Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Yeap. Μάλιστα έχω την υπόνοια ότι συνέβη και στο γαλαξία με το πλήκτρο πίσω.

Ίσως ιδέα μου ίσως όμως και κουλό υπαρκτό θεματακι

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά υπάρχει τρόπος να σβήσουμε ΜΟΝΟ τις επαφές που έκανε συγχρονισμό το google καταλάθος?? Βρήκα τρόπο να μην τις βλέπω αλλά θέλω να τις σβήσω γιατί έγιναν connect με κάποιες άλλες επαφές και δεν τις θέλω conncected...
Follow me on Instagram : el.rapha_

Παιδιά είναι λίγο χαζό αλλά εγώ δεν μπορώ να βάλω το εορτολόγιο όπως λέει το λινκ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268949&page=345

Ενώ στο ημερολόγιο του gmail στο pc είναι όλα οκ, στο ημερολόγιο του Galaxy δεν φαίνεται παρόλο που έχω ενεργοποιήσει όλα τα ημερολόγια από τις επαφές. Καμιά ιδέα?

Παιδιά είναι λίγο χαζό αλλά εγώ δεν μπορώ να βάλω το εορτολόγιο όπως λέει το λινκ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268949&page=345

Ενώ στο ημερολόγιο του gmail στο pc είναι όλα οκ, στο ημερολόγιο του Galaxy δεν φαίνεται παρόλο που έχω ενεργοποιήσει όλα τα ημερολόγια από τις επαφές. Καμιά ιδέα?

Κι εγώ αυτό το πρόβλημα έχω παρόλου που κάνω συχρονισμό και τα ημερολόγια..

Follow me on Instagram : el.rapha_

Oταν στο κανει αυτο ειναι στην φορτιση?

oχι μονο στην φορτιση....

μηπως μετα απο το hard reset εκανες restore με κανενα titanium η mybackup ? ισως αυτο να σου εκανε την ζημια.

κανε hard reset και μην επαναφερεις τιποτα (αν το ειχες κανει πριν).

το μονο backup προγραμμα που χρησιμοποιησα για να επαναφερω οτιδηποτε ηταν το apn backup and restore

anyway θα κανω ενα hard reset πρωτα και βλεπουμε... danken

Edited by fotisg24
[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον παιδια εμενα εχει αρχισει και με κουραζει το galaxy... :(

σκεφτομαι ακομη και να το πουλησω

δεν λεω, ειναι φοβερο κινητο, αλλα δεν ειναι ακομη αρκετα ωριμο

εχω αγανακτησει πλεον με το θεμα της μπαταριας

σε καθε φορτιση εχει διαφορετικη καταναλωση

φοβαμαι πλεον να βαλω οποιαδηποτε εφαμρογη-widget μην μου "φαει" την μπαταρια

το δε σερφαρισμα στη 2.2.1 εχει αρχισει και αυτο να μου δινει στα νευρα, εχω διαπιστωσει οτι ο default browser ανοιγει τις σελιδες πιο γρηγορα απο ολους τους αλλους αλλα καποια κοληματακια που τρωει ωρες ωρες με το smoothnes με τρελαινουν...

το δε gps ας το αφησω καλυτερα

εχω βαρεθει επισης να σκαλιζω το κινητο και να δοκιμαζω διαφορετικους 10αδες συνδυασμους για το καλυτερο αποτελεσμα, καλο σημα, καλη καταναλωση μπαταριας, καλο gps, smoothnes, καλυτερο internet και χιλια δυο αλλα

για να εχεις τη συσκευη οπως επρεπε να ειναι απο το εργοστασιο, πρεπει να διαβαζεις αρκετα συχνα με τις ωρες myphone, xda και αλλα φορα κατι πλεον που δεν μπορω να κανω και για το κινητο μαζι με τοσα αλλα

βεβαια κανεις δεν σε αναγκαζει να το κανεις αλλα εφοσον μπηκαμε στον χορο θα χορεψουμε κιολας :O

ωρες ωρες σκεφτομαι να παρω το n8, αλλα θα ειναι και αυτο ενα smartphone που θα θελει τα πειραγματα του και με κακιστο browsing

αλλες φορες παλι σκεφτομαι να παρω ενα απλο κινητακι με καλη καμερουλα (ισως το wave? :worry:) και το κυριοτερο με καλη αυτονομια, να του περναω 1-2 εφαρμογες και να μην εχω το αγχος της μπαταριας...

τα ειπα και ξαλαφρωσα

δεν αποσκοπω σε κατι με αυτο το μηνυμα απλα αυτος ειναι ο καημος μου...

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Όταν ανοίξεις το Mp3 Player, με επιλεγμένα όλα, βλέπεις τη λίστα με τα τραγούδια. Aν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στο επιθυμητό τραγούδι, δε σου βγάζει το μενού;

Εμένα έχεις τις εξής επιλογές:

- Διαγραφή

- Κοιν χρ. μουσ. μέσω

- Ορισμός ως

- Προσθήκη στη λίστα αναπαραγωγής

Λοιπόν το πρόβλημα είναι το εξής: Όταν ανοίξω κατ' ευθείαν την εφαρμογή MP3 player, μου βγάζει τις παραπάνω επιλογές. Όταν όμως επιλέγω το κομμάτι μέσα από κάποιον explorer (Astro ή ES ή τον κανονικό) μου το ανοίγει με το πρόγραμμα "Αναπαραγωγή μουσικής", το οποίο έχει ακριβώς το ίδιο εικονίδιο με τον MP3 player αλλά προφανώς είναι άλλο πρόγραμμα γιατί δεν έχει τις παραπάνω επιλογές. Επίσης, στην λίστα των προγραμμάτων με τα οποία μπορώ να επιλέξω να κάνουν αναπαραγωγή το κομμάτι δεν υπάρχει ο MP3 player, παρά μόνο το "αναπαραγωγή μουσικής" και o rock player. Πώς μπορώ να βάλω τον mp3 player ως default αφού δεν μου τον δίνει ως επιλογή;

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Συμβαινει σε κανεναν το εξης : Περασα speedmod kernel σε διαφορες ROM(JPY,Doc's,Darkyy's) και οταν ανοιγω το κινητο και ειναι συνδεδεμενο στο pc με usb δεν βρισκει δικτυο καθολου,στα settings αμα παω στο mobile networks μου λεει insert sim card κτλπ. Αν το το ανοιξω χωρις να ειναι συνδεδεμενο με usb, βρισκει δικτυο κανονικα. Ειναι θεμα του speedmod αυτο ή εγω κανω κατι λαθος?

Επειδή έχω ακούσει αρκετούς να παραπονιούνται για το gps του Galaxy.Είναι αργό ή δεν ξέρω απο gps?Προσωπικά μου φαίνεται πάρα πολύ γρήγορο. Εχω βάλει navigon και πραγματικά πετάει. Αργεί μερικές φορές να λοκάρει( 5-30 δευτερόλεπτα το πολύ ) αλλά μετά δεν χάνει ούτε στενάκι, υπολογισμός νέας διαδρομής σε 1-2 δεύτερα το πολύ (ακόμα και αν βγάζει καινούργιες καθοδόν), και ακόμη σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους στην ταχύτητα έχει απόκλιση 3 χλμ από την πραγματική!!Έχω και ένα pda mio με Destinator αλλά για τα παραπάνω κάνει διπλάσιο χρόνο και πραγματικά εύχεσαι να μην χάσεις στενάκι γιατί μέχρι να υπολογίσει νέα διαδρομή...Θα ήθελα πάντως να ακούσω τις γνώμες των πιο έμπειρων για να μαθαίνω.

Επειδή έχω ακούσει αρκετούς να παραπονιούνται για το gps του Galaxy.Είναι αργό ή δεν ξέρω απο gps?Προσωπικά μου φαίνεται πάρα πολύ γρήγορο. Εχω βάλει navigon και πραγματικά πετάει. Αργεί μερικές φορές να λοκάρει( 5-30 δευτερόλεπτα το πολύ ) αλλά μετά δεν χάνει ούτε στενάκι, υπολογισμός νέας διαδρομής σε 1-2 δεύτερα το πολύ (ακόμα και αν βγάζει καινούργιες καθοδόν), και ακόμη σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους στην ταχύτητα έχει απόκλιση 3 χλμ από την πραγματική!!Έχω και ένα pda mio με Destinator αλλά για τα παραπάνω κάνει διπλάσιο χρόνο και πραγματικά εύχεσαι να μην χάσεις στενάκι γιατί μέχρι να υπολογίσει νέα διαδρομή...Θα ήθελα πάντως να ακούσω τις γνώμες των πιο έμπειρων για να μαθαίνω.

To GPS είχε προβλήματα στις εκδόσεις Eclair 2.1, και ήταν θέμα firmware (drivers). Στις τελευταίες εκδόσεις δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα, και μάλιστα όπως είπες με ένα λογισμικό πλοήγησης "πετάει". Κάποιοι πάντως εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα, δεν ξέρω αν κάποιες συσκευές είναι ελαττωματικές όπως είχε γίνει με τη Nokia (N97) ή αν απλά κάποιοι νομίζουν ότι το GPS ενός τηλεφώνου θα είναι στρατιωτικής ακρίβειας.

- Alex

Καλησπέρα παιδιά,

πηγαίνοντας από το βασικό μενού -> Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις λογαριασμών και συγχρονισμού -> στην καρτέλα Διαχείριση Λογαριασμών, έχει από κάτω τους 2 λογαριασμούς του Gmail που διαθέτω. Πατώντας στον πρώτο εμφανίζεται η επόμενη καρτέλα: Δεδομένα και συγχρονισμός, όπου έχει 4 φορές "Συγχρονισμός εφαρμογής" και τικάρισμένο με πράσινο (έκδοση 2.2) και στις 4 φορές "Συγχρονισμός εφαρμογής". Αντίστοιχα στον άλλον λογαριασμό, το έχει 2 φορές συνολικά και πάλι και οι 2 "Συγχρονισμός Εφαρμογής" είναι τσεκαρισμένος.

1η ερώτηση) Γιατί χρειάζεται παραπάνω από μια φορά η δυνατότητα να επιλέξω τον "Συγχρονισμός εφαρμογής"

και

2η ερώτηση) Γιατί στο ένα mail είναι 2 φορές και στο άλλο 4;

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Καλησπέρα παιδιά,

πηγαίνοντας από το βασικό μενού -> Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις λογαριασμών και συγχρονισμού -> στην καρτέλα Διαχείριση Λογαριασμών, έχει από κάτω τους 2 λογαριασμούς του Gmail που διαθέτω. Πατώντας στον πρώτο εμφανίζεται η επόμενη καρτέλα: Δεδομένα και συγχρονισμός, όπου έχει 4 φορές "Συγχρονισμός εφαρμογής" και τικάρισμένο με πράσινο (έκδοση 2.2) και στις 4 φορές "Συγχρονισμός εφαρμογής". Αντίστοιχα στον άλλον λογαριασμό, το έχει 2 φορές συνολικά και πάλι και οι 2 "Συγχρονισμός Εφαρμογής" είναι τσεκαρισμένος.

1η ερώτηση) Γιατί χρειάζεται παραπάνω από μια φορά η δυνατότητα να επιλέξω τον "Συγχρονισμός εφαρμογής"

και

2η ερώτηση) Γιατί στο ένα mail είναι 2 φορές και στο άλλο 4;

Αν γυρίσεις το κινητό στα πλάγια θα φανεί ολόκληρο το λεκτικό του τι συγχρονίζει...(ειναι οι Επαφές, Album Picasa, Ημερολόγιο και κάτι ακόμα που μου διαφεύγει).

Το mail με τα 4 ειναι αυτό που μάλλον έβαλες πρώτο (και θεωρείται ως primary account). Tα υπόλοιπα που βάζεις είναι secondary γι αυτό και συγχρονίζουν μόνο συγκεκριμένες πληροφορίες.

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

To GPS είχε προβλήματα στις εκδόσεις Eclair 2.1, και ήταν θέμα firmware (drivers). Στις τελευταίες εκδόσεις δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα, και μάλιστα όπως είπες με ένα λογισμικό πλοήγησης "πετάει". Κάποιοι πάντως εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα, δεν ξέρω αν κάποιες συσκευές είναι ελαττωματικές όπως είχε γίνει με τη Nokia (N97) ή αν απλά κάποιοι νομίζουν ότι το GPS ενός τηλεφώνου θα είναι στρατιωτικής ακρίβειας.

Και εγω ετσι νόμιζα στην αρχή αλλα είχα επαφή με Vodafone joy , ZTE Blade και HTC Magic και ολα εκαναν lock σε λιγότερο απο 30 δευτερόλεπτα με ακρίβεια 2-3 μετρα ΕΚΤΟΣ απο το Galaxy S που αργεί (τουλάχιστον το δικό μου) να κάνει lock (2-5 λεπτα) , μεχρι να συνδεθεί σε ολους τους διαθέσιμους δορυφόρους περνάνε αλλα 5 λεπτά και η ακρίβεια δεν πεφτει ποτε κάτω απο 5 , ισα ισα παίζει ανάμεσα σε 5-10. Δεν θα με χάλαγε αν δεν είχα δει τα φθηνότερα smartphone να εχουν καλύτερο gps. Απο την αλλη δεν μπορω να το παω για service γιατι αμα κάνει lock το κρατάει . Αρα συμπεραίνω οτι ο δεκτης είναι @@

Και εγω ετσι νόμιζα στην αρχή αλλα είχα επαφή με Vodafone joy , ZTE Blade και HTC Magic και ολα εκαναν lock σε λιγότερο απο 30 δευτερόλεπτα με ακρίβεια 2-3 μετρα ΕΚΤΟΣ απο το Galaxy S που αργεί (τουλάχιστον το δικό μου) να κάνει lock (2-5 λεπτα) , μεχρι να συνδεθεί σε ολους τους διαθέσιμους δορυφόρους περνάνε αλλα 5 λεπτά και η ακρίβεια δεν πεφτει ποτε κάτω απο 5 , ισα ισα παίζει ανάμεσα σε 5-10. Δεν θα με χάλαγε αν δεν είχα δει τα φθηνότερα smartphone να εχουν καλύτερο gps. Απο την αλλη δεν μπορω να το παω για service γιατι αμα κάνει lock το κρατάει . Αρα συμπεραίνω οτι ο δεκτης είναι @@

Έκανα bold την επίμαχη παρένθεση... δεν έχει κάνει ποτέ πάνω από 30 δευτερόλεπτα (πόσο μάλλον 2 λεπτά) να πιάσει σήμα το δικό μου. Συνήθως έχει πιάσει σε 10-15 δευτερόλεπτα. Είπαμε είμαι τυχεράκιας, αλλά όχι κι έτσι.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Αν γυρίσεις το κινητό στα πλάγια θα φανεί ολόκληρο το λεκτικό του τι συγχρονίζει...(ειναι οι Επαφές, Album Picasa, Ημερολόγιο και κάτι ακόμα που μου διαφεύγει).

Το mail με τα 4 ειναι αυτό που μάλλον έβαλες πρώτο (και θεωρείται ως primary account). Tα υπόλοιπα που βάζεις είναι secondary γι αυτό και συγχρονίζουν μόνο συγκεκριμένες πληροφορίες.

Σωστός! Ευχαριστώ! Αυτό ήταν...

Έχουμε όμως και άλλο πρόβλημα. Στην μια επιφάνεια εργασίας που έχω έχω 4-5 φακέλους με συντομεύσεις 4-5 εφαρμογές στον κάθε έναν από αυτούς. Σε 3 από αυτούς τους φακέλους υπάρχουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ εφαρμογες που σε άσχετα χρονικά σημεία εξαφανίζονται από τους φακέλους και πρέπει ξανα και ξανα να τις ξαναδημιουργω τις συντομεύσεις αυτές...

Κάποιος λόγος; Κάποια αιτία;

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Έχουμε όμως και άλλο πρόβλημα. Στην μια επιφάνεια εργασίας που έχω έχω 4-5 φακέλους με συντομεύσεις 4-5 εφαρμογές στον κάθε έναν από αυτούς. Σε 3 από αυτούς τους φακέλους υπάρχουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ εφαρμογες που σε άσχετα χρονικά σημεία εξαφανίζονται από τους φακέλους και πρέπει ξανα και ξανα να τις ξαναδημιουργω τις συντομεύσεις αυτές...

Είναι bug, μάλλον επειδή οι συγκεκριμένες εφαρμογές είναι εγκατεστημένες στην external sd card. Κάνε "μεταφορά στο τηλέφωνο" από τη διαχειριση εφαρμογών.

- Alex

Ποιον launcher χρησιμοποιεις;

Στον LauncherPro πάντως υπάρχει το θεματάκι που αναφέρει ο gnikolai. Συμβαίνει και σε εμένα, αλλά το θεωρώ λογικό. Νομίζω συμβαίνει μόνο όταν αλλάζει τελείως έκδοση της εφαρμογή που εγκαθιστάς. Δεν είναι δηλαδή απλά ένα update, αλλά εγκαθιστά εκ νέου την εφαρμογή σε νεότερη έκδοση.

Καλησπέρα σας.

Παρακαλώ μια βοήθεια για όποια/ον γνωρίζει.

Όταν ανοίγω το κινητό, τα μηνύματα που είχαν σταλεί όσο ήταν κλειστό, έρχονται με την ένδειξη, κάτω δεξιά, της ώρας λήψης του μυνήματος. Όταν προσπαθώ να βρω επιπλέον πληροφορίες για το μήνυμα δεν βρίσκω πουθενά την ώρα αποστολής του.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει αυτή η πληροφορία; Στο προηγούμενο μη έξυπνο κινητό πάντως υπήρχε.

Να συμπληρώσω ότι έχει Android 2.1.

Ευχαριστώ πολύ

Καλά σήμερα τα χρειάστηκα...

είχα βγάλει κάτι δοκιμαστικές φωτογραφίες με το gps ανοιχτό θέλοντας να δω πως τα πάει σχετικά με την ακρίβεια. Κλείνω το gps, ανοίγω το gallery και επιλέγω την φωτογραφία να μου την εμφανίσει στον χάρτη βάσει των συντεταγμένων που έχει στα στοιχεία της. Στην πρώτη φωτό όλα κομπλέ, δοκιμάζοντας στην δεύτερη και δευτερόλεπτα μετά που άνοιξε η εφαρμογή maps αρχίζει να αλλοιώνεται η εικόνα της οθόνης σταδιακά (σαν τα βίντεο που βλέπουμε όταν υπάρχει ένας ιός στο pc) και άρχισε να ξεθωριάζει η εικόνα και να πηγαίνει προς το λευκό! :scared: Δεν ανταποκρινόταν τίποτα από το κινητό παρά μόνο εμφανιζόταν μια αλλοιωμένη εικόνα σαν να είχε πέσει το κινητό και να έδειχνε περίεργες γραμμές. Έτσι όπως το είδα σκέφτηκα ότι παρέδωσε πνεύμα η super amoled. Μιας και δεν ανταποκρινόταν απολύτως τίποτα, αποφάσισα να του βγάλω την μπαταρία και να την ξαναβάλω... ευτυχώς μόλις είδα το σήμα του galaxy ξαλάφρωσα!!! :heat:

