Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά την 2.3 με τι την συγκρίνετε? Με official 2.2.1 ή με custom?

Αξίζει με λίγα λόγια η μετάβαση από jewe's 1.9 στην 2.3 ή να περιμένω custom με kernels και όλα τα συναφή?

δε χρειαζεται να περιμενω ωρα το ειδα με το πρωτο χαχαχαχα

τεσπα τι ρυθμισεις να βαλουμε λετε για καλυτερα?

εγω λεω να το βγαλεις το προγραμμα καλυτερα.

το android κανει ετσι και αλλιως scaling απο μονο του.

μπορεις βεβαια να το εχεις μονιμα σε χαμηλη συχνοτητα(800Mhz) ξερω γω,αλλα νταξει...δεν θα χαρεις το κινητο σου...

Γνωμη μου ειναι,να λειτουργουμε το κινητο μας οποτε γουσταρουμε και οταν βρισκουμε φορτιστη να το φορτιζουμε.και καλο κανουμε στην μπαταρια μας και δεν μενουμε απο μπαταρια...

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

μπορεις βεβαια να το εχεις μονιμα σε χαμηλη συχνοτητα(800Mhz) ξερω γω,αλλα νταξει...δεν θα χαρεις το κινητο σου...

Γνωμη μου ειναι,να λειτουργουμε το κινητο μας οποτε γουσταρουμε και οταν βρισκουμε φορτιστη να το φορτιζουμε.και καλο κανουμε στην μπαταρια μας και δεν μενουμε απο μπαταρια...

Aυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι η διαφορά στην αυτονομία που είδα όταν το έβαλα, κάνω δοκιμές με το systempanel, με το πρόγραμμα ενεργοποιημένο και όχι, για να δω ποιά είναι η διαφορά, η μόνη εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ είναι αυτή που είπα παραπάνω, ότι δηλαδή το κινητό δεν κρατάει συνέχεια το conservative profile από μόνο του.

- Alex

Ακουγεται πολυ ελπιδοφορο. Με ποια εφαρμογη το παρατηρησες?

Tο Aura εχω μονο:)

Κι'εγω σε αυτη την πλευρα ειμαι. πιστευω οτι τελικα στην πραξη το setcpu δεν χρειαζεται. Βεβαια οπως ειπε και ο Αλεξ πολλες φορες εδω, φαινεται οτι με το setcpu απλα στην ρυθμιση conservative στην πρωτη οθονη, λειτουργει το κινητο με καλυτερη καταναλωση. χωρις profiles χωρις τιποτα αλλο. και αυτο γιατι υποθετουμε οτι στο galaxy αλλαζει απο μονο του το conservative με on demand και με το performance, αναλογα με την χρηση που του κανουμε.

Και νομιζω οτι αυτο ισχυει οντως γιατι και στην καρτελα advanced (του setcpu) τις ρυθμισεις up threashold και down, δεν σε αφηνει να τις αλλαξεις, και μαλιστα τις αλλαζει απο μονο του αρκετες φορες.

Εγω το εχω αφησει μονο στην ρυθμιση conservative 100-1000 χωρις profiles καθολου.

και αν παω κανενα ταξιδι και χρειαστω μπαταρια, απλα θα το βαλω στο 100-800 για εξοικονομηση.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Παιδιά την 2.3 με τι την συγκρίνετε? Με official 2.2.1 ή με custom?

Αξίζει με λίγα λόγια η μετάβαση από jewe's 1.9 στην 2.3 ή να περιμένω custom με kernels και όλα τα συναφή?

Συγκρίνω με JPY (2.2.1) και επίσημη ελληνική Froyo!

Μακράν ταχύτερο και ομαλότερο το κινητο! ;)

Επίσης για ένα φίλο που ρωτούσε προηγουμένως για το προγράμμα πλοήγησης,

το test έγινε με gps test (lock σε 3 δεύτερόλεπτα) και Sygic Aura και iGo

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Συγκρίνω με JPY (2.2.1) και επίσημη ελληνική Froyo!

Μακράν ταχύτερο και ομαλότερο το κινητο! ;)

Επίσης για ένα φίλο που ρωτούσε προηγουμένως για το προγράμμα πλοήγησης,

το test έγινε με gps test (lock σε 3 δεύτερόλεπτα) και Sygic Aura και iGo

Αν ειχες ανοιξει πρωτα το gps test και ειχε κλειδωσει στιγμα, και μετα ανοιξες την εφαρμογη πλοηγησης (aura, igo), η γνωμη μου ειναι οτι δεν ειναι και η καλυτερη διαδιακσια συγκρισης. γιατι οταν ανοιξες το aura η συσκευη ειχε κλειδωσει ηδη στιγμα απο πριν (με το gps test) και φυσικα το κλειδωμα των δορυφορων στην εφαρμογη πλοηγησης εγινε πολυ πολυ ταχυτερα.

Edit :

Οσο αφορα την συγκριση 2.2 με 2.2.1, εδω θα συμφωνησουμε απολυτως οτι δεν υπαρχει καμια σχεση !!!! 2.2.1 rules !!!!

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

εχει αναφερθει απο πολλους παντως οτι το gps lockαρει πολυ γρηγορα στη 2.3.3
οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Όχι, αλλά έχω βάλει του supercurio και δουλεύει τέλεια. Είδα και διαφορά ταχύτητας μετά το lagfix που κάνει.

Όσοι φλασάρετε απο froyo να βάλετε αυτήν με bootloader. Στην κουζινάτη πχ δεν περιέχεται bootloader.

Όχι, αλλά έχω βάλει του supercurio και δουλεύει τέλεια. Είδα και διαφορά ταχύτητας μετά το lagfix που κάνει.

Όσοι φλασάρετε απο froyo να βάλετε αυτήν με bootloader. Στην κουζινάτη πχ δεν περιέχεται bootloader.

Χμμμ δεν ειναι και πολυ ασφαλης κινηση παντως. Εισαι σιγουρος οτι δουλευουν ολα? Καλα βεβαια ισως να μην ειδες κατι ακομα και στη χρηση σου βγαλει προβληματα καθως οι μη συμβατοι κερνελ εχουν διαφορα θεματα οπως πχ να μην λειτουργει η καμερα...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

εχει αναφερθει απο πολλους παντως οτι το gps lockαρει πολυ γρηγορα στη 2.3.3

Και με την 2.3.2 μου λοκάρει παντα πολύ γρήγορα.

εγώ το μόνο που θέλω να δοκιμάσω είναι η cyanogen, έχω ακούσει τόσα για αυτήν που πραγματικά καταντάει γελοίο

αλλά από τι βλέπω την έχουνε παρατήσει :cry:

κάποιος είδα πρότεινε την miui,

είναι σε άλλο κινητό αλλά νομίζω τα features είναι universal οπότε θα την δοκιμάσω οπωςδήποτε

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Ναι κι εγώ αυτό λεω. Η miui βασίζεται πάνω στην cm7, και σε οταν την δοκίμασα είχε μερικά προβλήματα αλλά η ταχύτητα στο άνοιγμα apps ειδικά ηταν πολύ μεγάλη. Τώρα έχει πάει και σε φάση rc1, αρα στην ουσία πήρα τον κώδικα της cm7 και τον βελτίωσαν πολυ.

Απο άποψη ui, ολα αλλαγμένα,με μερικα συν και πλην.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

εγώ το μόνο που θέλω να δοκιμάσω είναι η cyanogen, έχω ακούσει τόσα για αυτήν που πραγματικά καταντάει γελοίο

αλλά από τι βλέπω την έχουνε παρατήσει :cry:

κάποιος είδα πρότεινε την miui,

είναι σε άλλο κινητό αλλά νομίζω τα features είναι universal οπότε θα την δοκιμάσω οπωςδήποτε

Αλεκο η CM7 ηταν σε φαση αναπτυξης χωρις να εχει κυκλοφορησει η επισημη η τεσπα καποια leaked για το γαλαξια και η δουλεια τους ηταν πολυ δυσκολη. Τωρα ελπιζω να επισπευσουν τις διαδικασιες.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Στο samfirmware υπάρχει, το ίδιο είναι.

Ο simone της simply rom, έχει ήδη φτιάξει το θέμα του για την jvk, αλλά θα ασχοληθεί και με tweaks, θεωρώ πως αυτές τις μέρες κάτι θα δούμε.

για να φλασάρεις custom 2.3 χρειάζεται να φλασάρεις πρώτα την "offcial" οπότε

έχω το ζιπάκι της 2.3.3, εάν κάποιος το θέλει το ανεβάζω ~ <-- w/e anything happens in the internets stay in the internets

Edited by saliez

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω κι επειδή δεν έχω βρει κανένα τρόπο απενεργοποίησης της φωνητικής κλήσης, έχω βρει (πρόχειρη) λύση στο call confirm.

Σχετικά με την κουβέντα για το SetCPU, αν και πλέον με τα ginger προ των πυλών η κουβέντα έχει επισκιαστεί, το screen off με max στα 600 και conservative μου κολούσε και μάλιστα έχασα και μία κλήση που το κινητό είχε μουλαρώσει και δεν έλεγε να ανοίξει η οθόνη ούτε να σταματήσει να χτυπάει. Τώρα το έχω στα 800 conservative 2 ημέρες και όλα καλά. Σιγά σιγά θα δοκιμάσω άλλη μία το 600 μπας και ήμουν απλά άτυχος.

Αντώνη σε ευχαριστώ για την λύση που μου πρότεινες (call confirm)

για να φλασάρεις custom 2.3 χρειάζεται να φλασάρεις πρώτα την "offcial" οπότε

έχω το ζιπάκι της 2.3.3, εάν κάποιος το θέλει το ανεβάζω ~ <-- w/e anything happens in the internets stay in the internets

Μπα, εγώ έβαλα επιτυχώς την κουζινάτη πάνω απο την darky resurrection...

Αύριο βράδυ λογικά η juwe 3.0!!

Και το πολύ μέχρι το σκ, η simply galaxy 3.0. Λογικά δεν πείραξαν πολύ την rom, ο juwe δήλωσε πως είναι πάρα πολύ καλή.

Παιδιά τι έγινε; Έμεινα πίσω; Βγήκε η 2.3 επίσημα; Εννοώ απροβλημάτιστα; Την έχουν βελτιώσει και κυκλοφορεί σε κάποιες χώρες επίσημα;

Παιδιά τι έγινε; Έμεινα πίσω; Βγήκε η 2.3 επίσημα; Εννοώ απροβλημάτιστα; Την έχουν βελτιώσει και κυκλοφορεί σε κάποιες χώρες επίσημα;

Oχι φιλε ειναι μια leaked ανεπισημη beta. Λογικα ομως δεν θα αργησει και η επισημη (γενικα μιλαω οχι για την ελληνικη).

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Αν κάνω εγκατάσταση το HTC_IME πληκτρολόγιο, συνεχίζει να υπάρχει και το Default και το SWYPE που έχει το κινητό αρχικά;
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The topic was unlocked