Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@ntragas κοιτα να δεις που το πιο απλο δεν ερχεται ποτε στο μυαλο χαχα ευχαριστω φιλε it did the trick

@saliez μηπως ειχες περασει το 3D Digital Weather Clock?γιατι αυτο αδερφε κι αν ειναι κακασχημο ! του optimus ειναι πιο φινετσατο αλλα γουστα ειναι ;)

εμένα πάλι αρνείται να στρώσει η ώρα και σε 2.2.1 και στην 2.3.3 που φοράω τώρα

και ναι μιλάμε για το ίδιο widget, έχω δει και ποιο όμορφα ρολογάκια :p

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εμενα με την ιδια συνθεση μου βγαζει force close στο system με τα 100mv ειναι μια χαρα για την ωρα

Ε εντάξει δε σηκώνουν όλα το ίδιο o/c | u/v :)

Το κινητάκι μου "ψόφησε" μετά απο 3 μέρες 12 ώρες και 43 λεπτά :p Υπερικανοποιημένος :grin:

παιδια θελω να περασω την darky. 9.5 θελει να περασσω τον καινουργιο kernel Dark Core v1.0?

πρωτα τι περναω των kernel η την room?

Μέσα στην rom είναι και ο kernel, ταυτόχρονα θα εγκατασταθεί. Κατεβάζεις και το darky configurator αν θέλεις να διαλέξεις να μην ή να μπουν μερικά πράγματα πριν τη φλασάρεις, αυτό το πρόγραμμα απλά δημιουργεί μερικά αρχεία στην sd για να δώσει τις κατάλληλες εντολές με τις επιλογές σου. Προαιρετικό είναι. Πχ εγώ αποεπιλέγω τα 3rd party apps και μερικά άλλα που έχει η darky rom.

Επίσης κατα 99%, επειδή ο kernel darky core 1.0 βασίζεται στον voodoo, θα κάνει απο μόνο του lagfix. Στην πρώτη έναρξη του συστήματος θα κάνει αρκετή ώρα...

παιδια θελω να περασω την darky. 9.5 θελει να περασσω τον καινουργιο kernel Dark Core v1.0?

πρωτα τι περναω των kernel η την room?

αν εισαι με 3e,τοτε πρεπει να φλασαρεις μεσω odin τον kernel dark core,για να μπορεις να φλασαρεις την ρομ μετα...

Αν εισαι με clockwordmod recovery δεν χρειαζεται.φλασαρεις αμεσως...

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Μπορείς να δοκιμάσεις και το SlideIT Soft Keyboard που υποστηρίζει και Ελληνικά https://market.android.com/details?id=com.dasur.slideit.vt.lite&feature=search_result

Βολεύεσαι για 15 μέρες και μετά βλέπεις τι κάνεις, μιας και είναι evaluation έκδοση, άλλα δουλεύει χωρίς περιορισμό. Η full είναι αυτή https://market.android.com/details?id=com.dasur.slideit&feature=search_result

Νομίζω πως το slide it είναι μάπα.Πέρα από το ότι δεν έχει σχεδόν καθόλου ελληνικές λέξεις μέσα και πρέπει να τις περάσεις όλες μόνος σου δεν έχει και όμορφο interface.

Λοιπόν παιδιά εγώ είμαι ένας από τους άτυχους που δεν λειτουργούν τα 3 κουμπιά για download mode.

Είχα προετοιμαστεί για αναβάθμιση σε 2.2.1 αλλά τελικά πέρασα την επίσημη 2.2

Βέβαια είχα κάνει hard reset και μετά πέρασα την 2.2 και έπειτα όλα τα προγράμματά μου ένα-ένα (χωρίς backup-restore).

Πάντως με αυτόν τον τρόπο το κινητό πάει μια χαρά χωρίς κολλήματα και διάφορα άλλα.

Αναρωτιέμαι μήπως τα κολλήματα στην επίσημη αναβάθμιση που αναφέρουν πολλοί εδώ μέσα οφείλονται στο restore των προγραμμάτων με titanium κτλ, αφού έτσι δεν γίνεται σωστή εγκατάσταση?

Λοιπόν παιδιά εγώ είμαι ένας από τους άτυχους που δεν λειτουργούν τα 3 κουμπιά για download mode.

Είχα προετοιμαστεί για αναβάθμιση σε 2.2.1 αλλά τελικά πέρασα την επίσημη 2.2

Βέβαια είχα κάνει hard reset και μετά πέρασα την 2.2 και έπειτα όλα τα προγράμματά μου ένα-ένα (χωρίς backup-restore).

Πάντως με αυτόν τον τρόπο το κινητό πάει μια χαρά χωρίς κολλήματα και διάφορα άλλα.

Αναρωτιέμαι μήπως τα κολλήματα στην επίσημη αναβάθμιση που αναφέρουν πολλοί εδώ μέσα οφείλονται στο restore των προγραμμάτων με titanium κτλ, αφού έτσι δεν γίνεται σωστή εγκατάσταση?

φιλε μου δεν βλεπεις κοληματα γιατι απλα δεν εχεις δει πως παει η 2.2.1 ;)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

φιλε μου δεν βλεπεις κοληματα γιατι απλα δεν εχεις δει πως παει η 2.2.1 ;)

Όπως έγραψα δεν λειτουργούν τα 3 κουμπιά και έτσι δεν το διακινδυνεύω …

Δεν ειναι και τιποτα να τα ενεργοποιησεις..αν διαβασεις τον οδηγο του Παναγιωτη (red herr..) θα δεις οτι ειναι πανευκολο

Η απλά αν βάλεις την JPU απ'ευθείας με repartition, το έχω βρει λιγότερο επικίνδυνο από τα 3 κουμπιά.

Φυσικά μπορείς απλά να αγοράσεις κι ένα jig με 5 ευρώ, και να ξενοιάσεις.

- Alex

Η απλά αν βάλεις την JPU απ'ευθείας με repartition, το έχω βρει λιγότερο επικίνδυνο από τα 3 κουμπιά.

με ποιον τροπο εννοεις?

με ποιον τροπο εννοεις?

Aπλά να φλασάρει την JPU από το link το δικό σου και του Αντώνη στο youtube, αυτό αυτόματα βάζει τους σωστούς bootloaders και ενεργοποιεί τα 3 κουμπιά.

- Alex

Aπλά να φλασάρει την JPU από το link το δικό σου και του Αντώνη στο youtube, αυτό αυτόματα βάζει τους σωστούς bootloaders και ενεργοποιεί τα 3 κουμπιά.

ε ναι αλλα αμα δεν εχει τα 3 κουμπια πως θα μπει στο download mode για να βαλει τη jpu?

ε ναι αλλα αμα δεν εχει τα 3 κουμπια πως θα μπει στο download mode για να βαλει τη jpu?

Ε... με το adb φυσικά (adb reboot download) . Όπως θα το έκανε για να βάλει μόνο τα 3 κουμπιά. Συγκεντρώσου Bill! :)

- Alex

Ε... με το adb φυσικά (adb reboot download) . Όπως θα το έκανε για να βάλει μόνο τα 3 κουμπιά. Συγκεντρώσου Bill! :)

να πω την αληθεια δεν εχω χρηισμοποιησει ποτε το adb και δεν ξερω καν πως δουλευει :O

αν και θα επρεπε-ηθελα να διαβασω 5 πραγματα για να μαθω περι τινος προκειται :mad:

αν ειναι ετσι λυνεται ευκολα το προβλημα σε ολους τους μη εχοντες το συνδιασμο :)

και για τον συγκεκριμενο φιλο τη μεταβαση σε οποιαδηποτε 2.2.1 απο την 2.2 την προτεινω ανεπιφυλακτα

να πω την αληθεια δεν εχω χρηισμοποιησει ποτε το adb και δεν ξερω καν πως δουλευει :O

αν και θα επρεπε-ηθελα να διαβασω 5 πραγματα για να μαθω περι τινος προκειται :mad:

αν ειναι ετσι λυνεται ευκολα το προβλημα σε ολους τους μη εχοντες το συνδιασμο :)

και για τον συγκεκριμενο φιλο τη μεταβαση σε οποιαδηποτε 2.2.1 απο την 2.2 την προτεινω ανεπιφυλακτα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103

- Alex

κι εγωδεν ειχα ασχολειθει καθολου και το πηρα αποφαση καποια στιγμη που πηγα να κανω επαναφορα το 2e recovery και δεν γινοταν με κανεναν τροπο (λογω busybox του superoneclick),απο εκει και περα κανω ρουτ μεσω adb και οτι αλλο χρειαστει (λιγο χρονοβορο βεβαια αλλα αξιζει τον κοπο),ευκαιρια να μαθαινουμε και καποια πραγματα!!:p

το ειχα διαβασει αρκετες φορες στο μακρινο παρελθον και για καποιο λογο μου φαινοταν κινεζικα, δεν ξερω γιατι

παντως τωρα που το ξανα εριξα μια ματια φαινεται αρκετα ευκολη υποθεση :D

το ειχα διαβασει αρκετες φορες στο μακρινο παρελθον και για καποιο λογο μου φαινοταν κινεζικα, δεν ξερω γιατι

παντως τωρα που το ξανα εριξα μια ματια φαινεται αρκετα ευκολη υποθεση :D

Eίναι γελοία υπόθεση... απλά για κάποιο λόγο οι περισσότεροι όταν δούν μαύρη terminal οθόνη αντί για κάποιο παράθυρο, νομίζουν ότι μόνο κάποιος hacker extraordinaire μπορεί να τα καταφέρει.

- Alex

Φυσικά μπορείς απλά να αγοράσεις κι ένα jig με 5 ευρώ, και να ξενοιάσεις.

Alex εννοείς αυτόν τον οδηγό ?

Τον έχει δοκιμάσει κανένεας εδώ μέσα να μας πει εάν δουλεύει?

αυτος ειναι

και για να τον εχει γραψει ο red herring δουλευει ;)

αν θες μπορεις να περασεις και τη jpu και να μπεις στο download mode με adb και μετα οπως ειπε ο tyxerakias θα εχεις τον συνδιασμο των 3 κουμπιων

διαλεγεις και παιρνεις :)

Νεώτερα από την official gingerbread!

Αμεσο lock δορυφόρων

Πολύ καλή αυτονομία.

Από το πρωί με συνεχώς wifi και sync ανοιχτό, αρκετές κλήσεις, emails, tapatalk, browsing είμαι ακόμα στο 73%.

Ακουστική και σήμα άριστα!

Ταχύτητα και για ελληνικό πληκτρολόγιο το HTC IME... (ελληνικά στα μενού έχει από τη μάνα του!)

Γενικώς δεν βλέπω να την αλλάζω!

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Αμεσο lock δορυφόρων

Πολύ καλή αυτονομία.

Από το πρωί με συνεχώς wifi και sync ανοιχτό, αρκετές κλήσεις, emails, tapatalk, browsing είμαι ακόμα στο 73%.

Ταχύτητα και για ελληνικό πληκτρολόγιο το HTC IME... (ελληνικά στα μενού έχει από τη μάνα του!)

Oταν λες official εννοεις την beta που εχει βγει απο xda?:blink:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Oταν λες official εννοεις την beta που εχει βγει απο xda?:blink:

Nαι αυτήν εννοεί, την JVK, δεν υπάρχει λόγος να λέμε ότι είναι official. Κάπου διάβασα για release μεθαύριο, αν δώσουν την JVK τότε το συζητάμε..

Ναι, αυτός είναι ο οδηγός για τα 3 κουμπιά, αλλά εγώ είπα γι'αυτό το JPU, που περιέχει τους ίδιους bootloaders και μόλις το φλασάρεις θα έχεις τα 3 κουμπιά. Το έχω βρει λιγότερο επικίνδυνο, αν σου κολλήσει το Odin με τον άλλο οδηγό (έχει συμβεί), θα χρειαστείς κι εκεί jig.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Αμεσο lock δορυφόρων

Πολύ καλή αυτονομία.

Τίποτα bugs,lags,κάτι αρνητικό? :p Βγήκε και RC1 MIUI επιτέλους :grin:

• The topic was unlocked