stendor Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Καλησπέρα! Εχώ πάρει το εν λόγω μοντέλο από Αγγλία και είναι κλειδωμένο απο την Orange. Πήγα σε ένα κατάστημα της Νokia και μου είπαν ότι δεν μπορούν να το ξεκλειδώσουν και να απευθυνθώ στην Orange, οποία Orange φυσικά δεν ξεκλειδώνει κινητά δικά της:p Γνωρίζετε την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω προκείμενου να το ξεκλειδώσω για να λειτουργεί με την ελληνική sim; ευχαριστώ εκ των προτέρων Δοκίμασε να ρωτήσεις στο 9volto, το οποίο ασχολείται με τέτοια ξεκλειδώματα. Πιστεύω ότι μπορούν να σε βοηθήσουν. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Καλησπέρα εχω πρόβλημα με την υπενθύμιση που τώρα το παρατήρησα ενώ μου συμβαίνει συχνά , λόγω ότι βιαζόμουνα για αυτό! Λοιπόν βάζω μια υπενθύμιση να χτυπήσει και δεν χτυπάει καθόλου. Μόλις ξεκλειδώσω το πληκτρολόγιο ή μπω στο μενού τότε χτυπάει. Γιατί συμβαίνει αυτό ; έχει τύχει σε κανέναν ; σπαστικό τελείως! Διότι το βλέπω μετά και όλο ξεχνάω να κάνω αυτό που γράφει η υπενθύμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους, καλά Χριστούγεννα! Χρονιάρα μέρα είπα να κάνω επανεγκατάσταση το firmware μεσω ovi suite στο C3 και μάλλον δεν έπρεπε! Αφού δημιούργησα backup του τηλεφώνου και επανεγκατέστησα το firmware το τελευταίο προσπάθησα να κάνω ματαια restore του backup. Συνέχεια μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν έγινε ολικό restore. Αυτή την στιγμή έχει κολλήσει εδώ και μισή ώρα η μπάρα της επανεγκατάστασης και δεν προχωράει καθόλου. Βέβαια στο τηλέφωνο λέει "επαναφορά δεδομένων περιμένετε" αλλά δεν βλέπω να προχωράει η δουλειά. Κανείς να βοηθήσει? Στην ουσία με ενδιαφέρουν οι επαφες της οποίες δυστηχώς δεν έχω αλλού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Ρίξε μια ματιά εδώ Εξαγωγή δεδομένων από αντίγραφα ασφαλείας αν δεν γίνει restore. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Ρίξε μια ματιά εδώ Εξαγωγή δεδομένων από αντίγραφα ασφαλείας αν δεν γίνει restore. Φιλε Impreza_sti ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια σου στο πρόβλημα μου. Restore ακόμα δεν κατάφερα να κάνω αλλά τουλάχιστον πήρα τις επαφές. να σαι καλά! Καλές γιορτές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Φιλε Impreza_sti ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια σου στο πρόβλημα μου. Restore ακόμα δεν κατάφερα να κάνω αλλά τουλάχιστον πήρα τις επαφές. να σαι καλά! Καλές γιορτές! καλύτερα πέρασε τις επαφές σου στην κάρτα σημ κατευθείαν για να μην έχεις πρόβλημα. Επίσης κάτι αλλο θέλω να σε ρωτήσω το πρόβλημα με τις υπενθυμίσεις που εχω αναφέρει παραπάνω στο κάνει και εσένα ; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 καλύτερα πέρασε τις επαφές σου στην κάρτα σημ κατευθείαν για να μην έχεις πρόβλημα. Επίσης κάτι αλλο θέλω να σε ρωτήσω το πρόβλημα με τις υπενθυμίσεις που εχω αναφέρει παραπάνω στο κάνει και εσένα ; . Τελικά κατάφερα μετά απο τρείς επανεγκαταστάσεις του firmware στο τηλέφωνο κατάφερα και έκανα restore. Προβλημα με υπενθυμίσεις δεν έχω γιατί δεν τις χρησιμοποιώ, αλλά είναι εντελώς εκνευριστικό η οθόνη αφής που πολλές φορές για να ανταποκριθεί μου βγάζει το λάδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a89fm Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Παιδια γεια σας ειμαι κατοχος και εγω αυτου του τηλ και εχω μια απορια μπορουμε να σβησουμε καποια κληση απο τις εξερχομενες η ληφθεισεις η αναπαντητες κλησεις ? διοτι οσο και να προσπαθησα δεν μπορεσα να το κανω παρα μονο ολικη διαγραφει των κλησεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Παιδια γεια σας ειμαι κατοχος και εγω αυτου του τηλ και εχω μια απορια μπορουμε να σβησουμε καποια κληση απο τις εξερχομενες η ληφθεισεις η αναπαντητες κλησεις ? διοτι οσο και να προσπαθησα δεν μπορεσα να το κανω παρα μονο ολικη διαγραφει των κλησεων Δοκίμασε να πας στην κλήση και να πατήσεις παρατεταμένα πάνω της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsdany Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 (edited) Καλησπέρα σε όλους.. Βλέπω οι περισσότεροι είστε ευχαριστημένοι από το εν λόγω κινητό.. Εγώ πάλι καθόλου! Γενικά ήταν αυτό που ήθελα καλή κάμερα, flash (βασικό) και κάρτα μνήμης! Το πήρα αρχές Σεπτέμβρη από την Vodafone, όλα καλά σε γενικές γραμμές, έτρωγε όμως κάτι φλασιές που κ που και έκανε κάτι επανεκκινήσεις μονό του. Μέσα Νοέμβρη ένα βράδυ ξαφνικά άρχισε να κολλάει το touch του δηλαδή να πατάω δεξιά και να πατάει κέντρο, να πατάω κέντρο και να πατάει αριστερά και το τελειωτικό να μην με ακούνε όταν μίλαγα στο τηλέφωνο. Την επόμενη μέρα το πάω στο εν λόγω κατ/μα, το κρατάνε για έλεγχο και για αναβάθμιση.. Το είχαν πάνω από 20 μέρες, ασχέτως που δεν υπήρχε ενημέρωση αν είναι έτοιμο κ.τ.λ.....το παίρνω με τα πολλά μετά τις 16 Δεκέμβρη, πάλι όλα καλά σχετικά, ψιλό κόλλαγε- αργούσε να μπει στο μενού.. Στις 23 Ιανουαρίου για άλλη μια φορά από το πουθενά μου εμφανίζει πρόβλημα με το touch σε χειρότερο βαθμό! Πατάει μονό στο κέντρο, είτε πατήσω δεξιά είτε αριστερά...δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω καθόλου.... Αύριο θα το πάω στην Νοkia γιατί ήμουν εκτός Αθηνών να δω τι θα γίνει.... Δεν το έχω χαρεί καθόλου και το προσέχω σαν τα μάτια μου, με θήκες κ.τ.λ. Μήπως πρέπει να ζητήσω αντικατάσταση? Edited February 6, 2012 by Katsdany νεο ελληνικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantina_12 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Καλησπέρα και απο μένα, σκέφτομαι να αγοράσω το Nokia c3 αλλά θα ήθελα πρώτα να κάνω τις εξής ερωτήσεις. Υποστηρίζει αρχεία txt ? Αν μεταφέρω από τον υπολογιστή μου txt αρχεία στο κινητό, μπορεί να τα ανοίξει για ανάγνωση ? Αν περιέχουν ελληνικούς χαρακτήρες θα υπάρχει πρόβλημα ? Απ' ότι διάβασα στα ποστ, δεν υποστηρίζει αρχεία doc, xl κτλ. PDF αρχεία υποστηρίζει ? Έχω το Nokia 6600 από το 2004 :rolleyes: είναι μέχρι τώρα το αγαπημένο μου κινητό και δύσκολα θα το αποχωριστώ. Τουλάχιστον κάποιες βασικές "λειτουργίες" του 6600 θα ήθελα να έχει και το c3. Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Καλησπέρα και απο μένα, σκέφτομαι να αγοράσω το Nokia c3 αλλά θα ήθελα πρώτα να κάνω τις εξής ερωτήσεις. Υποστηρίζει αρχεία txt ? Αν μεταφέρω από τον υπολογιστή μου txt αρχεία στο κινητό, μπορεί να τα ανοίξει για ανάγνωση ? Αν περιέχουν ελληνικούς χαρακτήρες θα υπάρχει πρόβλημα ? Μόνο για ανάγνωση σε μορφή σημείωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantina_12 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Αγόρασα σήμερα το κινητό. Πριν από 3 περίπου ώρες το έβαλα να φορτίσει κατευθείαν, χωρίς να δω αν η μπαταρία ήταν φορτισμένη εν μέρει από το εργοστάσιο. Λέτε να έχω πρόβλημα με την μπαταρία αργότερα ? :( Τώρα μου λέει ότι έχει φορτίσει πλήρως. Μπορώ να το αποσυνδέσω από τον φορτιστή ή πρέπει να το αφήσω ακόμα για 12 τουλάχιστον ώρες ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Καλησπέρα,καλώς ήρθες στο forum και καλορίζικη η καινούργια συσκευή.:) Δεν θα έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.