Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να πεταξω την κοτσανα και να πω τι ειναι το kies patcher?

Τελικα βρηκα τι ειναι.Για να το χρησιμοποιησω πρεπει να λειτουργει το 3κουμπο? Ρωτω επειδη σε εμενα δεν παιζει!! Αν ειναι τοσο απλο να παω σε 2.2.1 να παω.Αρκει να μην θελει 3κουμπο.Αλλιως μενω στην jm5 μου που δουλευει μια χαρα μεχρι τωρα.

οχι δεν χρειαζεται το 3κουμπο.....ουτε εγω εχω αυτη την δυνατοτητα......αλλα με το patcher kies εχουμε την τελευταια ενημερωση..!!!

LG G4

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κι εγω ετσι το εκανα! πραγματικα πεταει το κινητο! και επισημη εκδοση κιολας!!!

τι product code του εβαλες στο kies patcher?

Εγκατατήστε το dropbox με εξτρά 500mb δώρο!

https://db.tt/OCU7WIRo

Αρα δηλαδη αυριο κανω ενα back up σε οτι εχω και παμε αφοβα?

Το ξυπνητιρι ελπιζω να δουλευι μια χαρα σε αυτην την εκδοση ε? Χωρις κανενα θεμα πουθενα?

Αρα δηλαδη αυριο κανω ενα back up σε οτι εχω και παμε αφοβα?

ΒΓΑΛΕ ROOT & lagfix εαν εχεις....!!!1

Edited by cyberbop
LG G4

Δεν εχω lagfix.Οταν λες να βγαλω root εννοεις τον root explorer η να κανω unrroot το κινητο? Πωπω σε μπελαδες θα μπω αυριο πρωι!!!

Δεν εχω lagfix.Οταν λες να βγαλω root εννοεις τον root explorer η να κανω unrroot το κινητο? Πωπω σε μπελαδες θα μπω αυριο πρωι!!!

Εφόσον δεν έχεις lagfix είσαι μία χαρά φίλε. Προχωρά κανονικά. Δεν χρειάζεται ούτε να κάνεις unroot, ούτε να βγάλεις τον root explorer.

Διάβασε καλά για ότι κάνεις και όλα θα πάνε καλά. Για οτιδήποτε κάνεις, να ακολουθήσεις πιστά τους οδηγίες και μην αγχώνεσαι :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Ουσιαστικα βαζεις το kies patch, βαζεις και τον κοδικο που προαναφερθηκε, και μετα ολα γινονται οπως θα γινονταν κανονικα αν οι αναβαθμισεις ηταν στην ωρα τους Ελλαδα.

Τοσο απλο?

Ουσιαστικα βαζεις το kies patch, βαζεις και τον κοδικο που προαναφερθηκε, και μετα ολα γινονται οπως θα γινονταν κανονικα αν οι αναβαθμισεις ηταν στην ωρα τους Ελλαδα.

Τοσο απλο?

Έτσι ακριβώς. Εφόσον βλέπω ότι έχεις διαβάσει, προχώρα κανονικά και θα είσαι μια χαρά.

Η διαδικασία αναβάθμισης διαρκεί γύρω στα 3-5 λεπτάκια (στο kies εννοώ).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Πάντως εγώ παιδία είχα άσχημη εμπειρία από την επίσημη αγγλική 2.2 που έβαλα μέσω kies με το patcher...το κινητό παρόλο που στο quadrant σκόραρε παραπάνω, στα υπόλοιπα ήταν αισθητά πιό αργό. Το χειρότερο από όλα ήταν το browsing που λόγω flash είχε γίνει πολύ αργό, αλλά ακόμα και με κλειστό το flash πάλι ήταν πιό αργό από την 2.1.. ακόμα και στο scrolling έβλεπα ψιλοκολληματάκια σε σχέση με την JM5 στην οποία και ξαναγύρισα....

Τελικά η 2.2.1 αξίζει τον κόπο ή να μείνω εδώ που είμαι??

-- Άγγελος

Πάντως εγώ παιδία είχα άσχημη εμπειρία από την επίσημη αγγλική 2.2 που έβαλα μέσω kies με το patcher...το κινητό παρόλο που στο quadrant σκόραρε παραπάνω, στα υπόλοιπα ήταν αισθητά πιό αργό. Το χειρότερο από όλα ήταν το browsing που λόγω flash είχε γίνει πολύ αργό, αλλά ακόμα και με κλειστό το flash πάλι ήταν πιό αργό από την 2.1.. ακόμα και στο scrolling έβλεπα ψιλοκολληματάκια σε σχέση με την JM5 στην οποία και ξαναγύρισα....

Τελικά η 2.2.1 αξίζει τον κόπο ή να μείνω εδώ που είμαι??

Η 2.2.1 δεν έχει καμία σχέση με την 2.2. Μην το σκέφτεσαι καθόλου φίλε μου. Βάλε την 2.2.1 (την jpu η την jpx) και θα νομίσεις ότι πήρες άλλο κινητό.

LG G2 32GB D800 LTE

Εμ τωρα αυτα βλεπω και κολλαω να παω σε αναβαθμιση. Θα δουλευι το navigon,θα εχω κολληματα, οπως ειπε και ο φιλος πριν.

Ευχαριστω Tonyk. Θα δω απο το πρωι τι θα κανω. Ψηνομαι ευκολα παντως.

Έβαλα κι εγώ πριν λίγο την JPU, αλλά διαπίστωσα ότι δεν έχει καθόλου ελληνικό πληκτρολόγιο :/

Και δε μιλάω για το Swype, το οποίο δε με πολυενδιαφέρει προς το παρόν.

Ακολούθησα αυτόν τον οδηγό:

αλλά κόλλησα στο σημείο που λέει να κατεβάσουμε το multilanguage swype. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το site από το οποίο το κατεβάζει. Any help;

Έβαλα κι εγώ πριν λίγο την JPU, αλλά διαπίστωσα ότι δεν έχει καθόλου ελληνικό πληκτρολόγιο :/

Και δε μιλάω για το Swype, το οποίο δε με πολυενδιαφέρει προς το παρόν.

Ακολούθησα αυτόν τον οδηγό:

αλλά κόλλησα στο σημείο που λέει να κατεβάσουμε το multilanguage swype. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το site από το οποίο το κατεβάζει. Any help;

δες το ποστ 5282

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284470&page=353

Αντωνη σου ειπα να το βγαλεις αυτο με το swype αλλα δεν με ακουσες... :p

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

δες το ποστ 5282

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284470&page=353

Αντωνη σου ειπα να το βγαλεις αυτο με το swype αλλα δεν με ακουσες... :p

Εντάξει βρε παραπονιάρη θα στο φτιάξω :lol: :lol: :lol: :lol:

Είδα ότι στο youtube έχει πλέον δυνατότητα για επεξεργασία του βίντεο, όποτε θα το κόψω αύριο εκεί που ξεκινάει για το swype.

Ένα πουλάκι μου είπε ότι κάθε πρωί που ξυπνάς βρίσκεσαι σε δίλημμα, να περάσεις την jpx ή να μείνεις με την jpu.

Καλά μου τα είπε το πουλάκι?

:lol: :lol:

LG G2 32GB D800 LTE

Εντάξει βρε παραπονιάρη θα στο φτιάξω :lol: :lol: :lol: :lol:

Είδα ότι στο youtube έχει πλέον δυνατότητα για επεξεργασία του βίντεο, όποτε θα το κόψω αύριο εκεί που ξεκινάει για το swype.

Ένα πουλάκι μου είπε ότι κάθε πρωί που ξυπνάς βρίσκεσαι σε δίλημμα, να περάσεις την jpx ή να μείνεις με την jpu.

Καλά μου τα είπε το πουλάκι?

:lol: :lol:

ναι το ειχα μεχρι σημερα οπου μου εγινε αυτοματα η αναβαθμιση στο μαρκετ και μετα αλλαξα γνωμη... :p :lol:

Ω ρε παιδιά έχασα το μπούσουλα τώρα. Πάνω που είχα πιάσει ρυθμό :P

Αυτόν τον root explorer πως τον περνάω;

Στην αρχή δεν έκανα erase data από το recovery mode όπως έλεγε στον οδηγό του youtube και λέω κάτσε να το δοκιμάσω μήπως φταίει αυτό. Έκανα τώρα το delete data και ενώ όλα δουλεύουν κανονικά, εντούτοις νομίζω ότι μου έσβησε το Market. Πατάω να ανοίξει η εφαρμογή και μου λέει ότι δεν είναι εγκατεστημένη.

