obrax1977 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) θα την ξαναβγαλω παιδια και σας ενημερωνω εντος ολιγου θα περασω ηρεμα το βραδυ μου ολα οκ guys αφησα παραπανω την μπαταρια εκτος και με (VolD+Home+Power) ξαναμπηκα σε download mode χιλια ευχαριστω απο εναν ..............αρχαριο Edited May 16, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Οκ αν και δε θα συνιστούσα να συνεχίσεις τη διαδικασία. Η JS8 που πας να βάλεις νομίζω ότι δεν έχει bootloaders, ας με διορθώσει κάποιος... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) @obrax1977 και να την βγαλεις τη μπαταρια δεν θα δεις προκοπη κατα πασα πιθανοτητα. Πρεπει ή να βρεις ενα usbjig όπως σοπυ ειπε ο Alex (google για να δεις τι ειναι) ή να προσπαθησεις με αλχημειες και μαγειες (οπως πχ να ζεστανεις με πιστολακι το κινητο για κνενα λεπτο) να το βαλεις σε download mode. Εγω απλα συνεχιζω (εδω και ενα χρονο περιπου) να μην καταλαβαινω ΓΙΑΤΙ να φερομαστε ετσι σε μια συσκευη που χρυσοπληρωσαμε και να κανουμε αλλα αντι αλλων, χωρις να ξερουμε το γιατι. edit - Αφου ξαναμπηκες εισαι τυχερος. Βαλε την JPU η οποια εχει bootloaders και μετα βρες μια ευκαιρια για να διαβασεις καλα οδηγους για νεους χρηστες. Τελος επειδη μπηκες τωρα σε download mode ετσι δεν σημαινει οτι θα μπαινεις καθε φορα, αλλοι δεν τα καταφερνουν ουτε μια. Edited May 16, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 οbrax μπορείς μια στιγμή να κοιτάξεις μέσα στο js8 pda.tar και να μου πεις αν βλέπεις δυο αρχεία sbl.bin και boot.bin? Αν δεν τα βλέπεις, ΜΗ φλασάρεις, θα έχεις προβλήματα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Όσο για την καινούρια 2.2.1 XWJSD... έχει βγει αρχικά για το Λουξεμβούργο απ'ότι φαίνεται, όπως η JVA gingerbread, και περιέχει όλες τις γλώσσες και όλα τα csc, και φυσικά και τα Ελληνικά. H έκδοση του Swype που έχει είναι η παλιότερη της 2.2.1, η 2.6, αλλά λογικό είναι. Είναι low εκδοση, με bootloaders, και απ'ότι φαίνεται θα δοθεί επίσημα σε κάποιες χώρες μέσω Kies. Αν είναι μόνο το Λουξεμβούργο ή και άλλες μόνο η Samsung ξέρει.. πάντως κοιτάχτε στο Kies όσοι έχετε ακόμα την JPH την επίσημη Ελληνική Froyo (αν υπάρχει κανείς). Θα αλλάξω την JS8 της πρώτης σελίδας με αυτήν εφόσον είναι πιο καινούρια (2 Μαΐου) και φυσικά περιέχει Ελληνικά από μόνη της. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obrax1977 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 καταρχας να πω οτι οντως μπορει να επικρατει ενας ενθουσιαμος απο πλευρας μου οσο αφορα το ''πειραγμα'' του κινητου απλα προσπαθω να μπω σε διαδικασια που εχουν μπει αρκετοι που ειναι σχετικοι με το θεμα ειμαι ασχετος και εχω εμπιστοσυνη ελπιζω να μην ειναι θανατηφορος συνδιασμος λοιπον οσο αφορα το αν βλεπω κατι μεσα στο μέσα στο js8 pda.tar θα σε γελασω τι εννοεις τα αρχεια που εχω κατεβασει ειναι αυτα α) PHONE_XXJQ1.tar.md5 β) PDA_XWJS8.tar.md5 γ) CSC_JS3.tar.md5 συν το s1_odin_20100512.pit δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως να κοιταξω ωστε να δω αν υπαρχουν η οχι τα sbl.bin και boot.bin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) τα αρχεια που εχω κατεβασει ειναι αυτα α) PHONE_XXJQ1.tar.md5 β) PDA_XWJS8.tar.md5 γ) CSC_JS3.tar.md5 συν το s1_odin_20100512.pit δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως να κοιταξω ωστε να δω αν υπαρχουν η οχι τα sbl.bin και boot.bin Αντίγραψε το PDA...md5 αρχείο κάπου, και μετονόμασέ το σε .tar σκέτο (βγάλτου το md5), μετά θα μπορείς να δείς μέσα στο συμπιεσμένο αρχείο, εκεί θα είναι τα .bin που λέω. Και στο μέλλον... αν και γνωρίζουμε τον συγγραφέα του εν λόγω οδηγού που ακολούθησες, οπότε εδώ δεν υπάρχει θέμα... Είναι λίγο ...κάπως, το να τουβλιάζεις το κινητό σου ακολουθώντας τον οδηγό κάποιου άλλου site, και μετά να έρχεσαι εδώ να ζητάς βοήθεια. :p Ελπίζω να καταλαβαίνεις. Edited May 16, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obrax1977 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 υπαρχουν αυτα μεσα dbdata.rfs factoryfs.rfs param.lfs zImage τιποτε αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 υπαρχουν αυτα μεσα dbdata.rfs factoryfs.rfs param.lfs zImage τιποτε αλλο Οκ, τότε δε συνιστώ καθόλου να βάλεις αυτή τη ROM που θες, έχεις gingerbread bootloaders στο κινητό και πας να περάσεις Froyo rom χωρίς bootloaders... θα έχεις πρόβλημα, μην το κάνεις. Βάλε καλύτερα την καινούρια JSD, να μας πεις και εντυπώσεις :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 κατ'αρχας θεωρω δεδομενο οτι θα παρουμε την 2.2.1 και στην Ελλαδα και νομιζω συντομα σχετικα αν και γενικα καθυστερημενα... δεν νομιζω ομως οτι αυτη η 2.2.1 ειναι και για την Ελλαδα, θυμαμαι διαφορες εικασιες που καναμε και στην 2.2 με jpa κτλ και μας δωσαν ξαφνικα μια ακυρη jph αυτη η XWJSD τι μοντεμ εχει? JQ1? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 κατ'αρχας θεωρω δεδομενο οτι θα παρουμε την 2.2.1 και στην Ελλαδα και νομιζω συντομα σχετικα αν και γενικα καθυστερημενα... δεν νομιζω ομως οτι αυτη η 2.2.1 ειναι και για την Ελλαδα, θυμαμαι διαφορες εικασιες που καναμε και στην 2.2 με jpa κτλ και μας δωσαν ξαφνικα μια ακυρη jph αυτη η XWJSD τι μοντεμ εχει? JQ1? Μπορεί Bill, δεν μπορούμε να ξέρουμε. Πάντως αυτή είναι πλήρως Ελληνική. (μοντεμ JPY, το είπαμε ;)) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (μοντεμ JPY, το είπαμε ;)) ναι οντως τωρα το ειδα :O και απο jpy (απο js3 και μετα) και απο jq1 παντως ειμαι αρκετα ευχαριστημενος :) για να δουμε τι θα λεει και αυτη... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Μπορεί Bill, δεν μπορούμε να ξέρουμε. Πάντως αυτή είναι πλήρως Ελληνική. (μοντεμ JPY, το είπαμε ) Το ότι την ελλάδα την έχουν φτυσμένη...πρέπει να χει να κάνει με μια σειρά πραγμάτων. Επειδή έχω δουλέψει κάποια φεγγάρια στον όμιλο του φουρλή, αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι οτι οι κορεάτες ωρύονταν κάθε φορά να τους στείλουμε τα report πωλήσεων και γενικότερα ότι είχε να κάνει με logistics της εταιρίας ειδικά σε ηλεκτρονικά και κινητά αν σε αυτό βάλεις και τις διάφορες παραεισαγωγές που έκαναν διάφορα παραμαγαζάκια με υπαλλήλους της φουρλής, αλλά και την επίσημη εταιρία (αν και το αρνείται πάντα αυτό) δεν ειναι να απορώ γιατι μας εχουν τόσο κλασμ.... Εν ολίγοις οι άνθρωποι δεν έχουν σαφή εικόνα από το τι πουλάνε εδώ (για αυτο και προτίμησαν να κοψουν συνεργασια με τον φουρλή και να έρθουν ως επίσημη αντιπροσωπεία πια εδώ). η κατάσταση γενικώς ειναι μπλεγμένη και σε αυτό έχει να κάνει για άλλη μια φορά η ελληνική...μαγκια!!!! Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Ας κάνω και το σχόλιο μου για την Criskelo σε σχέση με juwe 1. Πιο γρήγορη και πιο smooth μου φαίνεται 2. Το wifi δεν τρώει κολήμματα 3. το gps κλειδώνει σχεδόν αμέσως 4. Καλύτερη διαχείριση μνήμης 5. χειρότερη διαχείριση μπαταρίας 6. Δεν υποστηρίζει επιλογή κατά την σύνδεση με το pc (πρεπει να εχεις επιλέξει από πριν kies ή αποθήκευση) 7. Χειρότερος ήχος (κατά την συνομιλία ) έχω την εντύπωση 8. Η κάμερα δεν δουλεύει καλά- (κλεινει συνεχώς με αναγκαστικό κλεισιμο)- Μπορω να κάνω κάτι εδώ?? Γενικά είμαι πολυ ευχαριστημένος και αν ο τυπος την συντηρίσει νομίζω ότι θα αργήσω να ξανα-φλασσάρω... Υγ θα μου προτείνατε να περάσω και κανα lagfix ή το βρίσκετε περιττό? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Ας κάνω και το σχόλιο μου για την Criskelo σε σχέση με juwe 5. χειρότερη διαχείριση μπαταρίας Πόσες μέρες κρατάει η μπαταρία με normal χειρισμό? Πριν κάποιες μέρες είχα πει πως θα δοκιμάσω μια deodex stock μόνο και μόνο για να αλλάξω θέμα στο κινητό. Ύστερα από 3 φορτίσεις έχω να πω πως δουλεύει άψογα σε όλα τα θέματα εκτός από κάτι το περίεργο που συνέβη χτες - σήμερα. Ενώ το φόρτισα κανονικά (προηγούμενη φόρτιση άντεξε 3 μέρες) χτες το μεσημέρι σήμερα το πρωί ήθελε πάλι φόρτισμα. ??? Η χρήση που του είχα κάνει από χτες μέχρι σήμερα ήταν μόνο 2-3 τηλέφωνα.... Περίεργο... Έλεγξα το που καταναλώθηκε η μπαταρία και είχε 40% (περίπου) στο λειτουργικό :o Περίεργα πράγματα.... Για να απολαύσω ένα ωραίο θέμα πρέπει να πειραματίζομαι συνέχεια με διάφορες rom ρε ****το ??? Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 δεν μπορω να δω battery statistics από το spare parts γιατι δεν τα υποστηρίζει ο...developer λεει απο χτες το μεσημέρι και με 100% και μέτρια χρηση και wifi και κανα δυο κλήσεις τώρα που μιλάμε στο 35%... Αντίστοιχη χρήση με την άλλη ημουν στο 50% κάπου παντως αυτο με την κάμερα στην v56 που τρωει τα απίστευτα κολημματα και τραβαει οποτε γουστάρει φωτο ειναι φοβερό... και δεν βλέπω διάθεση να το διορθωσει εχε χαρη που δεν χρησιμοποιω πολυ την κάμερα Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 παντως αυτο με την κάμερα στην v56 που τρωει τα απίστευτα κολημματα και τραβαει οποτε γουστάρει φωτο ειναι φοβερό... και δεν βλέπω διάθεση να το διορθωσει Έχε τον νου σου μην σε τραβήξει καμιά περίεργη photo χωρίς να το καταλάβεις και την δει κανένας που δεν πρέπει :D Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 μπαααα η