saliez Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 πες το τόση ώρα οτι αυτό είναι το πρόβλημα σου :) όχι δεν γίνεται και αν γίνεται θα είναι εφικτό μόνο με σκληροπυρηνικά hacks! Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 ενταξη οχι μονο με hacks αμα αλλαξω και κινητο κατι θα καταφερω! :lol::lol: ευχαριστω φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Οχι δεν μιλαω για τα 2 gb οταν κατεβαζω ενα παιχνιδι πχ κανει το install στα 2gb μετα οατν το τρεχω θελει να κατεβασει μερικα data επιπλεον αυτα τα κατεβαζει στην εσωτερικη δλδ στα 6 gb μπορω να αλλαξω τον χωρο αποθηκευσης απο την εσωτερικη 6GB στην εξωτερικη sd ?? δεν χρησιμοποιω εχω darky js8 εγω σε διαβαζω τοση ωρα και ακομη δεν μπορω να καταλαβω... εχεις γεμισει την μνημη των 6gb του κινητου με data απο games??? :rolleyes: αν την εχεις γεμισει με τραγουδια, βιντεο, εικονες κτλ, απλα μετεφερε τα σε μια εξωτερικη sd και ασε την εσωτερικη με τα 6gb μονο για τα παιχνιδια... αν τα γεμισεις και αυτα, τοτε μαλλον το gs δεν ηταν για σενα, για κανενα psp επρεπε να πας... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 (edited) Οχι δεν μιλαω για τα 2 gb οταν κατεβαζω ενα παιχνιδι πχ κανει το install στα 2gb μετα οατν το τρεχω θελει να κατεβασει μερικα data επιπλεον αυτα τα κατεβαζει στην εσωτερικη δλδ στα 6 gb μπορω να αλλαξω τον χωρο αποθηκευσης απο την εσωτερικη 6GB στην εξωτερικη sd ?? δεν χρησιμοποιω εχω darky js8 εγω σε διαβαζω τοση ωρα και ακομη δεν μπορω να καταλαβω... εχεις γεμισει την μνημη των 6gb του κινητου με data απο games??? :rolleyes: αν την εχεις γεμισει με τραγουδια, βιντεο, εικονες κτλ, απλα μετεφερε τα σε μια εξωτερικη sd και ασε την εσωτερικη με τα 6gb μονο για τα παιχνιδια... αν τα γεμισεις και αυτα, τοτε μαλλον το gs δεν ηταν για σενα, για κανενα psp επρεπε να πας... Δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να έχει γεμίσει η κάρτα μόνο με παιχνίδια. Απλά βγάλε τα υπόλοιπα πράγματα στην εξωτερική κάρτα όπως λέει ο Βασίλης. Ξαναλέω... καμία. Edited May 14, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 ναι αυτην..ε ενταξη δν ειναι μονο παιχνιδια εχω και προγραμματακια 8 σελιδες και απο παιχνιδια εχω μονο 6 απλα νομιζα με την μετακινηση σε sd δεν θα ειχα τετοιο προβλημα αλλα δημιουργηθηκε, video και τετοια ολα ειναι στην sd εξωτερικη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να έχει γεμίσει η κάρτα μόνο με παιχνίδια. Απλά βγάλε τα υπόλοιπα πράγματα στην εξωτερική κάρτα όπως λέει ο Βασίλης. Ξαναλέω... καμία. αλεξη καλησπερα ναι τα εχω κανει μετακινηση σε εξωτερικη αλλα τζιφος και για να την αδειασω αναγκαστηκα να σβησω αρκετα πραγματα..μεχρι και τα backup απο το titanium τα περασα στον υπολογιστη.. α εχω και 2 gps μεσα αλλα δν νομιζω να εχει μεγαλη σημασια ακομη μια ερωτηση οταν κανω unistall ενα προγραμα αυτο μερικες φορες αφηνει μερικους φακελους στην εσωτερικη καρτα υπαρχει καποιος τροπος να σβηνοντε και αυτοι καπως αυτοματα με το unistall?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 αλεξη καλησπερα ναι τα εχω κανει μετακινηση σε εξωτερικη αλλα τζιφος και για να την αδειασω αναγκαστηκα να σβησω αρκετα πραγματα..μεχρι και τα backup απο το titanium τα περασα στον υπολογιστη.. α εχω και 2 gps μεσα αλλα δν νομιζω να εχει μεγαλη σημασια ακομη μια ερωτηση οταν κανω unistall ενα προγραμα αυτο μερικες φορες αφηνει μερικους φακελους στην εσωτερικη καρτα υπαρχει καποιος τροπος να σβηνοντε και αυτοι καπως αυτοματα με το unistall??Φιλε αυτοι οι φακελοι δυστυχως δεν σβηνοντε απο μονοι τους,θα πρεπει οταν κανεις unistall καποια εφαρμογη να σβηνεις εσυ τον οποιο φακελο εχει αφησει εκει.Το θεμα ειναι οτι αν κανεις συχνα install/unistall οπως φανταζομαι,θα σου εχει γεμισει το dbdata με υπολειματα εφαρμογων και θα εχεις <θεματακι> (αυτοματη διαγραφη σε αυτα γινεται πλεον,αλλα μονο στην gingerbread) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 αλεξη καλησπερα ναι τα εχω κανει μετακινηση σε εξωτερικη αλλα τζιφος και για να την αδειασω αναγκαστηκα να σβησω αρκετα πραγματα..μεχρι και τα backup απο το titanium τα περασα στον υπολογιστη.. α εχω και 2 gps μεσα αλλα δν νομιζω να εχει μεγαλη σημασια ακομη μια ερωτηση οταν κανω unistall ενα προγραμα αυτο μερικες φορες αφηνει μερικους φακελους στην εσωτερικη καρτα υπαρχει καποιος τροπος να σβηνοντε και αυτοι καπως αυτοματα με το unistall?? Καλησπέρα, τo SD Maid (market) κάνει καλή δουλειά με υπολείματα, δοκίμασέ το (πρέπει να είσαι root). Aν μιλάς για φακέλους παιχνιδιών με saves ή κάτι τέτοιο στην sdcard, αυτά αφήνονται επίτηδες (το ίδιο γίνεται και στο PC), ώστε αν ξαναβάλεις το παιχνίδι να είναι εκεί, σβήστα μόνος σου. Πάντως όπως είπα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γεμίσει η κάρτα μόνο με παιχνίδια... δεν υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια. Και πίστεψέ με έχω κι εγώ πολλά και μεγάλα. Αν έχεις τώρα όπως λες GPS με όλους τους χάρτες του κόσμου, εννοείται ότι πρέπει να τους μεταφέρεις στην εξωτερική κάρτα... αυτά είναι αυτονόητα. Δεν είναι δύσκολο να βρεις τι σου πιάνει όλο το χώρο στην κάρτα, βρες το και μετάφερέ το. Τόσο απλό... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 βασικα εψαξα την μνημη προσεκτηκα και μου ειχε αρκετα παιχνιδια μεσα που ειχα σβησει υπολειματα συν κατι φακελους backup ασχετους με αρχεια και ενας φακελος lazylist τεραστιος..τα εσβησα και απελευθερωσα κοντα στα 2 gb θα ασχοληθω ποιο αναλυτικα και το βραδυ στην δουλεια θα δω και το προγραματακι αλεξη ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 βασικα εψαξα την μνημη προσεκτηκα και μου ειχε αρκετα παιχνιδια μεσα που ειχα σβησει υπολειματα συν κατι φακελους backup ασχετους με αρχεια και ενας φακελος lazylist τεραστιος..τα εσβησα και απελευθερωσα κοντα στα 2 gb θα ασχοληθω ποιο αναλυτικα και το βραδυ στην δουλεια θα δω και το προγραματακι αλεξη ευχαριστω! Κοίτα το είναι καλό, θα ελευθερώσεις κι άλλα. Το lazylist είναι από την εφαρμογή applanet και θα ξαναδημιουργηθεί από το μηδέν, σβήστο κι αυτό πού και πού όταν γεμίζει. Πάντως όπως είδες, αν κάνεις σωστή εκκαθάριση έχεις χώρο. Βγάλε και τα GPS (μόνο το ndrive δεν πάει στην ext-sd), βγάλε και τα υπόλοιπα σκουπίδια και θα είσαι κομπλέ. Πόσες σελίδες εφαρμογές έχεις; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 7 σελιδες μειον μια εφαρμογη..και απο εφαρμογες της samsung τπτ σχεδον..ουτε live wp το ndrive ειναι γρηγορο σε σχεση με το aura που εχω μεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 (edited) 7 σελιδες μειον μια εφαρμογη..και απο εφαρμογες της samsung τπτ σχεδον..ουτε live wp το ndrive ειναι γρηγορο σε σχεση με το aura που εχω μεσα.. ...... Πλάκα κάνεις... Εγώ έχω 13 σελίδες γεμάτες, που περιλαμβάνουν 5 προγράμματα navigation (με χάρτες Ελλάδας και Αγγλίας στην εξωτερική κάρτα), τα περισσότερα από τα μεγάλα 3d παιχνίδια της Gameloft, όλες τις μανίσιες εφαρμογές της Samsung, και όλα αυτά πιάνουν 1GB από τo system partition (το μισό δηλαδή), και αυτή τη στιγμή που κοίταξα που δεν έχω καθαρίσει τίποτα εδώ και καιρό και είναι γεμάτος ο φάκελος του browser με downloads, και έχω και πολλές φωτογραφίες, έχω 1.6 GB ελεύθερα από τα 5.8 της εσωτερικής κάρτας.. α, και το titanium έχει όλα αυτά τα backup επίσης στην εσωτερική κάρτα. Ξαναλέω, το τηλέφωνο είναι απίθανο να γεμίσει με σωστή χρήση, και δε χρειάζεται καθόλου κόλπα apps2sd και τέτοια που θέλουν κάποια άλλα χωρις εσωτερική μνήμη. Καθάρισε τα άχρηστα και μην παιδεύεσαι άδικα... Edited May 14, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 ...... Πλάκα κάνεις... Εγώ έχω 13 σελίδες γεμάτες, που περιλαμβάνουν 5 προγράμματα navigation (με χάρτες Ελλάδας και Αγγλίας στην εξωτερική κάρτα), τα περισσότερα από τα μεγάλα 3d παιχνίδια της Gameloft, όλες τις μανίσιες εφαρμογές της Samsung, και όλα αυτά πιάνουν 1GB από τo system partition (το μισό δηλαδή), και αυτή τη στιγμή που κοίταξα που δεν έχω καθαρίσει τίποτα εδώ και καιρό και είναι γεμάτος ο φάκελος του browser με downloads, και έχω και πολλές φωτογραφίες, έχω 1.6 GB ελεύθερα από τα 5.8 της εσωτερικής κάρτας.. α, και το titanium έχει όλα αυτά τα backup επίσης στην εσωτερική κάρτα. Ξαναλέω, το τηλέφωνο είναι απίθανο να γεμίσει με σωστή χρήση, και δε χrρειάζεται καθόλου κόλπα apps2sd και τέτοια που θέλουν κάποια άλλα χωρις εσωτερική μνήμη. Καθάρισε τα άχρηστα και μην παιδεύεσαι άδικα... φιλε μου απορω πως τα καταφερες..εγω τα download τα παω κατευθειαν στην εξωτερικη και παλι εφτασα στο ναδηρ...αλλα αυτο θα ειναι δεν εσβηνε φακελους απο παλιες εφαρμογες που εκανα απεγκατασταση, ευχαριστω για τις συμβουλες... ασχετο και η δουλεια που εκανες στο gps aids καταπληκτικοτατη!!και λειτουργει το gps σφαιρα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 μόλις βγήκε ο καινούριος ext4 voodoo kernel για JVH. :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 μόλις βγήκε ο καινούριος ext4 voodoo kernel για JVH. :)Καλημερα.Αλεκο για του supercurio εννοεις φανταζομαι.Τον φλασαρα αλλα για να ειμαι ειλικρινης,δεν ειδα και καμια διαφορα.:blink: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Καλημερα.Αλεκο για του supercurio εννοεις φανταζομαι.Τον φλασαρα αλλα για να ειμαι ειλικρινης,δεν ειδα και καμια διαφορα.:blink: παρη ελα τσατ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 (edited) μόλις βγήκε ο καινούριος ext4 voodoo kernel για JVH. :) αυτος εδω ο update 1 ειναι? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=975349(update 1 ελεγε αν θυμαμαι καλα αυτος που εβαλα 1 βδομαδα πριν. . ) ειχα λογικα τον προηγούμενο (δευτερα νομιζω ειχε βγει), για να φλασαρω αυτον απλα βγαζω lagfix και τον πεταω pda. δεν χρειαζεται τιποτα μετα σωστα? (αξιζει τον κοπο??? :p) Edited May 15, 2011 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Έχω το επίσημο froyo μετά από αναβάθμιση στο kies(2.2 ,έκδοση βασικού φάσματος I9000XXJPP,;έκδοση kernel 2.6.32.9 αριθμός κατασκευης FROYO.XWJPH) και έχω καταλήξει να βάλω την js8.Δεν έχω ξαναφλασάρει και είμαι root.Χρειάζεται να γίνω unroot;Επίσης repartition χρειάζεται;(γιατί στις οδηγείες"ΑΝ έχεις φλασάρει προηγουμένως με Froyo, αν έρχεσαι από JMx Eclair που έχει τα 3 κουμπιά ενεργοποιημένα, ή αν γενικά ξέρεις ότι το pit file που αντιστοιχεί στο τηλέφωνό σου είναι το 512.pit, πήγαινε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στο 2ο βήμα, δε χρειάζεται να κάνεις repartition." δεν ξέρω σε ποια κατηγορία ανήκω!:confused:Ευχαριστώ Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 παιδια εχει παρατηρησει κανεις ωρες ωρες καποιες μικρες μαυρες οριζοντιες γραμμες στην οθονη του sgs? μην βιαστειτε να απαντησετε...δεν φαινονται τοσο ξεκαθαρα ολα αυτα με αναμενη οθονη. Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 παιδια εχει παρατηρησει κανεις ωρες ωρες καποιες μικρες μαυρες οριζοντιες γραμμες στην οθονη του sgs? μην βιαστειτε να απαντησετε...δεν φαινονται τοσο ξεκαθαρα ολα αυτα με αναμενη οθονη. Oχι,δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο και...παρατηρω τα παντα!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Παρη, τι λεει ο νεος supercurio σε σχεση με τον προηγουμενο...; αξιζει να το βαλω ή να το αφησω καλυτερα..:O Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Παρη, τι λεει ο νεος supercurio σε σχεση με τον προηγουμενο...; αξιζει να το βαλω ή να το αφησω καλυτερα..:OΗρακλη δεν ειδα καποια διαφορα και ξαναεβαλα τον προηγουμενο γιατι ηταν βασισμενος πανω στον stock kernel και του εχω εμπιστοσυνη,ενω με αυτον..δεν ξερω τι μπορει να παιξει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Ηρακλη δεν ειδα καποια διαφορα και ξαναεβαλα τον προηγουμενο γιατι ηταν βασισμενος πανω στον stock kernel και του εχω εμπιστοσυνη,ενω με αυτον..δεν ξερω τι μπορει να παιξει. α καταλαβα οποτε θα παραμεινω ως εχων...thanks :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Oχι,δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο και...παρατηρω τα παντα!! Απο οτι βλεπω στο xda και αλλοι εχουν παρατηρησει το ιδιο προβλημα και στελνουν το κινητο τους πισω για αλλαγη οθονης. Αυτο που λεω φαινεται ξεκαθαρα οταν κατεβει το notification bar και πας να ανοιξεις το wifi. εδω φαινεται ξεκαθαρα Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Holy shit, και σε εμένα το κάνει. Ελάχιστα φαίνεται αλλά το κάνει. Για πείτε και οι υπόλοιποι. Το βιντεάκι είναι κατατοπιστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts