Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια προβλημα!!

εχω βαλει το lock 2

για κλειδωμα της οθονης. σημερα κατι εκανα στην ταπετσαρια του προγραμματος και απο τοτε λεει αυτο το κλασικο '' η εφαρμογη θα κλεισει''.

αμ δε!! παταω να κλεισει και παλι το ιδιο και παλι και παλι.......

πως μπορω να του κανω Hard rest ή κατι τετοιο μεσω υπολογιστη.\

οπως παραδηγμα στα sony υπαρχει το sesus

( το προβλημα το εχω στο galaxy 3 αλλα το γραφω και εδω μηπως καποιος ξερει τι να κανω)

Aν το κλείσεις τελείως και το ξανανοίξεις τί γίνεται;

- Alex

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Aν το κλείσεις τελείως και το ξανανοίξεις τί γίνεται;

το ιδιο.

και την παταρια εβγαλα τιποτα

το samsung kies τι δουλεια κανει?

Edited by manwlis77

το ιδιο.

και την παταρια εβγαλα τιποτα

το samsung kies τι δουλεια κανει?

Ειδικά στην περίπτωσή σου είναι άχρηστο το Kies (γενικά είναι άχρηστο αλλά τέλος πάντων)... συνεχίζουμε τη συζήτηση στο thread του 3 γιατί είναι οff-topic εδώ

- Alex

ερωτηση?

στην jm8 υπαρχει προβλημα ενεργοποιησης του thinkfree office??

ποια εκδοση eclair μου προτεινετε???

Γιατί να κάτσεις να φλασάρεις με odin νεό firmware όταν το froyo πρόκειται (ελπίζουμε) να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του μήνα; Άσε που θα αναγκαστείς να γυρίσεις στην γνήσια rom για να περάσεις μέσω kies το froyo.

Μάκης

δε με πειραζει αυτο

απλα περασα την jm8 και δεν μπορω να ενεργοποιησω το thinkfree που το χρειαζομαι

αν ξερετε αλλο τροπο για το thinkfree πειτε το,απλα με εχει βολεψει πολυ για να βαλω το documents to go

οποτε αναγκαστικα η θα φλασαρω την jf3 που χε η θα βρω αλλη να βαλω

μη ξεχνας το φλασαρισμα περνει 10 λεπτα μαξιμουν το στησιμο ειναι το θεμα

δε με πειραζει αυτο

απλα περασα την jm8 και δεν μπορω να ενεργοποιησω το thinkfree που το χρειαζομαι

αν ξερετε αλλο τροπο για το thinkfree πειτε το,απλα με εχει βολεψει πολυ για να βαλω το documents to go

οποτε αναγκαστικα η θα φλασαρω την jf3 που χε η θα βρω αλλη να βαλω

μη ξεχνας το φλασαρισμα περνει 10 λεπτα μαξιμουν το στησιμο ειναι το θεμα

Η JM1 τό'χει σίγουρα πάντως.

- Alex

Άκου να δεις. Η δικιά μου μαμίσια ήταν η jf3 κεντρικής ευρώπης. Πέρασα την jfb την ρώσικη για το ελληνικό πληκτρολόγιο. Ξαναγύρισα στην jf3 για να περάσω μέσω kies την μαμίσια την jm1 που έχω τώρα. Σε κανένα από τα παραπάνω firmware δεν είχα πρόβλημα με το thinkfree. Άσχετο βέβαια γιατί πλέον χρησιμοποιώ το doguments to go.
Μάκης

ευχαριστω συνονοματε

μπορω μετα να περασω με το τιτανιουμ το back up που τραβηξα?

Nαι γιατί να μη μπορείς;

- Alex

ερωτηση?

στην jm8 υπαρχει προβλημα ενεργοποιησης του thinkfree office??

ποια εκδοση eclair μου προτεινετε???

Στη δικια μου JM8 παντως το think free λειτουργει κανονικα χωρις προβλημα.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Έπρεπε πρώτα να αντιγράψεις το καινούριο και μετά να κάνεις reboot... (btw το -r δε χρειαζότανε... -f ίσως). Τα κατάφερες να βάλεις το καινούριο τελικά;

Ναι το έβαλα αλλά δεν έπαιξε, αλλά θα κάνω άλλη μία προσπάθεια γιατί από ότι διάβασα έπρεπε να σβήσω και το phone.odex (για να το ξανά δημιουργήσει)

Btw μόλις έβαλα το screen protector της reallook και έμεινα πολύ ευχαριστημένος, το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

το εχεις ενεργοποιησει?

Ναι αν θυμαμαι καλα μου ζητησε την πρωτη φορα που ανοιξε ενεργοποιηση και εγινε κανονικα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

την ξαναβαζω τοτε και οτι γινει

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3329368#post3329368

Το CYO τελικά που λέω εκεί είναι Κυπριακό...αλλά οκ.

- Alex

μου βγαζει μηνυμα

αποτυχια μεταδοσης δεδομενων κατα την ενεργοποιηση του προιοντος

με το ξαναφλασαρισμα της μ8

θα περασω τη μ1 ισως να ησυχασω χαχαχαχαχα

ρε παιδες τι γινεται?ουτε η 1 ενεργοποιητε

μηπως φταει κατι αλλο?πχ server?

Edited by mantzaros

Παιδια, εκει που δεν ειχα κανενα προβλημα με το τηλεφωνακι, αρχισε να μου βγαζει το εξης μηνυμα , κυριως οταν το ανοιγω απο κλειδωμενο (οταν παω να ξεκλειδωσω την οθονη του δηλαδη ενω εχει σβησει ) , αλλα και εν ωρα λειτουργιας αλλων εφαρμογων:

" Η εφαρμογή com.google.process.gapps τερματίστηκε απροσδόκητα . "

Επισης, αρχισε να μου εμφανιζει ενα μηνυμα οτι η μνημη δεδομενων ειναι γεματη και να αρχισω να σβηνω απο τις επαφες, το ημερολογιο και ξερω γω τι αλλο. Το κινητο ειναι σχεδον αδειο. Ολα αρχισαν οταν πηγε να κανει εναν συγχρονισμο στο gmail μου και νομιζω πως με καποιο τροπο το σταματησα γιατι ειχε φαει ολη τη μπαταρια, ειχε υπερθερμανθει και εδειχνε να ειχε κολλησει μετα απο 15 λεπτα ολοκληρα .

Το μονο που βρηκα στο ιντερνετ απο ξενα φορουμς ειναι οτι καποια παιδια προτεινουν το clear data απο τη διαχειριση εφαρμογων για το Gmail.

Μολις το εκανα και περιμενω να δω εξελιξεις. Πληροφοριακα, αν εχει καποιος αλλος τετοιο προβλημα, να πω οτι για να δεις στο ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ--->ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ-->ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ την εφαρμογη του Gmail, πρεπει να πατησετε το αριστερο πληκτρο, να εμφανιστει το μενου, να επιλεξετε ΦΙΛΤΡΑ και την επιλογη ΟΛΑ.

Εχει κανεις ιδεα ομως τι μπορει να φταιει? Μηπως ειναι κατι αλλο και θα πρεπει να ανησυχω? Δεν εχω κανει ρουτ, τιποτα, το κινητο ειναι οπως ηρθε με JF5 απο οσο θυμαμαι τοτε που το τσεκαρα.

Επισης ρε παιδια, παταω Συγχρονισμο στο gmail και μενει εκει για ωρες, δειχνει οτι κατεβαζει , αλλα δεν κανει τιποτα. Ειχα κλεισει απο τις ρυθμισεις τον συνεχη συγχρονισμο, τον ξαναεβαλα καλου κακου, αλλα και παλι, το κυκλακι δειχνει οτι συγχρονιζει επ'απειρον...τι γινεται?

Edited by Solidarity
νεα δεδομενα..

Παιδια, εκει που δεν ειχα κανενα προβλημα με το τηλεφωνακι, αρχισε να μου βγαζει το εξης μηνυμα , κυριως οταν το ανοιγω απο κλειδωμενο (οταν παω να ξεκλειδωσω την οθονη του δηλαδη ενω εχει σβησει ) , αλλα και εν ωρα λειτουργιας αλλων εφαρμογων:

" Η εφαρμογή com.google.process.gapps τερματίστηκε απροσδόκητα . "

Επισης, αρχισε να μου εμφανιζει ενα μηνυμα οτι η μνημη δεδομενων ειναι γεματη και να αρχισω να σβηνω απο τις επαφες, το ημερολογιο και ξερω γω τι αλλο. Το κινητο ειναι σχεδον αδειο. Ολα αρχισαν οταν πηγε να κανει εναν συγχρονισμο στο gmail μου και νομιζω πως με καποιο τροπο το σταματησα γιατι ειχε φαει ολη τη μπαταρια, ειχε υπερθερμανθει και εδειχνε να ειχε κολλησει μετα απο 15 λεπτα ολοκληρα .

Το μονο που βρηκα στο ιντερνετ απο ξενα φορουμς ειναι οτι καποια παιδια προτεινουν το clear data απο τη διαχειριση εφαρμογων για το Gmail.

Μολις το εκανα και περιμενω να δω εξελιξεις. Πληροφοριακα, αν εχει καποιος αλλος τετοιο προβλημα, να πω οτι για να δεις στο ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ--->ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ-->ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ την εφαρμογη του Gmail, πρεπει να πατησετε το αριστερο πληκτρο, να εμφανιστει το μενου, να επιλεξετε ΦΙΛΤΡΑ και την επιλογη ΟΛΑ.

Εχει κανεις ιδεα ομως τι μπορει να φταιει? Μηπως ειναι κατι αλλο και θα πρεπει να ανησυχω? Δεν εχω κανει ρουτ, τιποτα, το κινητο ειναι οπως ηρθε με JF5 απο οσο θυμαμαι τοτε που το τσεκαρα.

Επισης ρε παιδια, παταω Συγχρονισμο στο gmail και μενει εκει για ωρες, δειχνει οτι κατεβαζει , αλλα δεν κανει τιποτα. Ειχα κλεισει απο τις ρυθμισεις τον συνεχη συγχρονισμο, τον ξαναεβαλα καλου κακου, αλλα και παλι, το κυκλακι δειχνει οτι συγχρονιζει επ'απειρον...τι γινεται?

To root δεν έχει σχέση με καμία διεργασία, γενικά δεν μπορεί να προκαλέσει ζημιά.

Ούτε ο συνεχής συγχρονισμός φταίει εγώ τον έχω πάντα κλειστό...

Μήπως είναι κάτι περίεργο σ'αυτά που προσπαθείς να συγχρονίσεις;

Τώρα με το clear που έκανες δε διορθώθηκε; (cache και data)

Edited by Tyxerakias
- Alex

Καλημερα σας,

για οποιον χρησιμοποιει το dropbox, δειτε το παρακατω βιντεο το οποιο δειχνει πραγματακια που μπορουμε να κανουμε και να μας κανουν πολυ ευκολη την ζωη μας.

δειτε προσεκτικα και πιο πολυ απο το 3:28 και μετα, που εξηγει πως μπορουμε να χρησιμοποιουμε τον dropbox σαν...usb stick !!!!

δειτε εκει που εξηγει πως μπορουμε να εχουμε τον firefox εγκατεστημενο μεσα στο dropbox και να το εχουμε παντου με ολα μας τα Bookmarks !!!! φοβερο !!!!

μου αρεσε παρα πολυ αυτο το βιντεακι που το ανεβασα και στο Blog μου !!!!

εδω ειναι :

*edit : και μη μου πειτε οτι ειμαι offtopic εεεεεε :lol: :lol: :lol: :lol:

E! Θα το πω τώρα δεν αντέχω!!

ΤΙ ΕΦΑΡΜΟΓΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕΕΕΕ!!!Ναστε καλά ρε παιδιά που μας ανοίγετε τα μάτια!!!ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΕΛΕΙΑΑΑ!!!:w00t:

Και μία απορία (συνεχίζοντας απτόητος το off topic...)Το firefox που λέει μέσα, πως το περνάμε ξέρει κανείς; Δέχομαι και pm γιατί θα φάμε ξύλο!!!

Αντώνης

To root δεν έχει σχέση με καμία διεργασία, γενικά δεν μπορεί να προκαλέσει ζημιά.

Ούτε ο συνεχής συγχρονισμός φταίει εγώ τον έχω πάντα κλειστό...

Μήπως είναι κάτι περίεργο σ'αυτά που προσπαθείς να συγχρονίσεις;

Τώρα με το clear που έκανες δε διορθώθηκε; (cache και data)

Δυστυχως δεν διορθωθηκε φιλε μου. Ο συγχρονισμος του GMAIL εχει μεινει στη χτεσινη ημερομηνια και ωρα οπου και ειχε κολλησει. Το ημερολογιο και οι επαφες συγχρονιζουν μεσα σε δευτερολεπτα. Δεν με αφηνει να σβησω και τον λογαριασμο αυτο, γιατι λεει συνδεεται με τις εφαρμογες μου. Η μονη λυση ειναι η επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων, αλλα θα μου σβησει τα παντα που εχω κατεβασει απο το Μαρκετ.

Εχει κανεις ιδεα ?

Παιδιά επειδή η μπαταρία δεν κρατάει όσο θα ήθελα και τη φορτίζω καθημερινά (:(:() ,θέλω να ρωτήσω αν είναι ασφαλές να αγοράσω μία μπαταρία με τον φορτιστή της από το ebay .Θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στο κινητό αν βάλω μια μπαταρία η οποία μπορεί να αποδειχθεί ''κακής'' ποιότητας?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στο κινητό αν βάλω μια μπαταρία η οποία μπορεί να αποδειχθεί ''κακής'' ποιότητας?

Πολύ απλά, και από πρότερη εμπειρία, μπορεί και να σου καταστρέψει το κινητό. Απέφυγε το.

Καλημερα σας,

για οποιον χρησιμοποιει το dropbox, δειτε το παρακατω βιντεο το οποιο δειχνει πραγματακια που μπορουμε να κανουμε και να μας κανουν πολυ ευκολη την ζωη μας.

δειτε προσεκτικα και πιο πολυ απο το 3:28 και μετα, που εξηγει πως μπορουμε να χρησιμοποιουμε τον dropbox σαν...usb stick !!!!

δειτε εκει που εξηγει πως μπορουμε να εχουμε τον firefox εγκατεστημενο μεσα στο dropbox και να το εχουμε παντου με ολα μας τα Bookmarks !!!! φοβερο !!!!

μου αρεσε παρα πολυ αυτο το βιντεακι που το ανεβασα και στο Blog μου !!!!

εδω ειναι :

*edit : και μη μου πειτε οτι ειμαι offtopic εεεεεε

Είναι από τις πιο έξυπνες ιδέες για εφαρμογή.

Εγώ έχω πρόβλημα όμως με τις χαμηλές ταχύτητες upload μερικές φορές..

E! Θα το πω τώρα δεν αντέχω!!

ΤΙ ΕΦΑΡΜΟΓΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕΕΕΕ!!!Ναστε καλά ρε παιδιά που μας ανοίγετε τα μάτια!!!ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΕΛΕΙΑΑΑ!!!:w00t:

Και μία απορία (συνεχίζοντας απτόητος το off topic...)Το firefox που λέει μέσα, πως το περνάμε ξέρει κανείς; Δέχομαι και pm γιατί θα φάμε ξύλο!!!

ας ολοκληρωσω την βοηθεια που εδωσα με το βιντεο εξηγωντας τι πρεπει να κανεις γιατι σιγουρα ενδιαφερει πολλους !!!!

Οδηγός εγκατάστασης firefox portable (και οποιασδηποτε portable εφαρμογης) , στον dropbox, ωστε να τον εχετε παντα μαζι σας σε οποιοδηποτε υπολογιστη εχετε ιντερνετ

===========================================================================================

1) πηγαινε εδω : http://portableapps.com/

2) βρισκεις τον firefox. για να μην κουραζεσαι πηγαινε εδω : http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable

3) κανε download και αποθηκευσε το αρχειο οπου θελεις.

4) πηγαινε στον φακελο που εχεις ορισει να ειναι συγχρονιζομενος για το dropbox. αν δεν το αλλαξες στην εγκατασταση του dropbox, θα ειναι στο my documents\my dropbox\

εκει μεσα φτιαξε εναν φακελο και ονομασε τον PORTABLE ωστε εκει μεσα να βαζεις οτι εφαρμογη θελεις Portable.

5) πηγαινε στον φακελλο που αποθηκευσες τον firefox στο βημα 3, και τρεξε το αρχειο που κατεβασες. ειναι το αρχειο FirefoxPortable_3.6.10_English.paf

6) θα ξεκινησει η εγκατασταση. οταν σου ζητησει σε ποιο φακελλο να γινει η εγκατασταση, εσυ επιλεξε τον dropbox φακελλο, δηλαδη \my documents\my dropbox\portable Και προχωρα την εγκατασταση.

7) οταν τελειωσει η εγκατασταση, πλεον εχεις εγκατεστημενο μεσα στον dropbox τον firefox.

σε οποιο υπολογιστη και να πας, π.χ στον υπολογιστη της δουλειας σου, εγκατεστησε την εφαρμογη dropbox και περνα τα στοιχεια σου (email/password) ωστε να υπαρχει συγχρονισμος του υπολογιστη με τον dropbox.

8) μετα το μονο που εχεις να κανεις, ειναι να φτιαξεις μια συντομευση στην επιφανεια εργασιας του υπολογιστη σου, για το αρχειο του firefox Που ειναι εγκατεστημενο στον dropbox.

δηλαδη θα πας στον \my documents\my dropbox\portable\FirefoxPortable\

και θα κανεις μια συντομευση του αρχειου FirefoxPortable.exe.

9) μετα τρεξε την συντομευση απο την επιφανεια εργασιας και εχεις πλεον τον firefox. σε οποιο υπολογιστη και να το κανεις αυτο, θα τρεχεις τον ιδιο firefox, αφου θα εινι εγκατεστημενος μεσα στον κοινο φακελο dropbox !!!!

10) περνα και τα bookmarks σου με καποιον τροπο και θα τα εχεις παντου σε οποιο υπολογιστη και αν πας, αρκει να εχεις εγκατεστημενο το dropbox και να κανεις την συντομευση που σου ειπα.

αν εχεις αποριουλα, εδω ειμαι !!!!

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...