Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατεβάστε το check my pixels από το market, κάντε το test,

θα δείτε ότι η πράσινη γραμμή δεν υπάρχει σε κανένα χρώμα.

Άρα δεν πρόκειται για defect ...

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια!θελω να ρωτησω αν υπαρχει κανενας player για να παιζει και υποτιτλους εχω κατεβασει το mvideoplayer αλλα συνεχεια κολαει σε καθε ταινια και παγωνει ι εικονα.καμια προταση??
galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking!

2 ερωτησεις:

1)Το εχει παρατηρησει και κανεις αλλος πως οταν τραβαμε βιντεο στην υψηλοτερη αναλυση χανει καρε?

2) Οταν συνδεεω το τηλ με το ν υπολογιστη με την ρυθμιση usb συσκευη αποθηκευσης ναι μεν μου εμφανιζει 2 εξτρα σκληρους δισκους αλλα δεν μπορω να τους ανοιξω. Ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο?

Και τωρα μια χαζη ερωτηση: rom kai firmware ειναι το ιδιο πραγμα η διαφορετικα???

Πρόσθεσα ένα κομμάτι στα FAQ, ελπίζω να είναι σαφές :)

2 ερωτησεις:

2) Οταν συνδεεω το τηλ με το ν υπολογιστη με την ρυθμιση usb συσκευη αποθηκευσης ναι μεν μου εμφανιζει 2 εξτρα σκληρους δισκους αλλα δεν μπορω να τους ανοιξω. Ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο?

Πρέπει να κάνεις mount τους σκληρούς. Διάβασε τα FAQ και γι'αυτό.

καλησπερα παιδια!θελω να ρωτησω αν υπαρχει κανενας player για να παιζει και υποτιτλους εχω κατεβασει το mvideoplayer αλλα συνεχεια κολαει σε καθε ταινια και παγωνει ι εικονα.καμια προταση??

Περίεργο, εμένα μου δουλεύει τέλεια. Δοκίμασε τον RockPlayer, ή τον Act1.

Edited by Tyxerakias
- Alex

μα αυτο με παραξενεψε φιλε μου τυχερακια οτι μου ειχεσ πει οτι ειναι οτι πιο ελαφρυ αλλα καθε φορα αν παω να πειραξω μια ρυθμιση την ωρα που παιζει μενει καραβοφαναρο παγωμενη η εικονα ενω ο ηχοσ παιζει κανονικα.τυχερακια θα κατεβεις στις δημοτικεσ εκλογες να σε ψηφισουμε???

Πρόσθεσα ένα κομμάτι στα FAQ, ελπίζω να είναι σαφές :)

Πρέπει να κάνεις mount τους σκληρούς. Διάβασε τα FAQ και γι'αυτό.

Περίεργο, εμένα μου δουλεύει τέλεια. Δοκίμασε τον RockPlayer, ή τον Act1.

o rockplayer δεν παιζει εξωτερικους υποτιτλους?παντως σε ηχο ταινιας ο γαλαξιας τα σπαει βιλατζ παρκ στην τσεπη μας λεμε!!

Ρε παιδιά .. έχω πολλά παράπονα ότι το zougla δεν εγκαθίσταται σε galaxy s με froyo. Το zougla μπαίνει από default στην SD. Ίσως εκεί είναι το πρόβλημα, αλλά σε desire παίζει κανονικά με froyo. Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει το πρόβλημα? Ευχαριστώ

Ρε παιδιά .. έχω πολλά παράπονα ότι το zougla δεν εγκαθίσταται σε galaxy s με froyo. Το zougla μπαίνει από default στην SD. Ίσως εκεί είναι το πρόβλημα, αλλά σε desire παίζει κανονικά με froyo. Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει το πρόβλημα? Ευχαριστώ

Εγκαθισταται κανονικα αλλα μονο αν κανεις unmount την external card

ΓΙΑΝΝΗΣ

Το έχει πάθει κανείς;Όταν συνδέω το galaxy στην USB και επιλέγω σύνδεση KIES, το MTP application κρασάρει συνεχώς, κάνει συνεχή ανοιγοκλεισίματα.

Λεω σημερα να περασω την Goodbye Rfs (ή οπως λεγεται) Ρομ.

Θα το κανω και ποσταρω εντυπωσεις. Ειδα και ενα βιντεο της στο tube και με εψησε :lol:

Να βγαλω το OCLF πρωτα ή το odin δεν μασαει? Αν και μαλλον θα το βγαλω just to be safe.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Θα το κανω και ποσταρω εντυπωσεις. Ειδα και ενα βιντεο της στο tube και με εψησε :lol:

Να βγαλω το OCLF πρωτα ή το odin δεν μασαει? Αν και μαλλον θα το βγαλω just to be safe.

φιλε καλημερα!καλο ειναι να το ωγαλεις αλλα και να μην το ωγαλεις δεν τρεχει και τπτ το τρομερο!απλα οταν τελειωσεις με το φλασαρισμα κανε ενα factory reset

Λοιπον εβγαλα το oclf τελικα για σιγουρια, περασα και το EUR οποτε εγινε το factory reset.

Δεν μπορω να εχω αποψη ακομα καθως δεν την λειτουργησα, αλλα απο το reboot μου φαινεται πιο γρηγορη. Ενα εχω να αναρωτηθω... Για ποιον λογο ασχολιομουν με το Kies τοσον καιρο???

Με το Odin η εγκατασταση ηταν πιο γρηγορη και μου φανηκε ασφαλεστερη!

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Εγώ τις δοκίμασα όλες jpm , jp6, goodbye rfm , όλες είχαν αργό internet και διάφορα κολλήματα . Πίσω ξανά στην jm2 (με τον οδηγό του tyxerakia) με autokiller & lagfix είναι η πιο γρήγορη από όλες και δεν έχει και καθόλου κολλήματα. Από το froyo εκτός του flash δεν μου λείπει κάτι άλλο.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Δημήτρης

φιλε Prattein_Aloga περιμενουμε εντυπωσεις και παρατηρησεις σου απο την λειτουργια της Goodbye Rfs

Αν εννοείς την εναλλαγή στο πληκτρολόγιο μεταξύ των δύο τελευταίων γλωσσών που χρησιμοποίησες, κοίτα παραπάνω το faq στην υπογραφή του Tyxerakia. Για όλες της γλώσσες που υποστηρίζει το κινητό κοίτα στις ρυθμίσεις - τοπικές ρυθμίσεις και κείμενο - ρυθμίσεις κειμένου.

διαβασα κι εγω το faq στην υπογραφή του Tyxerakia για την εναλλαγη στο βασικο πληκτρολογιο των δυο τελευταιων γλωσων αλλα..δεν βλεπω να γινεται κατι,συνεχεια παω μεσω ρυθμισεων για να αλλαξω γλωσσα,κανω κατι στραβα?

Εγώ τις δοκίμασα όλες jpm , jp6, goodbye rfm , όλες είχαν αργό internet και διάφορα κολλήματα . Πίσω ξανά στην jm2 (με τον οδηγό του tyxerakia) με autokiller & lagfix είναι η πιο γρήγορη από όλες και δεν έχει και καθόλου κολλήματα. Από το froyo εκτός του flash δεν μου λείπει κάτι άλλο.

και εγω απογοητευτηκα απο την rfm.

πολυ πολυ αργο ιντερνετ.

μπορειτε να με βοηθησετε να ξαναπερασω την ρομ που αναφερετε παραπανω με lagfix? και autokiller?

ευχαριστω.

αναμενω.

επισης,οντας power user και εχοντας αγορασμενες εναν σεβαστο αριθμο εφαρμογων με market access,εχω προβλημα με την rfs.

δηλαδη σε ορισμενες μου βγαζει οτι η...εφαρμογη δεν ειναι εγκατεστημενη οταν παω να την εγκαταστησω.

ας πουμε το τετρις της ea mobile.

θελω βοηθεια γιατι μου κανει το ιδιο με το google sky.

τι συμβαινει?

προφανως κατι πρεπει να σβησω απο την internal memory που εχει κρατησει τα παντα απο δεδομενα.

εσβησα ο,τι ειχε σχεση με το τετρις πχ(ενα-δυο αρχεια) αλλα και παλι τζιφος.

εσβησα και κας και ολα.

καμμια βοηθεια???

το κανει σε ελαχιστες εφαρμογες απο τις 300 που εχω αλλα ειναι 2-3 που ειναι πολυ σημαντικες.

Edited by mcde

+ 1, με αρχαία rom (jg5) μόνο το flash θα ήθελα και εγώ...

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Μάκης

και εγω απογοητευτηκα απο την rfm.

πολυ πολυ αργο ιντερνετ.

μπορειτε να με βοηθησετε να ξαναπερασω την ρομ που αναφερετε παραπανω με lagfix? και autokiller?

ευχαριστω.

αναμενω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3349970#post3349970

autokiller & oclf (one click lag fix) από το μάρκετ

Δημήτρης

Δυστυχως φιλε αυτα τα ξεραμε πριν ακομη αγορασουμε το κινητο, απλα ειχαμε μια πολυ μικρη ελπιδα να αλλαξουν τα πραγματα γιατι μιλαμε για μια συσκευη δυναμιτη απο αποψη hardware.

Τελικα η εταιρεια συνεχιζει στην ιδια στρατηγικη του μηδαμηνου after sales support. Κακο στον εαυτο τους κανουν αφου δεν κοιταν λιγο απεναντι να δουν πως κολλαει ο καταναλωτης και πως δημιουργουνται τα fanboys. Ειναι τουλαχιστον τραγικο αυτο που συμβαινει με το γιαουρτι ολο αυτον τον καιρο, για να μην μιλησω για τη σουιτα-ονειδο που ακουει στο ονομα kies.

Anyway, χιλιωειπωμενα πραγματα, η κατασταση δεν θα αλλαξει. Να ναι καλα οι developres που ασχολουνται και να μαστε καλα κι εμεις για να συνεχισουμε να φλασαρουμε. Ευτυχως για το καταναλωτη εταιρειες υπαρχουν πολλες...

Απαρχαιομένο το λένε κάποιοι το itunes γιατί δεν γνώρισαν το kies! Απίστευτα προβλημάτικο

Oσοι εχετε/ειχατε την Goodbye rfm, ποσα ΜΒ free ειχατε/εχετε? Εμενα μου βγαζει γυρω στα 100..

Λιγο που την τσεκαρα μου φαινεται αρκετα γρηγορη. Για την σταθεροτητα της δεν μπορω να πω ακομα, αλλα θα ξερω φανταζομαι σε καμια δυο μερες.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

ευχαριστω.

να πω οτι το ελυσα το προβλημα με τις εφαρμογες ποτ ανεφερα πιο πανω με wipe cache απο το bootl loader και οπωσδηποτε unmount sd card.

θα την κρατησω την rfm.

σαν ταχυτητα ειναι απιστευτη.

εγκατεστησα στο λεπτο 300 apps.

αν το εκανα αυτο με την παλια ρομ ανα 3 εγκαταστασεις θα ηθελα autokill.

απιστευτο.

επισης με το που απενεργοποιησα την java engine(μαθημενος απο τα mobile)

το ιντερνετ παει σφαιρα.

για να δουμε...

Edited by bladerunner82

καλησπερα!να ρωτησω κατι για το lancer pro αμα γνωριζει καποιος τα κουμπια κατω πως τα αλλαζω δλδ μου βγαζει ενα εικονιδιο με επαφη αλλα οταν το πατω μου βγαζει δεν εχει εγκατασταθει το προγραμμα στο τηλεφωνο και οταν προσπαθω να το αλλαξω πατωντας το παρατεταμενα επιλεγοντας καποιο αλλο για αντικατασταση τπτ..εχω βρει πως να προσθεσω αλλα αυτο με τα ++++ αλλα οταν προσπαθω παλι τπτ...

Καλησπέρα 15 μέρες έχω το κινητό δε κάνω σύγκριση ακόμα καμία.Ψάχνω τα άρχεια μου που αποθηκεύω στο τηλέφωνο βρίσκω μόνο της κάρτας, με usb εννοώ.Που είναι η επιλογή που να μου αποθηκεύει τα αρχεία μου μουσική βίντεο κλπ τηλέφωνο η στην κάρτα να διαλέγω δεν γίνεται;

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...