Τώρα σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό δεν γνωρίζω, άλλα προσπάθησα να σκεφτώ τι έχω και τι αλλαγές έγιναν πρόσφατα. Έχω την XWJPH από της JG1 μέσω kies patcher, έχω κάνει reset στα defaults, δεν έχω βάλει τίποτα άλλο, παρά μόνο του έχω κάνει root, έχω το autokiller με τις ρυθμίσεις από το forum. Και οι μόνες αλλαγές που έγιναν είναι μέσω του SGS Tools να βάλω την Gallery από εκεί (δυστυχώς δεν έχω την αρχική για να την επαναφέρω) και αν δεν με απατά η μνήμη μου χθες ή προχθές είχε γίνει update στην εφαρμογή maps.

EDIT:

Έχει και συνέχεια...

πάω να μπω στο market να δω μήπως έχει κανένα update και εκεί στη λίστα με τις εφαρμογές μου, μου εμφανίζει μόνο τρεις (αυτές που είχα επί πληρωμή), οι υπόλοιπες αν και εγκατεστημένες δεν φαίνονταν. Δοκιμάζω με τον market enabler μήπως και φτιάξει τίποτα. Κλείνω το κινητό και το ανοίγω, άλλα αυτή την φορά έκανε 1-2 μικρές δονήσεις και άργησε να φορτώσει. Οπότε με το που φορτώνει το ξανακλείνω και το ανοίγω... αυτή τη φορά άνοιξε κανονικά και μου δείχνει κανονικά και τις εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες από το market :wacko:

Edited by QTiVoCo

Ενα πολυ ομορφο post σχετικα με το gpu acceleration στο android, οσο αφορα launchers καθως και web browsers. Στο τελος δε αναφερει (για καλη μας τυχη :p ) οτι ενω μεχρι τωρα ολες οι εκδοσεις του android ειχαν heavy optimization για qualcomm/snapdragon socs, το gingerbread θα ωθησει πραγματικα πολυ τις cpu/gpu των Hummingbird και ιδιαιτερα του PowerSGX 540 (η gpu του Galaxy S και Nexus S).

http://forum.androidcentral.com/android-news/47212-android-where-our-gpu-acceleration-3.html#post498984

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους...:)

μολις εγινα κι εγω κατοχος του πολυποθητου γαλαξια...σημερα το παρελαβα σε λευκο χρωμα (ειναι γ@μ@το!!!) με την εκδοση 2.2...το κινητο απλα τα σπαει!!!

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Καλά σήμερα τα χρειάστηκα...αυτή τη φορά άνοιξε κανονικά και μου δείχνει κανονικά και τις εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες από το market :wacko:

Mηπως ειναι ωρα για κανενα hard reset? :p

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους...:)

μολις εγινα κι εγω κατοχος του πολυποθητου γαλαξια...σημερα το παρελαβα σε λευκο χρωμα (ειναι γ@μ@το!!!) με την εκδοση 2.2...το κινητο απλα τα σπαει!!!

Καλως ηρθες φιλε και μεγειες:) Απο που το τσιμπησες? Σιγουρα οχι απο Ελλαδα, αλλα απο που? Οπως και καθε νεος χρηστης που σεβεται τον εαυτο του, πρεπει να περασεις μια βολτιτσα απο οδηγους για νεους χρηστες και hacks/root/βελτιωσεις στις πρωτες σελιδες. Ξεκινας το διαβασμα και θα ανοιξουν τα ματια σου.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Mηπως ειναι ωρα για κανενα hard reset? :p

Μα έκανα πριν 2 μέρες και τα έστησα όλα από την αρχή.

Και κάτι άλλο που έγινε πριν λίγο (μάλλον ανάμεσα στα restart)...

στον φάκελο /sdcard έχει δημιουργηθεί ένα αρχείο με το όνομα com.handcent.nextsms-3.5.2.stack

τι είναι τούτο πάλι; :worry:

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...