Συνδέω την συσκευή στο PC και δεν βλέπει την SD και το σκληρό της συσκευής ως αφαιρούμενους δίσκους.

Κόλλησα

Ω ρε παιδιά έχασα το μπούσουλα τώρα. Πάνω που είχα πιάσει ρυθμό :P

Αυτόν τον root explorer πως τον περνάω;

Στην αρχή δεν έκανα erase data από το recovery mode όπως έλεγε στον οδηγό του youtube και λέω κάτσε να το δοκιμάσω μήπως φταίει αυτό. Έκανα τώρα το delete data και ενώ όλα δουλεύουν κανονικά, εντούτοις νομίζω ότι μου έσβησε το Market. Πατάω να ανοίξει η εφαρμογή και μου λέει ότι δεν είναι εγκατεστημένη.

Συνδέω την συσκευή στο PC και δεν βλέπει την SD και το σκληρό της συσκευής ως αφαιρούμενους δίσκους.

Κόλλησα

ωπα περιμενε

απο το ποστ 5289

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3431293&highlight=root+explorer#post3431293

κατεβαζεις τον root explorer και κανεις οτι σου ειπα προηγουμενως

αυτο για το market δεν καταλαβα τι εννοεις

για να συνδεσεις το κινητο, θα πας ρυθμισεις->ασυρματη επικοινωνια και δικτυα->ρυθμισεις usb και θα επιλεξεις συσκευη αποθηκευσης

αυτη τη διαδικασια θα την κανεις καθε φορα που θες να το συνδεσεις με pc

ωπα περιμενε

απο το ποστ 5289

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3431293&highlight=root+explorer#post3431293

κατεβαζεις τον root explorer και κανεις οτι σου ειπα προηγουμενως

αυτο για το market δεν καταλαβα τι εννοεις

για να συνδεσεις το κινητο, θα πας ρυθμισεις->ασυρματη επικοινωνια και δικτυα->ρυθμισεις usb και θα επιλεξεις συσκευη αποθηκευσης

αυτη τη διαδικασια θα την κανεις καθε φορα που θες να το συνδεσεις με pc

suspect21 μια επισημανση πρεπει να παει ρυθμισεις -> πληροφοριες σχετικα με το τηλ -> ρυθμισεις usb. Εκει επιλεγεις οτι θελεις και το καλυτερο πιστευω ειναι "να γινεται ερωτηση κατα τη συνδεση". Budah μετα συνδεεις το τηλ στο usb και επιλεγεις συσκευη αποθηκευσης. Μετα κατεβαζεις το notification bar και επιλεγεις συνδεση usb και ρυθμιση στοιχειων. Τοτε θα σου πεταξει τους αφαιρουμενους δισκους.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

suspect21 μια επισημανση πρεπει να παει ρυθμισεις -> πληροφοριες σχετικα με το τηλ -> ρυθμισεις usb. Εκει επιλεγεις οτι θελεις και το καλυτερο πιστευω ειναι "να γινεται ερωτηση κατα τη συνδεση". Budah μετα συνδεεις το τηλ στο usb και επιλεγεις συσκευη αποθηκευσης. Μετα κατεβαζεις το notification bar και επιλεγεις συνδεση usb και ρυθμιση στοιχειων. Τοτε θα σου πεταξει τους αφαιρουμενους δισκους.

εκει που λες δεν εχει ρυθμισεις για usb...

τα βηματα τα εγραψα ακριβως οπως τα εχει μεσα στο κινητο μου με jpu 2.2.1

εκει που λες δεν εχει ρυθμισεις για usb...

τα βηματα τα εγραψα ακριβως οπως τα εχει μεσα στο κινητο μου με jpu 2.2.1

A μάλιστα οκ τότε εγώ τα εχω γράψει για eclair. Μάλλον τα έχουν αλλάξει γράψε λάθος.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Λοιπόν να εξηγήσω πρώτα τι εννοούσα με αυτό που είπα για το Market.

Στον οδηγό εδώ πέρα

στο 4:27 προτείνει να μπούμε στο recovery mode και να κάνουμε wipe data. Την πρώτη φορά που το φλάσαρα, δεν το έκανα αυτό το βήμα και το Android Market δούλευε κανονικά!

Μετά για καλού και για κακού είπα να κάνω και αυτό το βήμα. Οπότε ,έκλεισα την συσκευή, μπήκα σε recovery mode και έκανα wipe data. Μόλις άνοιξα μετά το κινητό, μου είχε στην κεντρική οθόνη το εικονίδιο του Android Market, αλλά όταν πατούσα πάνω του, έλεγε ότι η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη.

Τελικά ξαναφλάσαρα την JPU από την αρχή χωρίς να κάνω wipe data και όλα είναι οκ τώρα.

Πάμε στη συνέχεια:

Έβαλα τον root explorer, μπήκα μέσα να σβήσω τα Swype.apk κτλ όπως λέει στον οδηγό ο dodo80s, αλλά μου λέει ότι τα αρχεία αυτά είναι read-only και δε μπορώ να τα πειράξω. Στον superuser έχει δώσει κανονικά τα δικαιώματα στον RootExplorer. Τι μπορεί να φταίει;

Στον οδηγό εδώ πέρα

στο 4:27 προτείνει να μπούμε στο recovery mode και να κάνουμε wipe data. Την πρώτη φορά που το φλάσαρα, δεν το έκανα αυτό το βήμα και το Android Market δούλευε κανονικά!

Μετά για καλού και για κακού είπα να κάνω και αυτό το βήμα. Οπότε ,έκλεισα την συσκευή, μπήκα σε recovery mode και έκανα wipe data. Μόλις άνοιξα μετά το κινητό, μου είχε στην κεντρική οθόνη το εικονίδιο του Android Market, αλλά όταν πατούσα πάνω του, έλεγε ότι η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη.

Τελικά ξαναφλάσαρα την JPU από την αρχή χωρίς να κάνω wipe data και όλα είναι οκ τώρα.

Πάμε στη συνέχεια:

Έβαλα τον root explorer, μπήκα μέσα να σβήσω τα Swype.apk κτλ όπως λέει στον οδηγό ο dodo80s, αλλά μου λέει ότι τα αρχεία αυτά είναι read-only και δε μπορώ να τα πειράξω. Στον superuser έχει δώσει κανονικά τα δικαιώματα στον RootExplorer. Τι μπορεί να φταίει;

αυτος ο βλακας που μιλαει στο βινετο ειμαι εγω :p

λοιπον εχω περασει 3-4 φορες την jpu και παντα κανω wipe data, οχι μονο στη jpu αλλα σε οποιαδηποτε ρομ, γιατι εινα καλο να γινεται και καθαριζει την εγκατασταση απο καποια προβληματακια που ισως προκυψουν, δεν εχω παρατηρησει προβλημα με το market και ειδικα τετοιο προβλημα που λες εσυ

ισως αμα εκανες clear cache του market απο την διαχειριση εφαρμογων να διορθωνοταν, δεν ξερω

οταν εισαι μεσα στο rootexplorer πανω αριστερα γραφει mount as r/o εσυ θα πατησεις το κουτακι που γραφει mount r/w για να αποκτησεις δικαιωματα read and write

edit

επισης να πω, οτι το βιντεακι αυτο δεν ειναι ολοκληρωτικος οδηγος αλλα σαν συμπληρωμα για να παρετε μια ιδεα αφου εχετε διαβασει προσεκτικα τις οδηγιες φλασαρισματος και λοιπων διαδικασιων

Στον οδηγό εδώ πέρα

Πάμε στη συνέχεια:

Πρέπει από πάνω να επιλέξεις mount r/w για να μπορέσεις να πειραξεις αρχεία. Πρόσεχε με αυτα πάντως μην σβήσεις τίποτα κατά λάθος και τρέχεις μετά.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ναι το είδα το κουμπάκι, αλλά λέω κάτσε να ρωτήσω πρώτα.

@suspect μια χαρά είναι ο οδηγός σου ρε συ. Βοηθάει πάρα πολύ να βλέπεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Αν μπορείς να βάλεις στο description link από όλα τα προγραμματάκια που χρειάζονται "Root Explorer" Κτλ, πιστεύω θα είναι ένα αρκετά ολοκληρωμένο βίντεο. ;)

Έκανα όλα τα βήματα, μπήκε κανονικά το Swype, αλλά εγώ θέλω κανονικό πληκτρολόγιο ελληνικό :P

Για τις επαφές να φανταστώ πρέπει να βρω κανέναν άλλο τρόπο να τις περάσω έτσι; Μιας και το kies δεν "βλέπει" την συσκευή.

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...