mokujin Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Εχω περασει την εφαρμογη whats app και δουλευει μια χαρα αλλα το προβλημα μου ειναι στο οτι ενω εχω κλεισει το wi-fi kai to 3g απο της ρυθμισεις εξακολουθει να τα κραταει ανοιχτα με αποτελεσμα να ειναι συνεχεια on-line η εφαρμογη. τι μπορω να κανω????? Σας ευχαριστω!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias300 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 ΟΤΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΙΜ ΚΑΡΤΑ ΛΕΕΙ ENTER RESTRICTION CODE.ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ. TI ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 ΟΤΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΙΜ ΚΑΡΤΑ ΛΕΕΙ ENTER RESTRICTION CODE.ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ. TI ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ??? Θα πρέπει ή να απευθυνθείς στο δίκτυο στο οποίο είναι κλειδωμένο ή να ρωτήσεις σε κατάστημα που ξεκλειδώνει κινητά από δίκτυα όπως είναι το 9volto. Τέλος θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebis19 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 εχω το κινητο αυτο και μου παρουσιαζει το εξης προβλημα. οταν το ανοιγω και δεχομαι η κανω κληση ακουω κανονικα απο ακουστικο του τηλεφωνου. οαν ομως συνδεω τα ακουστικα hands free και μιλαω απο εκει ολα καλα παλι. οταν ομως τα βγαζω το σηματακι με τα ακουστικα μενει στην οθονη και εαν κανω η δεχθω κληση δεν ακουγεται τιποτα απο το ακουστικο του τηλεφωνου και πρεεπι να συνδεσω παλι τα hands free για να μιλησω και μνα ακουσω, το κινητο εχει την τελευταια αναβαθμιση. οταν σβηνω και ξαναωοιγω το κινητο λειτουργει κανονικα αλλα οταν βαζω παλι το hands free μια απο τα ιδια. καμια ιδεα η βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Γιατί όταν πάω να κάνω εγκατάσταση την εφαρμογή NOKIA Internet Radio μου βγάζει "ακυρη εφαρμογή.Διαγρφή;" Και απο το ovi.store την έστειλα και με ΒΤ απο τον υπολογιστή (jar αρχείο) και μέσω καλωδίου (ΝΟΚΙΑ Suite).Τίποτα. εχω το κινητο αυτο και μου παρουσιαζει το εξης προβλημα. οταν το ανοιγω και δεχομαι η κανω κληση ακουω κανονικα απο ακουστικο του τηλεφωνου. οαν ομως συνδεω τα ακουστικα hands free και μιλαω απο εκει ολα καλα παλι. οταν ομως τα βγαζω το σηματακι με τα ακουστικα μενει στην οθονη και εαν κανω η δεχθω κληση δεν ακουγεται τιποτα απο το ακουστικο του τηλεφωνου και πρεεπι να συνδεσω παλι τα hands free για να μιλησω και μνα ακουσω, το κινητο εχει την τελευταια αναβαθμιση. οταν σβηνω και ξαναωοιγω το κινητο λειτουργει κανονικα αλλα οταν βαζω παλι το hands free μια απο τα ιδια. καμια ιδεα η βοηθεια? Μήπως έχει μαζέψει βρωμιά στην υποδοχή των ακουστικών; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts