Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειναι η διαχειριση εργασιων,την ανοιγεις πας εκει που λεει διαχειριση και θα δεις κατω δυο κουμπια που γραφουν επιπεδο1 και επιπεδο2

μαλλον αυτο υπαρχει στην 2,2 εκδοση γιατι στην 2.1 που εχουμε ακομα εμεις δεν.....

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φιλε Truckman οταν λες ..αν δω οτι γεμιζει η μνημη παταω το επιπεδο 1 τι εννοεις?μπαινω στη διαχειριση εφαρμ.παταω φιλτρο κ μου βγαζει (ολα,Σε εκτελεση.κ τριτο μερος) τι δεν κανω σωστα?επισης με αυτο το κολπακι δεν χρειαζετε πλεον το κιλλερ?ευχαρηστω.

S.O.S!!! Ενόψει της επικείμενης αναβάθμισης σε Froyo, διαπίστωσα με μεγάλη απογοήτευση, ότι το kies δεν μπορεί να συνδεθεί με τη συσκευή, όταν το λειτουργικό σύστημα είναι Windows 7 64-bit!! Υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση για να κάνω την αναβάθμιση, όταν βγει; Να τολμήσω να ρωτήσω και πώς θα μπορώ να κάνω backup της συσκευής; Μόνο ως mass storage αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή μου... :( :( :(

Και εγω Windows 7 64-bit εχω και δεν εχει προβλημα με τα κιες και τη νορβηγικη που του εβαλα μεσω Κιες. Κατι αλλο φτεει...

μαλλον αυτο υπαρχει στην 2,2 εκδοση γιατι στην 2.1 που εχουμε ακομα εμεις δεν.....

Όχι, υπάρχει στην 2.1 αλλά χρειάζεται να κάνεις update τον διαχειριστή διεργασιών από τα sumsung apps.

Eγώ πάντως που είχα βάλει το circle battery με copy paste από τον root explorer μου έκανε κάτι περίεργα στην JP6 ( το μύνημα για ξεκλείδωμα του τηλεφώνου ήταν στα αγγλικά , η μετάφραση πολλών μυνημάτων του τηλεφώνου στα ελληνικά ήταν λάθος) έτσι έβαλα πάλι το original framework και έβαλα την μπαταρία με αυτό το πρόγραμμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=809379 και όλα δουλεύουν τέλεια τώρα.

αυτό έγινε γιατί έβαλες αρχείο για άλλη έκδοση (κάθε έκδοση έχει το δικό τις apk)

παιδια θελω την βοηθεια σας σε κατι.

μηπως ξερετε ποιες εντολες στο adb κανουν copy και paste αρχεια? (και αν υπαρχει ηδη καποιο αρχειο με το ιδιο ονομα να κανει αντικατασταση)

προσπαθησα σε πρωτη φαση να χρησιμοποιησω τον su file manager and terminal απο το κινητο ομως οταν κανω paste το αρχειο, ενω δειχνει ενα animation που και καλα μεταφερετε το αρχειο, δεν εμφανιζετε το αρχειο στον φακελο που επελεξα να γινει η επικοληση.

ξερεις κανεις τι παιζει η εχει να μου προτεινει κανεναν αλλον file manager που να εχει δυνατοτητα να κανει τροποποιησεις στο συστημα?

παιδια θελω την βοηθεια σας σε κατι.

μηπως ξερετε ποιες εντολες στο adb κανουν copy και paste αρχεια? (και αν υπαρχει ηδη καποιο αρχειο με το ιδιο ονομα να κανει αντικατασταση)

προσπαθησα σε πρωτη φαση να χρησιμοποιησω τον su file manager and terminal απο το κινητο ομως οταν κανω paste το αρχειο, ενω δειχνει ενα animation που και καλα μεταφερετε το αρχειο, δεν εμφανιζετε το αρχειο στον φακελο που επελεξα να γινει η επικοληση.

ξερεις κανεις τι παιζει η εχει να μου προτεινει κανεναν αλλον file manager που να εχει δυνατοτητα να κανει τροποποιησεις στο συστημα?

Κοίτα στο οδηγό για το adb του Alex

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Κοίτα στο οδηγό για το adb του Alex

Γιώργος

Ποιος ειναι ο Alex? o tyxerakias?

adb push ή adb pull δηλαδη ε?

χμμμ νομιζα αυτες οι εντολες για να βαζεις βγαζεις εφαρμογες...

thanks a lot mate :D

ευχηθειτε μου τωρα καλο brickαρισμα :p

ειναι η διαχειριση εργασιων,την ανοιγεις πας εκει που λεει διαχειριση και θα δεις κατω δυο κουμπια που γραφουν επιπεδο1 και επιπεδο2

Πρέπει να είμαι τυφλός. στις ρυθμίσεις της συσκευής είναι η διαχείριση εργασιών?

Πρέπει να είμαι τυφλός. στις ρυθμίσεις της συσκευής είναι η διαχείριση εργασιών?

Στον task manager της Samsung

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

και πρεπει να κανεις εαν δεν εχεις κανει ηδη update της μαμας εφαρμογης για να στο βγαζει

και γω δεν το εβρισκα αλλα μολις το κατεβασα απο το samsung apps και το εγκατεστησα το βγαζει κανονικα

για να βρεις τη διαχειριση μπορεις να πατας παρατεταμενα το κεντρικο πληκτρο.....

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα!

Μετά την πρώτη δοκιμή σε ρεαλιστικές συνθήκες της βιντεοκάμερας του Galaxy S και με επιλεγμένη την HD ποιότητα εγγραφής διαπίστωσα οτι "κολλάει" στιγμιαία ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της λήψης, γεγονός που φαίνεται και στον ήχο και στην εικόνα με την προβολή του βίντεο σε οποιοδήποτε player.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να βελτιωθεί η ποιότητα λήψης του βιντεο?

Επίσης γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο λογισμικό που μπορεί να "επισκευάσει" τις ατέλειες αυτές?

Τα "κολληματακια" τα έκανε σε απλή καθημερινή λήψη μιας street band στο κέντρο της πόλης και το επισημαίνω αυτό για να τονίσω οτι δεν επιχείρησα ας πούμε να βιντεοσκοπήσω αγώνες ταχύτητας οπότε ισως να ήταν δικαιολογημένο το πρόβλημα. Τέλος να πω οτι δεν έχω πειράξει τίποτα απο το λογισμικό του τηλεφώνου: Kernel version 2.6.29 Build Number ECLAIR.XWJG1 Firmware Version 2.1 update1 .

Ευχαριστω πολύ!

Εχει συζητηθει και στο πρωτο μερος του thread αυτο το προβλημα. Για μενα το video του galaxy λογω αυτου του θεματος ειναι ψιλοαχρηστο και απορω πραγματικα πως μερικοι θεωρουν οτι τραβαει καλυτερο video απο iphone. Εχει δοκιμασει κανεις video σε 2.2? γιατι λεγανε οτι ειναι θεμα software και θα διορθωνονταν αλλα πολυ αμφιβαλλω.

iPad - Galaxy S

Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk

μια μικρη βοηθεια..οταν ανοιγω το mp3 player μου εμφανιζει ενα κατεβατο ηχους απο το gps προγραμμα που εχω στην καρτα μνημης πως γινετε να τους απενεργοποιησω να μη φενονται μεσα στο mp3 player? χωρις να τους χασω μιας και τους χρειαζεται το gps??

Κατέβασε από το market την εφαρμογή Studio kuma .nomedia manager. Αυτό το πρόγραμμα θα δημιουργήσει ένα αρχείο .nomedia στον φάκελο που θα επιλέξεις (σε σένα συγκεκριμένα στον φάκελο του gps) έτσι ώστε οι ήχοι να μην φαίνονται στον player αλλά και οι εικόνες στην gallery.

βαζοντας 2.2 πρεπει να ξακακανω root? πως?

και πρεπει επισης να περασω lag fix και memory management ξανα?

πως και παλι παιδες?

thankyou

Μ αρέσει που μετα την σύσταση του doctor-gio, ακολουθούν και πάλι ερωτήσεις που οι απαντήσεις τους βρίσκονται σε όλες τις προηγούμενες σελίδες.

Παιδιά αν θέλετε να κρατήστε το φόρουμ λειτουργικο μην απαντάτε σε επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις.

Γράψετε απλα ένα "έχει απαντηθεί σε προηγούμενη σελίδα" και τελείωσε.

Το να μην διαβάζει κάποιος 2-3 σελίδες πριν ρωτήσει κάτι, το θεωρώ απαξίωση της προσπάθειας που κάνουν ορισμένα παιδιά εδώ μέσα.

Πριν απαντήσετε σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ερώτηση και γεμίζουμε το forum με επαναλήψεις, υπάρχει FAQ που τα καλύπτει όλα αυτα, και το .nomedia και όλα. Lakerda π.χ., αντί να χάνεις το χρόνο σου (και οι υπόλοιποι εννοείται), δώστε εδώ το κεντρικό link της Samsung, http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=121 , που οι mods έχουν κάνει ξεχωριστά θέματα με τους οδηγούς και τα FAQ... για όνομα δηλαδή...

Και αν είναι σε 2-3 σελίδες πίσω το link, απλά πείτε το. Η τεμπελιά κάποιων είναι τραγική. Αν δε μπορείς να διαβάσεις τα μηνύματα μιας μέρας πριν, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις root και πειραματισμούς, θα χαλάσεις κάτι.

Δεν κρατήθηκα πήρα το ρίσκο. Έβαλα το fix του Richthofen για το combo των 3 κουμπιών. Όλα πήγαν καλά.

ΟΥΦ!!!

Τώρα θα περιμένω το froyo στην Ελλάδα.

Ωραίος... μήπως κοίταξες για το U3/e-fused κομμάτι; Αν νομίζω ότι μπορεί και να μην έχει τόση σημασία τελικά, είναι τόσοι που το κάνανε με επιτυχία με e-fused

Καλημερα σε ολους , θελω να ρωτησω το εξης το skype απο το android market δουλευει στο galaxy s.

Όχι ακόμα δυστυχώς. Δοκίμασε το NimBuzz, ή το Truphone...

S.O.S!!! Ενόψει της επικείμενης αναβάθμισης σε Froyo, διαπίστωσα με μεγάλη απογοήτευση, ότι το kies δεν μπορεί να συνδεθεί με τη συσκευή, όταν το λειτουργικό σύστημα είναι Windows 7 64-bit!! Υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση για να κάνω την αναβάθμιση, όταν βγει; Να τολμήσω να ρωτήσω και πώς θα μπορώ να κάνω backup της συσκευής; Μόνο ως mass storage αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή μου... :( :( :(

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ αυτό. Διάβασε στο FAQ πως να συνδεθείς με το Kies.

Kαι στη 2.1 ισχύει, αλλά από το firmware JM1 και μετά.

καλησπερα Θα ήθελα ένα καλό πρόγραμμα για τον καιρό τη μου προτείνεται???

WeatherPro, WeatherBug Elite, Animated Weather Pro. Kαι το Beautiful widgets έχει κι αυτό καιρό, αν και κάπως βασικό.

Αν κι αυτή η ερώτηση είναι off-topic, υπάρχει section με προγράμματα για Android...

Edited by Tyxerakias
- Alex

αυτό έγινε γιατί έβαλες αρχείο για άλλη έκδοση (κάθε έκδοση έχει το δικό τις apk)

Το apk για την jp6 που έχω είχα κατεβάσει άλλα δεν ....

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Δημήτρης

Εχει συζητηθει και στο πρωτο μερος του thread αυτο το προβλημα. Για μενα το video του galaxy λογω αυτου του θεματος ειναι ψιλοαχρηστο και απορω πραγματικα πως μερικοι θεωρουν οτι τραβαει καλυτερο video απο iphone. Εχει δοκιμασει κανεις video σε 2.2? γιατι λεγανε οτι ειναι θεμα software και θα διορθωνονταν αλλα πολυ αμφιβαλλω.

Σε καμια συσκευη δεν υπαρχει καλυτερο βιντεο, ουτε στο 4αρι ουτε στο desire με 720p ουτε στο milestone 720. Σε ολες το "σπασιμο" υπαρχει...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Καλησπέρα!υπάρχει ενα 8έμα με τις φωτογραφίες...δηλαδη όταν πήγα να περάσω τισ φωτο στον υπολογιστή μου μου εμφανιζόταν 1 παράθυρο οτι δεν μπορεί να βρει λογισμικό για να τις περάσει.....τι κάνουμε σ'αυτη την περίπτωση?

ευχαριστώ...

Ντρέπομαι αλλά δεν αντέχω θα το ρωτήσω.

Ποιός είναι ο task manager της Samsung?

Η εφαρμογη που λεγεται "διαχειριση εργασιων". Μπορεις να το εχεις και σαν widget στην επιφανεια εργασιας

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Eίναι ένας απλός task manager που έχει δώσει η Samsung από τα Samsung Apps που έχεις στο τηλέφωνο... Δεν τον βλέπεις αν έχεις firmware παλιότερο από JM1. Δε χάνεις και τίποτα μην ανησυχείς :)

Καλησπέρα!υπάρχει ενα 8έμα με τις φωτογραφίες...δηλαδη όταν πήγα να περάσω τισ φωτο στον υπολογιστή μου μου εμφανιζόταν 1 παράθυρο οτι δεν μπορεί να βρει λογισμικό για να τις περάσει.....τι κάνουμε σ'αυτη την περίπτωση?

ευχαριστώ...

Λίγες περισσότερες λεπτομέρειες θα ήταν χρήσιμες... πώς πήγες να τις περάσεις; τί μηνυμα ήτανε; που βγήκε το μήνυμα, στο τηλέφωνο ή στον υπολογιστή; etc.

- Alex

Σε καμια συσκευη δεν υπαρχει καλυτερο βιντεο, ουτε στο 4αρι ουτε στο desire με 720p ουτε στο milestone 720. Σε ολες το "σπασιμο" υπαρχει...

Καλα για αλλα android δε το συζηταω το s ειναι καλυτερο αλλα εμενα παντως μου φαινεται πολυ πιο ομαλο το video του 4 και απο γνωστους που εχω δει αλλα και σε samples απο ιντερνετ. Βεβαια εσυ που το εχεις θα το εχεις τεσταρει καλυτερα φανταζομαι. Μιας και τα εχεις και τα δυο δεν τραβας κανενα βιντεακι σε σκοτεινες συνθηκες χωρις φλας να δουμε πιο υπερεχει?

iPad - Galaxy S

Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk

επειδη δεν εχω καταλαβει ακομα,πολλοι μιλανε για αναβαθμιση σε 2.2 εχει βγει? δηλαδη αν παω στο KIES και πατησω αναβαθμιση υλικου λογισμικου θα μου την δωσει? γιατι μεχρι στιγμης μου λεει δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης λογισμικου,εχω περασμενο το oclf λετε να φταιει αυτο?

Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν.

Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν.

crypt exception

τι μυνημα ειναι αυτό?

μου το βγαζει κατα τη διαρκεια της αναβάθμισης σε 2.2 απο το KIES

Ο FUS decrypter του Kies δεν έχει εγκατασταθεί σωστά... ίσως κάτι μπλοκάρεις με κάποιο firewall? Δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση του Kies...

επειδη δεν εχω καταλαβει ακομα,πολλοι μιλανε για αναβαθμιση σε 2.2 εχει βγει? δηλαδη αν παω στο KIES και πατησω αναβαθμιση υλικου λογισμικου θα μου την δωσει? γιατι μεχρι στιγμης μου λεει δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης λογισμικου,εχω περασμενο το oclf λετε να φταιει αυτο?

Όχι δε θα σου δώσει τίποτα. Δεν έχει βγει για Ελλάδα. Αυτοί που το βάζουν, εγκαθιστούν το 2.2 που βγήκε προχθες για τις Σκανδιναβικές χώρες, επειδή απλά δεν μπορούν να περιμένουν.

- Alex

φιλε Truckman οταν λες ..αν δω οτι γεμιζει η μνημη παταω το επιπεδο 1 τι εννοεις?μπαινω στη διαχειριση εφαρμ.παταω φιλτρο κ μου βγαζει (ολα,Σε εκτελεση.κ τριτο μερος) τι δεν κανω σωστα?επισης με αυτο το κολπακι δεν χρειαζετε πλεον το κιλλερ?ευχαρηστω.

απαντησαν αρκετοι χρηστες προηγουμενως για αυτο το θεμα,να το πω αλλη μια φορα,θα πας εφαρμογες->samsung apps ,να εισαι συνδεδεμενος στο νετ και πατωντας το θα σου ανοιξει μια λιστα με καποιες εφαρμογες της samsung,μια απο αυτες ειναι η διαχειριση εργασιων,πατα πανω της να την κανεις εγκατασταση,λογικα μετα θα δεις ενα widget στην κεντρικη οθονη της συσκευης σου αν οχι πατας παρατεταμενα στην οθονη σου,στη λιστα που θα σου ανοιξει επιλεγεις widget και στην λιστα που θα ξαναδεις θα επιλεξεις την διαχειριση εργασιων.

θα την βλεπεις πλεον πανω στην οθονη σου και πατωντας πανω της θα δεις οτι περιεγραψα σε προηγουμενο ποστ.

εγω προσωπικα κανω δουλεια με αυτο γιατι αποδειχτηκε οτι ο autokiller μου δημιουργουσε προβληματα.αν χρειαστεις κατι αλλο κανε μου pm

Καλα για αλλα android δε το συζηταω το s ειναι καλυτερο αλλα εμενα παντως μου φαινεται πολυ πιο ομαλο το video του 4 και απο γνωστους που εχω δει αλλα και σε samples απο ιντερνετ. Βεβαια εσυ που το εχεις θα το εχεις τεσταρει καλυτερα φανταζομαι. Μιας και τα εχεις και τα δυο δεν τραβας κανενα βιντεακι σε σκοτεινες συνθηκες χωρις φλας να δουμε πιο υπερεχει?

φιλε μου εδω δεν ειναι μερος για συγκρισεις συσκευων (να μη μας ξανασηκωνεται η πιεση παλι),αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι αν θελεις να τραβας βραδυνα ποιοτικα video μες τα μαυρα σκοταδια πηρες λαθος συσκευη,μην περιμενεις απο κανενα smartphone να κανει κατι τετοιο,παρε καλυτερα μια βιντεοκαμερα :this:

Edited by truckman

Ο FUS decrypter του Kies δεν έχει εγκατασταθεί σωστά... ίσως κάτι μπλοκάρεις με κάποιο firewall? Δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση του Kies...

Όχι δε θα σου δώσει τίποτα. Δεν έχει βγει για Ελλάδα. Αυτοί που το βάζουν, εγκαθιστούν το 2.2 που βγήκε προχθες για τις Σκανδιναβικές χώρες, επειδή απλά δεν μπορούν να περιμένουν.

Ωραίο πράγμα πάντως να βλέπεις μήνυμα τύπου"Εχετε την τελευταία αναβάθμιση" και ας μην έχει τίποτα...:lol:

Ρε παιδιά σε vista μπορεί να γίνει αυτή η δουλειά του regedit;

Edit

άκυρο, γίνεται

Edited by tonysac
Αντώνης

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...