ntragas Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Τα προβλήματα που είχε ο tw 4 στις άλλες rom δηλαδή δεν υπάρχουν στην criskelo ? ούτε κολλήματα ούτε αναγκαστικά κλεισίματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Τα προβλήματα που είχε ο tw 4 στις άλλες rom δηλαδή δεν υπάρχουν στην criskelo ? ούτε κολλήματα ούτε αναγκαστικά κλεισίματα? εγω ακομα δεν τελειωσα για να σου πω. παντως για να μην λεει κανεις τιποτα στο xda, δεν θα εχει κολληματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 (edited) Είμαι σε JVO με CF-Root που μου πρότεινε ο saliez....συνδιασμός που σκοτώνει.Απο εκει αξίζει να δοκιμάσω κάποιον άλλο kernel? Οχι,προς το παρων δεν υπαρχει κατι καλυτερο. Παιδια καλημέρα.Έχω μια απορία..Πρέπει να κάνω πάντα reset στα battery stats κάθε φορά που φλασάρω μια καινούργια Criskelo?... Πρέπει το κινητό να είναι 100% φορτισμένο όταν φλασάρω η δεν παίζει ρόλο?Ευχαριστώ πολύ!!1.Οχι βεβαια!!! 2.Οταν φλασαρεις πρεπει να ειναι πανω απο 70% τουλαχιστον για τον βασικοτατατο και κυριο λογο οτι αν κατι παει στραβα και μεινεις απο ρευμα...θα τρεχεις και δε θα φτανεις!! Εγώ μπήκα από Recovery και έκανα 1) wipe data/factory reset και 2) wipe cache partition ..αυτά.. Τα υπόλοιπα πότε τα κάνω?Τα παραπάνω 2 δεν είναι αυτά που χρειάζονται?Γίνεται clear στα battery stats?οτι εγραψα στο ποστ μου που παραθεσες και ξεκολειστε ολοι με αυτα τα battery stats,σας εχει πιασει υστερια!!! βγηκε ηδη....:lol::lol:μη βιαζεσαι,μεχρι αυριο το απογευμα θα εχει βγαλει την 234 και σε μια εβδαμαδα την επετιακη του την 1000!!:lol::lol::lol: (ειναι για πολλες κλωτσιες ο συγκεκριμενος dev-ζητιανος ;)) edit: @red herring Παναγιωτη +1000 στο πιο πανω ποστ σου :lol: Edited May 28, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 μη βιαζεσαι,μεχρι αυριο το απογευμα θα εχει βγαλει την 234 και σε μια εβδαμαδα την επετιακη του την 1000!!:lol::lol::lol: (ειναι για πολλες κλωτσιες ο συγκεκριμενος dev-ζητιανος ;)) καλα αυτος ετσι κανει! ανα 2-3 μερες το πολυ βγαζει update! κακο αν εισαι OCF αλλα απο την αλλη ασχολειται! επισης η δουλεια που εχει κανει ο τυπας και η αποδοση που εχει η ρομ του δε συγκρινετε με καμια αλλη!πιο σταθερη και απο τις stock! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolbe Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Αυτος ο ελεινος βγαζει καθε μερα νεα ρομ και εναν οδηγο της προκοπης δεν μπορει να βαλει στο αρχικο ποστ..Ελεος πραγματικα! Υ.Γ. Σε καποιο σημειο εχει link για να περασεις το Samsum Keyboard:ninja: Προλαβαίνει???:lol::lol: Έχεις δίκαιο πολλές φορές κάνει μετάφραση google του τάχουνε πεί... ΑΛΛΑ απ την άλλη να πούμε την αλήθεια. Αργεντίνος είναι δεν είναι υποχρεωτικό να χειρίζεται άψογα τα Αγγλικά. Εμείς τι κάνουμε??? Ούτε να τις flashaρουμε σωστά δεν ξέρουμε ( έλληψη χρόνου,τα θέλουμε έτοιμα) Όχι να φτιάξουμε custom rom !!! Το αποτέλεσμα μετράει και αυτή τη στιγμή το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί... Με την ευκαιρία...σε όλες τις rom του έχει πληκτρολόγιο gingerbread με Ελληνικά,κι άν κάποιος έχει το αρχείο του Άλεξ samkeybgb.zip μόνιμα στο κιν. ή το pc το περνάει με cwm και δουλεύει άψογα. Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 καλα αυτος ετσι κανει! ανα 2-3 μερες το πολυ βγαζει update! κακο αν εισαι OCF αλλα απο την αλλη ασχολειται! επισης η δουλεια που εχει κανει ο τυπας και η αποδοση που εχει η ρομ του δε συγκρινετε με καμια αλλη!πιο σταθερη και απο τις stock!Eτσι ακριβως!!!Ειναι φανταστικος και αυτος και οι ρομ του!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Είμαι σε JVO με CF-Root που μου πρότεινε ο saliez....συνδιασμός που σκοτώνει.Απο εκει αξίζει να δοκιμάσω κάποιον άλλο kernel? εγω εχω δοκιμασει και τους 4 που ειναι διαθεσιμοι για gb και εμεινα στον supecurio... αρκετα καλος Παιδια καλη σας μερα! Θετω ξανα μια απορια που εχω και θα ηθελα οποιος μπορει να μου ανοιξει λιγο τα ματια. Οταν απεγκαταστουμε μια εφαρμογη π.χ απο το Ti backup και καθαριζουμε και με SD maid π.χ τα cache κλπ μενει κατι αλλο στο τηλεφωνο σα σκουπιδι της εφαρμογης η καθαριζει στο 100%? το sd maid δεν ξερω τι κανει, αλλα αμα σβηνει τον φακελο στην εσωτερικη sd τοτε δεν υπαρχει κατι αλλο και να μην τον σβηνει, μπορεις να τον σβησεις εσυ, μισο λεπτο δουλεια ειναι Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 (edited) Eτσι ακριβως!!!Ειναι φανταστικος και αυτος και οι ρομ του!!!:lol::lol::lol: καλα ενταξει τι να πω. καταπληκτικη η stock JvO τα σπαει!:lol::lol::lol::lol::lol: edit:anyway, τελειωσα με την criskelo v62! οποιος ενδιαφερεται ας την περασει! τελεια απο ΚΑΘΕ αποψη και καλυτερη σε ολα σε σχεση με πριν!(οχι πως ελειπε τιποτα, αλλα τωρα εχει και super smooth tw4 χωρις κανενα προβλημα!!) Edited May 28, 2011 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 (edited) Προλαβαίνει???:lol::lol: Έχεις δίκαιο πολλές φορές κάνει μετάφραση google του τάχουνε πεί... ΑΛΛΑ απ την άλλη να πούμε την αλήθεια. Αργεντίνος είναι δεν είναι υποχρεωτικό να χειρίζεται άψογα τα Αγγλικά. Εμείς τι κάνουμε??? Ούτε να τις flashaρουμε σωστά δεν ξέρουμε ( έλληψη χρόνου,τα θέλουμε έτοιμα) Όχι να φτιάξουμε custom rom !!! Το αποτέλεσμα μετράει και αυτή τη στιγμή το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί... Με την ευκαιρία...σε όλες τις rom του έχει πληκτρολόγιο gingerbread με Ελληνικά,κι άν κάποιος έχει το αρχείο του Άλεξ samkeybgb.zip μόνιμα στο κιν. ή το pc το περνάει με cwm και δουλεύει άψογα. Ενταξει, τιποτα απο ολα αυτα δεν αποτελει δικαιολογια στο οτι δεν εχει εναν οδηγο της προκοπης για φλασαρισμα στην πρωτη σελιδα. Και πως να την φλασαρουν σωστα οι χρηστες χωρις οδηγο, ειδικα αν δεν ειναι πεπειραμενοι. Και ολοι οι αλλοι devs ειναι απο διαφορες χωρες ανα τον κοσμο, αλλα εναν υποτυπωδη εστω οδηγο τον εχουν. Ας ζητησει απο καποιον αλλο να του φτιαξει εναν στο κατω κατω... Οσο για το αν ειναι το αποτελεσμα το καλυτερο που κυκλοφορει, αυτο ειναι στην κριση και στο γουστο του καθενος και ειμαι σιγουρος οτι αρκετοι εδω μεσα δεν θα συμφωνησουν. Για τους ελληνες devs να θυμισω οτι στο θεμα του galaxy 3 υπαρχει ο φιλος Κυριλλος που ειναι και πιτσιρικας και εχει μια φοβερη custom rom για το galaxy 3...:) Τελος, απο τη στιγμη που βγαινει καινουργια criskelo καθε μερα, πως μπορειτε να διαπιστωσετε οτι η ρομ ειναι τελεια και δεν ξερω κι εγω τι, αφου δεν προλαβαινετε να την τρεξετε ουτε 2-3 24ωρα για να βγαλετε συμπερασμα. Αυτο το λεω γιατι μπαινουν πολλοι νεοι εδω μεσα και διαβαζουν τα ποστ και σπευδουν να φλασαρουν. Edited May 28, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Οσο για το αν ειναι το αποτελεσμα το καλυτερο που κυκλοφορει, αυτο ειναι στην κριση και στο γουστο του καθενος και ειμαι σιγουρος οτι αρκετοι εδω μεσα δεν θα συμφωνησουν. εννοειτε αυτο, αλλα οταν δοκιμαζω μια ρομ και γραφω τις εντυπωσεις μου γιατι πολλοι ενδιαφερονται για τη συγκεκριμενη και βλεπω τον παρη να μου πουλαει ειρωνια λες και δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι καλη η οχι σε σχεση με την stock, εκνευριζομαι αφανταστα. γιατι εγω δεν ειρωνεύτηκα ποτε κανεναν εδω μεσα και ουτε προκειται να το κανω. τωρα αν μετραει το ποσο καιρο εχεις το κινητο και ποσο καιρο εισαι στο φορουμ λες και ειμαστε στο στρατο με παλιους και νεους, τοτε ενταξει παω πασο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Παιδες μηπως μπορει καποιος να ποσταρει αναλυτικες οδηγιες για φλασαρισμα της criscelo rom απο darky 9,5. ή εστω ενα λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Τελος, απο τη στιγμη που βγαινει καινουργια criskelo καθε μερα, πως μπορειτε να διαπιστωσετε οτι η ρομ ειναι τελεια και δεν ξερω κι εγω τι, αφου δεν προλαβαινετε να την τρεξετε ουτε 2-3 24ωρα για να βγαλετε συμπερασμα. Αυτο το λεω γιατι μπαινουν πολλοι νεοι εδω μεσα και διαβαζουν τα ποστ και σπευδουν να φλασαρουν. παντως πλακα πλακα θα επρεπε να ειχαμε και εμεις ενα δικο μας "dev" εστω οχι τοσο μεγαλο οσο τον darky, η να επαιρνε ο kyrilos το galaxy s... θα τον ειχαμε ταραξει στα μηνυματα... :lol: θα υπηρχε και πιο αμεση επαφη περα απο την πλακα ομως θα ηταν πολυ καλο σεναριο :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 εννοειτε αυτο, αλλα οταν δοκιμαζω μια ρομ και γραφω τις εντυπωσεις μου γιατι πολλοι ενδιαφερονται για τη συγκεκριμενη και βλεπω τον παρη να μου πουλαει ειρωνια λες και δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι καλη η οχι σε σχεση με την stock, εκνευριζομαι αφανταστα. γιατι εγω δεν ειρωνεύτηκα ποτε κανεναν εδω μεσα και ουτε προκειται να το κανω. τωρα αν μετραει το ποσο καιρο εχεις το κινητο και ποσο καιρο εισαι στο φορουμ λες και ειμαστε στο στρατο με παλιους και νεους, τοτε ενταξει παω πασο.Δεν μπορω να μην το πω τωρα..πριν 15 μερες σου εδινα οδηγιες πως να φλασαρεις σωστα μεσα στο chat γιστι δεν ηξερες,μην το παιζουμε τωρα και προφεσορες,ημαρτον δηλαδη!!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Δεν μπορω να μην το πω τωρα..πριν 15 μερες σου εδινα οδηγιες πως να φλασαρεις σωστα μεσα στο chat γιστι δεν ηξερες,μην το παιζουμε τωρα και προφεσορες,ημαρτον δηλαδη!!!! σεβασμος στους παλαιους :cool: :lol::lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Δεν μπορω να μην το πω τωρα..πριν 15 μερες σου εδινα οδηγιες πως να φλασαρεις σωστα μεσα στο chat γιστι δεν ηξερες,μην το παιζουμε τωρα και προφεσορες,ημαρτον δηλαδη!!!! ακριβως. ημουν σιγουρος οτι θα το πεις! και αυτο ειναι κατι που με κανει να φαινομαι βλακας πιστευεις? πριν 1 μηνα δεν ηξερα τι ειναι ροοτ! και τωρα κανω οτι κανω. δε ξερω ποσο καιρο θες εσυ να μαθεις καποια πραγματα παντως εγω δεν αργαω. εσυ? αυτοδιδακτος?? edit: συγγνωμη προφεσορα.. τι να φλασαρω πες μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 παιδες χαλαρωστε δεν υπαρχει λογος να μαλωνουμε για το ποιος την εχει μεγαλυτερη... την εμπειρια :) στην τελικη ολη noobαδες ειμαστε επειδη φλασαρουμε μεσω odin, και cwm και αλλαζουμε kernels? και τι εγινε? σπουδαιο πραγμα... :lol: οι περισσοτεροι απο τους μισους δεν ξερουν να γραφουν καν 2 εντολες μεσω adb (μεσα σε αυτους ημουν και εγω πριν λιγο καιρο) και οι ειρωνιες καλο θα ηταν να λειπουν... ;) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 παιδες χαλαρωστε δεν υπαρχει λογος να μαλωνουμε για το ποιος την εχει μεγαλυτερη... την εμπειρια :) στην τελικη ολη noobαδες ειμαστε επειδη φλασαρουμε μεσω odin, και cwm και αλλαζουμε kernels? και τι εγινε? σπουδαιο πραγμα... :lol: οι περισσοτεροι απο τους μισους δεν ξερουν να γραφουν καν 2 εντολες μεσω adb (μεσα σε αυτους ημουν και εγω πριν λιγο καιρο) και οι ειρωνιες καλο θα ηταν να λειπουν... ;) εχεις δικιο. δεν ασχολουμε με το θεμα αλλο. την ειρωνια δεν αντεχω απλα γιαυτο φορτωνω. . :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Εχω πεταξει photos σε φακελο Wallpapers στην sd καθως και στον φακελο DCIM->camera....οταν ανοιγω Gallery δεν μου τις εμφανιζει.....και μετα απο καθε reboot του κινητου χανονται και οι photos που τραβηξα στην gallery :wacko:....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Ειρηνη υμιν αδερφια. Ολοι εδω προσπαθουμε για την καλυτερη δυνατη λειτουργια του κινητου και δεν χρειαζονται αντιπαραθεσεις τετοιου ειδους. Σωστα τα λεει ο Βασιλης, χαλαρωστε και απολαυστε, ο καθενας με τον τροπο που προτιμα, το κινητο. Οι ειρωνιες δεν βοηθουν πουθενα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Παιδια καταρχην γεια σας:) Ο Criskelo ειναι παρεξηγημενος developer.Ειναι πολυ καλος σε αυτο που κανει και παντα προσπαθει να βαζει καινουρια πραγματα.Η σημερινη v62 ειναι μακραν η καλυτερη μεχρι τωρα που εχει βγαλει(και η v36 ηταν καλη) Οταν ημουνα 2.2.1 η καλυτερη ηταν η JS8 του Darky. Βεβαια χωρις παρεξηγηση η καλυτερη rom ειναι η CM7. Απλα εχουνε ακομα καποια θεματακια. Αλλα μου αρεσουνε τα μπιμπλικια τα οποια στη CM7 δεν μπορεις να τα εχεις:p Επειδη ειναι μεγαλο το κωδικο ονομα ΤΑΣΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Με την ευκαιρία αυτής της κάπως έντονης ανταλλαγής απόψεων θα ήθελα να πω και εγώ την άποψή μου για το θέμα stock vs custom roms. Συμφωνώ με όλους όσους κράζουν την samsung για τις ελλείψεις και τις δυστοκίες των λειτουργικών που μας έχει παρουσιάσει για το galaxy τον τελευταίο χρόνο. Συμφωνώ και με όσους θεωρούν ότι υπάρχουν εκεί έξω devs που μας έχουν λύσει τα χέρια και μας έχουν βοηθήσει να απολαύσουμε το κινητό μας όπως εμείς θέλουμε και όχι η samsung. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να γίνω φανατικός οπαδός ούτε των stock ούτε των custom γιατί: Η μεν samsung έχει κατά καιρούς προσφέρει διαμάντια λειτουργικά (π.χ. 2.2.1) αλλά και πατάτες ολκής (ελληνικό froyo). Οι δε devs επίσης έχουν προσφέρει πολύ ωραίες roms, κυρίως την 2.2.1 εποχή, αλλά μας έχουν κάνει και να τρέχουμε να μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα. Πρέπει όμως να έχουμε κατά νου ότι άλλος είναι ο βαθμός δυσκολίας του να στήνεις ένα λειτουργικό από την αρχή και άλλος να το παίρνεις έτοιμο και να του κάνεις μερεμέτια. Η samsung κτίζει μια πολυκατοικία από τα θεμέλια ενώ οι devs αλλάζουν το χρώμα στους τοίχους και ρυθμίζουν την απόδοση της θέρμανσης. Και από τους δύο έχω απαιτήσεις, και από την samsung ως κολοσσού, αλλά και από τους devs οι οποίοι υποτίθεται ότι είναι συνάδελφοι ερασιτέχνες χομπίστες που τους αρέσει να προσφέρουν τις γνώσεις τους. Από αυτούς απαιτώ πρώτα απ' όλα να δοκιμάζουν οι ίδιοι τα mods τους αλλά και να μην παίζουν μαρκετίστικα παιχνίδια στην πλάτη μας. Από την κατηγορία των απλών devs εξαιρώ βεβαίως την cm7 και την miui, οι οποίες, κυρίως η πρώτη, είναι roms χτισμένες από την αρχή. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Εχω πεταξει photos σε φακελο Wallpapers στην sd καθως και στον φακελο DCIM->camera....οταν ανοιγω Gallery δεν μου τις εμφανιζει.....και μετα απο καθε reboot του κινητου χανονται και οι photos που τραβηξα στην gallery :wacko:....? Ποια ρομ εχεις? Επειδη ειναι μεγαλο το κωδικο ονομα ΤΑΣΟΣ Γεια σου φιλε. Αυτο το κωδικο δεν το καταλαβα :lol: @Γενικα: Φιλτατοι η αποψη μου ειναι η εξης. Η τελεια ρομ ειναι ενα πλασματακι της φαντασιας, σαν τους μονοκερους και τον Santa. Απλα δεν υπαρχει. Αν υπηρχε τοτε θα ειχαν σταματησει ολες οι αλλες να βγαινουν, καθως και οι επισημες της Sammy. Τι εννοω (αν και ειναι αυτονοητο). Αν εγω δεν κανω multitasking, μια ρομ που πετσοκοβει τις εφαρμογες του background αλλα ειναι μεσα στα εφε που μου αρεσουν, θα την βρω τελεια. Αν μια ρομ που δεν εχει καθολου καλη διαχειριση της μπαταριας αλλα πεταει παραυτα, για εμενα που βαζω απο συνηθεια την συσκευη στην πριζα οπου υπαρχει, ειναι απλα τελεια (ασε που δεν θα εχω παρατηρησει την διαχειριση). Αν μια ρομ με TW4 σε beta της beta μορφης με καλυπτει, θα την βρω τελεια, γιατι δεν χρησιμοποιω TW4. And so on.. Τα παραπανω ειναι υποθετικα σεναρια και δεν τα υποστηριζω (για την ιστορια ειμαι σε μια φαση leave my galaxy alone γιατι βαριεμαι αφανταστα να φλασαρω ή να κανω οποιοδηποτε mod στην απαρχαιωμενη doc's JS8 που εχω :lol:), απλως τα αναφερω και για τους νεους χρηστες αλλα και γενικα :) Φιλικα. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 παδιια ξαφνικα απο την πεμπτη τπο βραδυ δεν εχω σημα στο κινητο η καλυτερα εχω σημα αλλα δεν μπορω να καλεσω δεν φταιει η sim γιατι δοκιμασα σε αλλο τηλεφωνο και καλω κανονικα εχω criskelo V62. στις ρυθμισεις τηλεφωνου στην κατασταση δεν μου εχει ουτε ονομα δικτουου ουτε τιποτα η μαλλον ερχεται και φευγει δοκιμασα factory reset αλλα τιποτα και το data ερχεται και φευγει Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Κάτι off-topic, είδα σήμερα το Galaxy S σε άριστη κατάσταση στην χρυσή ευκαιρία 250 ευρώ. ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ! Κρίμα να μην έχω καθόλου λεφταααα :/ Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 :lol: Γεια σου φιλε. Αυτο το κωδικο δεν το καταλαβα :lol: Το siberiantiger :lol: Ερχεσαι στα λογια μου. Η 2.3.3 θα παρει λιγο καιρο μεχρι να στρωσει και απο θεμα kernel και και mods . Ενω η 2.2.1 ειναι τελειωμενη.Εχει τα παντα απο πλευρας mod.kernel κλπ. Καμια φορα αμα μου τη βιδωσει φλασαρω 2.2.1 μαμα και κανω restore του Darky JS8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts