Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά....Έχω unbranded το galaxy και το kies δεν μου βγάζει αναβάθμιση....Εαν μέσω του kies registry patcher περασω product code το VGR δηλαδή της Voda θα πάνε όλα καλά και θα με αναβαθμίσει; Σημειωτέον ότι το έκανα μέχρι το σημείο στο οποίο όντως μου επιτρέπει να κάνω την αναβάθμιση και κόλωσα για αυτό σας ρωτάω... Απαντήστε γιατί είμαι έτοιμος να πατήσω το κουμπί.....

Kαι αφου το καταφερες γιατι να μην περασεις την επισημη αγγλικη 2.2.1 που ειναι οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά....Έχω unbranded το galaxy και το kies δεν μου βγάζει αναβάθμιση....Εαν μέσω του kies registry patcher περασω product code το VGR δηλαδή της Voda θα πάνε όλα καλά και θα με αναβαθμίσει; Σημειωτέον ότι το έκανα μέχρι το σημείο στο οποίο όντως μου επιτρέπει να κάνω την αναβάθμιση και κόλωσα για αυτό σας ρωτάω... Απαντήστε γιατί είμαι έτοιμος να πατήσω το κουμπί.....

βοηθήστε παιδιά....

Kαι αφου το καταφερες γιατι να μην περασεις την επισημη αγγλικη 2.2.1 που ειναι οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη?

κατι ακούω για έλλειψη ελληνικού πληκτρολόγιου....

κατι ακούω για έλλειψη ελληνικού πληκτρολόγιου....

Ναι θελει να το περασεις με καποια απο τις μεθοδους που εχουν αναφερει τα παιδια εδω περα, η να περασεις την απλη εφαρμογη HTC_IME που ειναι ενα ωραιοτατο πληκτρολογιακι για αμεση εναλλαγη μεταξυ ελληνικων-αγγλικων.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

με λιγη υπομονη ναι!!!

χαρη στη βοηθεια καποιων καλων σαμαριτων εδω μεσα τα καταφερα.

Πιστευω οτι αξιζει και τσαμπα περιμενει τοσος κοσμος την 'επίσημη'....

παιδια εγω ακολουθησα τον εξης οδηγο, και συγκεκριμενα την περιπτωση KIES (registry patcher)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=853950

ακολουθηστε θρησκευτικα τις οδηγιες

ΠΡΟΣΟΧΗ: για ροοτ αντι για z4root καντε το με το superoneclick http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682 . Αυτο ειναι και το μυστικο της ολης ιστοριας για το 2.2.1

και τελος βαλτε ελληνικο swype απο τις οδηγιες των παιδιών εδωμεσα (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3425042&highlight=swype#post3425042)

αφου εφαγα τα μουτρα μου στην αρχη γιατι ημουν εντελως παρθενος απο τετοια στο galaxy τα καταφερα.

Καλη επιτυχια και καλα Χριστουγεννα με 2.2.1 :) χο-χο-χο

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση σε οσους εχουν το SGS branded απο voda και εχουν κανει αναβαθμιση σε φρογιο ....Ειστε ευχαριστημενοι ? Εχετε δει καποιο κολλημα-προβλημα στην συμπεριφορα της συσκευης??

Και εγω εχω παρει το κινητο απο voda αλλα φοβαμαι να του κανω την αναβαθμιση μηπως το κινητο γινει πιο αργο ή lagαρει.

Unbox Your Phone

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση σε οσους εχουν το SGS branded απο voda και εχουν κανει αναβαθμιση σε φρογιο ....Ειστε ευχαριστημενοι ? Εχετε δει καποιο κολλημα-προβλημα στην συμπεριφορα της συσκευης??

Και εγω εχω παρει το κινητο απο voda αλλα φοβαμαι να του κανω την αναβαθμιση μηπως το κινητο γινει πιο αργο ή lagαρει.

Ας πουν επίσης με ΚΙΕΣ τί χάνεις από ρυθμίσεις κλπ.

παιδια εγω ακολουθησα τον εξης οδηγο, και συγκεκριμενα την περιπτωση KIES (registry patcher)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=853950

ακολουθηστε θρησκευτικα τις οδηγιες

ΠΡΟΣΟΧΗ: για ροοτ αντι για z4root καντε το με το superoneclick http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682 . Αυτο ειναι και το μυστικο της ολης ιστοριας για το 2.2.1

και τελος βαλτε ελληνικο swype απο τις οδηγιες των παιδιών εδωμεσα (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3425042&highlight=swype#post3425042)

αφου εφαγα τα μουτρα μου στην αρχη γιατι ημουν εντελως παρθενος απο τετοια στο galaxy τα καταφερα.

Καλη επιτυχια και καλα Χριστουγεννα με 2.2.1 :) χο-χο-χο

φιλε μου θα ημασταν υποχρεοι εαν εγραφες 2 λογια στα ελληνικα τον οδηγο..!!!

LG G4

Ας πουν επίσης με ΚΙΕΣ τί χάνεις από ρυθμίσεις κλπ.

Οταν αναβαθμισα παλια το κινητο μου στην επισημη γερμανικη JPO μεσω kies δεν εχασα τιποτα απο εφαρμογες και αρχεια. Οι ρυθμισεις του τηλεφωνου νομιζω ηθελαν απλα σεταρισμα απ οτην αρχη.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Στις οδηγίες για το Ελληνικό swype, αναφέρεται ότι χρειάζεται η εφαρμογή "root explorer". Όμως, η εφαρμογή αυτή είναι μόνο επι πληρωμής στο market (έχω βάλει market enable). Δεν υπάρχει άλλος τρόπος που να μην χρειάζεται το root explorer; Για παράδειγμα, δεν θα μπορούσε να γίνει μέσω adb (ως root);

ειναι εδω και 2 μερες που συνεχεια κολλαει

ολο με πεταει οτι εφαρμογη και να ανοιξω και δε περνει χαμπαρι

απο επενεκινησεις

εχει την 2.1 την μαμισια

ροοτ και ladfix

εχετε και σεις τα ιδια?

τα ιδια και σε μενα. εχω την jg1. μεχρι και στο market κολλάει.

και για τους 2 σας και για οποιον αλλο διαμαρτυρεται για αυτό. Το lagfix μετα απο ενα χρονικο οριο σε μερικους δεν ειναι το ιδιο αποτελεσματικο και ξαναπαρουσιαζονται κολλήματα απο οτι φαινεται.. Σε μενα το ιδιο συνεβαινε και δε καταλαβα αν φταει εφαρμογη η τίποτα άλλο.παίζει ρόλο και το πλήθος των εφαρμογών που έχετε.

Λυσεις:

α)Βαζετε την 2.2.1 - Διαβαστε αναλυτικά οδηγιες στην ενότητα hacks. Προχωράτε με δική σας ευθύνη.

β)κανετε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Ακομα και με rfs filesystem μετα απο επαναφορα δε καθυστερει πολυ το τηλεφωνο. Προφανως περιμενετε σε αυτη την περιπτωση τα επόμενα official updates, γιατι ακομα και με την 2.2 πάλι αρχίζει να κολλάει μετά από χρήση η συσκευή.

Το 2ο αποτελεί επίσημη θέση της ελληνικής αντιπροσωπείας της σαμσουνγκ, αν διαβάσετε παλιότερα ποστ που έγραψαν παιδιά. Ανέφεραν επαναφορά μετά από κάθε 2 μήνες χρήσης ενδεικτικα. Αν κάποιος ασχολειται περισσότερο με τη συσκευή θα χρειάζεται συχνότερα επαναφορά.

Εκανα επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων (από το recovery (wipe data/factory reset)) και όταν ξανάνοιξε δεν μορώ να βάλω το λογαριασμό μου στο gmail ( μου λεει ότι δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης δεδομένων σε αυτόν τον διακομιστή. Αυτό ενδέχεται να είναι προσωρινό πρόβλημα ή το τηλέφωνό σας να μην είναι διαθέσιμη η επικοινωνία δεδομένων. Αν το πρόβλημα συνεχιστεί, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών.) Πάντως στο ιντερνετ συνδέομαι κανονικά )όχι με το wι-fi αλλά με τη σύνδεση). Τι μπορεί να φταίει?

Εγκατατήστε το dropbox με εξτρά 500mb δώρο!

https://db.tt/OCU7WIRo

αδερφια για αυτους που εχουν θεμα με τα αγγλικα και μπερδευονται και ψαχνονται να περασουν jpu και ψαχνουν για οδηγους κλπκλπκλπ υπαρχει αυτο

το βιντεακι - οδηγος που εφτιαξαν τα παιδια και μας λυνει τα χερια :):):)

οσο αφορα το πληκτρολογιο κανω clopy-paste το post του vraptis114 n 1609 απο το hacks/root/βελτιωσεις

Παιδια μολις εβαλα ελληνικο swype στην JPU,

πρωτα πρεπει να ειστε ρουτ και να εχετε τον root explorer. Επειτα

κατεβαζουμε το http://dl.dropbox.com/u/9582411/swype/jpm-russian.zip, εχει μεσα τρια αρχεια οπου τα περναμε σε ενα φακελο του galaxy. Eπειτα μεσω root explorer

σβηνουμε τα swype.apΚ and Swype.odex απο το system/app και το libSwypeCore.so απο το system/lib και κανουμε reboot. Μετα βαζουμε μεσω root explorer (αυτα που κατεβασαμε) τα swype.apΚ και Swype.odex στο system/app και το libSwypeCore.so στο system/lib και κανουμε reboot.

Mετα κατεβαζουμε το http://uploading.com/files/c59bf8ef/..._WVGA.apk.html το κανουμε instal, μετα reboot kαι θα εχουμε ελληνικο swype, εμενα μου δουλεψε μια χαρα, ελπιζω και σε σας.

που θα βρω το root explorer?

αν δεν κανω λαθος ο root explorer υπαρχει στο μαρκετ νομιζω κανει και το sgs toolbox θα μας πουν τα παιδια ...

θοδωρης

:ninja:

αδερφια για αυτους που εχουν θεμα με τα αγγλικα και μπερδευονται και ψαχνονται να περασουν jpu και ψαχνουν για οδηγους κλπκλπκλπ υπαρχει αυτο

το βιντεακι - οδηγος που εφτιαξαν τα παιδια και μας λυνει τα χερια

οσο αφορα το πληκτρολογιο κανω clopy-paste το post του vraptis114 n 1609 απο το hacks/root/βελτιωσεις

Παιδια μολις εβαλα ελληνικο swype στην JPU,

πρωτα πρεπει να ειστε ρουτ και να εχετε τον root explorer. Επειτα

κατεβαζουμε το http://dl.dropbox.com/u/9582411/swype/jpm-russian.zip, εχει μεσα τρια αρχεια οπου τα περναμε σε ενα φακελο του galaxy. Eπειτα μεσω root explorer

σβηνουμε τα swype.apΚ and Swype.odex απο το system/app και το libSwypeCore.so απο το system/lib και κανουμε reboot. Μετα βαζουμε μεσω root explorer (αυτα που κατεβασαμε) τα swype.apΚ και Swype.odex στο system/app και το libSwypeCore.so στο system/lib και κανουμε reboot.

Mετα κατεβαζουμε το http://uploading.com/files/c59bf8ef/..._WVGA.apk.html το κανουμε instal, μετα reboot kαι θα εχουμε ελληνικο swype, εμενα μου δουλεψε μια χαρα, ελπιζω και σε σας.

μπραβο στα παιδια για τον οδηγο !!!!!!!!!! αλλα σε περιπτωση που δεν δουλευουν τα 3 πληκτρα θα θελαμε τον οδηγο μεσω patcher kies..!!!!!!!??????

LG G4

Παιδια γεια σας εχω cosmote και θα ηθελα να ρωτησω στα μυνηματα μου εχεισ 70 χαρακτ.και μετα τις 3 φορες μου το γυρναει σε mms.πως γινεται να το γυρισω στους 160 χαρακτηρες στο μυνημα?/:):):):):):)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια γεια σας εχω cosmote και θα ηθελα να ρωτησω στα μυνηματα μου εχεισ 70 χαρακτ.και μετα τις 3 φορες μου το γυρναει σε mms.πως γινεται να το γυρισω στους 160 χαρακτηρες στο μυνημα?/:):):):):):)

βαζεις την εφαρμογη handcent απο το market

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

ααα οκ μονο με αυτο ετσι???????????????????

ναι

Το μήνυμά σας είναι υπερβολικά μικρό. Θα πρέπει να εισάγετε τουλάχιστον 10 χαρακτήρες για να επιτραπεί η δημοσίευσή του.

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

αν δεν κανω λαθος ο root explorer υπαρχει στο μαρκετ νομιζω κανει και το sgs toolbox θα μας πουν τα παιδια ...

το sgs toolbox είναι στο market, αλλά το"root explorer" το βρίσκω μόνο ως επί πληρωμής (με Market Enabler). Υπάρχει άλλος τρόπος χωρίς το "root explorer";

Με JPU (Darky's v5.6) διαπίστωσα οτι οταν βάζω μενου (locale) ελληνικά τοτε στις επαφες, η κατακορυφη μπαρα με την αλφαβητο ειναι ελληνική :-)

...παμε για 2.3 ...ηδη τη φτιαχνει ο supercurio απο xda!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

τελικα εγκατεστησα την firmware2.2.1 /FROYO Ι9000ΧΧJPX/ σε μολις 5 λεπτα με το patcher kies....!!!!

κι εγω ετσι το εκανα! πραγματικα πεταει το κινητο! και επισημη εκδοση κιολας!!!

Να πεταξω την κοτσανα και να πω τι ειναι το kies patcher?

Τελικα βρηκα τι ειναι.Για να το χρησιμοποιησω πρεπει να λειτουργει το 3κουμπο? Ρωτω επειδη σε εμενα δεν παιζει!! Αν ειναι τοσο απλο να παω σε 2.2.1 να παω.Αρκει να μην θελει 3κουμπο.Αλλιως μενω στην jm5 μου που δουλευει μια χαρα μεχρι τωρα.

Edited by George109

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...