mantzaros Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 να το κανω να δουλεψει σε οποιαδηποτε εκδοση,δεν εχω τηλεφωνο,αν μπορειτε να βοηθησετε,μην μου φωναζετε....:( δουλευει ο συνδιασμος των 3κουμπιων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 δουλευει ο συνδιασμος των 3κουμπιων? ναι δουλευει μονο download Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 ναι δουλευει μονο download κατεβασες το odin?καποια rom?το pit? αν ναι ξεζιπαρε τη ρομ να φαινονται τα 3 αρχεια που εχει μεσα,ανοιξε το οντιν βαλε καθε αρχειο εκει που πρεπει sτο pda το code sτο modem στο phone sτο csc στο csc αν εχει βαλε το πιτ στη θεση του και πατα σταρτ και περιμενε να περασει νεο λειτουργικο http://tinychat.com/myphonesgs μπες εδω να μην ενοχλουμε το τοπικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 ουφ ελπιζω να πετυχει η ολλανδικη που του περναω απο εδω,παντως οι μ........ς απο darky δεν εχουν μεσα tar filew,οποιος εχει καμια να μδωσει λινκ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 ουφ ελπιζω να πετυχει η ολλανδικη που του περναω απο εδω,παντως οι μ........ς απο darky δεν εχουν μεσα tar filew,οποιος εχει καμια να μδωσει λινκ δε χρειαζεσαι κατι αλλο λοιπον? edit πια εκδοση πηγες να περασεις του δαρκυ?αυτη που μπαινει με odin η αυτη που μπαινει με cwr? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 δε χρειαζεσαι κατι αλλο λοιπον? τα ελληνικα που ειναι τωρα?του darky ηθελα,αλλα προκειμενου να δουλεψει εβαλα την ολλανδικη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 τα ελληνικα που ειναι τωρα?του darky ηθελα,αλλα προκειμενου να δουλεψει εβαλα την ολλανδικη εκανα edit στο πανω μηνυμα απαντησε .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 δε χρειαζεσαι κατι αλλο λοιπον? edit πια εκδοση πηγες να περασεις του δαρκυ?αυτη που μπαινει με odin η αυτη που μπαινει με cwr? την 9,2,δεν ξερω ποια λες,εχεις να προτεινεις με odin? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 την 9,2,δεν ξερω ποια λες,εχεις να προτεινεις με odin? εχει βγαλει εκδοση που μπαινει και με οντιν εκει υπαρχουν τα zip/tar αρχεια οχι στην αλλη που οπως φαινεται ενω πρεπει να τη περασεις μεσω cwr πηγες να την περασεις με odin και παραλιγο να σου τιναξει τη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 παιδια οποιος ενδιαφερεται να πουλησει το usb jig του ,ας μου στειλει ενα pm , θα ειμαι αθηνα αυριο ,( ετσι ωστε να γλυτωσω τα μεταφορικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gandy Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Οταν λες το αλλο εννοεις το hacks/root? Στην πρωτη σελιδα τα εχει μαζεμενα τα περισσοτερα. Παρολα αυτα, οπως θα διαβασες και πιο πριν, δεν ειναι δυνατο να γραφτουν εδω οδηγοι για custom rom κλπ αν εννοεις αυτο. Πρεπει να ψαχτεις για αυτα και στο xda υπαρχουν οδηγοι για τα παντα. Αυτό που θέλω να πω είναι πως μέσα σε αυτά τα threads που στις πρώτες σελίδες τους έχουν κάποιους οδηγούς και στη συνέχεια χιλιάδες σχόλια βλέπεις που και που ξεκάρφωτα (πχ στην 36 σελίδα ή στην 212 σελίδα -τυχαία τις αναφέρω) κάποιες οδηγούς έστω και πιο εξειδικευμένους για το ένα ή το άλλο θέμα. Δε θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν όλοι μαζί σε ένα thread χωρίς σχολιασμός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Όταν λες scrolling που ακριβώς εννοείς ? Άργησα τρεις σελίδες... Εννοώ στις επαφές σίγουρα, αλλά και όπου υπάρχει vertical scroll (ρυθμίσεις, μουσική, δε θυμάμαι αλλού). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gandy Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 (edited) Για το gps δεν ξερω σιγουρα αν γινεται αυτο που θελεις, καλυτερα να σου απαντησει καποιος αν το εχει κανει. Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι σε μενα το gps δουλευει απροβληματιστα στην JPY με το navigon και με το ndrive. Εμένα μπορεί να πάρει και πέντε λεπτά για να κλειδώσει και μου φαίνεται πως είναι και λίγο αργό στις αλλαγές κατεύθυνσης. (N drive, igo, copilot) και κάποιες φορές αποκλίνει καμιά εικοσαριά μέτρα και βάλε. Πάντως το wifi μου φαίνεται πως έχει καλύτερη λήψη. Edited February 15, 2011 by Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Εμένα μπορεί να πάρει και πέντε λεπτά για να κλειδώσει και μου φαίνεται πως είναι και λίγο αργό στις αλλαγές κατεύθυνσης. (N drive, igo, copilot) και κάποιες φορές αποκλίνει καμιά εικοσαριά μέτρα και βάλε. Πάντως το wifi μου φαίνεται πως έχει καλύτερη λήψη. 4 επιλογες α/με το sgs tools τελευταια επιλογη gps fix β/με το quick fix αλλαξε το σε europe γ/με root explorer ανοιξε το και μετα καντο rw πατα πανω στο etc ανοιξε το και βρες το gps conf παντα σε rw μορφη πατα πανω του και κανε open in text editor εκει αλλαξε το north america σε europe δ/gps status κανε reset τα gps data και download νεα βεβαια πρεπει να εχεις ανοικτο gps και να εισαι σε ανοικτο χωρο τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gandy Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 4 επιλογες α/με το sgs tools τελευταια επιλογη gps fix β/με το quick fix αλλαξε το σε europe γ/με root explorer ανοιξε το και μετα καντο rw πατα πανω στο etc ανοιξε το και βρες το gps conf παντα σε rw μορφη πατα πανω του και κανε open in text editor εκει αλλαξε το north america σε europe δ/gps status κανε reset τα gps data και download νεα βεβαια πρεπει να εχεις ανοικτο gps και να εισαι σε ανοικτο χωρο τελος Ευχαριστώ Έχω δοκιμάσει με sgs tools σε europe και δεν είδα διαφορά Λες να αξίζει να δοκιμάσω κάτι πιο μόνιμο με root explorer ή απλά κάνει την ίδια δουλειά με το tools; Σίγουρα θα κάνω και ένα reset στα data του gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Τι να σου πω,ποτε δεν ειχα προβλημα με το gps απο τοτε που κανα τα παραπανω και ειχα jl2 modem και τωρα jpy Ευχαριστώ Έχω δοκιμάσει με sgs tools σε europe και δεν είδα διαφορά Λες να αξίζει να δοκιμάσω κάτι πιο μόνιμο με root explorer ή απλά κάνει την ίδια δουλειά με το tools; Σίγουρα θα κάνω και ένα reset στα data του gps. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 μερα για οσους δεν εχουνε δει 100% στην μπαταρια ποτε οριστε http://184.72.239.143/mu/b292eb30-3402-73c6.jpg Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 (edited) μερα για οσους δεν εχουνε δει 100% στην μπαταρια ποτε οριστε Κανε ενα restart το κινητο και ετοιμασου να δεις το πραγματικο ποσοστο. Edited February 15, 2011 by Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OniBocho Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Εμένα γιατί όταν βάζω screen off profile 100MHz max / 100MHz min με powersave governor -και ενώ τα πρώτα λεπτά το κλειδώνω/ξεκλειδώνω κανονικά χωρίς πρόβλημα- εάν το αφήσω κανα μισάωρο χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει και προσπαθήσω να το ξεκλειδώσω, κολλάει σε μαύρη οθόνη και πρέπει να βγάλω τη μπαταρία για να λειτουργήσει? :( Σε έμενα δεν έχει κανένα πρόβλημα παρόμοιο με το δικό σου. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως ενώ στην λειτουργία screen off το έχω κανονικά 100max και 100min, το βράδυ που κοιμάμαι μου τρώει 15%!! Ξέρει κανένας γιατί γίνεται ? Μήπως έχετε κάποια έκδοση του SetCPU πριν την 2.1; Διότι τα προβλήματα που λέτε, αναφέρονταν (και τα είδα κι εγώ ο ίδιος) για το Galaxy S, στις παλιότερες εκδόσεις της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Έχω τη 2.2.1 , xxjpy, root@DELL105#1, froyo.xwjs5. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει πιο γρήγορο το ιντερνετ με την αλλαγή του μοδεμ πχ. και αν ναι πώς το κάνω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Μήπως έχετε κάποια έκδοση του SetCPU πριν την 2.1; Διότι τα προβλήματα που λέτε, αναφέρονταν (και τα είδα κι εγώ ο ίδιος) για το Galaxy S, στις παλιότερες εκδόσεις της εφαρμογής. 2.1 έχω δυστυχώς :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 2.1 έχω δυστυχώς :( Γρηγόρη προφανώς φταίει κάτι extra που έχει το τηλέφωνό σου. Είτε κάποιος άλλος kernel, είτε κάποια εφαρμογή, που κάτι θέλει να κάνει όταν η οθόνη είναι σβηστή και δεν του φτάνουν τα 100 ΜΗz. Μπορείς είτε να βρεις τί φταίει και να το βγάλεις, είτε να αυξήσεις το άνω όριο από 100 σε κάτι παραπάνω. Το setcpu δουλεύει καταπληκτικά σε stock roms πάντως, και είναι επαληθευμένο από χιλιάδες... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Μήπως έχετε κάποια έκδοση του SetCPU πριν την 2.1; Διότι τα προβλήματα που λέτε, αναφέρονταν (και τα είδα κι εγώ ο ίδιος) για το Galaxy S, στις παλιότερες εκδόσεις της εφαρμογής. 2.1 έχω δυστυχώς :( Γρηγόρη προφανώς φταίει κάτι extra που έχει το τηλέφωνό σου. Είτε κάποιος άλλος kernel, είτε κάποια εφαρμογή, που κάτι θέλει να κάνει όταν η οθόνη είναι σβηστή και δεν του φτάνουν τα 100 ΜΗz. Μπορείς είτε να βρεις τί φταίει και να το βγάλεις, είτε να αυξήσεις το άνω όριο από 100 σε κάτι παραπάνω. Το setcpu δουλεύει καταπληκτικά σε stock roms πάντως, και είναι επαληθευμένο από χιλιάδες... το εχουμε πει κ πριν λιγο καιρο , οτι φταει η εκδοση του android και οχι του setcpu οσοι εχουν eclair η ελαχιστη τιμη για τα 100mhz ειναι πολυ μικρη κ πεφτει σε sleep mode χωρις να μπορει να επανελθει , αναγκαστικα βαζετε ελαχιστη τιμη τα 200mhz η φυσικα αλλαζεται firmware se 2.2 και ανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 το εχουμε πει κ πριν λιγο καιρο , οτι φταει η εκδοση του android και οχι του setcpu οσοι εχουν eclair η ελαχιστη τιμη για τα 100mhz ειναι πολυ μικρη κ πεφτει σε sleep mode χωρις να μπορει να επανελθει , αναγκαστικα βαζετε ελαχιστη τιμη τα 200mhz η φυσικα αλλαζεται firmware se 2.2 και ανω Λίγο άκυρο :) Τα παιδιά μιλάνε για την 2.1 εκδοση του setcpu, όχι για Eclair... απλά το νούμερο είναι ίδιο. Αλλά ναι, το setcpu δουλεύει καλά στο Froyo. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Λίγο άκυρο :) Τα παιδιά μιλάνε για την 2.1 εκδοση του setcpu, όχι για Eclair... απλά το νούμερο είναι ίδιο. Αλλά ναι, το setcpu δουλεύει καλά στο Froyo. το καταλαβα αλεξ , αλλα τα παιδια νομιζουν οτι φταει η εκδοση 2.1 του setcpu ενω στη πραγματικοτητα φταει η εκδοση 2.1 του eclair που η οθονη δε ξυπναει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts