Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν ειχες την προηγουμενη για να μας πεις εντυπώσεις ετσι....?

:)

κυριως για την μπαταρια...

οκ απλα καπου ειχα διαβασει κατι για ελληνικα στο πληκτρολόγιο...

οποτε ολα οκ...

λεω να την περασω αμα ειναι και εγω σημερα....(παει το χερι μονο του λεμεεεεε:lol:)

Η μπαταρία μετα απο μια μερα χρησης με 15 κλησεις και μιση ωρα Opera ειναι στο 75%. Πολυ καλυτερη αυτονομια απο την αρχικη 2.3.3

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά δεν μου εμφανίζει τις επαφές μου! Μου έχει ένα μήνυμα που λέει να πατήσω στο μενού "Βρείτε φίλους" για να εισάγω επαφές από λογαριασμούς και κάτι τέτοια... καμία συμβουλή?

edit: και κάτι ακόμα.. πως μπορώ να αλλάξω από launcher στο κλασσικό μενού της samsung?

Edited by spysot

Σπύρος

:: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!!

Ρε παιδιά δεν μου εμφανίζει τις επαφές μου! Μου έχει ένα μήνυμα που λέει να πατήσω στο μενού "Βρείτε φίλους" για να εισάγω επαφές από λογαριασμούς και κάτι τέτοια... καμία συμβουλή?

edit: και κάτι ακόμα.. πως μπορώ να αλλάξω από launcher στο κλασσικό μενού της samsung?

Άκυρο, το βρήκα. Έπρεπε να πατήσω στην επιλογή εισαγωγή εξαγωγή!

Όσον αφορά την αλλαγή από launcher σε κλασσικό περιβάλλον ακόμα ψάχνω...

Σπύρος

:: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!!

Άκυρο, το βρήκα. Έπρεπε να πατήσω στην επιλογή εισαγωγή εξαγωγή!

Όσον αφορά την αλλαγή από launcher σε κλασσικό περιβάλλον ακόμα ψάχνω...

Πατα 2 φορες γρηγορα το κεντρικο πληκτρο για να σου βγαλει την επιλογη. Αν εχεις επιλεξει ως προεπιλογη τον launcher κατεβασε το launcher switcher ή καποιο παρομοιο προγραμμα απο το market.

Άμα κάνω update σε cf-root 3.1 από 2,9 που έχω τώρα με το CMW application χάνω τπτ από το τηλέφωνο? Πρέπει να το ξαναστείσω από την αρχή δλδ ή όχι? Edited by Devil_7

Άμα κάνω update σε cf-root 3.1 από 2,9 που έχω τώρα με το CMW application χάνω τπτ από το τηλέφωνο? Πρέπει να το ξαναστείσω από την αρχή δλδ ή όχι?

υπαρχει καποιος λογος για να το κανεις?

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Καταρχην παιδια θελω να σας ευχαριστησω για την βοηθεια που ελαβα και ειμαι πλεον με 2.2.1js8και το τηλ.παει σουπερ:superman:.Τωρα ομως που ζεσταθηκα λεω να περασω την XXJVK 2.3.3.Την βρηκα με google searsh και με εβγαλε σε μια σελιδα του xda developers.Να την περασω ειναι ελεγμενη γενικα;Ακολουθω παλι τα βηματα φλασαρισματος οπως για την js8 της πρωτης σελιδας του τυχερακια;Ελληνικα εχει;

Καταρχην παιδια θελω να σας ευχαριστησω για την βοηθεια που ελαβα και ειμαι πλεον με 2.2.1js8και το τηλ.παει σουπερ:superman:.Τωρα ομως που ζεσταθηκα λεω να περασω την XXJVK 2.3.3.Την βρηκα με google searsh και με εβγαλε σε μια σελιδα του xda developers.Να την περασω ειναι ελεγμενη γενικα;Ακολουθω παλι τα βηματα φλασαρισματος οπως για την js8 της πρωτης σελιδας του τυχερακια;Ελληνικα εχει;

οχι δεν ειναι τα ιδια βηματα

θα σου ελεγα να μεινεις λιγο στην js8 μιας και δεν θα δεις κατι πολυ διαφορετικο στην 2.3

αν θες να την δοκιμασεις δωσε μας και το link στην οποια αναφερεσαι

οχι δεν ειναι τα ιδια βηματα

θα σου ελεγα να μεινεις λιγο στην js8 μιας και δεν θα δεις κατι πολυ διαφορετικο στην 2.3

αν θες να την δοκιμασεις δωσε μας και το link στην οποια αναφερεσαι

Οκ οποτε μενω με js8 ωσπου να δωσουν τα παιδια απο εδω μεσα καποια 2.3 με τα βηματα.Κυριως πιστευα οτι εχει μεγαλη διαφορα σε ταχυτητα και σε μενου εικονες κτλ.και ειπα να την βαλω.Νασαι καλα φιλε.

υπαρχει καποιος λογος για να το κανεις?

Ναι. Όταν το έχω κλειστό και το βάζω να φορτίσει κολλάει το εικονίδιο της μπαταρίας και δεν σου δείχνει ότι φορτίζει και πόσο % είναι. Και φταίει ο kernel.

Ναι. Όταν το έχω κλειστό και το βάζω να φορτίσει κολλάει το εικονίδιο της μπαταρίας και δεν σου δείχνει ότι φορτίζει και πόσο % είναι. Και φταίει ο kernel.

Πάς εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108. Τα λέει όλα

αναλυτικα για αλλαγές kernels και update .Αρκεί να προσέξεις ποιό αρχείο zip θα διαλέξεις για την ανάλογη rom που έχεις.

Χρήστος.

Πάς εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108. Τα λέει όλα

αναλυτικα για αλλαγές kernels και update .Αρκεί να προσέξεις ποιό αρχείο zip θα διαλέξεις για την ανάλογη rom που έχεις.

To έχω δει αυτό και θα το κάνω με αυτόν τον τρόπο:

- Copy the zip file to your SD card

- Stop sharing SD card with computer over USB, unplug the cable, etc

- Applications -> CWM -> Flash kernel. Select the ZIP file on your SD card.

- Done

Απλά δεν ξέρω αν με αυτόν τον τρόπο πρέπει μετά να ξαναστίσω το τηλέφωνο από την αρχή ή αν όλα μένουν όπως είχαν. Εφαρμογές κτλ. Αυτό θέλω μάθω. Thanks anyway.

Oxi δέν ξαναστήνεις τιποτα.Μένουν όλα όπως είναι.Δευτερόλεπτα δουλειά είναι.

Καλό είναι να βγάλεις το lagfix άν είχες βάλει,και κάτι άλλο..Άν το κάνεις με CWM και δείς

κατά τη διαδικασία στα άσπρα γραμματάκια να λέει abort και δεν το κάνει, τότε κάντο με

odin χωρίς repartition σε downlowdmode κλπ.Ετσι θα γινει σίγουρα.

Μόλις τόκανα κι εγώ.Απίστευτο αυτο το κινητό!!!

Είμαι στην jvk και έκανα ένα ωραίο update από cf-root 2.9 σε 3.1 Με cwm πατώντας στην επιλογή

Flash Kernel (μετραω στοquantrant 1000) και έπειτα κάνω ext4,convert to ext4, και μετράω στο

quantrant 1627(πρώτο).

Edited by coolbe
Χρήστος.

Άμα κάνω update σε cf-root 3.1 από 2,9 που έχω τώρα με το CMW application χάνω τπτ από το τηλέφωνο? Πρέπει να το ξαναστείσω από την αρχή δλδ ή όχι?

Oxi δέν ξαναστήνεις τιποτα.Μένουν όλα όπως είναι.Δευτερόλεπτα δουλειά είναι.

Καλό είναι να βγάλεις το lagfix άν είχες βάλει,και κάτι άλλο..Άν το κάνεις με CWM και δείς

κατά τη διαδικασία στα άσπρα γραμματάκια να λέει abort και δεν το κάνει, τότε κάντο με

odin χωρίς repartition σε downlowdmode κλπ.Ετσι θα γινει σίγουρα.

Μόλις τόκανα κι εγώ.Απίστευτο αυτο το κινητό!!!

Είμαι στην jvk και έκανα ένα ωραίο update από cf-root 2.9 σε 3.1 Με cwm πατώντας στην επιλογή

Flash Kernel (μετραω στοquantrant 1000) και έπειτα κάνω ext4,convert to ext4, και μετράω στο

quantrant 1627(πρώτο).

Δεν σε προλαβα,τωρα μπηκα στο thread,θα σου ελεγα να μην το βαλεις.Ειχα μια εβδομαδα την jvk με cf-root 2.6 και δουλευε μια χαρα,προχθες δοκιμασα το 3.0 και..ξαναφλασαρισα!!!!!!

Πολλα fc και κατι ανωμαλιες ανευ προηγουμενου,μεχρι και στο bluetooth ειχα κρασαρισμα,εβαλα το 2.7 και δουλευει μια χαρα.

Η αληθεια ειναι οτι με το 3.0 επαιζε σε καλα επιπεδα μνημης,αλλα εκλεινε ανεξαιρετως οτι εβρισκε μπροστα του :(

anyway,ισως το 3.1 να δουλευει καλυτερα,ειδα οτι το εχει σε recomended update απο το 3.0,αν δεις οτι δουλευει καλα βαλε φωνη

edit: ειχα δοκιμασει κι εγω αυτη τη χαζομαρα το quantrant (γιατι δεν το θεωρω αξιοπιστο),απλα για να εχω ενα στοιχειωδες μετρο συγκρισης,να δω τη διαφορα με convert σε ext4 (εκει ηταν που τα πηρε στο κρανιο το galaxy :lol:),αρχικα μου εδειξε 987 και με convert σε ext4 καπου στα 1650,η αληθεια ειναι οτι με ext4 δεν ειδα καμια διαφορα πουθενα και οσο για το ~1000 με rfs εχω να πω οτι η 2.3.3 ειναι πιο γρηγορη απο την js8 που μου ειχε δειξει ~1300...τι μετραει αυτο το προγραμμα κι απο που βγαζει αποτελεσματα,αγνωστο!!!!:blink:...οτι ναναι!!!!!!

Edited by truckman

Ευχαριστώ Πάρη, πάω δουλειά τώρα.θά το πασπατεύω όλο το βραδάκι και αργά που θα

γυρίσω θα αναφέρω...

Χρήστος.

Όσοι έχετε Αutokiller και κάνατε update, δοκιμάστε τα advanced system tweaks (όλα εκτός από το IO scheduler). Aκόμα τεστάρω, αλλά νομίζω έχει κάνει διαφορά, και στη μπαταρία (τουλάχιστον ο TonyK τώρα θα το δοκιμάσει σίγουρα :lol:)

Θα συμφωνήσω ότι φαίνεται να κάνει μια σχετική διαφορά. Βεβαίως, αν δεν είναι αγορασμένο το πρόγραμμα, δεν κρατάει τις ρυθμίσεις στα advanced system tweaks μετά από reboot, αλλά κατά τα άλλα δείχνει να κάνει δουλειά.

Για όποιον φίλο τύχει να ενεργοποιήσει το IO scheduler που στέλνει το τηλέφωνο σε συνεχή reboots, ο πιο "πλάγιος" και γρήγορος τρόπος, είναι με το που ανοίξει το τηλέφωνο και βάλει ΡΙΝ, να πάει απευθείας Applications - Manage Applications και να κάνει uninstall το Autokiller. Ειδάλλως θα βλέπει το SGS του να ανοιγοκλείνει συνεχώς...

ρε παιδια πως αδιαζουμε την system storage για το galaxy μιλαμε, γιατι δεν εχει καθολου χωρο? και δεν μπορω να περασω ενα προγραμμα που θελω ?
userbar.gif

ρε παιδια πως αδιαζουμε την system storage για το galaxy μιλαμε, γιατι δεν εχει καθολου χωρο? και δεν μπορω να περασω ενα προγραμμα που θελω ?

Tί έχεις βάλει στο κινητό; Είναι σχεδόν αδύνατο να συμβεί αυτό. Έχεις κάποιο παλιό lagfix ας πούμε; Ποιo firmware?

Όσο για το cf-root.... ουδέν σχόλιον .. :p

- Alex

μα καλα,πως τη γεμισες βρε θηριο???????

με προλαβε ο Αλεξ

με OCLF την είχα γεμίσει και εγώ όταν δεν ήξερα, αλλά το OCLF είναι αρχαίο και άχρηστο πλέον :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Αρκετα καλη--->GingerCriskeloV29 PWRMenuExt+hackCamera NoIncreasingRing I9000/T/M JVK-Stable--->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=978354

Φιλε περασα προσφατα την 2.2.1 js8 αλλα θελω να κανω upgrade σε gingearbread.Ποια ειναι τα βηματα φλασαρισματος;Που τα γραφει;Πες μας και αν αυτη η εκδοση ειναι γρηγοροτερη και σταθερη.

Φιλε περασα προσφατα την 2.2.1 js8 αλλα θελω να κανω upgrade σε gingearbread.Ποια ειναι τα βηματα φλασαρισματος;Που τα γραφει;Πες μας και αν αυτη η εκδοση ειναι γρηγοροτερη και σταθερη.

αμα μπεις στο site που παραθετεις γραφει ολα οσα πρεπει να ξερεις... ;)

edit

ρε παιδια αυτο το voodoo sound το εχει δοκιμασει κανεις? εχει διαφορα?

Edited by suspect21

Αρκετα καλη--->GingerCriskeloV29 PWRMenuExt+hackCamera NoIncreasingRing I9000/T/M JVK-Stable--->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=978354

Μπορω να πω ισως η καλυτερη μεχρι τωρα......

Την ειχα για 4 μερες την αφησα για να δοκιμασω την simply αλλα μετα απο μιση μερα ξαναγυρισα.......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

• The topic was unlocked