Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι την εγγυηση την χανεις θεωρητικα (πρακτικα ξαναφλασαρεις με odin την δικη σου αν χρειαστει και εισαι οκ),εχει ελληνικα κανονικοτατα εκτος απο πληκτρολογιο,βαζεις εσυ ομως πανευκολα και ναι για μενα αξιζει να τη βαλεις!!

και να πουμε επίσης οτι τις περισσότερες φορες που θα χρειαστούμε την εγγύηση, θα είναι επειδή το κινητό μας μάλλον δεν θα ανάβει, οπότε το φλασάρισμα με μια επίσημη ίσως να είναι αδύνατο....:!::!::!:

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά αν στην έκδοση Kernel λέει 2.6.32.9,root@SE-S611#1 σήμαίνει ότι έγινε root? Γιατί μόλις το πήρα από έναν φίλο το κινητό και δεν ξέρω αν του έκανε κάτι...δεν βρήκα την εφαρμογή Δικαιώματα ή Superuser permissions στο κινητό που αναφέρεται εδώ ότι αν τη βρούμε σημαίνει έγινε root..
Follow me on Instagram : el.rapha_

Παιδιά αν στην έκδοση Kernel λέει 2.6.32.9,root@SE-S611#1 σήμαίνει ότι έγινε root? Γιατί μόλις το πήρα από έναν φίλο το κινητό και δεν ξέρω αν του έκανε κάτι...δεν βρήκα την εφαρμογή Δικαιώματα ή Superuser permissions στο κινητό που αναφέρεται εδώ ότι αν τη βρούμε σημαίνει έγινε root..

Οχι καμια σχεση το root που γραφει στην εκδοση kernel. Αν γινεις root με μια απ'τις γνωστες μεθοδους θα δεις το εικονιδιο Superuser.

Οχι καμια σχεση το root που γραφει στην εκδοση kernel. Αν γινεις root με μια απ'τις γνωστες μεθοδους θα δεις το εικονιδιο Superuser.

Ευχαριστώ.Έχει βρεθεί λύση για να φεύγουν αυτές οι εφαρμογές και το βίντεο της Vodafone στο άνοιγμα και το κλείσιμο της συσκευής χωρίς να γίνει root?

Ευχαριστώ.Έχει βρεθεί λύση για να φεύγουν αυτές οι εφαρμογές και το βίντεο της Vodafone στο άνοιγμα και το κλείσιμο της συσκευής χωρίς να γίνει root?

Με φλας μέσω odin τελείως διαφορετικού firmware. Που φυσικά είναι πιο "επικίνδυνο" απ'το root.

- Alex

Με φλας μέσω odin τελείως διαφορετικού firmware. Που φυσικά είναι πιο "επικίνδυνο" απ'το root.

Μάλιστα άρα καλύτερα να γίνει root...και για να διαλέξω την καλύτερη ROM που υπάρχει κλπ υπάρχει κάπου εδώ στο φόρουμ ή πρέπει να διαβάσω και τα 2 μέρη του galaxy s που θα μου πάρει κανένα χρόνο :P?

Παιδια δωστε μου τα φωτα σας λιγο γιατι κατι παρατήρησα σημερα.

Ειχα ενα ZTE Blade δίπλα στον γαλαξία και παρατήρησα οτι το ασπρο στον γαλαξία κιτρινίζει ?!?!?!?! Το εχει παρατηρήσει κανένας άλλος? Πραγματικά εκανε μπαμ δίπλα στο Blade που είχε ασπρο-ασπρο

Παιδια δωστε μου τα φωτα σας λιγο γιατι κατι παρατήρησα σημερα.

Ειχα ενα ZTE Blade δίπλα στον γαλαξία και παρατήρησα οτι το ασπρο στον γαλαξία κιτρινίζει ?!?!?!?! Το εχει παρατηρήσει κανένας άλλος? Πραγματικά εκανε μπαμ δίπλα στο Blade που είχε ασπρο-ασπρο

Έχω την εντύπωση ότι μπλεδίζει.

Έχω την εντύπωση ότι μπλεδίζει.

Σε σχέση με το ασπρο της οθόνης του PC μπλεδίζει ενω σε σχεση με το blade κιτρινίζει :lol: . Το ασπρο του ειναι λιγο αποτυχία :p

Δοκιμασε να ανεβασεις την φωτεινοτητα του galaxy στο 50%....λογικα θα εισαι κομπλε.

Edited by sakiss

Παίδες έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το Google Goggles στην 2.2.1;

Όποτε το τρέχω crasharei! Δοκίμασα uninstall-->reinstall, αλλά τίποτα. Θέλω να δοκιμάσω αυτό το νέο κολπάκι που τραβάς φώτο και λύνει μόνο του τα sudoku puzzles :P

Σημ.: Αν τη ψιλιάζομαι σωστά, πρέπει να έχει να κάνει με την κάμερα. Δοκίμασα να τρέξω και το Layar και δεν δίνει πρόσβαση στο πρόγραμμα να ανοίξει την κάμερα. Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό;

Μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν τρέχει καμία εφαρμογή που έχει να κάνει με την κάμερα της συσκευής. Δοκίμασα το Layar, το Camera360, ένα LiveWallpaper που βασίζεται στην κάμερα, το Goggles. Τίποτα. Μόνο η stock εφαρμογή της κάμερας δουλεύει σωστά.

Btw, βρήκα μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή η οποία λέγεται AdFree. Μόνο για rooted συσκευές!!!

Edited by Budah

Κι εμενα δεν μου παιζουν εφαρμογες που εχουν σχεση με την καμερα, οπως τα barcode scanner, η καμερα δουλευει μια χαρα

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Παίδες έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το Google Goggles στην 2.2.1;

Όποτε το τρέχω crasharei! Δοκίμασα uninstall-->reinstall, αλλά τίποτα. Θέλω να δοκιμάσω αυτό το νέο κολπάκι που τραβάς φώτο και λύνει μόνο του τα sudoku puzzles :P

Σημ.: Αν τη ψιλιάζομαι σωστά, πρέπει να έχει να κάνει με την κάμερα. Δοκίμασα να τρέξω και το Layar και δεν δίνει πρόσβαση στο πρόγραμμα να ανοίξει την κάμερα. Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό;

Μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν τρέχει καμία εφαρμογή που έχει να κάνει με την κάμερα της συσκευής. Δοκίμασα το Layar, το Camera360, ένα LiveWallpaper που βασίζεται στην κάμερα, το Goggles. Τίποτα. Μόνο η stock εφαρμογή της κάμερας δουλεύει σωστά.

Btw, βρήκα μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή η οποία λέγεται AdFree. Μόνο για rooted συσκευές!!!

Ποια ρομ εχετε? Εχετε κανει root στο κινητο και αν ναι με ποιον τροπο?

Κι εμενα δεν μου παιζουν εφαρμογες που εχουν σχεση με την καμερα, οπως τα barcode scanner, η καμερα δουλευει μια χαρα

Δοκιμασε να ανεβασεις την φωτεινοτητα του galaxy στο 50%....λογικα θα εισαι κομπλε.

Πολλες φορες η υφη των χρωμματων ειναι θεμα του kernel.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Συγκεκριμένα για το Navigon, μπορείς να μεταφέρεις αυτούσιο όλο το φάκελο στην εξωτερική κάρτα (χάρτες, κτλ), και στην εσωτερική άσε μόνο το φάκελο Navigon με το version.xml μέσα, και τίποτε άλλο. (Θα έχεις 2 Navigon φακέλους δηλαδή στο τηλέφωνο). Θα δουλέψει.

Το ίδιο μπορεί να γίνει και με άλλα προγράμματα πλοήγησης, π.χ. Sygic.

Δεν δούλεψε! Άρχισε ΞΑΝΑ να κατεβάζει αρχεία απο WiFi. Έκανα έναν φάκελο Navigon στην SD και εκεί μετέφερα πρώτα τους 3 φακέλους (Data, Sound, Map) μαζί με το περιεχόμενο τους. Αφού είδα ότι δεν δουλεύει έτσι και πως προσπαθεί να κατεβάσει τα αρχεία, τότε έκανα και αντιγραφή του αρχείου Version.xml. Και πάλι όμως δεν δούλεψε.

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

@red_herring

Φοράω 2.2.1 και root δεν θυμάμαι πως είχα κάνει. Νομίζω με το z4root. Το θέμα είναι ότι όλα δούλευαν άψογα μέχρι και πριν μια εβδομάδα, γιατί θυμάμαι να χρησιμοποιώ το Camera360.

Δοκίμασα να απεγκαταστήσω κάθε εφαρμογή σχετική με την κάμερα(εκτός από την Stock και το Layar), αλλά τίποτα. :/

Εγω νταρκυ 8.0 εχω, περιμενω την καινουρια νταρκυ για να λυθει το προβλημα....τωρα δεν το πειραζω για αλλη ρομ, πιστευω κατι με sgtools γινεται που βγαζεις μια εφαρμογη και χαλανε αλλες τρεις ,γιατι εκτος απο τις scanner apps δεν μου δουλευουν ουτε τα live wallpapers...δεν μου τα βγαζει καν σαν επιλογη στην ταπετσαρια (ειχα βγαλει απο sgtools τρια μαμα live wallp και χαθηκε ολη η εφαρμογη)

Δεν δούλεψε! Άρχισε ΞΑΝΑ να κατεβάζει αρχεία απο WiFi. Έκανα έναν φάκελο Navigon στην SD και εκεί μετέφερα πρώτα τους 3 φακέλους (Data, Sound, Map) μαζί με το περιεχόμενο τους. Αφού είδα ότι δεν δουλεύει έτσι και πως προσπαθεί να κατεβάσει τα αρχεία, τότε έκανα και αντιγραφή του αρχείου Version.xml. Και πάλι όμως δεν δούλεψε.

Ξεφεύγουμε off-topic, οπότε αν θέλεις στείλε μου πμ για περαιτέρω. Να πω απλά ότι στο δικό μου τηλέφωνο και με Eclair και με Froyo, όλα τα navigation προγράμματα πλην του Ndrive μπορούν να περαστούν στην εξωτερική κάρτα (και το έχω κάνει).

- Alex

Να πω απλά ότι στο δικό μου τηλέφωνο και με Eclair και με Froyo, όλα τα navigation προγράμματα πλην του Ndrive μπορούν να περαστούν στην εξωτερική κάρτα (και το έχω κάνει).

Κι εγω το ιδιο εχω κανει , και να προσθεσω επισης οτι οσες rom και να αλλαξα παντα κλειδωνανε δορυφορους και λειτουργουσαν αψογα .

ΓΙΑΝΝΗΣ

Αντιγράφω το post που έκανα στο thread "hacks/root.....":

Λοιπόν, μπορείτε καταρχάς όσοι έχετε το πρόβλημα (είναι πολύ γνωστό το θέμα και στην darkyy με όλα τα camera applications) να σβήσετε ως root τον φάκελο:

/dbdata/databases/com.google.android.apps.unveil

Έτσι σε εμένα άνοιξε, αλλά κόλλησε ξανά πριν ανοίξει η κάμερα για σκανάρισμα. Το ίδιο πρόβλημα έχουν όλα τα barcode scanners. Τώρα με μια λίγο πρόχειρη αναζήτηση στα threads του darkyy και της kitchen, είδα οτι στην darkyy 8.0 πλέον δουλεύει κανονικά. Θα ψάξω ξανά στην kitchen να δω μήπως με το τελευταίο update δουλεύουν.

edit2: Δούλεψε αυτό με το zip απο την cwm γρήγορα και απλά...

Να η λύση: "Barcode scanner errors: use standard sgs email as aosp email break some camera apps"

Όλοι λένε πως δούλεψε. Αν λείπει το apk του stock sgs email δεν δουλεύει, κανείς δε ξέρει γιατί. Άρα θέλει ή sgs email apk ή επίσης:

http://forum.xda-developers.com/show...e#post10334254

Δούλεψε σε εμένα με την δεύτερη μέθοδο. Συμπερασματικά, είναι θέμα με τις 2.2.1. Οπότε ή φλασάρετε το zip που υπάρχει στο link Μέσω cwm recovery, ή βάζετε ξανά το stock email της samsung και βγάζετε το aosp email αν έχετε. Εγώ είχα μόνο το gmail, αλλά αν λείπει το sgs email υπάρχει πρόβλημα.

Δεν ξέρω μόνο αν η darkyy και η Kitchen Doc έχουν το sgs ή το aosp. Νομίζω το πρώτο, αλλά εγώ πάντα το έσβηνα.

Edited by flik

Καλησπέρα,

μια χαζή ερώτηση-απορία (που σίγουρα δεν υπάρχει στους οδηγούς :P)

τώρα που στο Froyo δεν παίζει το Destinator της ΜLS, δεν μπορούμε να κάνουμε format την external SD που έχει μέσα την εφαρμογή και να την χρησιμοποιήσουμε όπως θέλουμε εμείς?

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

εγω με νταρκυ8, που εχω το gmail kαι το email 2.2 τι χρειαζεται να κανω γιατι δεν καταλαβα αυτο με το aosp

Καλησπέρα,

μια χαζή ερώτηση-απορία (που σίγουρα δεν υπάρχει στους οδηγούς :P)

τώρα που στο Froyo δεν παίζει το Destinator της ΜLS, δεν μπορούμε να κάνουμε format την external SD που έχει μέσα την εφαρμογή και να την χρησιμοποιήσουμε όπως θέλουμε εμείς?

Δεν γνωριζω αν γινεται αλλα δεν ειναι βλακωδες απο την στιγμη που το εχεις τσαμπα να το κανεις?Μπορεις απλα να το πουλησεις σε καποιον που εχει 2.1 και δεν θελει να κανει την αλλαγη σε 2.2 (και ουτω καθεξης) και να παρεις μεγαλυτερη καρτα η να περιμενεις την αναβαθμιση και εφοσον το εχεις πληρωσεις να την παρεις δωρεαν απο την MLS.;)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Δεν γνωριζω αν γινεται αλλα δεν ειναι βλακωδες απο την στιγμη που το εχεις τσαμπα να το κανεις?Μπορεις απλα να το πουλησεις σε καποιον που εχει 2.1 και δεν θελει να κανει την αλλαγη σε 2.2 (και ουτω καθεξης) και να παρεις μεγαλυτερη καρτα η να περιμενεις την αναβαθμιση και εφοσον το εχεις πληρωσεις να την παρεις δωρεαν απο την MLS.;)

Νομιζω δεν γινεται γιατι απο την στιγμη που θα κανεις εγκατασταση το προγραμμα gps αναγνωριζει το imei της συγκεκριμενης συσκευης ...και μετα θελει απο την εταιρεια να το εγκαταστασεις σε αλλη συσκευη κινητου..!?!?!?!?...

LG G4

Παιδιά υπάρχει τρόπος να αναβαθμίσω το κινητό μου μέσω του Kies και να εγκατασταθεί μια ΡΟΜ που να μην περιέχει όλα αυτά τα apps της vodafone? Είναι ήδη αναβαθμισμένο μέσω Kies στην 2.2 αλλά αυτά της voda δεν έφυγαν..έχω την τελευταία έκδoση Kies στην οποία δεν δουλεύει το Kies Patcher...

εγω με νταρκυ8, που εχω το gmail kαι το email 2.2 τι χρειαζεται να κανω γιατι δεν καταλαβα αυτο με το aosp

Δεν σου δουλεύει το goggles; Μάλλον έχει την aosp εφαρμογή. Δες στο λινκ που δίνω,έχει ένα ζιπ,φλασαρε το απο recovery. Έχει και restore καλού κακού,αλλά είναι δοκιμασμένο.

Απο ότι είδα, στην έκδοση 7.5 του darkyy, άρα φαντάζομαι και στην 8.0, περιλαμβάνεται το email της samsung, άρα δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα αν το έχεις κρατήσει.

Edited by flik

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...