Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα Μάνο καλώς όρισες. Διάβασε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103 , και δοκίμασε αυτά που λέει για το Kies.

Tyxerakia καλώς σας βρήκα!! Την ώρα που διάβασα το μήνυμα σου είχα θυμηθεί οτι ίσως χρειάζεται umount και μετά ξανά mount...Η αλήθεια είναι ότι η εξωτερική sd χρειάστηκε και format για να στρώση η κατάσταση, αλλά έστρωσε... Υπάρχει εξήγηση τι μπορεί να φταίει γι αυτό??Παρατήρησα μέσα στον γαλαξία ότι στον διαθέσιμο χώρο που γράφει για τις κάρτες,[εσωτερική,εξωτερική], μου έγραφε μη διαθέσιμος και δεν με άφηνε να κάνω unmount...Αφαίρεσα την εξωτερική,έκανα restart και μετά μπόρεσα να κάνω unmount την εσωτερική..

Apple iPhone 3G,Apple iPhone 3Gs, Samsung Galaxy S1, Sony Xperia Mini Pro, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy S3, Nokia Lumia 920

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χμμ παντως στο δικο μου που εχθες του περασα την επισημη ελληνικη JM2 κατα τυχερακια και με sales code COS, το kies μου δινει μηνυμα οτι η αναβαθμιση δεν ειναι δυνατη...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

εχει συναντησει κανεις περιεργη συμπεριφορα στον goodbye rfs σε συνδιασμο με το battery callibration?

σημερα εκανα καλιμπρα τη μπαταρια και απο τοτε μου κανει κουφα το λειτουργικο

πχ δεν ειχα ηχο κλησης ειχε επιλεγη αθορυβος ελεγε

ετρωγε κολημα το κντ στη σελιδα εφαρμογων δεν ηταν τοσο γρηγορο οσο πριν στην μεταφορα απο τη μια στην αλλη

και καποια αλλα σκαλωματα που διορθωθηκαν με κανα 2-3 reboot

εχουμε καμια πληροφορια για τον κερνελ?

ξεχασα επεισης ειδα θεαματικη πτωση της μπαταριας

απο 99% που εφυγα απο το σπιτι ειμαι τωρα στο 77

με μερικα τηλεφωνα ιντερνετ και καποιες μικρορυθμισεις οταν καταλαβα πως μου αλλαξε τα παντα

τις πταει?

φιλε εγω με την ιδια ρομ και καλιμπραρισμα μπαταριας εχω δει καλυτερα αποτελεσματα!απο εκει που η μπαταρια ηταν στο 100% και σε 2' επεφτε στο 95%

τωρα θα πεσει στο 95% μετα απο 1 ωρα!μονο με wifi ανοικτο το πρωτο και με τηλεφωνηματα το δευτερο!μηπως κατι παει λαθος σε εσενα?

οσο για κολυματα τπτ!ισα ισα!

περνα τον να μας πεις εντυπωσεις

το σκεφτομαι και γω

Τελικά προς έκπληξή μου η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη!! (που θα φτάσει πια??) Τρομερή εντύπωση μου έκανε ότι βάζοντας πάλι τις κλασικές εφαρμογές που χρησιμοποιώ (καμιά 50αριά), η συσκευή είναι όπως είναι εντελώς γυμνή, 0 glitch. Πολύ καλή δουλειά laststufo και sztupy! Δεν ξέρω εάν φταίνε τα έξτρα 35mb ραμ που έχεις διαθέσιμα με αυτόν τον kernel, ή του ότι γύρισα όλα τα partitions σε jfs. Πιθανώς και τα 2 βοήθησαν. Επιφυλάσσομαι για τυχόν bugs, από το πρωί πάντως είναι ΠΥΡΑΥΛΟΣ (πριν ήταν απλά σφαίρα :lol:) Σημείωση ότι τον έβαλα στην κλασική goodbye rfs, αλλά μπαίνει και σε JPM/JP6 / JPA

Edit. Το σερφάρισμα (χρησιμοποιώ ως μέτρο σύγκρισης το http://www.in.gr πάντα) είναι x2 ταχύτητα σε σχέση με το μανίσιο κερνελ της goodbye rfs

Edited by vipercubic

Χμμ παντως στο δικο μου που εχθες του περασα την επισημη ελληνικη JM2 κατα τυχερακια και με sales code COS, το kies μου δινει μηνυμα οτι η αναβαθμιση δεν ειναι δυνατη...

Φίλε Παναγιώτη,

Ρίξε μια ματιά στο post μου στην προηγούμενη σελίδα. Αυτή είναι η αιτία και η λύση σχετικά εύκολη (αν και με το kies τίποτα και ποτέ δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο)...

Μάκης

Φίλε Παναγιώτη,

Ρίξε μια ματιά στο post μου στην προηγούμενη σελίδα. Αυτή είναι η αιτία και η λύση σχετικά εύκολη (αν και με το kies τίποτα και ποτέ δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο)...

Εμένα πάλι είναι jm2 με sales code KOR αλλά άμα του βάλω COS στο product code του regedit μου λέει πως έχω την τελευταία έκδοση...ψιλοκουλα μου φαίνονται όλα αυτά!

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Τελικά προς έκπληξή μου η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη!! (που θα φτάσει πια??) Τρομερή εντύπωση μου έκανε ότι βάζοντας πάλι τις κλασικές εφαρμογές που χρησιμοποιώ (καμιά 50αριά), η συσκευή είναι όπως είναι εντελώς γυμνή, 0 glitch. Πολύ καλή δουλειά laststufo και sztupy! Δεν ξέρω εάν φταίνε τα έξτρα 35mb ραμ που έχεις διαθέσιμα με αυτόν τον kernel, ή του ότι γύρισα όλα τα partitions σε jfs. Πιθανώς και τα 2 βοήθησαν. Επιφυλάσσομαι για τυχόν bugs, από το πρωί πάντως είναι ΠΥΡΑΥΛΟΣ (πριν ήταν απλά σφαίρα :lol:) Σημείωση ότι τον έβαλα στην κλασική goodbye rfs, αλλά μπαίνει και σε JPM/JP6 / JPA

Edit. Το σερφάρισμα (χρησιμοποιώ ως μέτρο σύγκρισης το http://www.in.gr πάντα) είναι x2 ταχύτητα σε σχέση με το μανίσιο κερνελ της goodbye rfs

viper στειλε μου σε pm αν μπορεις το link για τον kernel.:)

Εμένα πάλι είναι jm2 με sales code KOR αλλά άμα του βάλω COS στο product code του regedit μου λέει πως έχω την τελευταία έκδοση...ψιλοκουλα μου φαίνονται όλα αυτά!

Sent from Galaxy!

Αντώνη υποθέτω γιατί το product code δεν έχει σχέση απαραίτητα με το sales code. Το δικό μου product είναι το DBT (αποκλειστικά γερμανικό). Αν και με τα διάφορα φλασαρίσματα το sales code μου πήγε από XEU σε SER σε KOR σε XEU και τελικά με τη διαδικασία του tyxerakia σε COS, έκπληκτος παρατήρησα στη registry ότι το product μου παρέμενε πάντα DBT. Επειδή όμως βάλαμε την τελευταία επίσημη της cosmote για Ελλάδα δεν χρειάζεται για αναβάθμιση να αλλάξουμε παρά μόνο το product σε COS και θα έχουμε Ελληνικό firmware. Διαφορετικά υποψιάζομαι ότι στη δική μου περίπτωση θα χρειαστεί να βρω το τελευταίο επίσημο γερμανικό firmware για να αναβαθμίσω μέσω kies.

Μάκης

Φίλε Παναγιώτη,

Μα ακριβως επειδη διαβασα το post σου εγραψα και τη δικια μου παρατηρηση. Επαναλαμβανω οτι τα εκανα ολα ακολουθωντας πιστα τον οδηγο του τυχερακια και πλεον αν πατησω το γνωστο συνδυασμο *#272*ΩΩΛΛ* εχω κανονικα sales code COS. Παρολα αυτα το μηνυμα ειναι οτι δεν ειναι δυνατη η αναβαθμιση. Σημειωτεον οτι και το δικο μου ειναι αγορασμενο απο Γερμανια αλλα δεν ξερω τι sales code ειχα αρχικα λογω ασχετοσυνης.

Λες δηλαδη οτι μπορει να μην εχει αλλαξει και να πρεπει να παω μεσω regedit? Απο οτι καταλαβαινω το θεμα εχει να κανει με το product code μου ετσι? Ειμαστε μαλλον στην ιδια περιπτωση.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Μα ακριβως επειδη διαβασα το post σου εγραψα και τη δικια μου παρατηρηση. Επαναλαμβανω οτι τα εκανα ολα ακολουθωντας πιστα τον οδηγο του τυχερακια και πλεον αν πατησω το γνωστο συνδυασμο *#272*ΩΩΛΛ* εχω κανονικα sales code COS. Παρολα αυτα το μηνυμα ειναι οτι δεν ειναι δυνατη η αναβαθμιση. Σημειωτεον οτι και το δικο μου ειναι αγορασμενο απο Γερμανια αλλα δεν ξερω τι sales code ειχα αρχικα λογω ασχετοσυνης.

Λες δηλαδη οτι μπορει να μην εχει αλλαξει και να πρεπει να παω μεσω regedit? Απο οτι καταλαβαινω το θεμα εχει να κανει με το product code μου ετσι? Ειμαστε μαλλον στην ιδια περιπτωση.

Ναι, έχει να κάνει με το product code. Αυτό βλέπει το kies για την αναβάθμιση και όχι το sales code. Αν πας τώρα στο regedit του kies θα δεις ποιό είναι στην πραγματικότητα το product code σου. Το δικό μου είναι το DBT και είναι το γενικό unbranded της Γερμανίας. Αγόρασα το κινητό από το amazon.de.

Μάκης

Χαιρετω όλους τους φίλους.

Σας διαβάζω καθημερινά αλλα αποφεύγω τα off topic:).

Απ ότι διαβάζω κατα πάσα πιθανότητα, η google έχει επιλέξει την samsung και το galaxy s σε κάποια βελτιωμένη έκδοση για διάδοχο του nexus1.

Θα ξέρουμε σε λίγες μέρες.

Αν συμβεί θα είναι ιδανικός συνδυασμός. Αναβαθμισεις απευθείας και πάντα το τελευταίο firmware χωρίς ηλίθια UI.

δωσε κανα link

iPad - Galaxy S

Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk

Ξέρω πως έχει ασχοληθεί η παρέα πολλές φορές με το θέμα των mms αλλά έχω κάποιες απορίες.

Έχω 2 apn, ένα για internet κι ένα για mms (WIND). Έχω βάλει και το APN OnOff widget το οποίο δουλεύει μια χαρά.

Όμως, όταν κλείνω το apn του internet κλείνει και αυτό του mms. Επίσης έχω τη "λειτουργία δικτύου" στις ρυθμίσεις μόνο σε GSM.

Και φυσικά, στην κατάσταση αυτή δεν μπορώ να λάβω mms... μου 'ρχεται ένα μήνυμα που απλά έχει τα στοιχεία του mms κι ένα γκριζαρισμένο "λήψη".

Τι πρέπει να κάνω ώστε να μην έχω ανοιχτό το internet συνεχώς και να μπορώ να λαμβάνω mms;

Ευχαριστώ!

στο apn on off τσεκαρε την επιλογη allow mms η καπως ετσι δεν θυμαμαι τωρα ακριβως

για να επιτρεπει η εφαρμογη την λειτουργια mms

Ναι, έχει να κάνει με το product code. Αυτό βλέπει το kies για την αναβάθμιση και όχι το sales code. Αν πας τώρα στο regedit του kies θα δεις ποιό είναι στην πραγματικότητα το product code σου. Το δικό μου είναι το DBT και είναι το γενικό unbranded της Γερμανίας. Αγόρασα το κινητό από το amazon.de.

Τελικα το δικο μου product code ειναι ΗΚDEUR. Η συσκευη μου ειναι απο amazon.de επισης. Για να δω τι θα κανω τωρα με το kies...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

στο apn on off τσεκαρε την επιλογη allow mms η καπως ετσι δεν θυμαμαι τωρα ακριβως

για να επιτρεπει η εφαρμογη την λειτουργια mms

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε chocbhed! Όντως έχει τέτοια ρύθμιση το APNOnOff.

Μήπως όμως πρέπει να αλλάξω και τη ρύθμιση "λειτουργία δικτύου" σε κάτι άλλο από "Μόνο GSM";

Τελικα το δικο μου product code ειναι ΗΚDEUR. Η συσκευη μου ειναι απο amazon.de επισης. Για να δω τι θα κανω τωρα με το kies...

Περίεργο, νόμιζα ότι το EUR ήταν το γενικό ελληνικό product code:confused:

EDIT: Στο post του ο Tyxerakias αναφέρει ότι το τελευταίο επίσημο ελληνικό firmware για τον κωδικό EUR είναι η JM5. Μήπως να δοκίμαζες αυτήν;

Edited by Lakerdas
Μάκης

Περίεργο, νόμιζα ότι το EUR ήταν το γενικό ελληνικό product code:confused:

Μαλλον δεν ειναι. Το θεμα ειναι πως θα καταφερω να μου δωσει τωρα την αναβαθμιση το kies. Ισως αν δοκιμασω να βαλω στο sales code tο EUR.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε chocbhed! Όντως έχει τέτοια ρύθμιση το APNOnOff.

Μήπως όμως πρέπει να αλλάξω και τη ρύθμιση "λειτουργία δικτύου" σε κάτι άλλο από "Μόνο GSM";

οχι δεν χρειαζεται να το πειραξεις αυτο

αυτη η ρυθμιση εχει να κανει με τι δικτυο να συνδεεται η συσκευη σου, gsm η 3g

Μαλλον δεν ειναι. Το θεμα ειναι πως θα καταφερω να μου δωσει τωρα την αναβαθμιση το kies. Ισως αν δοκιμασω να βαλω στο sales code tο EUR.

Άλλη ιδέα, αν πας τώρα στην registry και βάλεις code COS σου βγάζει ότι έχεις την τελευταία αναβάθμιση;

Μάκης

Άλλη ιδέα, αν πας τώρα στην registry και βάλεις code COS σου βγάζει ότι έχεις την τελευταία αναβάθμιση;

Κανονικα και με το νομο! Πανω που δοκιμαζα να αλλαξω το sales code σε EUR. :p

Ετοιμος κι εγω λοιπον για το γιαουρτι. Thanks για την ιδεα!

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Κανονικα και με το νομο! Πανω που δοκιμαζα να αλλαξω το sales code σε EUR. :p

Ετοιμος κι εγω λοιπον για το γιαουρτι. Thanks για την ιδεα!

Χαίρομαι :). Να έχεις όμως υπ' όψη σου ότι η αλλαγή που έκανες στο regedit δεν μένει μόνιμα. Απλά όταν έρθει το γιαούρτι θα αλλάξεις για τελευταία φορά το code και θα είσαι έτοιμος

Μάκης

Χαίρομαι :). Να έχεις όμως υπ' όψη σου ότι η αλλαγή που έκανες στο regedit δεν μένει μόνιμα. Απλά όταν έρθει το γιαούρτι θα αλλάξεις για τελευταία φορά το code και θα είσαι έτοιμος

Για δωσε μερικα tips παραπανω γιατι με το θεμα της registry δεν εχω ασχοληθει ποτε μου. Αν θελεις βεβαια!

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Για δωσε μερικα tips παραπανω γιατι με το θεμα της registry δεν εχω ασχοληθει ποτε μου. Αν θελεις βεβαια!

Τι εννοείς Παναγιώτη; Ότι δεν ξέρεις να μπεις και να αλλάξεις κάτι ή κάτι άλλο;

Μάκης

Τι εννοείς Παναγιώτη; Ότι δεν ξέρεις να μπεις και να αλλάξεις κάτι ή κάτι άλλο;

ΟΚ τιποτα, ακυρο, ξαναεβαλα το registry και ειδα οτι μολις αποσυνδεσω το κινητο χανεται με τη μια και επιστρεφουμε στο κλασσικο EUR. Αρα θελει καθε φορα αλλαγη, τωρα καταλαβα αυτο που εννουσες.

Ευχαριστω πολυ για τον κοπο και το χρονο σου Μακη.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...