων εφαρμογών που είχα στην 2.1 που δεν παίζουν πια (ειδικά με την αλλαγή του φακέλου από "sd" σε "external_sd", υπήρχαν κάποια προβλήματα). Νομίζω τώρα είμαι οκ. Οσo πάντως έκανα όλα αυτά, ανταποκρίνεται μια χαρά το τηλέφωνο... ίσως με lagfix να πάει πιο γρήγορα ναι, θα περιμένω λίγο και θα δω. Ετσι ακριβως ειναι... διαβαζουμε απιστευτες ανακριβειες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gispect Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Παιδιά εγώ εχω μπερδευτεί λιγάκι. Εδώ και κανα μήνα περιμένω το ελληνικό 2.2 froyo, τώρα διαβάζω για προβληματάκια... Δημιουργεί περισσότερα προβλήματα απο αυτά που λύνει? Επίσης επειδή είμαι κ λίγο άσχετος με τη 2.2 μπορούμε να κάνουμε ροοτ κανονικά? περνάμε κ λαγκφιξ κ όλα? ή αξίζει να τα κάνω όλα αυτά στην 2.1 που έχω κ να ξεχάσω την αναβάθμιση σε 2.2 για μερικούς μήνες ??:blink: In the begining there was nothing, which exploded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 (edited) Παιδιά εγώ εχω μπερδευτεί λιγάκι. Εδώ και κανα μήνα περιμένω το ελληνικό 2.2 froyo, τώρα διαβάζω για προβληματάκια... Δημιουργεί περισσότερα προβλήματα απο αυτά που λύνει? Επίσης επειδή είμαι κ λίγο άσχετος με τη 2.2 μπορούμε να κάνουμε ροοτ κανονικά? περνάμε κ λαγκφιξ κ όλα? ή αξίζει να τα κάνω όλα αυτά στην 2.1 που έχω κ να ξεχάσω την αναβάθμιση σε 2.2 για μερικούς μήνες ??:blink: Δεν έχει βγει το ελληνικό froyo φίλε μου, οπότε μην ανησυχείς ακόμα. Η απάντηση πάντως είναι ναι, μπορείς να κάνεις ό,τι μπορούσες και στην 2.1. εεεε εννοω το προγραμματακι που κατεβασα απ τους οδηγους για νεους (galaxy one click root) συνδεω κανονικα το κινητο πανω το βρισκει....εκτελω το rootme και μετα δειχνει το κινητο να φλασαρεται....κανει ρεβοοτ το κινητο αφου παταω το κουμπι αλλα μετα δν μου βγαζει την εφαρμογη που δειχνει οτι εχει γινει ροοτ....... τι φταει ρε παιδια???????????????:( εχω pda:xwjm5 εκδοση firmware : 2.1 update αριθμος κατασκευης: eclair 2.6 ........ Σου απάντησα 2-3 σελίδες πίσω. Edited November 6, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 (edited) Eγω παντως το μονο προβλημα που εχω ειναι η ενδειξη της μπαταριας.Κατα τα αλλα τα προγραμματα πανε σφαιρα,το gps λοκαρει παρα πολυ γρηγορα,ραδιοφωνο δεν εχω δοκιμασει.Ολα αυτα για την ωρα.Δεν ξερω τι μπορει να μου βγαλει μετα. Για την μπαταρία εγώ έβαλα τo cirle battery και δουλεύει σφαίρα..Πιο πολύ με δυσκόλεψε το swype... Ξέρει κανείς πως και αν μπορούμε να βάλουμε και το default sammy keyboard σε Ελληνικά? To battery mod από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765419 ποιο ειναι το εργαλειο για ta illegal filenames? για registry δε ξερω πολλα ειναι η αλληθεια τα εχω κανει τα περισσοτερα κατσε να δω κ τα αλλα , επισης αν βγαλεις το windows media player μετα το εβαλες παλι? Google FileSearcherforKiesFix για να το βρείς WM11 > Ναι το βάζεις reboot to ξαναβάζεις για να μπεί το MTP driver. To registry hack ειναι για να κάνεις το update κυρίως μην σε απασχολεί αν δεν έχεις ακόμα δεί το τηλέφωνο Edited November 6, 2010 by minos197 Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 (edited) ποιο ειναι το εργαλειο για ta illegal filenames? για registry δε ξερω πολλα ειναι η αλληθεια τα εχω κανει τα περισσοτερα κατσε να δω κ τα αλλα , επισης αν βγαλεις το windows media player μετα το εβαλες παλι? Διάβασε τον οδηγό για νέους χρήστες (FAQ) για το έργαλείο. Ξέρει κανείς πως και αν μπορούμε να βάλουμε και το default sammy keyboard σε Ελληνικά? Δε νομίζω ότι γίνεται στην JPO, προσπάθησα, μου βγάζει επιλογή για ελληνικά αλλά παραμένει αγγλικά... στην JPA μάλλον γίνεται. Edited November 6, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagdal Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Έχω το galaxy και εγώ από το καλοκαίρι αγορασμένο από το amazon το γερμανικό. Όπως διάβασα δεν έχει ακόμα ελληνικά το froyo... τι προτείνετε να κάνω; να περιμένω να βγει και στα ελληνικά; (για το swype κυρίως) Η να βρω τρόπο να το γυρίσω στην επίσημη έκδοση και να περάσω το froyo. Phone Model: Galaxy A5 [A500FU] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts