Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια βρηκα πως αλλαζω γλωσσα στα μηνυματα το θεμα ειναι πχ αμα γραψω μηνυμα στα αγγλικα με μικρα γραμματα παει με κεφαλαια...γιατι γινεται αυτο??

το πηρε απο επιδοτηση...

ειλικρινα δεν καταλαβαινω τιποτα..

λες να το αφησω ε;

Τι να σου πω φιλε δεν εχω παρει ποτε με επιδοτηση κινητο, αλλα δεν νομιζω σε οποιοδηποτε σοβαρο μαγαζι να ανοιγουν αβερτα τα κουτια να δουν αν ειναι ολα μεσα. Στο κατω κατω κουτι σφραγισμενο απο το εργαοστασιο ειναι, τι μπορει να λειπει. Χωρις να θελω να γινομαι καχυποπτος, αλλα μαλλον καποιος θελει να σου πουλησει μεταχειρισμενο για καινουργιο.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Δηλαδη το αγορασε καποιος και χωρις να το ανοιξει ο ιδιος στο πουλαει? Και την ωρα που το αγορασε το ανοιξε ο μαγαζατορας να δει αν ολα ειναι μεσα? Ψιλομουφες μου ακουγονται αυτα αλλα τεσπα.

To κανουν καποια καταστηματα αυτο για να το ελεγξει ο πελατης και να αποποιηθουν οποιαδηποτε μετεπειτα ευθυνη. Στο Πλαισιο μου το ειχαν κανει στανταρ με ενα Νοκια πριν κατι μηνες και δεν προλαβα να τους σταματησω διοτι ηθελα να το πουλησω :lol:

@pik. δες αν στην αποδειξη εχει και το ΙΜΕΙ και αν αυτο ανταποκρινεται σε αυτο του κουτιου. Αν ισχυει δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Γεια σας.Πριν απο 2 μερες εγινα κατοχος του τηλεφωνου.Εχω ενα θεμα.Στην εσωτερικη καρτα μνημης εφτιαξα φακελο audio και μεσα σε αυτον ringtones,notifications,alarms.Ενω στο notications βγαζει τον ηχο στα μυνηματα οπως και στο alarms για τις ειδοποιησεις, στο ringtones δεν βλεπει τους ηχους που βαζω εκει για ηχο κλησης.Καποια βοηθεια επι του θεματος τι να κανω?

Τι να σου πω φιλε δεν εχω παρει ποτε με επιδοτηση κινητο, αλλα δεν νομιζω σε οποιοδηποτε σοβαρο μαγαζι να ανοιγουν αβερτα τα κουτια να δουν αν ειναι ολα μεσα. Στο κατω κατω κουτι σφραγισμενο απο το εργαοστασιο ειναι, τι μπορει να λειπει. Χωρις να θελω να γινομαι καχυποπτος, αλλα μαλλον καποιος θελει να σου πουλησει μεταχειρισμενο για καινουργιο.

ακριβως αυτο

στη χειροτερη περιπτωση να το εχει κρατησει παρπανω απο μερα

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

μου το δινει σαν καινουριο αγορασμενο σημερα,εχει και αποδειξη,απλα μου ειπε πως το ανοιξε ο μαγαζατορας για να δει οτι ολα ειναι μεσα....

βεβαια μπορω να το ελεγξω το κινητο αν ειναι ολα οκ μια και ειναι ανοικτο το κουτακι,πριν το παρω...

τεσπα...

Αν ειναι ολα οκ με αποδειξη που να σου λεει οντως οτι ειναι σημερα,με ΙΜΕΙ κτλ σωστα σε κουτι και συσκευη και το παιρνεις σε καλυτερη τιμη απο ενα καινουριο εισαι αρχοντας.;)

Την ιδια περιπτωση ειχε και ο κολλητος μου οταν πηρε το δικο του.Ειχε παει να δωσει ενα satio και ενα htc σε μαγαζι με μεταχειρισμενα με σκοπο να παει να αγορασει καινουργιο τον Γαλαξια και εκεινη την ωρα εσκασε πελατης που εδινε τον Γαλαξια απο επιδοτηση με ανοιγμενη συσκευασια αλλα ολα ηταν οκ και ακομα στην ζελατινα μπαταρια συκευη κτλ και εκαναν την δουλεια εκει με τον μαγαζατορα.Κ@#λοφαρδια φουλ λεμε.:lol::lol:

To κανουν καποια καταστηματα αυτο για να το ελεγξει ο πελατης και να αποποιηθουν οποιαδηποτε μετεπειτα ευθυνη. Στο Πλαισιο μου το ειχαν κανει στανταρ με ενα Νοκια πριν κατι μηνες και δεν προλαβα να τους σταματησω διοτι ηθελα να το πουλησω :lol:

@pik. δες αν στην αποδειξη εχει και το ΙΜΕΙ και αν αυτο ανταποκρινεται σε αυτο του κουτιου. Αν ισχυει δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα...

+1000 :)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Γεια σας.Πριν απο 2 μερες εγινα κατοχος του τηλεφωνου.Εχω ενα θεμα.Στην εσωτερικη καρτα μνημης εφτιαξα φακελο audio και μεσα σε αυτον ringtones,notifications,alarms.Ενω στο notications βγαζει τον ηχο στα μυνηματα οπως και στο alarms για τις ειδοποιησεις, στο ringtones δεν βλεπει τους ηχους που βαζω εκει για ηχο κλησης.Καποια βοηθεια επι του θεματος τι να κανω?

Πολυ περιεργο. Μηπως εχει κανενα ορθογραφικο? Μηπως υπαρχει κανενα αρχειο .nomedia (απιθανο)?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

.nomedia? Δεν το ξερω αυτο.Ορθογραφικο οχι.Το εχω κοιταξει ενα καρο φορες.Να ξανασβησω το φακελο και να τον ξαναπερασω?

παιδια βρηκα πως αλλαζω γλωσσα στα μηνυματα το θεμα ειναι πχ αμα γραψω μηνυμα στα αγγλικα με μικρα γραμματα παει με κεφαλαια...γιατι γινεται αυτο??

μπορει να μου απαντησει καποιος??

μου το δινει σαν καινουριο αγορασμενο σημερα,εχει και αποδειξη,απλα μου ειπε πως το ανοιξε ο μαγαζατορας για να δει οτι ολα ειναι μεσα....

βεβαια μπορω να το ελεγξω το κινητο αν ειναι ολα οκ μια και ειναι ανοικτο το κουτακι,πριν το παρω...

τεσπα...

μην το παρεις γιατι ετσι αγοραζουν τα κινητα απο επιδοτηση και τα μοσχοπουλανε σαν καινουργια φιλε.η σφραγιδα η τιμη μεταχειρισμενου.και αν δεν κολαει οι μαγαζατορασ να φερει καινουργιο!!!;) οχι να μασ πιασουν και κοτσο!

galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking!

Και κατι αλλο που προσεξα.Οταν ααπο τον αφαιρεσω καποιο ηχο απο τον φακελο, αυτος στο μενου εξακολουθει να υπαρχει σαν επιλογη αλλα δεν παιζει.Μηπως υπαρχει καποιο προβλημα?

μπορει να μου απαντησει καποιος??
Στελνεις σε κινητο με android?Αν οχι το κινητο που τα λαμβανει τα μετατρεπει σε κεφαλαια για να συμβαδιζουν με το λειτουργικο του.:)
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Και κατι αλλο που προσεξα.Οταν ααπο τον αφαιρεσω καποιο ηχο απο τον φακελο, αυτος στο μενου εξακολουθει να υπαρχει σαν επιλογη αλλα δεν παιζει.Μηπως υπαρχει καποιο προβλημα?

Κανε ενα restart για αρχη.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

οχι δεν ειναι android...α καταλαβα...το ιδιο ισχυει και με τα ελληνικα??επισης οτι εφαρμογες κατεβαζω απο το μαρκετ πανε στην εσωτερικη μνημη πως γινεται να πηγαινουν στην εξωτερικη??

οχι δεν ειναι android...α καταλαβα...το ιδιο ισχυει και με τα ελληνικα??επισης οτι εφαρμογες κατεβαζω απο το μαρκετ πανε στην εσωτερικη μνημη πως γινεται να πηγαινουν στην εξωτερικη??

Αν εχεις 2.1 δεν γινεται να μεταφερεις εφαρμογες στην εξωτερικη καρτα.Μονο ηχους εικονες και βιντεο.Αν εχεις 2.2 γινεται με τον astro manager νομιζω αλλα γι αυτο δεν ειμαι σιγουρος.Ας σου απαντησει καπιοιος που ξερει γιατι και γω εχω 2.1 ακομα.:)

Παιδιά πόσοι πιστεύετε ότι τελικά θα πάρουμε froyo.εγώ για να πώ την αλήθεια έχω αρχίσει να πιστεύω πως ΔΕΝ.πλησιάζουν Χριστούγεννα περιμένουν όλοι το gingerbread και εμείς ακόμα το froyo..γιατί ρε γ***το έτσι...

Και μία ακόμη ερώτηση : όσοι αναβαθμιστήκατε σε froyo μέσω kies κράτησε εφαρμογές και ρυθμίσεις αυτόματα (εκτός αυτών που δουλεύανε μόνο σε 2.1) ή χρειάστηκε back up ;

Ευχαριστώ

Psychedelic Traveler

Παιδιά πόσοι πιστεύετε ότι τελικά θα πάρουμε froyo.εγώ για να πώ την αλήθεια έχω αρχίσει να πιστεύω πως ΔΕΝ.πλησιάζουν Χριστούγεννα περιμένουν όλοι το gingerbread και εμείς ακόμα το froyo..γιατί ρε γ***το έτσι...

Και μία ακόμη ερώτηση : όσοι αναβαθμιστήκατε σε froyo μέσω kies κράτησε εφαρμογές και ρυθμίσεις αυτόματα (εκτός αυτών που δουλεύανε μόνο σε 2.1) ή χρειάστηκε back up ;

Ευχαριστώ

'Oταν αναβάθμισα μέσω kies, επειδή έχω γερμανικό, κράτησε μέσα τα πάντα.

Για το γιαούρτι μην τα ξαναλέμε, γινόμαστε και κουραστικιοί.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Το GPS στο galaxy δεν προκειται να φτιαχτει ποτε απο τη κολοsamsung. Δεν φτιαχτηκε ουτε με το froyo που εβαλα. Τερμα η samsung με παιδεψε παρα πολυ αυτη τη φορα. Ειχα το MLS destinator poy δουλευε με Eclair αλλα δεν ειναι συμβατο με froyo. Οτι να ναι. Edited by SpartanGR

Κατ' αρχάς να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που δεν έχει βγει ακόμα το 2.2. Γιατί πρώτον, έχουμε κάτι να περιμένουμε, και δεύτερον αν βγει αυτό το thread θα χάσει πολλή από την πλάκα του. Να πω ότι έχω το SGS εδώ και δυομιση μήνες περίπου.Δεν του έχω κάνει root και δεν θέλω απλά διότι θα αρχίσω να παίζω μετά το έτος.

το προηγούμενό μου ήταν iphone 3gs. Το άλλαξα λόγω μικρής, θολής οθόνης(σε σέση με το γαλαξία), του ηλίθιου itunes, της αδυναμίας εύκολης μεταφοράς αρχείων, της κολλημένης μπαταρίας, της απουσίας flash και διότι βρήκα σε μία τρελή προσφορά του oteshop το γαλαξία, όπου έβαζα καινούργιο αριθμό, ήμουνα στο ίδιο πρόγραμμα με πριν, και το πλήρωνα 99 euro μονο. Τελικά, αυτό που διαπίστωσα ήταν ένα σχετικά ανώριμο ακόμα android, ένα market που δεν μπορώ να αγοράσω εφαρμογές, ένα τηλέφωνο που δεν έχει τρομερή απόκριση όπως το iphone, ούτε την εξαιρετική αίσθηση χρήσης, την απουσία flash. Παντρεύτηκα αντι του ηλίθιου itunes το ακόμα χειρότερο Kies που ίδρωσα να το κάνω να συνδεθεί. Βέβαια, να πω και τα καλά. ελαφρά καλύτερος χρόνος χρήσης από το μήλο,πάνω από μία ημέρα (βέβαια μετά το γαλαξία αποφάσισα να αλλάξω την μπαταρία του iphone, με μία 1700αρα 17 euro την οποία άλλαξα μόνος μου και τώρα στη γυναίκα μου που δεν σερφάρει κρατάει +3 μέρες!), εξαιρετική οθόνη, καλό σερφάρισμα, ραδιόφωνο, μεγάλα περιθώρια αποθήκευσης, καλύτερη κάμερα, οικονομία (δεν αγοράζω κάθε τόσο apps, ανοικτές δυνατότητες).

Πάντως σε κινητό με τέτοιο επεξεργαστή και τόση μνήμη περίμενα λιγότερο lag, η εμπειρία υπολείπεται της απόκρισης του iphone.

Και κάτι άλλο. Πολλοί φίλοι εδώ μέσα λένε, ότι αυτό είναι ένα κινητό για πειραματισμούς, φτιάξε το τροποποίησέ το, αλλιώς πάρε Nokia ή iphone κτλ. θα πω εδώ το εξής. Το τηλέφωνο είναι προϊόν μαζικής κατανάλωσης, και δεν είμαι υποχρεωμένος, για να το κάνω να πηγαίνει όπως πρέπει να διαβάσω +500 σελίδες σε forum ή να ξοδέψω 5 μέρες και βάλε σε φλασαρίσματα ρομ. Αυτά είναι για τους φοιτητές που ότι κάνουν καλώς το κάνουν. Πιστεύω πως ο γενικός κανόνας πρέπει να είναι πως δεν χρειάζεται να τροποποιείται, πρέπει να λειτουργεί άριστα από το κουτί. Πως να το κάνουμε ρε παιδιά, είναι αγορά ενιαίου προϊόντος, δεν είναι σαν να παίρνω κομμάτια και να φτιάχνω pc και ότι γίνει. εξάλλου είναι ένα πανάκριβο προιόν. Ανησυχώ δε, διότι βλέπω όλο και περισσότερο ότι οι εταιρείες τηλεφώνων πλέον για να κάνουν πωλήσεις αρχίζουν να συμπεριφέρονται σαν τους κακομαθημένους καταναλωτικά software developers, που σου πουλάνε ένα προιόν τώρα που αφενώς είναι μισό, γιατί το άλλο μισό πρέπει να το κατεβάσεις με patch μέσω web και κατά δεύτερον αυτό αν είσαι τυχερός θα γίνει από 2-6 μήνες μετά. Αυτό καταναλωτικά είναι απάτη! και όμως το τρώμε.

Έως τώρα, η εμπειρία χρήσης είναι ελαφρώς υπέρ του iphone για εμένα. Αν το Iphone 4 είχε 4ιντση οθόνη, θα με είχε προβληματίσει πολύ, όμως την 4ιντση την είχε τελικά ο γαλαξίας.Τι να κάνεις, το κινητό το παντρεύεσαι στην περίπτωσή μου τουλάχιστον για 1 χρόνο, θέλω να φτουράει. και λίγο ο γαλαξίας με έχει απογοητεύσει, αναμένω πάντως. Στο επόμενο gadget όμως θα είμαι προσεκτικότερος. Έχω αρχίσει να αλλοιθωρίζω προς ipad, να πω την αλήθεια μου...:ninja: μου φαίνεται θα πηγαίνω μία εδώ, μία εκεί..:O

μην το παρεις γιατι ετσι αγοραζουν τα κινητα απο επιδοτηση και τα μοσχοπουλανε σαν καινουργια φιλε.η σφραγιδα η τιμη μεταχειρισμενου.και αν δεν κολαει οι μαγαζατορασ να φερει καινουργιο!!!;) οχι να μασ πιασουν και κοτσο!

τελικα αγορασα αλλο nobrand εγγυηση Ευρωπαικη....

κατι δεν μου αρεσε και τουλαχιστον τωρα εχω το κεφαλι μου ησυχο...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

στο μεταξυ η :google: ανακοίνωσε και επίσημα το gingerbread http://www.android.com/ αλλά και το nexus s http://googlemobile.blogspot.com/2010/12/introducing-nexus-s-with-gingerbread.html και μεις οι ερημοι περιμενουμε το γιαουρτακι ακόμα:(
Δεν επιτρέπονται αγγελίες εκτός Buy&Sell.

στο μεταξυ η :google: ανακοίνωσε και επίσημα το gingerbread http://www.android.com/ αλλά και το nexus s http://googlemobile.blogspot.com/2010/12/introducing-nexus-s-with-gingerbread.html και μεις οι ερημοι περιμενουμε το γιαουρτακι ακόμα:(

Και η πλάκα είναι ότι η samsung αλλάζει κάτι ψιλά και πουλάει το ίδιο τηλέφωνο (galaxy) συνεχώς!

Tα ιδια.Δεν αλλαξε κατι.Τωρα τι γινεται?Εμπλεξα?

Φιλε μου νομιζω οτι εχεις κανει καποιο λαθακι γι'αυτο και δεν δουλευει σωστα.

οι φακελλοι που εφτιαξες υπαρχουν ηδη και γι'αυτο πιστευω οτι εχεις "μπερδεψει" το κινητο σου.

μεσα στην μνημη υπαρχει ο φακελος /sdcard/media/. εκει μεσα ειναι ο φακελος \audio\notifications οπου απλα βαζεις τους ηχους που θελεις. μετα κανεις ενα restart και εισαι οκ.

νομιζω οτι για να μπορεσεις να δεις τους παραπανω φακελους, πρεπει να εισαι root, αλλα δεν ειμαι σιγουρος. ας μας πουν τα παιδια εδω μεσα γιατι δεν το θυμαμαι αυτο.

απο εκει και περα, λογικα πρεπει να σβησεις τωρα τους φακελλους που δημιουργησες γιατι δεν δουλευουν.

αυτο δεν ειναι τιποτα. αυτο που για μενα ειναι μεγαλο νεο ειναι το παρακατω :

http://www.engadget.com/2010/12/06/android-2-3-update-now-rolling-out-to-nexus-one-owners/?utm_source=engadget&utm_medium=twitter

το nexus one θα παρει το 2.3 τις επομενες μερες !!!!

Εγω παντως σας το ειχα πει οτι ειμαι αισιοδοξος. και οταν διαβασα οτι η samsung θα συνεργαστει με την google για να βγαλουν το nexus s, σας ειπα οτι υπαρχει περιπτωση να δωσουν και στο galaxy το 2.3.

εγω παντως πιστευω οτι ισως μας δωσουν απευθειας το 2.3.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...