Άφησε το απλά 1-2 φορές να αποφορτίσει τελείως και μετά στον φορτιστή μέχρι να βγει η ένδειξη πλήρους φόρτισης.Δεν χρειάζεται παραπάνω. Για ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε. Καλή παραμονή και καλή συνέχεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantina_12 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Ευχαριστώ για την απάντησή σου πριν. Τώρα μου έχουν δημιουργηθεί κι άλλες απορίες σκαλίζοντας το κινητό :wacko: Αγόρα και μια κάρτα μνήμης των 8 GB, όταν πάω στο μενού "Κατάσταση μνήμης" της κάρτας λέει "Ελεύθερη μνήμη 7,4 GB". "Μνήμη σε χρήση 128 kb", "Συνολική μνήμη 7,4", και σαν "όνομα" την έχει "NO NAME". Η κάρτα είναι ολοκαίνουρια. Μήπως χρειάζεται format ? Επίσης το κινητό το πήρα με την προυπόθεση ότι έχει 30 MB μνήμη αλλά, όταν πάω στην μνήμη τηλεφώνου, μου δείχνει ότι έχει 159 MB ελεύθερα και 16,9 MB σε χρήση. :!: :blink: Δεν με χαλάει βέβαια αν έχει παραπάνω μνήμη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Ευχαριστώ για την απάντησή σου πριν. Τώρα μου έχουν δημιουργηθεί κι άλλες απορίες σκαλίζοντας το κινητό :wacko: Αγόρα και μια κάρτα μνήμης των 8 GB, όταν πάω στο μενού "Κατάσταση μνήμης" της κάρτας λέει "Ελεύθερη μνήμη 7,4 GB". "Μνήμη σε χρήση 128 kb", "Συνολική μνήμη 7,4", και σαν "όνομα" την έχει "NO NAME". Η κάρτα είναι ολοκαίνουρια. Μήπως χρειάζεται format ? Επίσης το κινητό το πήρα με την προυπόθεση ότι έχει 30 MB μνήμη αλλά, όταν πάω στην μνήμη τηλεφώνου, μου δείχνει ότι έχει 159 MB ελεύθερα και 16,9 MB σε χρήση. :!: :blink: Δεν με χαλάει βέβαια αν έχει παραπάνω μνήμη :p Όλες οι μνήμες (σκληρή δίσκοι, κάρτες μνήμης, usb, κ.α.) πάντα έχουν λιγότερο διαθέσιμο χώρο από την ονομαστική τους χωρητικότητα. Το ότι σου δείχνει 7,4GB είναι φυσιολογικό και δεν χρειάζεται φορμάτ. Για το άλλο που λες δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αλλά όπως είπες και εσύ δεν σε χαλάει που έχει πιο πολύ διαθέσιμη μνήμη. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 ....... η οθόνη αφής που πολλές φορές για να ανταποκριθεί μου βγάζει το λάδι. Προς κατοχους: ακομη ετσι ειναι, ή βελτιωθηκε η κατασταση με τις τυχον αναβαθμισεις ?... ( οταν το ειχα παρει, παρα λιγο γλυτωσε τον τοιχο... το εδωσα την ιδια μερα.. :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantina_12 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Προς κατοχους: ακομη ετσι ειναι, ή βελτιωθηκε η κατασταση με τις τυχον αναβαθμισεις ?... ( οταν το ειχα παρει, παρα λιγο γλυτωσε τον τοιχο... το εδωσα την ιδια μερα.. :p ) Το δικό μου δεν έχει κανένα κόλλημα με την οθόνη και δεν του έχω κάνει καμιά αναβάθμιση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 ευχαριστω ! Αλλοι κατοχοι? Αξιζει να το (ξανα)παρω ?.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisiou Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Καλησπέρα παιδία, εχω ενα διλημμα με το παραπάνω κινητο... Εχω γινει κατοχος του συγκεκριμενου κινητο, περιπου ενα χρονο, λογο πτωσης αλλαξα την οθονη του μονος μου και ετσι εχασα την εγγυηση, επειδη ομως αντιμετωπισα και ενα προβλημα με την αφη, το πηγα στην Nokia Care της περιοχης μου, μου αλλαξαν την αφη χωρις χρησης εγγυησης και ετσι πληρωσα 40 ευρω....μετα απο 5 μηνες + μου ξαναχαλασε η αφη... το εχω παει ηδη στην Nokia Care με πιθανοτητα αλλαγης της και παλι με αλλα 40 ευρω περιπου... αξιζει να το ξαναφτιαξω με πιθανοτητα προβληματος παλι στην αφη ; μια αλλη επιλογη που εχω ειναι η αγορα μεταχειρισμενου νοκια 5800 xpress music, χωρις ομως να με διευκολυνει η αφη σε ολο το κινητο και γιαυτο το λογω ειχα αγορασει το C3-01.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 γεια σας παιδια, θα θελα ενα app που να ανοιγω αρχεια word και pdf.. μπορειτε να μου βρειτε καποια λυση?! Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouvakos Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Καλημέρα παιδιά, ξαφνικά το κινητό μου σταμάτησε να λειτουργεί το πληκτρολόγιο, αλλά μόνο όταν θελω να πάρω κάποιο τηλέφωνο. Δηλαδή κωδικό ΡΙΝ, μύνημα ακόμα και στην αρθμομηχανή λειτουργεί, ενώ όπως είναι σε αναμονή και πατάς τα πλήκτρα δεν κάνει τίποτα. Επίσης όταν κλειδώνει η οθόνη δεν σβήνει καθόλου. Έχει κανένας υπ'όψιν του τι συμβαίνει;Πάω για καινούργιο κινητό ή υπαρχει κάποιος τρόπος επισκευής του προβλήματος.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Καλημέρα παιδιά, ξαφνικά το κινητό μου σταμάτησε να λειτουργεί το πληκτρολόγιο, αλλά μόνο όταν θελω να πάρω κάποιο τηλέφωνο. Δηλαδή κωδικό ΡΙΝ, μύνημα ακόμα και στην αρθμομηχανή λειτουργεί, ενώ όπως είναι σε αναμονή και πατάς τα πλήκτρα δεν κάνει τίποτα. Επίσης όταν κλειδώνει η οθόνη δεν σβήνει καθόλου. Έχει κανένας υπ'όψιν του τι συμβαίνει;Πάω για καινούργιο κινητό ή υπαρχει κάποιος τρόπος επισκευής του προβλήματος.Ευχαριστώ. Αν είναι εντός εγγύησης, θα στο φτιάξουν σε ένα κατάστημα Νόκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouvakos Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Αν είναι εντός εγγύησης, θα στο φτιάξουν σε ένα κατάστημα Νόκια. Είναι εντός εγγύησης(11 μήνες το έχω) και αύριο θα πάω απο εκεί να ρωτήσω για να το φτιάξουν...Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouvakos Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι. Το κινητό μου ήρθε χθές μετα απο 23 μέρες, αφού το πήρα στα χέρια μου και όταν το άνοιξα μετά απο 3 ώρες λειτουργίας μου έκανε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Δεν λειτουργούσαν τα κουμπιά όταν ήταν σε αναμονή το κινητό. Σήμερα το ξαναπήγα στην nokia και ξαναπάει για επισκευή. Η ερώτηση που έχω να κάνω είναι η εξής: υπάρχει περίπτωση αντικατάστασης με καινούργιο, διότι όταν μου ξαναέρθει το κινητό ποιος μου εγγυάται ότι σε λίγες ώρες δεν θα ξανακάνει το ίδιο; Επίσης μου ζήτησαν 20€ για να μου περάσουν ελληνική γλώσσα (δεν υπήρχε ελληνική) γιατί λέει ότι το κινητό δεν είναι απο την Nokia Hellas και είναι εισαγωγής απο το μαγαζί που το πήρα. Υπαρχει τρόπος να την παράσω απο τον υπολογιστή μου, μόνος μου (αν και δεν είμαι και σχετικός). Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts