Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οταν στελνω μηνυμα σε μια επαφη και εχω πχ 2 αριθμους σε αυτη την επαφη και εχω βαλει την απομνημονευση του ενος αριθμου στο μηνυμα...πως γινεται να βγαλω την απομνημονευση??

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει η δυνατότητα, παρασκαλώ, να μου δώσετε κάποιο λίνκ με οδηγίες πως να βαλω τη froyo 2.2
[sIGPIC][/sIGPIC]

για οσους αναφερουν προβληματα σχετικα με τυχων lag στο σκρολνγκ σε διαφορα σημεια στην jpu 2.2.1

αυτο για τον browser θα συμφωνισω, βεβαια εγω προσωπικα δεν νομιζω οτι το κανει σε βαθμο ωστε να χαρακτηριστει δυσχρηστος

σιγουρα στο scroling ειναι πιο αργος απο τον dolphin ωστοσο εχω μετρησει οτι ανοιγει τις σελιδες αρκετα πιο γρηγορα ο stock browser, οπως επισης καταναλωνει και λιγοτερη μπαταρια και προσωπικα εγω τον προτιμω

αυτο για το σκρολινγκ σε επαφες, αλλα και στις ρυθμισεις στη διαχειριση εφαρμογων που σου βγαζει ολες τις εφαρμογες, θα πω οτι το σκρολινγκ γινεται πολυ πιο γρηγορα, μιλαμε σε μεγαλο βαθμο, απο οποιαδηπιτε froyo εχω δοκιμασει μεχρι τωρα, ειτε custom ειτε stock

να επαναλαβω οτι τις συγκρισεις τις κανω με foryo 2.2 και οχι με eclair καθως δεν εχω εμπειρια με eclair για να συγκρινω λεπτομεριες

αν αντιμετωπιζετε διαφορα προβληματα, δεν χανετε τιποτα να κανετε ενα hard reset, η ακομη και να ξαναφλασαρετε ωστε να σας φυγουν τυχων υποψιες

η jpx 2.2.1 ισως διορθωνει καποια θεματα, ισως εχει και αυτη καποια δικα της, δεν γνωριζω

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Επειδη σκεφτομαι και εγω να περασω την Darky,θα ηθελα να λυθουν καποιες αποριες μου.

1)Για πιο λογο καποιος πρεπει να αλλαξει το product code?

2)Τι αλλες επεμβασεις χρειαζεται να κανουμε εμεις απτο Ελλαδισταν για να ειμαστε οκ?(δεν εννοω το swype κτλ...htc_ime εχω και τωρα οποτε αυτο θα ξαναβαλω)

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Kατάφερα επιτέλους κοιτώντας μέσα στα αρχεία του JPA να πάρω αυτά που χρειάζονται για το Samsung keypad και να το περάσω το τηλέφωνό μου που έχει JPO :)

Για όσους δεν έχουν το ελληνικό Froyo, και τους λείπει το Samsung keypad, ορίστε:

http://www.multiupload.com/60PRYA36UD

Δεν ξέρω αν αυτό δουλεύει σε Éclair, αν δοκιμάσετε πάντως κάντε πρώτα τα απαραίτητα backups.

Ξερει κανεις αν το συγκεκριμενο δουλευει στην στην 2.2.1 JPX ?

η darky 5.3 gingerbeard themed είναι καλή;

σκέφτομαι να τη βάλω μόνο και μόνο για το theme γενικά :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

η darky 5.3 gingerbeard themed είναι καλή;

σκέφτομαι να τη βάλω μόνο και μόνο για το theme γενικά :)

εχει βγει και 6

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Follow me

Φιλε nikolaki12, εγω ειμαι πλεον πιστoς σε darky's ROMs ...πολυ καλες πολυ σταθερες

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Φιλε nikolaki12, εγω ειμαι πλεον πιστoς σε darky's ROMs ...πολυ καλες πολυ σταθερες

έχω βάλει αρκετά ρομς αλλά η jpu απείραχτη pwnare την darky 4.2 για πλάκα.. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Για τον μεσο χρηστη η ROM του Darky δεν ειναι η πιο γρηγορη, ουτε η πιο cutting edge, αλλα ειναι η πιο πληρης, η πιο σταθερη, η πιο out of the box λυση, με αναλυτικο και ευκολο οδηγο εγκαταστασης (ουτε odin ....μονο ενα zip). Μονο ελληνικο swype χρειαζεται, ουτε αλλαγη csc (εχει σωστα APN), ουτε root, ουτε factory reset / data wipe (αρα διατηρει εφαρμογες-ρυθμισεις), ουτε τιποτα! Αρκει, οταν βγαζει μια νεα εκδοση, να μην την βαζετε το επόμενο δευτερόλεπτο αλλα μετά απο 2-3 μέρες ωσπου καταλήξει στην τελική εκδοση (π.χ. την τελευταία εβδομάδα καθε 2 μέρες έκανε μικροβελτιωσεις). ...πλεον v.6.0

Παιδια γισ σας εχω βαλει την jpa rom froyo 2.2 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος την εχω κανει και root kai εχω βαλει το laf.απο το μαρκετ οι εφαρμογες μπορω να τις αποθυκευσω στην εξωτερικη μου καρτα και οχι στην εσωτερικη;αν ναι θα ηθελα να μαθω το ς.ευχαριστω πολυ
[sIGPIC][/sIGPIC]

Kατάφερα επιτέλους κοιτώντας μέσα στα αρχεία του JPA να πάρω αυτά που χρειάζονται για το Samsung keypad και να το περάσω το τηλέφωνό μου που έχει JPO :)

Για όσους δεν έχουν το ελληνικό Froyo, και τους λείπει το Samsung keypad, ορίστε:

http://www.multiupload.com/60PRYA36UD

Δεν ξέρω αν αυτό δουλεύει σε Éclair, αν δοκιμάσετε πάντως κάντε πρώτα τα απαραίτητα backups.

Φίλε tyxerakia, εγώ που έχω την Darky 6.0 μπορώ να το εγκαταστήσω; Με αυτό θα μπορώ να γράφω ελληνικά με το stock keyboard;

Scrolling, το μεγαλυτερο μου θεμα με την jpu..

Καρεδιαζει παντου, στις επαφες(αντε αυτο πες λόγω των πολλων επαφων και φωτογραφιων τους πες δικαιολογείτε καπως)στο call log, στις ρυθμισεις,στο application panel(χρησιμοποιώ launcher pro) και γενικα οπου χρειαζεται πανω-κατω scrolling.

Browser lag: με τον stock(ακομα και με flash στο off ή on demand), και με ολους οσους δοκιμασα(λιγο με τον xscope καλυτερα αλλα και παλι) το ιδιο προβλημα. Αυτο απ'οτι βλεπω το εχουν και αλλοι και δεν εχει ακομα λυθει απ'οσο ξερω.

Μπαταρια: Εκτος του κουλου "πεφτω με την μια στο 98% μετα την φορτιση" ειναι ικανοποιητικη, ελαφρώς χειροτερη ομως απ'οτι πριν.

Σε γενικες γραμμες,γουσταρω που ολα ανοιγουν γρηγορα αλλα αυτο το scrollarisma μου εχει κατσει καπως. Διαβασα καπου οτι ισως το cf-root να δημιουργει προβληματα(ειδικα με την μπαταρια) και οτι το superoneclick καθεται καλυτερα στην jpu. Απλα το cf-root σου εβαζε και 2e recovery μαζι και με το superoneclick θα πρεπει να το βαλω ξεχωριστα.

Εν τέλει, σκεφτομαι να περασω την jpx(οπως και να εχει ειναι official και θα εχει διαφορές και λύσεις) με superoneclick.

Ερωτώ λοιπον:

Να την φλασαρω απο πανω απο την jpu η να παω στην jm5 και μετα?

Αν παω κατευθειαν απο jpu λογικα δεν χρησιμοποιώ pit και repartition ε?

Γινεται να την βαλω απο Kies με registry hack(το Βρετανικό)? Tο κινητο ειναι απο συμβολαιο wind.

Αυτα! sorry αν κουρασα και καλα Χριστουγεννα σε ολους..:)

Εβαλα την JPU την δευτερη μερα που ειχε βγει και δεν εχω παρατηρησει κανενα lag η σκαλωμα στο scrolling, καθε αλλο θα ελεγα. Η δε μπαταρια μου κραταει μαλλον παραπανω απο οτι στην JPO. Για τον Browser δεν εχω αποψη γιατι δεν χρησιμοποιω τον stock. Επισης και εγω εχω βαλει το CF...

2 βδομαδες με τη JPU και η μονη μου παρατηρηση ειναι το αργο κλειδωμα των δορυφορων.ενιοτε ενω πλοηγει σε χαμηλες ταχυτητες κινησης χανει το σημα GPS.

εχθες το απογευμα μεσα στη πατρα δε κλειδωνε με τιποτα.

το παρακολουθω μηπως φταιει το igo my way που χρησιμοποιω...:O

99% IGO issue. Εμενα με Sygic και NAvigon βρισκει δορυφορους σε λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα και δεν χανει σημα ποτε στο ασχετο.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλησπέρα και απο εμένα....!!!!!! :)

Νέος κάτοχος Samsung I9000 Galaxy S (μόλις σήμερα το απόγευμα) και δυστυχώς "άτυχος" κατα κάποιο τρόπο γιατί απ' όσο διάβασα και στο ίντερνετ έπεσα σε μια περίεργη παρτίδα συσκευών και δεν μου δούλευε ο συνδιασμός των 3 πλήκτρων για να μπώ σε recovery/download mode...!!!! :(

Βέβαια δεν κράτησε για πολύ αυτή η κατάσταση γιατί σύμφωνα με τις οδηγίες του Tyxerakia η συσκευή έγινε rooted σε χρόνο 0 και κατόπιν συνέχισα ακολουθώντας βήμα,βήμα την άψογη μετάφραση* του φίλου red_herring με τις προσθήκες του και όλα είναι έτοιμα τώρα ποιά περιμένοντας την αυριανή για να συνεχίσω τους πειραματισμούς μου (roms) έχοντας τον πλήρη έλεγχο του κινητού...!!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ...!!!!!

* http://tinyurl.com/353wmoe

Life is a trip......

Better do it on a motorcycle.

Νέος κάτοχος Samsung I9000 Galaxy S (μόλις σήμερα το απόγευμα) και δυστυχώς "άτυχος" κατα κάποιο τρόπο γιατί απ' όσο διάβασα και στο ίντερνετ έπεσα σε μια περίεργη παρτίδα συσκευών και δεν μου δούλευε ο συνδιασμός των 3 πλήκτρων για να μπώ σε recovery/download mode...!!!! :(

Βέβαια δεν κράτησε για πολύ αυτή η κατάσταση γιατί σύμφωνα με τις οδηγίες του Tyxerakia η συσκευή έγινε rooted σε χρόνο 0 και κατόπιν συνέχισα ακολουθώντας βήμα,βήμα την άψογη μετάφραση* του φίλου red_herring με τις προσθήκες του και όλα είναι έτοιμα τώρα ποιά περιμένοντας την αυριανή για να συνεχίσω τους πειραματισμούς μου (roms) έχοντας τον πλήρη έλεγχο του κινητού...!!!!

Χαιρομαι πολυ φιλε μου και καλως ηρθες. Εκανες πολυ καλα που ποσταρες γιατι αποτελεις το χαρακτηριστικο παραδειγμα για να φανει οτι αρκει ενα πολυ καλο και προσεκτικο διαβασμα των οδηγων για να καταφερουμε το επιθυμητο αποτελεσμα, εστω κι αν αγορασαμε το κινητο την ιδια μερα. Βεβαια οπως λεω παντα, οι νεοι χρηστες ειναι καλο να γνωριζουν πρωτα τη συσκευη τους και μετα να περνουν σε πειραγματα, αλλα αφου αποφασισες να προχωρησεις, διαβασες προσεκτικα και μεθοδικα και τα καταφερες.

Καλη συνεχεια στον κοσμο του γαλαξια κι εμεις εδω ειμαστε:)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Για τον μεσο χρηστη η ROM του Darky δεν ειναι η πιο γρηγορη, ουτε η πιο cutting edge, αλλα ειναι η πιο πληρης, η πιο σταθερη, η πιο out of the box λυση, με αναλυτικο και ευκολο οδηγο εγκαταστασης (ουτε odin ....μονο ενα zip). Μονο ελληνικο swype χρειαζεται, ουτε αλλαγη csc (εχει σωστα APN), ουτε root, ουτε factory reset / data wipe (αρα διατηρει εφαρμογες-ρυθμισεις), ουτε τιποτα! Αρκει, οταν βγαζει μια νεα εκδοση, να μην την βαζετε το επόμενο δευτερόλεπτο αλλα μετά απο 2-3 μέρες ωσπου καταλήξει στην τελική εκδοση (π.χ. την τελευταία εβδομάδα καθε 2 μέρες έκανε μικροβελτιωσεις). ...πλεον v.6.0

Δεν είναι γρήγορη σε σχέση με ποια?

Πως γίνεται να μην είναι cutting edge αφού είναι 2.2.1?

Ρωτάω γιατί σκέφτομαι αυτές τις μέρες να βάλω 2.2.1

Follow me

οταν στελνω μηνυμα σε μια επαφη και εχω πχ 2 αριθμους σε αυτη την επαφη και εχω βαλει την απομνημονευση του ενος αριθμου στο μηνυμα...πως γινεται να βγαλω την απομνημονευση??

Με handcent? Απλα αν θελεις να στειλεις στον αλλο αριθμο μηνυμα αφου το γραψεις επιλεγεις το ατομο και σου ξαναδινει την δυνατοτητα να στειλεις στον αλλο αριθμο.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Δεν είναι γρήγορη σε σχέση με ποια?

Πως γίνεται να μην είναι cutting edge αφού είναι 2.2.1?

Ρωτάω γιατί σκέφτομαι αυτές τις μέρες να βάλω 2.2.1

ρε παιδια καλησπερα κ απο μενα,,,,,εχω τον γαλαξια.,.,.,δεν μπορω να πω..σουπερ,,,,αλλα τελεικα με αναβαθμιση τι γινεται??

και μια ερωτηση ακομα.,..σε τι χρησιμευει ο συνδυασμος των 3ων πληκτρων?? διαβαζω πολλα..και ευχριστω πολυ το φορουμ αυτο..απλα εχω μπερδευτει, δεν βρισκω την αρχη...

ρε παιδια καλησπερα κ απο μενα,,,,,εχω τον γαλαξια.,.,.,δεν μπορω να πω..σουπερ,,,,αλλα τελεικα με αναβαθμιση τι γινεται??

και μια ερωτηση ακομα.,..σε τι χρησιμευει ο συνδυασμος των 3ων πληκτρων?? διαβαζω πολλα..και ευχριστω πολυ το φορουμ αυτο..απλα εχω μπερδευτει, δεν βρισκω την αρχη...

Η αρχη οπως ειναι προφανες, βρισκεται στον οδηγο για νεους χρηστες...

Αναβαθμιση ακομα οχι δεν υπαρχει.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Με handcent? Απλα αν θελεις να στειλεις στον αλλο αριθμο μηνυμα αφου το γραψεις επιλεγεις το ατομο και σου ξαναδινει την δυνατοτητα να στειλεις στον αλλο αριθμο.

τι εννοεις handcent??εφοσον εχω κανει απομνημονευση του αριθμους σε ενα ονομα...

πχ εχω στην επαφη α 2 αριθμους και εχω κανει απομνημονευση τον εναν καθε φορα που θα παω να στειλω στην επαφη α θα πηγαινει στον 1ο αριθμο...εκτος οταν την επιλεγω και μπαινει το ονομα και ο αριθμος στο προς σβηνω τον αριθμο ωστε να μενει μονο το ονομα και τοτε μου εμφανιζει και τους αλλους αριθμους που εχει..δεν ξερω αν καταλαβες...

Παιδιά καλησπερα..

Scrolling, το μεγαλυτερο μου θεμα με την jpu..

Καρεδιαζει παντου, στις επαφες(αντε αυτο πες λόγω των πολλων επαφων και φωτογραφιων τους πες δικαιολογείτε καπως)στο call log, στις ρυθμισεις,στο application panel(χρησιμοποιώ launcher pro) και γενικα οπου χρειαζεται πανω-κατω scrolling.

Browser lag: με τον stock(ακομα και με flash στο off ή on demand), και με ολους οσους δοκιμασα(λιγο με τον xscope καλυτερα αλλα και παλι) το ιδιο προβλημα. Αυτο απ'οτι βλεπω το εχουν και αλλοι και δεν εχει ακομα λυθει απ'οσο ξερω.

Σε γενικες γραμμες,γουσταρω που ολα ανοιγουν γρηγορα αλλα αυτο το scrollarisma μου εχει κατσει καπως. Διαβασα καπου οτι ισως το cf-root να δημιουργει προβληματα(ειδικα με την μπαταρια) και οτι το superoneclick καθεται καλυτερα στην jpu. Απλα το cf-root σου εβαζε και 2e recovery μαζι και με το superoneclick θα πρεπει να το βαλω ξεχωριστα.

Εν τέλει, σκεφτομαι να περασω την jpx(οπως και να εχει ειναι official και θα εχει διαφορές και λύσεις) με superoneclick.

ενα πολυ ελαφρο καρεδιασμα στον browser στην jpx υπαρχει οταν σκρολαρεις με ταχυτητα και σε καποιες σελιδες,στις περισσοτερες δεν κανει απολυτως τιποτα,εκει που γινεται ομως ειναι ανεπαισθητο και στιγμιαιο σε σημειο που δεν δινεις σημασια,οσο για τις επαφες δεν υπαρχει τετοιο θεμα(εχω καπου στις 500 και με φωτο σε αρκετες),ακαριαιο και ταχυτατο σκρολαρισμα χωρις lag και τετοια,ειναι απο αυτα που μου αρεσουν γιατι δινω βαση στην ταχυτητα που ανοιγουν οι επαφες και το πληκτρολογιο(και γενικα οι εφαρμογες),τα οποια στην συγκεκριμενη ρομ γινονται κυριολεκτικα εν ριπη οφθαλμου

αρχικα εκανα ρουτ με cf-root αλλα δε μου αρεσε που μου κατεβαζε την μνημη στα 304 mb απο τα 339 λογω αλλαγης του κερνελ και την ξαναφλασαρισα ρουταρωντας αυτη τη φορα με το super one click διατηρωντας πλεον την μνημη ατοφια.

99% IGO issue. Εμενα με Sygic και NAvigon βρισκει δορυφορους σε λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα και δεν χανει σημα ποτε στο ασχετο.

+1000

igo και motonav(σχεδον το ιδιο ειναι) δημιουργουν προβλημα,εχθες το εβαλα και σημερα το ξηλωσα.

Edited by truckman

τι εννοεις handcent??εφοσον εχω κανει απομνημονευση του αριθμου σε ενα ονομα...

πχ εχω στην επαφη α 2 αριθμους και εχω κανει απομνημονευση τον εναν καθε φορα που θα παω να στειλω στην επαφη α θα πηγαινει στον 1ο αριθμο...εκτος οταν την επιλεγω και μπαινει το ονομα και ο αριθμος στο προς σβηνω τον αριθμο ωστε να μενει μονο το ονομα και τοτε μου εμφανιζει και τους αλλους αριθμους που εχει..δεν ξερω αν καταλαβες...

Χρησιμοποιεις το handcent για sms αυτο ρωταω, αλλα αλλον χρησιμοποιεις την εφαρμογη που εχει μεσα το κινητο, οποτε δεν ξερω να σου απαντησω καθως δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε. Ισως αν κοιταξεις στις ρυθμισεις κατι να βρεις.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Pinned, sticky κάρφωμα στον τοίχο και αυτόματο Pop-up με το που μπαίνει κάποιος στο θέμα...ΔΛΔ ήμαρτον με αυτούς που τα θέλουν όλα έτοιμα στο πιάτο..κανείς δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας το galaxy όλοι κάτσαμε και διαβάσαμε..:mad: Το παλικάρι το πήρε σήμερα το απόγευμα και έφτασε ακολουθώντας τις οδηγίες και να το ροοταρει και να επαναφέρει το 3BR σε μισή μέρα!! Τι να πω, παράδειγμα προς μίμηση μπράβο σου, και όπου κολλήσεις εδώ είμαστε. Επίσης καλό θα ήταν να μην πετάει ο καθένας ότι του κατέβει στο κεφάλι γιατί αποσυντονίζει και τους ποιο φρέσκους..το ότι έβαλα 2 ρομ δεν σημαίνει πως ειμαι ο μαστερ γκουρου και μπορώ να έχω σφαιρική άποψη παραπλανώντας και τους άλλους.

@what. Ολες οι JPU/JPX είναι το ίδιο από άποψη ταχύτητας. Τα features/themes διαφέρουν. Πχ ο Darky βάζει animations και παίζει με voodoo kernel. O doc το κρατάει ποιο Modular το ρομ του και παίζει με hardcore kernel. Οι διαφορές που θα δείτε στις εκάστε JPU/JPX είναι καθαρά θέμα κερνελ ή χρήσης "lagfix" ή οχι. Και μην φανταστείτε καμιά τρελή διαφορά.. ψιλά πράματα. Εγώ προτιμώ kernel με UV support για να μπορώ να κάνω force την συχνότητα της cpu στο minimium όταν κλείνει η οθόνη και να γλυτώνω τρελά σε μπαταρία. Γούστα είναι αυτά. Πλέον με την έλευση της JPU/JPX δεν υπάρχει και η ανάγκη για "lagfix"..

ΥΓ. Δοκιμάζω ΟΛΕΣ τις custom ρομ που βγαίνουν xda σε συνδιασμό με ΟΛΟΥΣ τους κερνελς, και σχεδον ΟΛΕΣ τις official. Όχι γιατί θέλω να έχω την ποιο τρελή ταχύτητα. Απλά γιατί το γουστάρω...Αυτή είναι η τρέλα μου, το hobby μου..

Edited by vipercubic

Χρησιμοποιεις το handcent για sms αυτο ρωταω, αλλα αλλον χρησιμοποιεις την εφαρμογη που εχει μεσα το κινητο, οποτε δεν ξερω να σου απαντησω καθως δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε. Ισως αν κοιταξεις στις ρυθμισεις κατι να βρεις.

πως μπορω το handcent να το βαλω κατω στην μπαρα που ειναι το τηλεφωνο οι επαφες..και γενικα να το κανω να ειναι αυτο το προγραμμα για τα μηνυματα?

edit:αυτο με την μπαρα το βρηκα

+1000

igo και motonav(σχεδον το ιδιο ειναι) δημιουργουν προβλημα,εχθες το εβαλα και σημερα το ξηλωσα.

Igo my way 8.4.2.139242 και παίζει απροβλημάτιστα σε μένα :confused: ίσως να φταίει η έκδοση.

• The topic was unlocked