πισω κάμερα δεν τραβαει καν γενικα ενώ ειναι μια πολυ καλή εκδοση εντουτοις καποια πραγματα φαινονται παρατημένα Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Ας κάνω και το σχόλιο μου για την Criskelo σε σχέση με juwe 1. Πιο γρήγορη και πιο smooth μου φαίνεται 2. Το wifi δεν τρώει κολήμματα 3. το gps κλειδώνει σχεδόν αμέσως 4. Καλύτερη διαχείριση μνήμης 5. χειρότερη διαχείριση μπαταρίας 6. Δεν υποστηρίζει επιλογή κατά την σύνδεση με το pc (πρεπει να εχεις επιλέξει από πριν kies ή αποθήκευση) 7. Χειρότερος ήχος (κατά την συνομιλία ) έχω την εντύπωση 8. Η κάμερα δεν δουλεύει καλά- (κλεινει συνεχώς με αναγκαστικό κλεισιμο)- Μπορω να κάνω κάτι εδώ?? Γενικά είμαι πολυ ευχαριστημένος και αν ο τυπος την συντηρίσει νομίζω ότι θα αργήσω να ξανα-φλασσάρω... Υγ θα μου προτείνατε να περάσω και κανα lagfix ή το βρίσκετε περιττό? Θα το παίξω Δικηγόρος (του διαβόλου:lol:). Είμαι με την juwe 4.3.1 1) δεν έχω δοκιμάσει και τις 2 οπότε δεν μπορώ να πω... Λέω μόνο οτι είμαι καταευχαριστημένος με το smoothness της juwe! 2) Ουδέποτε αντιμέτωπισα πρόβλημα με το Wifi προσωπικά... 3) Gps αμεσότατο, σε 10 δευτερόλεπτα έχω πιάσει δορυφόρους (βασικά αλλάζοντας απο το SGS tools το Pool σε Europe αντι για north America) 4) Κλασικά μέτρια την θεωρώ, όπως γενικά την XWJVH σε θέμα μνήμης (καλύτερη όμως απο τις προηγούμενες 2.3.3). Δεν πιστεύω οτι η custom rom επηρεάζει κάτι σε αυτό παρά μόνο ο kernel και οι τιμές minfree που έχεις... 5) είμαι ευχαριστημένος με την juwe ΑΛΛΑ ξαναλέω δεν έχω δοκιμάσει την Criskelo... Ίσως μια αλλαγή kernel βοηθήσει (γενικώς δεν πιστεύω οτι οι custom αλλάζουν κάτι δραστικά σε διάρκεια μπαταρίας, κυρίως πιστεύω οτι είναι ο kernel) 6) - 7) Κατα ευχαριστηένος επίσης, έχω ήχο καμπάνα:p... Ίσως φταίει το ότι ο damian kernel έχει voodoo sound! 8) για λύση δες παρακάτω, εμένα πάντως δουλέυει άψογα η κάμερα τόσο απο τη μαμά εφαρμογή όσο και μετά το fix του damian... παντως αυτο με την κάμερα στην v56 που τρωει τα απίστευτα κολημματα και τραβαει οποτε γουστάρει φωτο ειναι φοβερό... και δεν βλέπω διάθεση να το διορθωσει εχε χαρη που δεν χρησιμοποιω πολυ την κάμερα Δοκίμασε να αλλάξεις camera module (το apk). Μια άλλη λύση είναι να περάσεις τον damian Gto 2.1 kernel (beta 5) μαζί με το fix (μέσω CWM) που έχει για την (μπροστά βασικά) κάμερα και να δεις αν λειτουργεί! Είμαι αισιόδοξος οτι θα λειτουργήσει το κόλπο! Πόσες μέρες κρατάει η μπαταρία με normal χειρισμό? Πριν κάποιες μέρες είχα πει πως θα δοκιμάσω μια deodex stock μόνο και μόνο για να αλλάξω θέμα στο κινητό. Ύστερα από 3 φορτίσεις έχω να πω πως δουλεύει άψογα σε όλα τα θέματα εκτός από κάτι το περίεργο που συνέβη χτες - σήμερα. Ενώ το φόρτισα κανονικά (προηγούμενη φόρτιση άντεξε 3 μέρες) χτες το μεσημέρι σήμερα το πρωί ήθελε πάλι φόρτισμα. ??? Η χρήση που του είχα κάνει από χτες μέχρι σήμερα ήταν μόνο 2-3 τηλέφωνα.... Περίεργο... Έλεγξα το που καταναλώθηκε η μπαταρία και είχε 40% (περίπου) στο λειτουργικό :o Περίεργα πράγματα.... Για να απολαύσω ένα ωραίο θέμα πρέπει να πειραματίζομαι συνέχεια με διάφορες rom ρε ****το ??? Γνωστό το πρόβλημα με την κατανάλωση απο το android os... Μου έχει τύχει αρκετές φορές στο παρελθόν (αν και έχει καιρό τώρα)! Είναι bug αναμίμφολα και δεν υπάρχει λύση, παρα μόνο να παρατηρείς την χρήση μπαταρίας και αν δεις να ανεβαίνει το android os κάνεις επανεκίννηση (ναι, και όμως, είναι η μόνη λύση μέχρι στιγμής). Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 (edited) Δοκίμασε να αλλάξεις camera module (το apk). Μια άλλη λύση είναι να περάσεις τον damian Gto 2.1 kernel (beta 5) μαζί με το fix (μέσω CWM) που έχει για την (μπροστά βασικά) κάμερα και να δεις αν λειτουργεί! Είμαι αισιόδοξος οτι θα λειτουργήσει το κόλπο! δοκίμασα αλλα 2 apk απο το sgs tools το hacked camera (για 2η φορα) και το gizmidroid modded camera αλλα τζιφος.. εκανα και ενα search τωρα στο xda για το damian ποιο απο τα 6 αρχεια κατεβάζω? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=901772&highlight=DamianGTO υγ τωρα χαθηκε το εικονιδιο της καμερας...λολ Edited May 17, 2011 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 (edited) δοκίμασα αλλα 2 apk απο το sgs tools το hacked camera (για 2η φορα) και το gizmidroid modded camera αλλα τζιφος.. εκανα και ενα search τωρα στο xda για το damian ποιο απο τα 6 αρχεια κατεβάζω? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=901772&highlight=DamianGTO ΚΑΝΕΝΑ απο αυτά!!! Ο damian έχει δικό του site πλέον (http://forum.damiangto.org/index.php) γιατί τον διώξανε απο το XDA (άδικα ξε-άδικα δεν ξέρω αλλά κακώς πιστεύω)! Κάνε εγγραφή στο σαιτ του και περίμενε έγκριση (δεν αργεί), μετά θα μπορείς να κατεβάσεις kernel (θα πας θέμα "[KERNEL GTO Gingerbread"->"GTO Ginger Kernel JVH (Beta 5 V2.1) *2011-05-15*" και κατέβασε τον kernel μαζί με το fix "GTO_FrontCamFix.zip")! EDIT: περιμένω νεότερα αν δούλεψε... Πάντως κατα τον damian το πρόβλημα με την κάμερα είναι της JVH rom: Known issue: The front camera dont work right on JVH. The reason is bad driver/program in JVH for the camera. I have made an update file to fix this. I have ONLY tested it on a custom rom, but it should work on stock rom to. Make a backup before you use it. Some rom maker have done there own fix on the JVH camera and this fix maybe dont work with that. But they still have bugs left and if they dont want to use this fix its up to them, i cant force them. So dont ask me about that. Edited May 17, 2011 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Πόσες μέρες κρατάει η μπαταρία με normal χειρισμό? Πριν κάποιες μέρες είχα πει πως θα δοκιμάσω μια deodex stock μόνο και μόνο για να αλλάξω θέμα στο κινητό. Ύστερα από 3 φορτίσεις έχω να πω πως δουλεύει άψογα σε όλα τα θέματα εκτός από κάτι το περίεργο που συνέβη χτες - σήμερα. Ενώ το φόρτισα κανονικά (προηγούμενη φόρτιση άντεξε 3 μέρες) χτες το μεσημέρι σήμερα το πρωί ήθελε πάλι φόρτισμα. ??? Η χρήση που του είχα κάνει από χτες μέχρι σήμερα ήταν μόνο 2-3 τηλέφωνα.... Περίεργο... Έλεγξα το που καταναλώθηκε η μπαταρία και είχε 40% (περίπου) στο λειτουργικό :o Περίεργα πράγματα.... Για να απολαύσω ένα ωραίο θέμα πρέπει να πειραματίζομαι συνέχεια με διάφορες rom ρε ****το ??? Οσο καλες ηταν οι 2.2.1 deodexed του ramad,τοσο σκ@τ@ ειναι οι 2.3.3 ,τις δοκιμασα ολες,ολο προβληματα,πληρη αποτυχια.Γενικα οι 2.3.3 εινα ζορικες κι εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα οι dev (κι ας μη το παραδεχονται).Οσο για θσματα,προσωπικα κανω επεμβασεις στην stock κι εχω φτασει σε ενα καλο σημειο,θα το συνεχισω μεχρι εκει που παιρνει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Παιδιά εγώ μετά από περιπλανήσεις στις 2.3.3 εκδόσεις τελικά επέστρεψα στην JS8 και ηρέμησε το κεφάλι μου, όλα λειτουργούν στην εντέλεια. Όσο για το GPS έβαλα την εφαρμογή GPS Aids και λοκάρει σε δευτερόλεπτα, ακόμη πιο γρήγορα απ' ό,τι σε οποιαδήποτε 2.3.3. Η JS8 είναι η συμβατότερη έκδοση με αυτό το κινητό για την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 (edited) EDIT: περιμένω νεότερα αν δούλεψε... εισαι θεός μιλάμε και εσυ και ο damian :-p βεβαια και δούλεψε (του γραφει ενας μέσα, για μια boot screen που δειχνει τον κέρνελ να..καιγεται σε ενα κομματι χαρτι Nah, you burn the X D A logo on a piece of paper and then from the ashes rises the Ultimate Kernel logo :) THAT would be justice) ερωτηση υπαρχει σε κανεναν που να εχει παίξει το dungeon hunter HD? γενικά είναι κάποια απαιτητικά παιχνίδα που ειτε σε πετάνε έξω οταν ανοίγουν είτε αργότερα όταν ξεκινά...(το ξερω δεν ειναι p/s ο γαλαξίας μας αλλα τι να κάνουμε) ... edit: αν εχεις το γαμ.. .το μικροβιο να φλασαρεις το έχεις- flash-coholic Edited May 17, 2011 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 εισαι θεός μιλάμε και εσυ και ο damian :-p βεβαια και δούλεψε (του γραφει ενας μέσα, για μια boot screen που δειχνει τον κέρνελ να..καιγεται σε ενα κομματι χαρτι Nah, you burn the X D A logo on a piece of paper and then from the ashes rises the Ultimate Kernel logo :) THAT would be justice) ερωτηση υπαρχει σε κανεναν που να εχει παίξει το dungeon hunter HD? γενικά είναι κάποια απαιτητικά παιχνίδα που ειτε σε πετάνε έξω οταν ανοίγουν είτε αργότερα όταν ξεκινά...(το ξερω δεν ειναι p/s ο γαλαξίας μας αλλα τι να κάνουμε) ... edit: αν εχεις το γαμ.. .το μικροβιο να φλασαρεις το έχεις- flash-coholic Χαίρομαι που δούλεψε:)! Το υποπτευόμουν οτι θα λειτουργούσε με αυτόν τον τρόπο αλλά δεν μπορούσα να ξέρω σίγουρα... Να ευχαριστείς τον damian και τον ultimate kernel του:cool:!!! Βάλε τώρα και ενα O/C 1200MHZ και θα δεις τι εστεί smooth galaxy (πραγματικά καταλαβαίνεις διαφορά, εμένα τώρα το κινητό στα deafault 1000mhz μου φαίνεται λιγότερο smooth απο ποτέ :p -καλόμαθα)!!! dungeon hunter HD: Δυστυχώς δεν το έχω (καν δοκιμάσει)! Πάντως δεν έχω πρόβλημα μέχρι στιγμής σε κανένα άλλο παιχνίδι! Αν σου κλείνει κάποιο παιχνίδι ενώ τρέχει υποπτεύομαι οτι είναι λόγω μνήμης... Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts